- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.861
günaydın............
dejavum nasılsın seni gördüğüme çok sevindimmm
topiğini buldum ben de katıldım aranıza canım
günaydınlar nasılsınız bakem
bende sevinidm canım ama gelmiyorsun kii hem sevindim diyorsun ama ortalarda yoksun ben iki haftadır tek çalışıyorum personel izne çıkıyor hep onların yerine bakıyorum katta. Burası daha rahat ama amir olunca içeride yazamıyorum sen gel yaz ben görür yazarım sana yanii. Ee ne var ne yok nasıl gidiyor hamişlik balım ya takip edemiyorum.
Hoşgeldinn canımm kaderdaşım diyim sana çünkü bende geçicem aşılama yolundan normal yolla zor benimki ama önce senden güzel haberler alalım canım tecrübe olsun bana da. Burada herşeyi konuşabilirsin öbür topikteki gibi içini de dökebilirsin dinleriz burada arkadaşlarım çok cana yakındır hiç çekinme ben çalışıyorum her an yazamayabiliyorum ama okuyup illa cevap yazarım yokum diye yazmamazlık etme olur mu..
İyiyim bitanemm kendi adımaa sen nasılsın balımm kaymağımm
Hayalipapatya arkadaşımız aşlama topiğinden dün akşam tanıştık aşılamayla ilgili sorularım vardı yanıtladı sağolsun sonra buraya davet ettim geldi sağolsunn.. Yeni bir arkadaşımız daha oldu topiğimizdee.
slm kızlar nasılsınız
a.slm kuzum hoşgeldin iyyiz çok şükür sen nasılsın durumlar nasıl iyimisin
eh işte ne olsun sıcaklar bunalttı valla
sıcakalr malesef herkesin anasını ağlatıyo kuzum nasıl düzene girdimi biraz olsun konuştunuzmu eşinden ne haber
valla canımcım dün akşam geldi eve muyfağa göz ucuyla baktı yemek falan varmı diye baktı bişi yok aradan yarım saat geçti yemek söylıyecem dedi ben hiç ses çıkarmadım sonra sana da istiyorum dedi ben tokum dedim istıyorum dedi.sonra sürekli beraber ixzlediğimiz bir film açtı kahkaha falan atıyor göz ucuyla bana bakıyor ben hiç kaşlarım çatık bende çıt yok.sonra yatağı hazırlıyordu ben koltukta yatacağımı söyledim sinirlendi anladım ama bişi demedi.sonra oda benım yattığım odadakı diğer koltukta uyudu manyak.az önce de eve uğradı ben hiç yüzüne bakmadım sonra gitti yine
demekki burnundan kıl aldırmıyo aklıncada valla bu erkekler bazen çok komik oluoylar gelipde hatasını telafi etsede sorunu kökten bitirse ne olacak sanki senide demekki gördü kararlı bak bu sefer daha başkaymış hali peki sen ne düşünüyosun ne yapıcaksın fındığım
vallahi elifim böyle iyi o burnundan kıl aldırmıyorsa bende aldırmam o kadar kırgınım ki anlatamam hiç umrumda bile değil.önceki tartışmalarımızda haklıda olsam ona sırnaşır şirinlikler ypardım ama bu defa baktıki yüzüne bile bakmıyorum hiç aramıyorum deli oluyor ama belli etmıyor.yanaşmıyorda gururlu ya sözde hiiiiiiiiççççççççççç umrum bile değiiiilllll.inceldiği yerden kopabilirde ben iyiyim böyle o yansın haline..ama bir daha kalbimi kırsa dahi benı bulamaz
gülüm iyi ediyosun anlamalı yaptığını elbetteki yoluna gider unutulmaz ama geçer gider tyeterki hatasını anlasın ve bir daha asla tekrarlamasın bu sefer geri dönüşü omaz kuzum benim
valla elifim eski beni kaybetti ona şirinlikler munzurluklar yapar günün bütün sıkıntılarını ona unuttuırduğumu söylüyordu ama artık bitti o eski ben yokummmmm.barışsak dahi kafama dank etti valla.içimden onunla ilgilenmek ona ilgi göstermek gelmiyor.ondan istediğim 3 şey vardı 1 ay önce istemiştim tamam demişti ama kısmet olmadı onu affetmem için bunları hemen yapması lazım.yoksa eski beni bulamaz
Allah iyiylik versin kuzum bende iyi sayılırım halsizlik baş ağrısı var işte kimsecikler yok bugün daha gelen olmamış meleğim
valla canımcım dün akşam geldi eve muyfağa göz ucuyla baktı yemek falan varmı diye baktı bişi yok aradan yarım saat geçti yemek söylıyecem dedi ben hiç ses çıkarmadım sonra sana da istiyorum dedi ben tokum dedim istıyorum dedi.sonra sürekli beraber ixzlediğimiz bir film açtı kahkaha falan atıyor göz ucuyla bana bakıyor ben hiç kaşlarım çatık bende çıt yok.sonra yatağı hazırlıyordu ben koltukta yatacağımı söyledim sinirlendi anladım ama bişi demedi.sonra oda benım yattığım odadakı diğer koltukta uyudu manyak.az önce de eve uğradı ben hiç yüzüne bakmadım sonra gitti yine
evet gelen olmamış öğleden sonra gelirler belki kuzum. Nrmal canım hamile olmasa da insan bayıyor yanii. Sen dinlen aman yorma kendini bol sıvı tüket ama çok soğuk içme boğazların iyi olsun canım.. Benimde boğazlarım azcık acıyor ama ilerlemez inşalah. Bu arada dün akşama bakmadın galiba ben hamile olabilirim belki :18:
canım bak böyle böyle yola gelecek bende iyi ediyorsun alttan alacaksın hatasını anlamayacak olay kapanacak, özür dilemek zorunda da kalmamış olacak ve senden bir tepki görmedği için ileride belki yine olacak ineye çekiyordun diye evde tatsızlık iyi olmuyor ama mecbur kalıyor insan. Hiç olmazsa arayı yumuşatmaya çalışıyor uğraşsın biraz aslında ne var sanki özür dilese direk söylese yapmak istemiştim bir anda oldu falan dese yanii erkekler nedne direk demek yerine böyle yaparlar uzatırlar anlamıyorum hata onda işte. Öyle böylr o özrü dileyecek adım atacak başka yolu yok yani.. Bence öyle olmalı ama asla tartışma canım birşey deme kavgalı olmayın. İnşallah düzelir canım yaa sıkma canını yola gelecek elbet.
evet gelen olmamış öğleden sonra gelirler belki kuzum. Nrmal canım hamile olmasa da insan bayıyor yanii. Sen dinlen aman yorma kendini bol sıvı tüket ama çok soğuk içme boğazların iyi olsun canım.. Benimde boğazlarım azcık acıyor ama ilerlemez inşalah. Bu arada dün akşama bakmadın galiba ben hamile olabilirim belki :18:
ne hamilemiiiiiiiiiii inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım bak böyle böyle yola gelecek bende iyi ediyorsun alttan alacaksın hatasını anlamayacak olay kapanacak, özür dilemek zorunda da kalmamış olacak ve senden bir tepki görmedği için ileride belki yine olacak ineye çekiyordun diye evde tatsızlık iyi olmuyor ama mecbur kalıyor insan. Hiç olmazsa arayı yumuşatmaya çalışıyor uğraşsın biraz aslında ne var sanki özür dilese direk söylese yapmak istemiştim bir anda oldu falan dese yanii erkekler nedne direk demek yerine böyle yaparlar uzatırlar anlamıyorum hata onda işte. Öyle böylr o özrü dileyecek adım atacak başka yolu yok yani.. Bence öyle olmalı ama asla tartışma canım birşey deme kavgalı olmayın. İnşallah düzelir canım yaa sıkma canını yola gelecek elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?