- 18 Ağustos 2011
- 4.373
- 224
- 123
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.681
hoşgeldin cnm
burdayım cnm kocişten fırsat buldukça pc yi alıyorum
nasılsın nasıl gidiyo hamişlik ben sıcaklardan dolayı bunalımdayım pofff
enem ihtiyaçlar bitmez bende alıcam o dediklerinden ben küvetini aldım havlusuydu falanda giysilerde baya alındı birazdaha zıbın ve çıtçtlı kollu badi almam lazım onu çk kirletiyormuş bide tam eylüle gelcek hava soğumaya başlıcak üşürler gibime geliyor kısa kollu şeylerler ne bilim annem bana liste yaptı eksikleri birçok şeyi onlar almıştı zaten şimdi yavaştan bitirmek lazım temmuzda halletmemiz lazım
onu bende almadım daha oto koltuğu ve çanta gecelik kendimize gögüs pedi falan oho ooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh neyse saymayalım sayınca arıtyor ihtiyaçlar ehe
hehe aynen üle valla sayınca artıyo ben işte istda giysi olayını tmmladım banyo havlusu ve bornoz seti hastane çıkışı ıvır zıvır tekstili tmm
ama şu diğer saydıklarım eksik oyy oyy ne bitmezmiş alıncalar beyaa
geceliğide istdan aldım göğüs pedimde tamam vakitde yaklaştı tmmlamak lazım vay anam vay gitti paracıklar
ağız mendili ve çıtçıtlı çok gidiyomus dediğin gibi kuzum
sağma makinesi felen almadım kararsızım ama almıycam şimdilik bi doğsunda çok şart olursa aluruk gari
canım hamıslık ıdare edıyor ıste
cok zorlanıyorum artık sıcaklarda benı ölduruyor ama olsun sıpam ıcın deger
ınanırmısın dun ve öncekı gun aklımdaydın
agustos annelerınede hıc yazmıyor bızım dıger topıgede dedım
bıseymı oldu
keske moon a sorsaymısım
kızlarada sormamıstım
ohh rahatladım sımdı
ıyısın dımı
bende sagma makınesı almadım
bakalım emzırebılcekmıyım hem
lazım olrsa alacagım
bende bı taraga 25 verdım ıcım acıdı anan bıle bukadar pahalı tarak kullanmadı velet dedım
canım hamıslık ıdare edıyor ıste
cok zorlanıyorum artık sıcaklarda benı ölduruyor ama olsun sıpam ıcın deger
ınanırmısın dun ve öncekı gun aklımdaydın
agustos annelerınede hıc yazmıyor bızım dıger topıgede dedım
bıseymı oldu
keske moon a sorsaymısım
kızlarada sormamıstım
ohh rahatladım sımdı
ıyısın dımı
bende sagma makınesı almadım
bakalım emzırebılcekmıyım hem
lazım olrsa alacagım
bende bı taraga 25 verdım ıcım acıdı anan bıle bukadar pahalı tarak kullanmadı velet dedım
hehe aynen üle valla sayınca artıyo ben işte istda giysi olayını tmmladım banyo havlusu ve bornoz seti hastane çıkışı ıvır zıvır tekstili tmm
ama şu diğer saydıklarım eksik oyy oyy ne bitmezmiş alıncalar beyaa
geceliğide istdan aldım göğüs pedimde tamam vakitde yaklaştı tmmlamak lazım vay anam vay gitti paracıklar
ağız mendili ve çıtçıtlı çok gidiyomus dediğin gibi kuzum
sağma makinesi felen almadım kararsızım ama almıycam şimdilik bi doğsunda çok şart olursa aluruk gari
yavrum be, dhc83 le aynı zaman doğurcanız galiba hayırlısı canlarımmmmmmmmmmm
anam eskiden sağma makinesimi varmışherşey modernleşti
bişi sorabilirmiyim
yeni konu açıcam nerden açtığımı unuttum aslında 1 kaç kere açtım onuda şans eseri açtım galiba
yeni konu açıcam nerden açtığımı unuttum aslında 1 kaç kere açtım onuda şans eseri açtım galiba
olay total effects aldım kırışıklık için 30 yaşındaqyım memnun olan varmı bi araştırma yapayım dedim
olay total effects aldım kırışıklık için 30 yaşındaqyım memnun olan varmı bi araştırma yapayım dedim
şimdiden önlem almak lazım demi bizimde yaş otuza geldi bişi kalmadı benimde araştırma yapmam lazım hiç kırışmasak ne güzel olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?