- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.641
hoşgelsin babişin inşallah .ya ne bilim kız doğuyor içime.
hülyadan hiç haber yok ya merak ettim kızı?///////////////////////
bende ara ara yazarım iş yapıcam zaten kuzum . arada yoklarım seni.
kocası bilgisayardan iş yapıyor asembin o yüzden sık giremez. cnm.
slm ben geldim ne var ne yok bakım
yaa anacım nerdesiniz len yoksam ben gittim diye küstünüzmü topike uleyn geldim hade gelin bakın bugün girebildiğim son günüm sonrasında yoğunum babamlar geliyo gelinde azıcık hasret giderlim hee kızlar
iyiyim balım bende özledim sizleri gülüm yaaa gittim geldim vallaha bebişimiz oldu çok şükür oğlumuz oldu normalle bekledik 2 gün suni sancı verdiiler olmadı sonra tam açıldı derken beebeğin kafası yukardaymış sezeryana aldılar 2 gece yanında kaldım maaşallah oğluşumuza çok tatlı çok uslu ama yoruldumki oturduğum yerde uyukluyorum artık balısı sizler ne yaptınız ne eettiniz nasılsınız babamlarda geliyo çok şükür ama dediğin gibi gelmeerinden çok gitmeleri şimdiden koyuyor vallaha hayırlısı Allahtan bee gülüm
benimde yarın şeker yüklemem var kuzum , maşallah bebişe uslu olması iyi.bende iyiyim çalışıyom çok tatil yapınca işler birikti onlarla uğraşıyorum havada pek sıcak bunalıyoz bebemle:) ya gelmeleri güzelde gitmeleri koyuyor insanaaaaaaaaaaaaaaaaaa gene yanlız kaldım diye baya ağlamıştım onlar gidince. şimdi gene işler bana kaldı
hee saklarım vallaha şaka bir tarafa gerçkten zor birşey o dikişlerle emzirme duygusuna bakıyorum gözü acıyı görmüyo ama çektiği acıyı biliyorum görüyorum ne bileyim gülüm kimsesi yok anne yok baaba yok yalnız kalıcak kimsesş yok öyle dua ettilerki bana anlatamam birde o abime değer yani başkadır sadece eltime yapmadımki yatan hastaların bile çarşaflarını toplamaya yardım ettim kanlı demedim irkilmedim o durumda olmak zor Allahım yardımcımız olsun balısı yaaa
herkese slm nasılsınız kızlar dejavum girmemiş hiç baya ayrı kalıcaz bu ara bende yoğunumki vallaha dün akşam 7 yattım sabah 11 de kalktım süründdüm resmen kendimde değilim ama işlerim var birazdan dolma sarıcam bir girip bakayım dedim hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
MEYABA elifcik meyaba kızlllarrrrrrrrrrrrrr
bizde dr geldik bebemi gördüm büyümüşü maşallah boyumuz 36cm olmuş kilomuz 1kilo civarı dr teyzesi dedi herşey normal şeker yüklememde yapıldı sanıldğı gibi zor bişi değilmiş ya bazen insanlar abartıyor herşeyi,onun sonuçlarıda bugün çıkacak bakalım hayırlısı oğllllum gene güzel bir poz vermedi . ama yini pipişin gösterdi hemen biz yüz pozu istiyoz o başka şeyi gösteriyor.
evet cnm sen demiştin güzel çıktı:))))))) tatile gidiyon demi sennnnnnnnnnnnnn iyi tatiler cnm.he bir ben kalcam neyse gelince acısını çıkarırım sizden.
he bu arada asemble görştüm iyimiş topikte yazmış ama kk atıvermiş yazdıkları gelmemiş ankaradamış orda doğum yapcakmış 40 çıkıncada istanbul a taşıncakmış hepinize selamı var. elif sana çok sevindi tatlım hamiş sin diyee
hadin öptüm güzel hafta sonu geçirin anacım. ben işte olcam pofffff
herkeseiyi pazarlar kızlar kimseler yok ama ben burdayım ama işlerim var sistem atabilir temizlik yapıcam sonra akşamda mantıyı yapıcam işte arada gelirim açık ama devre dışı olabilirim gelen olursa çıkmasın ben gelirim bakarım bugün son günüm melisam sende gidiceksin gitmeden bir görüşüelim balım dejavum sen nerelerdsin bilemiyorum ama özledim kız annen geldi beni unuttun demi seni senişaka balım şaka keyfine bak sen bidenem benim görüşürüz inş hafta içi girrim arada
hayırlısı artık be meleğim bekleyip görücez güçde olsa hülyam başka topiklere giriyor bana demişti bazen oralara takılıyorum diye tmm kuzum bende işlerimi yapıyorum hemen yazamaıyorum banyomun teki kaldı oonuda yıkayayım daha ütüm var bitanem ana kolay gelsin sistem atmadıköça geçde lsa yazarım blısı asembiciğim bulur elbet gelecek vakit canı sağolsund inş
Canımm gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün İnşallahh.. Vakit buldukça dinlen canım gerçi sende benim gibi babanlar geliyor diyee iş güç yemekler yaparsın ama ben söyleyeyim yine de.
Yaa dmi benimde cuma günü annem geldi 1 hafta burada yemeğimi falan da yapar sağolsun. Rahat ederim eme gelmeden baya iş üç yemek yaptım yoruldum valla.
Canımm sen ne iyi birisin gülüm yaa o dualar yeter sana. Bak sadece eltine değil herkese yardım etmişsin seninde elindne tutanların yardım edenlerin bol olsun. Öyle isteedim ki doğumuna gelmeyi neden o kadar uzak oturuyorsun sankii.
Giremedim balım yaa şimcik yüksekokul sekreterinin odasında klima yok biizm hocanın karşı odası boş ordaki hoca müd.yard. ayrılınca boş kalmıştı klima var orada diye öğleden sonra o odaya geliyor ve girip çıkarken benim ekranu görüyor öğleden sonra az açabiliyorum cuma günü de hiç açamadım haftasonu da hep annemle geçti işte ancak girebildim gülüm benim..
Canım maşallahh bebişineee herşeyi iyi çıkmış Allah nazarlardan saklasın gülüm annem geldi haftasonu gelemedim haftaiçi de öğledne sonra yüksekokul sekreteri arka odaya geliyor klima var orada diye ekranı görüyor girip çıkarken ondan giremiyorum bazen ama fırsat bulmuşken girerim zati odasına klima takılacak. Gider odasına bir de bu hafta değil sonraki hafta beraber çalıştığımız bayan izin alacak inadına sınav haftası izin alıyor ya yeterlik sınavımız var yabancı dil hazırlığız yaa netmiş anneleri tatile gidecekmiş çocuklara bakacakmış 1 hafta sonra gidemiyor sanki daha iznini almadı verirlerse tabii ama sırf izin alsın diye öyle diyor. Maksat işleri bana yıkacak zor gelirim o hafta balısı..
Ahh gülümm niye öyle yoruyorsun kendini yaa babanlar yabancı mı gerçi bende anneme dolma sardım gece 3 te yattım süpürdüm, sildim zeytinyağlı yaptım, börek, etli sarma falan inan üç buçuktu yattım perşembe gecesi sonra sabah işe geldim cuma akşamı annem geldi iş çkışı aldık akşam uyukluyordum haftasonuda inşaatlardan uyuyamadım hala uyukluyorum.. Unutur muyum seni balımm annem bakar ne yazıyorum ediyorum diye o varken yazamıyorum şimdi yattı az da yazayım dedim balısı. Hem ancak kajvaltı falan ettik dün oturduk muhabbet falan yemeğe gittik gezdik bugün de evdeydik işte. seni çok seviyorum hep aklım sendeydi bitanemm napıyor iyi mi diye iyisin şükür ama kendini yorma bitanemm..
Canlarımm sizi ihmal ettiğimi düşünmeyin annem geldi onunlaydım iki gün yanında yazsam bakar falan merak eder yazamadım. Okulda da öğledne sonra yüksekokul sekreteri ara odaya geliyor kendi odasında klima yok özellikle öğleden sonra çok sıcak oluyor oraya geliyor ekranı görüyor girip çıktıkça ondan açamıyorm pek neyse klima takılcak o zaman gelmez daha. Bir de bu hafta değil ondan sonraki hafta beraber çalıştığımız bayan izin alacakmış ya yazokulu var öncesinde sınavlarımız var izin alcam annemler tatile gidiyor çocuklara bakıcam diyoır sanki diyemiyor o hafta yoğunuz bir hafta sonmra gidin diye sırf izin versinler diye öyle diyor ki yoğunluktan kaçsın işler bana kalsın birşey gösterdiği de yok inadına hiçbir işi göstermiyor ama ben yine de yaparım Allah'ın izniyle. Benim eşimin de yaz oıkulu var eylüle kadar sonra da dönem başlıyor izni yok bu sene tatile gidemeyecekltik annem beraber gidelim dedi, bunaldım dedim de anneme. Ağustos başı izin hakkım var o zaman girdiim için sanırım ağustos başı tatile gidicez avşaya beraber çok ihtiyacım var ya annem tedavi görüyor oruç tutmuyor, ben de ülser başlangıcı var aç kalmamam gerekiyor ayrıca zayıf olduğumdan eşim izin vermiyor o yüzden gideriz değişiklik olur dedik. Gerçekten bunaldım görev yerim değişti, hastalıklarım doktorlar derken tabii ilaç tedavisine başlayacaktık ama bakıcaz artık işte böyle kızlar haftaiçi gündüz gelirim arkidişlerim görüşürüzz..
kızlar ben artık yeni evimdeyim veeee internetim bağlandı.çok tatlı bir evim oldu
sizleri çok özledik kızımla
kızımın amniyo sonucu tertemiz çıktı şükürler olsun ki.çok üzüldüm ağladım ama sonu güzel oldu Rabbime şükür
kızım kocaman oldu teyzeleri 5 ayı bitirdik biz artık
sizler nasılsınız öyle çok özledim ki sohbetinizi
şimdi kimseler yok ama ben artık sık sık gelirim merak etmeyin
dejavum balım özledim seni kuzum bababmlar geldiler şuan uyuyolar yorulmuşlar yedik içtik daha doğrusu onlar içti ben içemedim banyo yaptılar uyudular bende girip bakayım dedim sonrada pazara gidicez falan işte meleğim annen gittimi ne zaman gidicek ben baya bir olmam slm veririmde duramam kuzum sivatanım hoşgeldin canım döndüğüne çok sevindim sonuçlarına ayrı sevindim çok şükür rabbime evinde hayırlı olssun kuzum moonum balım senle zati çok görüşemiyoruz yoğunsun meleğim şimdide denk geldikçe artık görüşürüz emi canımıniçi melisam kızz sanada hayırlı yolculuklar iyi tatiller kendine dikkat et orlarda Allaha emnaet ol fıstıkım özletme kendini fazla gel hemen emi ben çıkıyorum uzanayım biraz öpüyorum görüşürz kızlar canlar
dejavum balım özledim seni kuzum bababmlar geldiler şuan uyuyolar yorulmuşlar yedik içtik daha doğrusu onlar içti ben içemedim banyo yaptılar uyudular bende girip bakayım dedim sonrada pazara gidicez falan işte meleğim annen gittimi ne zaman gidicek ben baya bir olmam slm veririmde duramam kuzum sivatanım hoşgeldin canım döndüğüne çok sevindim sonuçlarına ayrı sevindim çok şükür rabbime evinde hayırlı olssun kuzum moonum balım senle zati çok görüşemiyoruz yoğunsun meleğim şimdide denk geldikçe artık görüşürüz emi canımıniçi melisam kızz sanada hayırlı yolculuklar iyi tatiller kendine dikkat et orlarda Allaha emnaet ol fıstıkım özletme kendini fazla gel hemen emi ben çıkıyorum uzanayım biraz öpüyorum görüşürz kızlar canlar
gözün aydın kuzucuk.güzel vakit geçiririsiniz inşallah bebiki yorma görüşürz öptümdejavum balım özledim seni kuzum bababmlar geldiler şuan uyuyolar yorulmuşlar yedik içtik daha doğrusu onlar içti ben içemedim banyo yaptılar uyudular bende girip bakayım dedim sonrada pazara gidicez falan işte meleğim annen gittimi ne zaman gidicek ben baya bir olmam slm veririmde duramam kuzum sivatanım hoşgeldin canım döndüğüne çok sevindim sonuçlarına ayrı sevindim çok şükür rabbime evinde hayırlı olssun kuzum moonum balım senle zati çok görüşemiyoruz yoğunsun meleğim şimdide denk geldikçe artık görüşürüz emi canımıniçi melisam kızz sanada hayırlı yolculuklar iyi tatiller kendine dikkat et orlarda Allaha emnaet ol fıstıkım özletme kendini fazla gel hemen emi ben çıkıyorum uzanayım biraz öpüyorum görüşürz kızlar canlar
slm kızlar nasılsınız bakem
ben iyiyim çok şükür ankaradayım ist a taşınma işi dogumdan sonraya kaldı
kocişde evde pc başında oldugu için pek giremiyorum ama ara ara çalar yazarım size
çok özledim valla sizleri canlarım benımmmm
elfim kuzummmm moondan duydum o güzel hbr i ve çoooooooooooook mutlu oldum
cnm arkadaşım benımmmm Rabbim sağsağlim kucagına almayı nasip etsiiiiin
seninde babişkon gelmiş pek giremiycekmişsin sanırım inşallah denk geliriz kuzumm özledim senle sohbeti
dejavummm senınde annen gelmiş gözün aydın cnmcımm keyfin yerindedir gari
sivatan cnm sonucların temiz çıkmasına çokk sevindim zati içimde hiç kötü bişey yoktu
maşallahh sana ve bebişine cnm benım
böyle işte canlarım bebişim çok şükür iyi tepikler can yakıcı hale geldi artık
bide geceleri uyuyamıyorum nefes alamıyorum epey bi zorlaştı artık bu gebişlik
karnım kocaman zati sırtüstü yüzüstü yasak sağ sola yatmaktan yattıgım taraflara sinir geliyo
bide çok sıcak havalar uyumak artık bana lüks oldu
yaz hamişliği zor derlerdi şimdi çok iyi anladım bidaha dogurursam kışa denk getircem son aylarımı
gözün aydın kuzucuk.güzel vakit geçiririsiniz inşallah bebiki yorma görüşürz öptüm
miniş gebişim gelmiş evet artık seni görmek istiyoruz bol bol .evet sıcakta zor ya rabbim kolaylık versin bebelerimize sağlık versinnnnnnnnnnnnnn
melisam hayırlı yolculuklar kuzum iyi eğlen oldumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gözün aydın kuzucuk.güzel vakit geçiririsiniz inşallah bebiki yorma görüşürz öptüm
miniş gebişim gelmiş evet artık seni görmek istiyoruz bol bol .evet sıcakta zor ya rabbim kolaylık versin bebelerimize sağlık versinnnnnnnnnnnnnn
melisam hayırlı yolculuklar kuzum iyi eğlen oldumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?