- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #9.961
Eki Görüntüle 467223 bunu aldım bebişede fb liyi aldım canlarım.
bence de temiz yenisi olsun canım benim hiç kullanmadığım nevresim takımım var arkadaşım almıştı evlenirken çok hoş dantelleri falan eğer kışa gelirse onu kullanıcam geçiricem yorganıma rengi de turkuaz çok hoş özellikle hiç kullanmadım onu fazlaca var zatwn kalsın diye kullanmaya da kıyamadım. Kaynanamda dedi zaten doğur lohusa yatağından benden dedi herşeyiyle dedi bakalım artık görücez.
güle güle can sağlığıyla kullan bebeğim çok güzel ikinizde can sağlığıyla yatın inş canım benim çok güzel ikidside
sağol tatlım allah razı olsun daha güzelleri senin ve bebişin olsun inşallah
öyle güpürlü gibi olandan var bendede cnm onu 40 çıkarken sererim.:) bu hastane çıkışı için iyi olur diye düşündüm.anam maşallah kaynanan bizimki hiç umrunda değil
öbür odaya baktım da az çıktım kızlar oranın müd. yard. bayan izinde sekreter sigaraya inecekti. Valla çok beğendim canımm ben güle güle kullan. Aman bakma tek biz varız başka onlara bakacak kimse yok öbür oğlu yurtdışında fayda yok ondan da yapıyor biraz huyuma gidiyor bende elimden geleni yapıyorum ama. Zaten bebeğe bakamaz o kadar faydası olsun daha ne yaparlar hamileyken görücez.
boşver balım ben diyorum zaten onlar bişi yapıp başımıza kalkcaklarsa hiç yapmasınlar benden uzak allaha yakın olsunlar. şimdiye kadar zaten bişi yapmadılar bundan sonrada gerek yok.insanın en zor zamanı hamilelilk bu dönemde yanımda olmayan doğduktan sonra hiç olmasın 2 ayım kalmış zaten son ay annem gelcek hiç lazım değiller.:13:
dejavum bugün ovuyu yaptığında en azından sonucu msnden sen yaz ben bir ara mutlaka girer okurum kapalıda olsam sen yaz gönder rmi görüşürüz talım kendine iyi bak
asemb nerde aceba kocası kalkmadı heralde pcden
yaparlar cnm sizinkiler baştan yapan insan yapar.yapmasalarda kendiniz yaparsınız ne olcak sanki herkesin kendi şanı şerefi yapan kendine yapıyr allaha şükür annemler baya yardım etti halen daha yapıyor, onada diyorum yapma yeter artık ne yapayım torun yapılır diyor yapıyor allah razı olsun başımızdan eksik etmesin.bence de canım öyle olunca kafasına atası geliyor insanın benimki çok yaptı öyle ben daha eve gelmeden koymuş yemek takımı, yumurta yırıcı kepçeler falan ki onları dedik ki evlendikten sonra alırız zevkimize göre günlük kullanılanları dedik misafir için zaten almıştım takımlarımı. Her geldiğinde aklınan mobilyalar, tabaklar övdü durdu ya bir yumurta ayırıcıyı bile eline alır bunu kullanıyor musun ah işte ne güzel evin var hiçbirşeyin eksik değil hep böyle sonunda eşime dedim sürekli böyle kafaya kakacaksa alsın dedim hemen koyayım kapının önüne ben mi istedim dedim demiş annesine bozuluyor alınıyor anne deme demiş şimdi azalttı biraz. Bebeğe de artık en yaparlarsa kendi vicdanlarına kalmış durumları pek iyi ama ben hiçbişi istemem büyük ihtimal kendileri çıkıp bişiler alamaz parasını verirler ama biz eşimle de yaparız hiç sorun değil sırf kayınpederin kaynananın parasıylşa zaten bebeğime eşya düzmem ben herşeyi onlardan asla beklemem anası babası biziiz biz alıcaz tabi ayağımızı yorganına göre uzatıcaz ama destekte ister tabii insan torunları sonuçta.
tamam yazarım tatlım da yapamıcma galiba tuvalete gitmek zorunda kaldım çünkü. Tutmadan yapamam da bilmiyorum ki misafirliğe gidicez orada da çay ikram ederler içmemek ayıp olur bugün yalan olur yani canım gibi.
olabilir ya gelemedi valla yarın görüşürüz inşallah artık onunla da. Az kaldı zaten ona da ya valla heyecanlanıyorum.
mrb hoşgeldinben iyiyim seni sormalı
1 gece rötarlı cevap veriyorum amaiyiyim teşekkür ederim sen nasılsın? :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?