Kaldığımız Yerden Her Telden..

demek havuza gittihee benim eşimde deniz diye yanıyoda gitmiyo işte deli git diyorum gitmiyo manyek kızma gülüm bunalmıştır gitsin açılsın biraz nevresimler çok güzel özellikle fb li olan eşin bayılıcak bence:))))))))

canım 31 gün oldu 35. güne kadar yolu var normalde öyle oluyordum geçen ay ilacın etkisi sürdüğü için sanırım 23. günde oldum ama daha 4 gn beklemem lazım. İnşallah öylr olur dicem de bence umut yok.

Bakalım görücez göbek mi bebek mi Boşver canım sıkma adamı ya yaparsınız o da haklı Ramazan geliyor gidemez daha zaten Cuma günü başlıyor oruç bu kadar sıkmaya da gelmezler ama az surat yapabilirsin gelince.. Ohh al canım canına değsinnn...

anamm irmik helvası mı didin bayılırımm uzunca zamandır yemiyorum annem süper yapardı ama ben pek beceremem diye yapmadım ama girişsem yaparım yanii haftasonu denesem mi acep.
hee irmik helvası çok basit gülüm yapması kaç gündür eşim istiyodu tatlı bende dedim yapayım hgaberi yok geldsin güzel sürpriz olucak sende gel meleğim madem seviyosun gel birlikte yiyelim bitanem

o zaman hafta sonuna kadar şafak sayıcaz hakkında hayırlısı olsun meleğim çok isterim inş vardır inş çokda umutlanmayalımçok üzülürüm sonra ama inş vardır meleğim AMİNNNNNNNN:18:

anamm irmik helvası mı didin bayılırımm uzunca zamandır yemiyorum annem süper yapardı ama ben pek beceremem diye yapmadım ama girişsem yaparım yanii haftasonu denesem mi acep.
hee irmik helvası çok basit gülüm yapması kaç gündür eşim istiyodu tatlı bende dedim yapayım hgaberi yok geldsin güzel sürpriz olucak sende gel meleğim madem seviyosun gel birlikte yiyelim bitanem

o zaman hafta sonuna kadar şafak sayıcaz hakkında hayırlısı olsun meleğim çok isterim inş vardır inş çokda umutlanmayalımçok üzülürüm sonra ama inş vardır meleğim AMİNNNNNNNN:18:

Ben pike takımı istiyorum bal bakınca gördüm hiç bakmamıştım buradan güzel ve uygun fiyatları da hanii.

Ayyyy bayiliciğim şimdii pencereyi açamıyorum esinti var sıcak ama rüzgarda var herşey uçuyor yüksekokul sekreterinin klimadan da yararlanamıyorum kapısı kapalı misafiri var yandım piştimm..

Ayy bayiliğciğimm pencere kapalı esinti var sıcak ama rüzgar da esiyor herşey uçuyor. Kaptınca terliyorum yüksekokul sekreterinin kapısıda kapalı misafiri var klimadan yararlanamıyorum şu an. Yandım piştim yaa..

ah keşke gelebilsem sen bana, ben sana ne güzel olurdu. Valla ben hayret derecede sakinim olmayacağını bildiğim için sanırım şafak falan saymıyorum önceden 1 hafta öncesinden başlardım ya. Umutlanmıyorum da hiç üzülmem de olacağına varır anam baya baya ara kanamalardan sonra durulmuşum ben

fbliyi bebişe alıcam lisanslımış zaten, pike takımıda hoşuma gitti şimdi yeni birtane alıyım kendime hiç kullanmadığım uyku setim var taçtan onuda kullanabilirim ama sıcak olur ya eylülde en güzeli pike gibi geldi bana.

ahhhhhhh keşke gülüm keşke uzaklık ayıtrıyo bizi malesef meleğim bak umutsuz olma yok deme belkide var belli mi olur yaa birşeyde diyemiyorum bekleyelim unutalım yokmuş gibi davranalım kuzum sonra bakrız adetin gelmezse yaparız testi emi balısı :18:

SİPARİŞİ verdim sinirim geçti :))) neyse ben kızdım eşime bişey alınca geçiyor sinirim ya ne pis huy var bende ama surat yaptım zaten şimdi gelincede derim aldım bişicik diyemez

bence de en iyisi uyku seti terletir lohusalar çok terler derler balım şık birşey alırsın.

evet yaa ne yazık ki uzağız İstanbl'a gelsem de çok uzaksın be balım yaaa yakınlarımda bir yer bulamadınız mı sankii aynen öyle yokmuş gibi davranalım varsa seviniriz ama neredee.. inan biraz umudum olsa yine moda girerdim ama yok canım. Şimdi işte az camı açayım eserse de essin dedim takvim düştü zaten kopmuş üstünden alttan bantla tutturmuş buradaki sekreter kaç kere taktım şimdi açınca camı yine düştü tıktım dolaba yandım napıyım.

cnm pike takımmı varda kullanılmış şimdi bebişim geliyor temiz temiz yeni pike takımı alıyım ki içim rahat etsin.%25 indirim var bakıcaksanız uygun burası :)

SİPARİŞİ verdim sinirim geçti :))) neyse ben kızdım eşime bişey alınca geçiyor sinirim ya ne pis huy var bende ama surat yaptım zaten şimdi gelincede derim aldım bişicik diyemez

anam senin sinirinde pahalıya patlıyor demek ki yanii sinirlendirmemek lazım her gün sinirlendirse cepleri boşalır valla. en iyisini yapıyorsun boşver ihityacın var ki alıyorsun dimi yanii güle güle kullanın bebişin ve sen canımm..

yaa oturunca iyiydim camı açmaya kalktım yaa midem kalktı yine hem de ağrıyla birlikte valla dar açtım oturdum yerime yine otururken pek bişi yok kalkınca ayağa başıyor bu bulantı ağrı yaa off..

bunu aldım bebişede fb liyi aldım canlarım.

yaa oturunca iyiydim camı açmaya kalktım yaa midem kalktı yine hem de ağrıyla birlikte valla dar açtım oturdum yerime yine otururken pek bişi yok kalkınca ayağa başıyor bu bulantı ağrı yaa off..
maden suyu ( şekersiz soda) iç belki iyi gelir tatlım içine az bişide limon sıktır

ohh güle güle kullan meleğim iyi yapmışşın ayrıca huyunda çok güzelmiş hr kdının huyudur alışveriş yaşaşın
evet gülüm yaa malesef itanbulunda dışındayız yani bende öte tekirdağ var işte tmm gülüm çıkARDIK ATTIK KAfamızdan öyle birşey yok normal günümüdeyiz bitanem

üşüttünmü diyicemde hani boğazında acıyo yaa gülüm acaba soğukmu aldın ne yaptın birde kaşarda yağğlı sıcakda ağırda gelir ama bilemedimki eve gidince dinşlen emi meleğim yat kalkma sakın

kızdırmasınlar bizi dimi amaaaaaaaaaaaaaa

cnm pike takımmı varda kullanılmış şimdi bebişim geliyor temiz temiz yeni pike takımı alıyım ki içim rahat etsin.%25 indirim var bakıcaksanız uygun burası :)

bence de temiz yenisi olsun canım benim hiç kullanmadığım nevresim takımım var arkadaşım almıştı evlenirken çok hoş dantelleri falan eğer kışa gelirse onu kullanıcam geçiricem yorganıma rengi de turkuaz çok hoş özellikle hiç kullanmadım onu fazlaca var zatwn kalsın diye kullanmaya da kıyamadım. Kaynanamda dedi zaten doğur lohusa yatağından benden dedi herşeyiyle dedi bakalım artık görücez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…