Kaldığımız Yerden Her Telden..

ay kimler gelmiş hoşgelmişsin canımcım.zaten ben evde hep öyleyimdir.kuduruyor ya manyakk.genelde alt katta kalıyoruz dublex ev ben merdiven çıkarken alttan bana bi bakışı vardı eridi bitti manyak.sıcak diye tül bi geceliğim var onu giydim ve ayrı uyudum deli olmuştur.

dün olduğumu yazmıştım ya demekki gözden kaçmış zaten araya sıkışmıştı.hayırdır uçak bileti yolculuk nereyeee bakem hamiş hamiş bence gitme yaa.doğumdan sonra git bebişinle beraberrrr
götmemişim gülüm dün baya hılıydı sayfalar yaaa kusuruma bakma o zaman yarın doktora gidiyosun bende gidicem kontrolum var ama onun dikkatli olması güzel beyfendi bak sen alttan alttan takiplerde sürtecek burnu daha dur sen o sana dayanamaz gülümmemelkete gitmeyi düşünüyoruz balısı babam bekliyo bizi kurtuluşumuz yok ama biletlerde çok pahalı gülüm bilmiyorum ne edicez:26:
elifcim sizde amma karar değiştiryonuz kızzzz hani gitmiyodun.

hoşgeldin moonum nasılsın bitanemm ne oldu araba işiniz gülüm memelkete gidicez düğüne değilki düğün bitti dündü zati bayramdan sonra gitmeyi düşünüyoruz daha doğrusu babam istiyo gelin gezdiricem trabzona uzun göle sümela manastırına falan götüürcem diyo eşimde ramzanda izin alsamda evde geçirsem diyo kaldık arada ama babam ağır basıcak sanırsam gidicezde biletler cep yakıyo 12 günlük 700tl buluyo beee:26:

anam avatarımda olay oldu heee eşimde gördü değiştir şunu manyek diyo banane ddiim değişmem artık hep o olucak bakıyo gıcık gıcık

meleğim memlekkte gidicez byramdan sonra yaa ama biletler fena tavan yapmış bizim gideceğimiz tarihe 700tl buluyo ama eylüde gidersek 416 tl oluyo gayet ideal ama o zamanda babamın izine uymuyo malesef şaşdık kaldık eşimde ramazanda sıcak diye izin alıp evde kalmka istiyo bakalım ne ederiz aslında ikiside caizp geliyoda dahaçok memelektim geliyo gezmek yemekelrini özledim havasını özledim ama eşimede kıyamam ramaznanda ağır olur evde kalsın diyorumda bakalaım ne edicizzzzzzzzzzz

Hoşbuldum tşkr ederim siteye alışmaya çalışıyorum ama bir girdğim konuyu bir daha bulursam benden iyisi yok.:):)Sivas'ta yaşıyorum 38 yaşındayım aklıma başka bir şey gelmedi.:)

alışırsın canım bşzde zorlandık başlarda ama şimdi kurdu olduk sık kullanılanlara ekle bu sayayı direk ordan giriş yaparsın buraya kolay olur sivasta yaşıyosun demek mennun oldum bende istanbuldayım yaşımda 24 sen ablamsın benim o zmaan

sohbet geyik muhabbet duyunca dayanamadım bende geldim..

İyi etmişsin gel tabii kapımız herkese açık canımm. Ee anla bakalım neler yaparsın nereden katılıyorsun

denek babana gidicen gülüm aslınca önceden alınca uçak fiyatları ucuz oluyor ama yine de varmış bayağı düşünün taşının bakalım canım yaa.. Ama önce dr gitte zor bakalım sakınvası olur mu uçağa binmenin diye canım olur mu ne olur ne olmaz.

öyle diyorum bende vakti geldiyse olmayacak var mı ama işte düşükte bir ihtimal yanii bugün kaburgam ağrıyor ve kaburgamın arka kısmı üşüttüm diyorum da bilmiyorum sık sık acıkma var, uyku süreli var zaten kafamı koyduğujm gibi uyuyorum koltukta falan bilmiyorum artık canım.. yaparım bugün eşimin arkadaşına gidicez bebek görmeye gitmeden eve gidicez yemek yicez öyle çıkıcaz o arada yaparım da nasıl tuvalet tutucam su içmicem bilmem.

yok çok şükür o konuda hakkını yiyemem valla.parmağım incinse hemen doktora götürür.yoo yumurtalık günlerimi doktor takiplerimi benden daha iyi bilir ben çok dikkat etmem ama o iyi bir takipçidir.zaten o bana yaptığı hatayı kendıne yakıştıramadığı için bana yanaşamıyor biliyorki özür dilese bile affetmıycem ondan yaaaaaaaa.

hoşbulduk cnm kudursun tabiiiiiii neler kaçırdığını anlasın. kadınlarla baş edilmeyeceğini öğrencekler:)))))) ehe iyi olmuş iyi devam etsen dayanamaz kıvama gelmek üzere bari yumurtalama dönemine getirde boşa gitmesinler:)))
hayırlısı ozaman cnm kendini ve bebişi yorma üzmede babanlara gitmen senin için moral olur iyi olur .işte cnm duran arabaya çarptığı için adam suçlu hasarımız 500-700 tl civarı tutuyo karşı taraf ödeyecek bakalım ya nazar çıktı diyoruz artık. milletin gözü üstümüzde k.peder bize küs gibi kaynana bi alem bebişin ismi yüzünden ,bizde gidip gelmiyoz ancak arada eşimi arıyorlarlar onlar tirip atıyor bize biz daha beter onla ra tiripatıyoz konuşuyorlardır arkamızdan işte hasetleniyorlardı cnm. ne olcak bize nazar deyceğine mala geliyor tatlım.

kızlar sohbet süper ama kaçmam lazım akşam üstü yine gelirim inşallah hepinizi çok öpüyorum ve arkadaşlığınız için de çok tşk ediyorum

ay evet benim de dikkatimi çekti avatarın pek şuhh anacım yaniii... baya paraymış canım sms olsun sürekli mi gidiyorsunuz sanki.Eşin otuç tutacak tabii zor olur ona çalışırken zama geçmiyor zaten işi de zor eşinin oruçlu daha da zor olur hee bayramdan sonra gideceksiniz,
bende eşin oruçluyken giderceksiniz sandım o zaman zorlanırdı gezemezdi falan canım bayramdan sonra iyi olur eşinde senin içim katlansın artık canım bir kerecik dimi.

Hoşbuldum tşkr ederim siteye alışmaya çalışıyorum ama bir girdğim konuyu bir daha bulursam benden iyisi yok.:):)Sivas'ta yaşıyorum 38 yaşındayım aklıma başka bir şey gelmedi.:)

alışırsın canım biz nasıl alıştık. Abone ol topiğe yukarıda yazar abone ol diye sonra girince aboneliklerimden bulursun hemen canım google girsen bile çıkar karşına. Demek 38 yaşındasın ablamız oluyorsun bizim yanii. Çocuğun var mı ev hanımımısın.

çok fena kızım bu avatar:)))))))))))
kızlar sohbet süper ama kaçmam lazım akşam üstü yine gelirim inşallah hepinizi çok öpüyorum ve arkadaşlığınız için de çok tşk ediyorum

tamam cnm görüşürüz

bende az çıkıyom kızlar gelirim biraz işiim var öpüdünüzzzzzzzzzzzzz

Evet bir tane kızım var,eşimden ayrıyım ailemle yaşıyorum,çalışmıyorum.Ablanız olmak hoşuma gitti.:)Sağol abone oldum..

yok patitis çekti canım bugün onuda yaptım yeedim balısı ama hala çekiyo sağolasın canım arkadaşım söylemen bile yetti inan sen yap benim yeirme ye güzleimdemek sneinde çiğ köfte çekmişti benimde başta birkere çekti deligibi yedim de bu aralar çekmiyo nedense ama tatlı hiç öçekmiyo nedense karnıyarığa bende bayılırım kuzum bence yap yee hiç durma

tmm gülüm benim gel ama olurmu aklım sende kalmasın dikkat et kendinede öpüyorum güzleim benim
heee avatarım olay oldu eyikide yaptım kızz ben bayıldım vallaha çok seksüü vallaha parası fazla malesef gülüm eşime kalsa gözüne gelmiyo önceden diyoduki ramaznda kullanırım hesapda gitmek yoktu bu sene babam nasılkine zaman geleceksiniz deyince bizde mevburen bayram sonrası dedik eşim dayanır gülüm o ben mutlu olayık diye çalışır da hiç unutmam ilk geldik ev kurmaya buraya ramazan ben oruçlu değildim malum adet yüzünden eşim sıcakda aç susuz peşimden nereye çektiysem geldi onu alalım bunu alalım falan ne çekti bir kere yüzünü asmadı yeter demedi ben heves ettikçe oda gülümseyerek dolandı peşimden şimdide diyo 600 olsa 700 olsa istiyosan sorun yok gideriz diyo sağolsun Allah razı olsun ama ben n onun bütçesine nede canına kıyamıyorum ki malum masrafalrımızda olucak bizim memelkete gidip gelmemiz demek bir milyarı geçer yani bakalım hayırlıısı Allahtan artık gülüm:44:
çok fena kızım bu avatar:)))))))))))

tamam cnm görüşürüz

bende az çıkıyom kızlar gelirim biraz işiim var öpüdünüzzzzzzzzzzzzz

fena mena tikat çektimi sen ona bak kuzummmmmmmmm tmm bakem sende çık bakem hadi görüşürüz gülüm

Evet bir tane kızım var,eşimden ayrıyım ailemle yaşıyorum,çalışmıyorum.Ablanız olmak hoşuma gitti.:)Sağol abone oldum..

tamam canım artık sürekli bekleriz. Demek ayrıldın sağlık olsun canım kangren olmuş bir yeri kesip atmazsan tüm vucuda yayılır bu da öyle birşey artık kangren olunca ilişki gitmek lazım geliyor. Allah çocuğuna sağlık uzun ömür, güzel bir baht versin canım.

ohh ye güzelim patateste iyidir. senin kızım olacak gibi ama bakalım tutacak mı ama içimdeen geçende erkek hanii. bende yemeğe gidemedim skereterin misafirleri vardı bekledim çıktılar ama adam anahtarıın aldı mı yanına bilmiyordum yemekteyken de gelir belki diye gitmedim büyük bir tost söyledim yedim şimdi..

gülüm öncesinde alırızda eşimin izin konusu garanti olmuyo şuan karakolda 2 -3 kişi varmış toplam vermeyebiliyolar öyle ayar olucakki biletler yanmasın her açıdan çelişkili bir durum malesef artık hayırlısı bakalım vati geldiyse olmuştur yeterki hayırlı olsun gülüm ama bel ağrısı en büyük endenlerden biri bak belirti yani diğerleride uyuşuyo vallaha bugün yap resmini çek msnden gönderirsin müsati olursan oladı yraına gönderisin çok merak ediyorum meleğim anlaştıkmı:18::18:
bencede haklısın yaptığının ne olduğunu farkında cesareti yok ama olsun anlasın her şerde bir hayır vardır fındığım bundada bir hayır vardır drisni alır artık başka şeylerde korkar boşver

uçakla gidicez babamda gelip alıcak gülüm yorulmamda işte biraz maddi açıdan sıkıntı oluyo yoksa özledimki memelketi çok gitmek sitiyorum da bakıcaz aman naispde varsa bir şekilde gidicez hayırlısı olsun yeterki bitanem demek hasar büyük Allahtan ödeyecek gerçi eli mecbur ama pislikde çıaraiblirdi ne bileyim görünmez kaza rabbim beterindne korusun gülüm geçmiş olsun birdaha yaşatmasın inş haklısın göz olabilir en büyük gözde zaten kimin olduğu beli

gülüm öncesinde alırızda eşimin izin konusu garanti olmuyo şuan karakolda 2 -3 kişi varmış toplam vermeyebiliyolar öyle ayar olucakki biletler yanmasın her açıdan çelişkili bir durum malesef artık hayırlısı bakalım vati geldiyse olmuştur yeterki hayırlı olsun gülüm ama bel ağrısı en büyük endenlerden biri bak belirti yani diğerleride uyuşuyo vallaha bugün yap resmini çek msnden gönderirsin müsati olursan oladı yraına gönderisin çok merak ediyorum meleğim anlaştıkmı:18::18:
bencede haklısın yaptığının ne olduğunu farkında cesareti yok ama olsun anlasın her şerde bir hayır vardır fındığım bundada bir hayır vardır drisni alır artık başka şeylerde korkar boşver

uçakla gidicez babamda gelip alıcak gülüm yorulmamda işte biraz maddi açıdan sıkıntı oluyo yoksa özledimki memelketi çok gitmek sitiyorum da bakıcaz aman naispde varsa bir şekilde gidicez hayırlısı olsun yeterki bitanem demek hasar büyük Allahtan ödeyecek gerçi eli mecbur ama pislikde çıaraiblirdi ne bileyim görünmez kaza rabbim beterindne korusun gülüm geçmiş olsun birdaha yaşatmasın inş haklısın göz olabilir en büyük gözde zaten kimin olduğu beli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…