Kaldığımız Yerden Her Telden..

hoşgeldin cnm
burdayım cnm kocişten fırsat buldukça pc yi alıyorum
nasılsın nasıl gidiyo hamişlik ben sıcaklardan dolayı bunalımdayım pofff

canım hamıslık ıdare edıyor ıste
cok zorlanıyorum artık sıcaklarda benı ölduruyor ama olsun sıpam ıcın deger

ınanırmısın dun ve öncekı gun aklımdaydın
agustos annelerınede hıc yazmıyor bızım dıger topıgede dedım
bıseymı oldu
keske moon a sorsaymısım
kızlarada sormamıstım
ohh rahatladım sımdı
ıyısın dımı

onu bende almadım daha oto koltuğu ve çanta gecelik kendimize gögüs pedi falan oho ooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh neyse saymayalım sayınca arıtyor ihtiyaçlar ehe

hehe aynen üle valla sayınca artıyo ben işte istda giysi olayını tmmladım banyo havlusu ve bornoz seti hastane çıkışı ıvır zıvır tekstili tmm
ama şu diğer saydıklarım eksik oyy oyy ne bitmezmiş alıncalar beyaa
geceliğide istdan aldım göğüs pedimde tamam vakitde yaklaştı tmmlamak lazım vay anam vay gitti paracıklar
ağız mendili ve çıtçıtlı çok gidiyomus dediğin gibi kuzum
sağma makinesi felen almadım kararsızım ama almıycam şimdilik bi doğsunda çok şart olursa aluruk gari

bende sagma makınesı almadım
bakalım emzırebılcekmıyım hem
lazım olrsa alacagım
bende bı taraga 25 verdım ıcım acıdı anan bıle bukadar pahalı tarak kullanmadı velet dedım

aynıyız desene sıcaklar epey zorluyo vakit yaklaştıkça dogum korkusuda başladı
hayırlısıyla bi atlatsak çok güzel olcak valla
oyy cnm benımm iyiyim çok şükür sen nasılsın cnmcım ist a annemlere gitmiştim epey bi vakit ordaydım 2 ay felen nerdeyse
yeni geldim sayılır eve oyuzdende giremedim ama artık burdayım kuzum

lazım olrsa alacagım
bende bı taraga 25 verdım ıcım acıdı anan bıle bukadar pahalı tarak kullanmadı velet dedım

hehe valla baya pahalıymıs bi tarak altı ustu ama bu bebelerin herşeyi pahalı valla
mecburende alıyoruz tarak dedinde ben tarakda almadım eksikler bitmiycek anlaşılan

bene sorsaydın ya kuzum:) gerçi 2 aya yakın yoktu asemb annesinin yanındaydı bizde çok merak ettik sonra geldi rahatladık

lazım olrsa alacagım

inşallah emzircen annesi güzel düşünelim güzel olsun balım sağma makinesinde karasızım ya :26:

yavrum be, dhc83 le aynı zaman doğurcanız galiba hayırlısı canlarımmmmmmmmmmm

anam eskiden sağma makinesimi varmışherşey modernleşti

yavrum be, dhc83 le aynı zaman doğurcanız galiba hayırlısı canlarımmmmmmmmmmm

anam eskiden sağma makinesimi varmışherşey modernleşti

haha aynen üle valla kuzummm ne bu ya sağma makinesi yok o yok bu eee yetti canıma
almıyorum uleyn hiç bişey yatsın çekyatta
evet dhc ile yakın vakitlerimiz oyuzden sıkıntılarda aynı kuzumm uykusuz gecelerimiz şimdiden başladı
artık bebişler dogunca yerlerde sürünürüz gecenın bi bakti topikte olabılırız

yeni konu açıcam nerden açtığımı unuttum aslında 1 kaç kere açtım onuda şans eseri açtım galiba

ilgili topik için de yukarda konu aç diye yer olması gerekiyordu hatırladığm kadarıyla bayadır bende açmadım merak ettim ne konusu açıyosun?

olay total effects aldım kırışıklık için 30 yaşındaqyım memnun olan varmı bi araştırma yapayım dedim

nedemek efenim herzaman bekleriz bu arada bende 29 yaşındayım az daha yaşlanalım öyle kullanırız daha erken sankilim
genciz güzeliz yahu

olay total effects aldım kırışıklık için 30 yaşındaqyım memnun olan varmı bi araştırma yapayım dedim

şimdiden önlem almak lazım demi bizimde yaş otuza geldi bişi kalmadı benimde araştırma yapmam lazım hiç kırışmasak ne güzel olur ya

asemb evet caım benden önce bıle dogurabılırsın
ben cok tırsıyorummm
eşim sen sezeryan olup kestıremezsın kendını dıyor sankı normalını yapabılcemde
bebelerın basında konak dıye pul pul bısey olur bılırmısın
ıste o olmasın dıye taragı var
at tuyunden yapılmıs yumusacık bısey ondan al mutlaka

valla artık kocama oram buram agrıyor demekten bıktım
her seferınde bı doguraydın dıyor bana

moon canım ınsallah dedıgın gıbı olur emzırabılırım
bunu dusunmuyorum suan sıcaklarda basladı bana hıc ıyı gelmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…