- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.881
ayyy ne yemek yapsam acaba bugün yaaaaa
vallaha aynısını ben de düşünüyorum e yapsam ne yapsam acaba diye off bıktım yaaa bu yemek işindne
bende bıktım vallaaaaaaa
bu dejavum gitti ama benide merakta bıraktı yaaa ölüyorum meraktan yaa nasıl acaba varmı yokmu şimdi ne yapıaz nasıl bekliycez:18::18:
inşallah hamiledir yaaaaa.of ya patates köfte de öfffffffff.başka ne olabilir ki sulu bi yemek olsaaaaa
inşallah hamiledir yaaaaa.of ya patates köfte de öfffffffff.başka ne olabilir ki sulu bi yemek olsaaaaa
ciddi olmazsın yemin et dalga geçmiyosun demi nasıl yani dün akşam derken sayfa kaç nereye bakayım dur bakayım:18::18:
evet dejavum onunla asla tartışmam ama kırgınlığım devam eder bunu böyle bilsin ve anlasın.özür dileyip isteklerimi yerine getirene kadar ben böyleyim işine gelirse küçük beyin
dejavum hamilemisin sennnnnnnn hangi sayfa yaaa bende bakayım
kız dejavum vallaha ovun koyıu çıkmış yaa bak nasıl heyecanlandım bilemezsin yaa resmi yokmu göstersene çekseydin keşke yaa gebelikde yapsana vallaha ben duramam bekleyemem şimdi acaba gerçekten varmı koyu çıkmış ama balısı:18::18:
akşamdı işte ama ben dün akşam değil ondan önceki akşam yaptım da dün söylemedim yoktur zaten boşuna heveslendirmeyeyim dedim işte asemble konuşuyorduk dedim işte ovuyu öylesine yaptım yani tuvaletim vardı hadi yapmadan bir test yapayım dedim varsa koyu çıkar diye ama bir kere halvet oldu gerçek manada annem gelmeden önce o da tam yumurtlama zamanım değildi zaten annem gidince de ben bir hafta tetktim ya çok yoğundım hani hiç yapamadık sonra da yumurtlama zaten geçti. Koyu nasıl biliyor musun senin ki kadar koyu bordo değil ama baya koyu. Eşime de bişi demedim durdu öyle attım sonra onu. Dün de yapmadın zaten kaynanama gittik hamburger istemişlerdi kendimize aldık cola falan içtik hem de sıcaklarda çok sıvı alıyorum mecburen kaynanama gideceğimiz için sıkışmıştım tuvalete girmiştim ama hiç heyecanlı değilim bence yoktur ama ümit işte. kasıığım az ağrıyor arada ama çok bel ağrım var regl gelcek diyorum ben.
Bence de ya kolay mı öyle o hareketi yapmak ohh istediğini yapsın etsinn sonra da sen alttan al yemekler hazırla koynuna gir birşey olmamış gibi tatsızlık olmasın dedikçe burunları üsrtmiyor canım elbet bir gün 5 gün gelip senden özür dileyecek sen de pes etme mesafeli ol ama kavga etme. Sonuçlarını görsün işte.
yok daha bişi yok yaa ovularda regliye yakın gösteriyor ya eveli günü akşam yaptım silik ya da hiç çizgi çıkmaması lazım koyu çıktı hayra yoralım hayır olsun ama zannetmiyorum balımm..
ya dur hemen heyecanlanma işte bundan demedim sana ben ya resim koymadım attım zaten eşim görmesin diye kızıyor başladın mı yine testlere diye gebelik var evde elim gitmiyor hiç yapasım yok daha 35 günün dolmasını beklicem sonra daha da gecikirse yaparım umudum yok çünkü daha yapıp negatif görmek istemiyrum çok gördüm ama takmıyorum dahiç baya relaxım yani zamanı geldiyse olmuştur ama zannetmiorum balım boşuna heyecan yapma.
heeeeee elifim birde bana dediki dün akşam,3.üncü gün doktor gel demişti soruyor bak sakın gününü geçirmeyelim ne zmaan söyle gidelim dedi bende perşembe dedım.pislik
elifiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm bunu okumadın sanırım yorum yapmamışsınnnnnnn
cnm seninki hizaya geliyor az kalmış aferin sana :))))))))))) azcık şöyle elifin avatarındaki gibi filan giyin:))))) saçını başını yaptır karşısına geç tirip at:) anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu .hizaya gelsin bakim.......valla canımcım dün akşam geldi eve muyfağa göz ucuyla baktı yemek falan varmı diye baktı bişi yok aradan yarım saat geçti yemek söylıyecem dedi ben hiç ses çıkarmadım sonra sana da istiyorum dedi ben tokum dedim istıyorum dedi.sonra sürekli beraber ixzlediğimiz bir film açtı kahkaha falan atıyor göz ucuyla bana bakıyor ben hiç kaşlarım çatık bende çıt yok.sonra yatağı hazırlıyordu ben koltukta yatacağımı söyledim sinirlendi anladım ama bişi demedi.sonra oda benım yattığım odadakı diğer koltukta uyudu manyak.az önce de eve uğradı ben hiç yüzüne bakmadım sonra gitti yine
canım dejavum benım hamıle kaldığım ay sadece iki defa birlikte olmuştum ve yumurtlama günüm bile değildi hatta yumurtalarım o ay
olmamıştı bile rabbim ol derse olurrrrrr
gülüm kusuruma bakma görmedim bir taraftan uçak bileti bakıyorumda demek takipte birde beyfendi yalnız 3. gün derken adet oldunmu ben anladımm:44::44:
gülüm kusuruma bakma görmedim bir taraftan uçak bileti bakıyorumda demek takipte birde beyfendi yalnız 3. gün derken adet oldunmu ben anladımm:44::44:
akşamdı işte ama ben dün akşam değil ondan önceki akşam yaptım da dün söylemedim yoktur zaten boşuna heveslendirmeyeyim dedim işte asemble konuşuyorduk dedim işte ovuyu öylesine yaptım yani tuvaletim vardı hadi yapmadan bir test yapayım dedim varsa koyu çıkar diye ama bir kere halvet oldu gerçek manada annem gelmeden önce o da tam yumurtlama zamanım değildi zaten annem gidince de ben bir hafta tetktim ya çok yoğundım hani hiç yapamadık sonra da yumurtlama zaten geçti. Koyu nasıl biliyor musun senin ki kadar koyu bordo değil ama baya koyu. Eşime de bişi demedim durdu öyle attım sonra onu. Dün de yapmadın zaten kaynanama gittik hamburger istemişlerdi kendimize aldık cola falan içtik hem de sıcaklarda çok sıvı alıyorum mecburen kaynanama gideceğimiz için sıkışmıştım tuvalete girmiştim ama hiç heyecanlı değilim bence yoktur ama ümit işte. kasıığım az ağrıyor arada ama çok bel ağrım var regl gelcek diyorum ben.
Bence de ya kolay mı öyle o hareketi yapmak ohh istediğini yapsın etsinn sonra da sen alttan al yemekler hazırla koynuna gir birşey olmamış gibi tatsızlık olmasın dedikçe burunları üsrtmiyor canım elbet bir gün 5 gün gelip senden özür dileyecek sen de pes etme mesafeli ol ama kavga etme. Sonuçlarını görsün işte.
yok daha bişi yok yaa ovularda regliye yakın gösteriyor ya eveli günü akşam yaptım silik ya da hiç çizgi çıkmaması lazım koyu çıktı hayra yoralım hayır olsun ama zannetmiyorum balımm..
ya dur hemen heyecanlanma işte bundan demedim sana ben ya resim koymadım attım zaten eşim görmesin diye kızıyor başladın mı yine testlere diye gebelik var evde elim gitmiyor hiç yapasım yok daha 35 günün dolmasını beklicem sonra daha da gecikirse yaparım umudum yok çünkü daha yapıp negatif görmek istemiyrum çok gördüm ama takmıyorum dahiç baya relaxım yani zamanı geldiyse olmuştur ama zannetmiorum balım boşuna heyecan yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?