Kaldığımız Yerden Her Telden..

hayırlısı artık be meleğim bekleyip görücez güçde olsa hülyam başka topiklere giriyor bana demişti bazen oralara takılıyorum diye tmm kuzum bende işlerimi yapıyorum hemen yazamaıyorum banyomun teki kaldı oonuda yıkayayım daha ütüm var bitanem ana kolay gelsin sistem atmadıköça geçde lsa yazarım blısı asembiciğim bulur elbet gelecek vakit canı sağolsund inş

slm ben geldim ne var ne yok bakım

yaa anacım nerdesiniz len yoksam ben gittim diye küstünüzmü topike uleyn geldim hade gelin bakın bugün girebildiğim son günüm sonrasında yoğunum babamlar geliyo gelinde azıcık hasret giderlim hee kızlar

Canımm gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün İnşallahh.. Vakit buldukça dinlen canım gerçi sende benim gibi babanlar geliyor diyee iş güç yemekler yaparsın ama ben söyleyeyim yine de.

Yaa dmi benimde cuma günü annem geldi 1 hafta burada yemeğimi falan da yapar sağolsun. Rahat ederim eme gelmeden baya iş üç yemek yaptım yoruldum valla.

Canımm sen ne iyi birisin gülüm yaa o dualar yeter sana. Bak sadece eltine değil herkese yardım etmişsin seninde elindne tutanların yardım edenlerin bol olsun. Öyle isteedim ki doğumuna gelmeyi neden o kadar uzak oturuyorsun sankii.

Giremedim balım yaa şimcik yüksekokul sekreterinin odasında klima yok biizm hocanın karşı odası boş ordaki hoca müd.yard. ayrılınca boş kalmıştı klima var orada diye öğleden sonra o odaya geliyor ve girip çıkarken benim ekranu görüyor öğleden sonra az açabiliyorum cuma günü de hiç açamadım haftasonu da hep annemle geçti işte ancak girebildim gülüm benim..

Canım maşallahh bebişineee herşeyi iyi çıkmış Allah nazarlardan saklasın gülüm annem geldi haftasonu gelemedim haftaiçi de öğledne sonra yüksekokul sekreteri arka odaya geliyor klima var orada diye ekranı görüyor girip çıkarken ondan giremiyorum bazen ama fırsat bulmuşken girerim zati odasına klima takılacak. Gider odasına bir de bu hafta değil sonraki hafta beraber çalıştığımız bayan izin alacak inadına sınav haftası izin alıyor ya yeterlik sınavımız var yabancı dil hazırlığız yaa netmiş anneleri tatile gidecekmiş çocuklara bakacakmış 1 hafta sonra gidemiyor sanki daha iznini almadı verirlerse tabii ama sırf izin alsın diye öyle diyor. Maksat işleri bana yıkacak zor gelirim o hafta balısı..

Ahh gülümm niye öyle yoruyorsun kendini yaa babanlar yabancı mı gerçi bende anneme dolma sardım gece 3 te yattım süpürdüm, sildim zeytinyağlı yaptım, börek, etli sarma falan inan üç buçuktu yattım perşembe gecesi sonra sabah işe geldim cuma akşamı annem geldi iş çkışı aldık akşam uyukluyordum haftasonuda inşaatlardan uyuyamadım hala uyukluyorum.. Unutur muyum seni balımm annem bakar ne yazıyorum ediyorum diye o varken yazamıyorum şimdi yattı az da yazayım dedim balısı. Hem ancak kajvaltı falan ettik dün oturduk muhabbet falan yemeğe gittik gezdik bugün de evdeydik işte. seni çok seviyorum hep aklım sendeydi bitanemm napıyor iyi mi diye iyisin şükür ama kendini yorma bitanemm..

Canlarımm sizi ihmal ettiğimi düşünmeyin annem geldi onunlaydım iki gün yanında yazsam bakar falan merak eder yazamadım. Okulda da öğledne sonra yüksekokul sekreteri ara odaya geliyor kendi odasında klima yok özellikle öğleden sonra çok sıcak oluyor oraya geliyor ekranı görüyor girip çıktıkça ondan açamıyorm pek neyse klima takılcak o zaman gelmez daha. Bir de bu hafta değil ondan sonraki hafta beraber çalıştığımız bayan izin alacakmış ya yazokulu var öncesinde sınavlarımız var izin alcam annemler tatile gidiyor çocuklara bakıcam diyoır sanki diyemiyor o hafta yoğunuz bir hafta sonmra gidin diye sırf izin versinler diye öyle diyor ki yoğunluktan kaçsın işler bana kalsın birşey gösterdiği de yok inadına hiçbir işi göstermiyor ama ben yine de yaparım Allah'ın izniyle. Benim eşimin de yaz oıkulu var eylüle kadar sonra da dönem başlıyor izni yok bu sene tatile gidemeyecekltik annem beraber gidelim dedi, bunaldım dedim de anneme. Ağustos başı izin hakkım var o zaman girdiim için sanırım ağustos başı tatile gidicez avşaya beraber çok ihtiyacım var ya annem tedavi görüyor oruç tutmuyor, ben de ülser başlangıcı var aç kalmamam gerekiyor ayrıca zayıf olduğumdan eşim izin vermiyor o yüzden gideriz değişiklik olur dedik. Gerçekten bunaldım görev yerim değişti, hastalıklarım doktorlar derken tabii ilaç tedavisine başlayacaktık ama bakıcaz artık işte böyle kızlar haftaiçi gündüz gelirim arkidişlerim görüşürüzz..

merhaba tatlım bizi ihmal ettiğini hiç düşünmüyorum kuzum çünkü annemgil geldiğinde ben ara ara yazabildim onlar varken giremiyoruz pek bide benim acayip anlar bilgisayar kullanmayı bir bakmışsın foruma üye olmuş beni takip ediyor:) hehe bilmesin boşver meraklılar sonra dicekler ne konuşuyonuz merak ederler.

ara ara güzel haberlerini alalım sonra bol bol muhabbet ederiz. geçmiş olsun annene ve sanada tatil dönemi iyi seçmişsiniz nede olcsa oruç tutulmucak en güzel vakit dikkat edin kendinize zaten sen o dönem hamiş kalırsın benden demesi ovucanları falan götür kafa boş ohhhhhhhhhhhhhh olsun halvet gelsin bebişimiz inşallah

çalıştığımız için seni anlıyorum cnm ne yapcaksın mecbur tatlım.

sivatanla hiç görüşebildinmi kuzusu nasıl mış tatlım.

kızlar ben artık yeni evimdeyim veeee internetim bağlandı.çok tatlı bir evim oldu

sizleri çok özledik kızımla

kızımın amniyo sonucu tertemiz çıktı şükürler olsun ki.çok üzüldüm ağladım ama sonu güzel oldu Rabbime şükür

kızım kocaman oldu teyzeleri 5 ayı bitirdik biz artık

sizler nasılsınız öyle çok özledim ki sohbetinizi

şimdi kimseler yok ama ben artık sık sık gelirim merak etmeyin

arkadaşlar ben yeni aranıza katıldım ama yardım isticem. yeni konu açmak için ne yapmam lazım bilmiyorum. yardı ederseniz sevinirim

bende sizi merak ettim cnm .iyi maşallah güzel haberlerini aldık sevindim ya rabbim korusun. kötü günler geride kalsın birdaha gelmesin inşallah.bizde iyiyiz cnm görüşürüz gene kendinize çok iyi bakın. hayırlı geceler.

kıslarrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
nasılsınız bakıyım. bugün cok işim var cok önce temizlik sonra valiz hazırlama sonrada kocişe yemek of offfffffffffffffffffffff.
işleri yaptıkca dinlenmeye gelirim yanınıza su an tutusmus haldeyim ben baslayayım cayım biterbitmez.

dejavum balım özledim seni kuzum bababmlar geldiler şuan uyuyolar yorulmuşlar yedik içtik daha doğrusu onlar içti ben içemedim banyo yaptılar uyudular bende girip bakayım dedim sonrada pazara gidicez falan işte meleğim annen gittimi ne zaman gidicek ben baya bir olmam slm veririmde duramam kuzum sivatanım hoşgeldin canım döndüğüne çok sevindim sonuçlarına ayrı sevindim çok şükür rabbime evinde hayırlı olssun kuzum moonum balım senle zati çok görüşemiyoruz yoğunsun meleğim şimdide denk geldikçe artık görüşürüz emi canımıniçi melisam kızz sanada hayırlı yolculuklar iyi tatiller kendine dikkat et orlarda Allaha emnaet ol fıstıkım özletme kendini fazla gel hemen emi ben çıkıyorum uzanayım biraz öpüyorum görüşürz kızlar canlar

slm kızlar nasılsınız bakem
ben iyiyim çok şükür ankaradayım ist a taşınma işi dogumdan sonraya kaldı
kocişde evde pc başında oldugu için pek giremiyorum ama ara ara çalar yazarım size
çok özledim valla sizleri canlarım benımmmm
elfim kuzummmm moondan duydum o güzel hbr i ve çoooooooooooook mutlu oldum
cnm arkadaşım benımmmm Rabbim sağsağlim kucagına almayı nasip etsiiiiin
seninde babişkon gelmiş pek giremiycekmişsin sanırım inşallah denk geliriz kuzumm özledim senle sohbeti
dejavummm senınde annen gelmiş gözün aydın cnmcımm keyfin yerindedir gari
sivatan cnm sonucların temiz çıkmasına çokk sevindim zati içimde hiç kötü bişey yoktu
maşallahh sana ve bebişine cnm benım
böyle işte canlarım bebişim çok şükür iyi tepikler can yakıcı hale geldi artık
bide geceleri uyuyamıyorum nefes alamıyorum epey bi zorlaştı artık bu gebişlik
karnım kocaman zati sırtüstü yüzüstü yasak sağ sola yatmaktan yattıgım taraflara sinir geliyo
bide çok sıcak havalar uyumak artık bana lüks oldu
yaz hamişliği zor derlerdi şimdi çok iyi anladım bidaha dogurursam kışa denk getircem son aylarımı

tostos hadi gel burdayım temizlik yaptımda ondan yoktum.

bu arada gözün aydın bi denem. babanlar geldi ha ay ne güzel.bugün arada ugramaya calıs son günüm bak 20 gün yokkum cok özlücem len sdizi cakallar.

gözün aydın kuzucuk.güzel vakit geçiririsiniz inşallah bebiki yorma görüşürz öptüm

miniş gebişim gelmiş evet artık seni görmek istiyoruz bol bol .evet sıcakta zor ya rabbim kolaylık versin bebelerimize sağlık versinnnnnnnnnnnnnn

melisam hayırlı yolculuklar kuzum iyi eğlen oldumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

iveeet geldim gari amiiiiiiiin kuzumm valla çok zor şu sıcaklar koca göbekle nefes almak zorlaşıyo
bebekde büyüdü iicene baskı yapıyo darlık oluyo gece on kere kalkıp suya giriyorum azcık rahatlatıyo
ama uykusuzluk zor oluyo
sen napıyosun kuzumm şekeride yaptırdın gari test mest kalmadı

iveeet geldim gari amiiiiiiiin kuzumm valla çok zor şu sıcaklar koca göbekle nefes almak zorlaşıyo
bebekde büyüdü iicene baskı yapıyo darlık oluyo gece on kere kalkıp suya giriyorum azcık rahatlatıyo
ama uykusuzluk zor oluyo

ama uykusuzluk zor oluyo

ama uykusuzluk zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…