Kaldığımız Yerden Her Telden..

yok regl yakın zaten kuzum 4-5 günü var ama hni böyle regliye az kala gebelikte çıkyor ya ovulasyonda elifin kopkoyu olmuştu ya onun kadar değildi ama koyuyudu normal değil bana göre ama bakalım artık. Yoksa yumurtlama çoktan geçti regl bekliorum ben ki gelecek zaten.

değişiklik olsun dedim yavrum.:)))))))))))))))))))))))))))) şimdi ofisteyim çıkıcam bi bakayım dedim yavrulara ne yaptılar bugün 1000 geçtilermi sayfada ama geçememişiz yarına litfen geçelim artık

yarın 1000 yapıcaz tatlım söz sana tam tekmil burdayız ok.. Çok işim çıkmazsa eğer ama haftaya rahatım inşallah yüksekokul sekreteri izine çıkacak o zaman vururuz 1.500 ler inşallah dermişim ya ben bayadır gelemiyorm ya ilerlemedi pek işte tatile gidenler, ailesi gelenler falan olmadı ama acısını çıkartıcaz inşallah balımm..

iyi yaptın kuzummm arada değişiklik iyidir
tmm kuzucum yarına görüşürz inşallah
1000 i de geçeriz bu çene varken bizde

geçicez inşallah haftaya hep burdayım kızlarrr burada olucaz yoklama aliciğim ona göreee

değişiklik olsun dedim yavrum.:)))))))))))))))))))))))))))) şimdi ofisteyim çıkıcam bi bakayım dedim yavrulara ne yaptılar bugün 1000 geçtilermi sayfada ama geçememişiz yarına litfen geçelim artık

iyi yaptın kuzummm arada değişiklik iyidir
tmm kuzucum yarına görüşürz inşallah
1000 i de geçeriz bu çene varken bizde

canikolar ben çıkıyorum görüşürüz hadin öptümmmmmmmmmm sizi bebişler

en güzelini yapıyosun kuzumm öyle sürekli test felen insan iice stres oluyo
olcagı varsada olmuyo gerçekten kafa nekadr rahat olursa bebişlerde okadr kolay geliyo
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin balımm

geçicez inşallah haftaya hep burdayım kızlarrr burada olucaz yoklama aliciğim ona göreee

taam örtmeniiimm
benım kociş evde ya çok giremiyorum aslında işte 2 gündür dışardaydı ondan rahatcana takıldım
ama elimden geldiğince bolcana gelmeye çalışırım kuzumm

canikolar ben çıkıyorum görüşürüz hadin öptümmmmmmmmmm sizi bebişler

tamam balımm görüşürüz yarın iyi geceler tatlı rüyalar arkadaşımm

taam örtmeniiimm
benım kociş evde ya çok giremiyorum aslında işte 2 gündür dışardaydı ondan rahatcana takıldım
ama elimden geldiğince bolcana gelmeye çalışırım kuzumm

evet ben o stresi çok yaptım deneme zamanlarında artık öyle olmak hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum elimden geleni yapıcam tedavimi olucma gerisini Rabbime bırakıcam o neylerse güzel eyler. Bu zaman kadar bir sebeb çıkıp olmadıysa vardır nedeni inşallah artık vakt gelmiştir diyorum ne diyeyim olmazsa da kadere boynum kıldan ince. Tamam canım tabii ki de ne zaman müsait olursa o zama gelirsin hem doğumun yakın senin o yüzden mazaret kabul ederiz.

asembim bende çıkıyorum balım belim kopuyor valla fena sizi görünce dayanamadım oturdum hemen bir bakmak için size oturmuştum biraz uzanayım daha erken bu saate uyuyamam ya da sabahın köründe uyanırım o yüzden az uzanarak tv bakayım sonra yatayım balımm öpüyorum çok hadi sende dinlen yaaa bitanemm artık dikkat et kendine..

bravo sana kuzum cidden nekadr güzel konustun
boşa stres yapıp isyan etmektense çok güzel cümleler kurmussun kuzum
Rabbim görüyo duyuyo dualarını ve dualarımızı inşallahda Rabbim kabul edicek

tmm kuzucum keyfine bak cnm benım
bende çıkarım birazdan azcık takılayımda
bi yandan tv bakıyorum bi yandan nete
öpüyorum senı cnm kuzummm

bravo sana kuzum cidden nekadr güzel konustun
boşa stres yapıp isyan etmektense çok güzel cümleler kurmussun kuzum
Rabbim görüyo duyuyo dualarını ve dualarımızı inşallahda Rabbim kabul edicek

valla artık böyle düşünüyorum kısmetten öteye köy yok demişler bizimki de o hesap. Sağolasın bitanem herzama dua ettiğinizi biliyorum zaten ben de dua ediyorum sağlıkla bebeğinizi alın kucaklarınıza diye..

Günaydınn bu güzide topiğiden güzide insanları canımm arkadaşlarımm.. Tabii ki benim uykum var her zaman ki gibi. Kafamı koyar koymaz uyudum ama sabah mahmurluğu işte bir iki saate geçer bişi kalmaz. Bugün yoğun olmam fazla inşallahta gelirim gerçi buraya geldiğimden beri pek yoğun değilim ama sekreter içeride olunca yazamıyorum ki. Güzel, hayırlı bir gün olsun hepimiz için. Benim hala belim ağrıyor, kasıklarda birşey yok. Gelecek benimkiler yolda bence.

Son düzenleme:

topiğini buldum ben de katıldım aranıza canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…