- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.941
dejavum hayırdır tostan miden bulanmış çok mu yağılıydı yoksa bebikmi:))) ay ne güzel olur hadi bakalım kısmet.
elifcik aynen tatlım nazar çıktı bakalım
bu gün bende eşime kızgınım biraz havuza gitti bir sürü işimiz var ramazan gidince gidemem dedi bende sen bilirsin ne yaparsan yap dedim beni ilgilendirmez dedim işler sıkışınca görcem ben onu karnım burnumda yoruluyom zaten o da havuzu düşünüyor gıcık bu erkekler yaaaaaaaaaaaaaaa,
şimdi ona inat kk bende nevresim takımı sipariş etcem:)))))))
TA | NEVRESM EV | TA PERDE | TA FENERBAHE BABY BEBEK NEVRESM TAKIMI
TA | NEVRESM EV | TA PERDE | TA SANTA KIRMIZI FT KLK PKE TAKIMI
sizce nasıl bunlar tatlışlar bi bakın hele annem ayıcıklı falan bir nevresim takımı almış .
hadi hyırlısı bakalım gülüm yaa varmı yokmu diye düşünmek çok heyecanlandırıyo hayırlısı ama ben bekliyemiycem sanırsam ne zamana olucak adetin şimdi:18:
söledin demek iyi yaptın kuzum boşver paylaşınca daha rahat oluyo destek olur heyecanına inş sonuçda güzel hayılrı sonuç olurda bayram ederiz
dejavum hayırdır tostan miden bulanmış çok mu yağılıydı yoksa bebikmi:))) ay ne güzel olur hadi bakalım kısmet.
elifcik aynen tatlım nazar çıktı bakalım
bu gün bende eşime kızgınım biraz havuza gitti bir sürü işimiz var ramazan gidince gidemem dedi bende sen bilirsin ne yaparsan yap dedim beni ilgilendirmez dedim işler sıkışınca görcem ben onu karnım burnumda yoruluyom zaten o da havuzu düşünüyor gıcık bu erkekler yaaaaaaaaaaaaaaa,
şimdi ona inat kk bende nevresim takımı sipariş etcem:)))))))
TA | NEVRESM EV | TA PERDE | TA FENERBAHE BABY BEBEK NEVRESM TAKIMI
TA | NEVRESM EV | TA PERDE | TA SANTA KIRMIZI FT KLK PKE TAKIMI
sizce nasıl bunlar tatlışlar bi bakın hele annem ayıcıklı falan bir nevresim takımı almış .
hee irmik helvası çok basit gülüm yapması kaç gündür eşim istiyodu tatlı bende dedim yapayım hgaberi yok geldsin güzel sürpriz olucak sende gel meleğim madem seviyosun gel birlikte yiyelim bitanemanamm irmik helvası mı didin bayılırımm uzunca zamandır yemiyorum annem süper yapardı ama ben pek beceremem diye yapmadım ama girişsem yaparım yanii haftasonu denesem mi acep.
canım 31 gün oldu 35. güne kadar yolu var normalde öyle oluyordum geçen ay ilacın etkisi sürdüğü için sanırım 23. günde oldum ama daha 4 gn beklemem lazım. İnşallah öylr olur dicem de bence umut yok.
Bakalım görücez göbek mi bebek miBoşver canım sıkma adamı ya yaparsınız o da haklı Ramazan geliyor gidemez daha zaten Cuma günü başlıyor oruç bu kadar sıkmaya da gelmezler ama az surat yapabilirsin gelince.. Ohh al canım canına değsinnn...
hee irmik helvası çok basit gülüm yapması kaç gündür eşim istiyodu tatlı bende dedim yapayım hgaberi yok geldsin güzel sürpriz olucak sende gel meleğim madem seviyosun gel birlikte yiyelim bitanemanamm irmik helvası mı didin bayılırımm uzunca zamandır yemiyorum annem süper yapardı ama ben pek beceremem diye yapmadım ama girişsem yaparım yanii haftasonu denesem mi acep.
canım 31 gün oldu 35. güne kadar yolu var normalde öyle oluyordum geçen ay ilacın etkisi sürdüğü için sanırım 23. günde oldum ama daha 4 gn beklemem lazım. İnşallah öylr olur dicem de bence umut yok.
Bakalım görücez göbek mi bebek miBoşver canım sıkma adamı ya yaparsınız o da haklı Ramazan geliyor gidemez daha zaten Cuma günü başlıyor oruç bu kadar sıkmaya da gelmezler ama az surat yapabilirsin gelince.. Ohh al canım canına değsinnn...
hee irmik helvası çok basit gülüm yapması kaç gündür eşim istiyodu tatlı bende dedim yapayım hgaberi yok geldsin güzel sürpriz olucak sende gel meleğim madem seviyosun gel birlikte yiyelim bitanem
o zaman hafta sonuna kadar şafak sayıcaz hakkında hayırlısı olsun meleğim çok isterim inş vardır inş çokda umutlanmayalımçok üzülürüm sonra ama inş vardır meleğim AMİNNNNNNNN:18:
ah keşke gelebilsem sen bana, ben sana ne güzel olurdu. Valla ben hayret derecede sakinim olmayacağını bildiğim için sanırım şafak falan saymıyorum önceden 1 hafta öncesinden başlardım ya. Umutlanmıyorum da hiç üzülmem de olacağına varır anam baya baya ara kanamalardan sonra durulmuşum ben
fbliyi bebişe alıcam lisanslımış zaten, pike takımıda hoşuma gitti şimdi yeni birtane alıyım kendime hiç kullanmadığım uyku setim var taçtan onuda kullanabilirim ama sıcak olur ya eylülde en güzeli pike gibi geldi bana.
ahhhhhhh keşke gülüm keşke uzaklık ayıtrıyo bizi malesef meleğim bak umutsuz olma yok deme belkide var belli mi olur yaa birşeyde diyemiyorum bekleyelim unutalım yokmuş gibi davranalım kuzum sonra bakrız adetin gelmezse yaparız testi emi balısı :18:
anam senin sinirinde pahalıya patlıyor demek ki yanii sinirlendirmemek lazım her gün sinirlendirse cepleri boşalır valla.en iyisini yapıyorsun boşver ihityacın var ki alıyorsun dimi yanii güle güle kullanın bebişin ve sen canımm..
SİPARİŞİ verdim sinirim geçti :))) neyse ben kızdım eşime bişey alınca geçiyor sinirim ya ne pis huy var bende ama surat yaptım zaten şimdi gelincede derim aldım bişicik diyemez
maden suyu ( şekersiz soda) iç belki iyi gelir tatlım içine az bişide limon sıktıryaa oturunca iyiydim camı açmaya kalktım yaa midem kalktı yine hem de ağrıyla birlikte valla dar açtım oturdum yerime yine otururken pek bişi yok kalkınca ayağa başıyor bu bulantı ağrı yaa off..
ohh güle güle kullan meleğim iyi yapmışşın ayrıca huyunda çok güzelmiş hr kdının huyudur alışveriş yaşaşınSİPARİŞİ verdim sinirim geçti :))) neyse ben kızdım eşime bişey alınca geçiyor sinirim ya ne pis huy var bende ama surat yaptım zaten şimdi gelincede derim aldım bişicik diyemez
evet gülüm yaa malesef itanbulunda dışındayız yani bende öte tekirdağ var işte tmm gülüm çıkARDIK ATTIK KAfamızdan öyle birşey yok normal günümüdeyiz bitanembence de en iyisi uyku seti terletir lohusalar çok terler derler balım şık birşey alırsın.
evet yaa ne yazık ki uzağız İstanbl'a gelsem de çok uzaksın be balım yaaa yakınlarımda bir yer bulamadınız mı sankiiaynen öyle yokmuş gibi davranalım varsa seviniriz ama neredee.. inan biraz umudum olsa yine moda girerdim ama yok canım. Şimdi işte az camı açayım eserse de essin dedim takvim düştü zaten kopmuş üstünden alttan bantla tutturmuş buradaki sekreter kaç kere taktım şimdi açınca camı yine düştü tıktım dolaba yandım napıyım.
yaa oturunca iyiydim camı açmaya kalktım yaa midem kalktı yine hem de ağrıyla birlikte valla dar açtım oturdum yerime yine otururken pek bişi yok kalkınca ayağa başıyor bu bulantı ağrı yaa off..
cnm pike takımmı varda kullanılmış şimdi bebişim geliyor temiz temiz yeni pike takımı alıyım ki içim rahat etsin.%25 indirim var bakıcaksanız uygun burası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?