Kaldığımız Yerden Her Telden..

öyle güpürlü gibi olandan var bendede cnm onu 40 çıkarken sererim.:) bu hastane çıkışı için iyi olur diye düşündüm.anam maşallah kaynanan bizimki hiç umrunda değil

güle güle can sağlığıyla kullan bebeğim çok güzel ikinizde can sağlığıyla yatın inş canım benim çok güzel ikidside

sağol tatlım allah razı olsun daha güzelleri senin ve bebişin olsun inşallah

öyle güpürlü gibi olandan var bendede cnm onu 40 çıkarken sererim.:) bu hastane çıkışı için iyi olur diye düşündüm.anam maşallah kaynanan bizimki hiç umrunda değil

öbür odaya baktım da az çıktım kızlar oranın müd. yard. bayan izinde sekreter sigaraya inecekti. Valla çok beğendim canımm ben güle güle kullan. Aman bakma tek biz varız başka onlara bakacak kimse yok öbür oğlu yurtdışında fayda yok ondan da yapıyor biraz huyuma gidiyor bende elimden geleni yapıyorum ama. Zaten bebeğe bakamaz o kadar faydası olsun daha ne yaparlar hamileyken görücez.

boşver balım ben diyorum zaten onlar bişi yapıp başımıza kalkcaklarsa hiç yapmasınlar benden uzak allaha yakın olsunlar. şimdiye kadar zaten bişi yapmadılar bundan sonrada gerek yok.insanın en zor zamanı hamilelilk bu dönemde yanımda olmayan doğduktan sonra hiç olmasın 2 ayım kalmış zaten son ay annem gelcek hiç lazım değiller.:13:

dejavum bugün ovuyu yaptığında en azından sonucu msnden sen yaz ben bir ara mutlaka girer okurum kapalıda olsam sen yaz gönder rmi görüşürüz talım kendine iyi bak

asemb nerde aceba kocası kalkmadı heralde pcden

elif öptüm seni tatlım kendine iyi bak.

bence de canım öyle olunca kafasına atası geliyor insanın benimki çok yaptı öyle ben daha eve gelmeden koymuş yemek takımı, yumurta yırıcı kepçeler falan ki onları dedik ki evlendikten sonra alırız zevkimize göre günlük kullanılanları dedik misafir için zaten almıştım takımlarımı. Her geldiğinde aklınan mobilyalar, tabaklar övdü durdu ya bir yumurta ayırıcıyı bile eline alır bunu kullanıyor musun ah işte ne güzel evin var hiçbirşeyin eksik değil hep böyle sonunda eşime dedim sürekli böyle kafaya kakacaksa alsın dedim hemen koyayım kapının önüne ben mi istedim dedim demiş annesine bozuluyor alınıyor anne deme demiş şimdi azalttı biraz. Bebeğe de artık en yaparlarsa kendi vicdanlarına kalmış durumları pek iyi ama ben hiçbişi istemem büyük ihtimal kendileri çıkıp bişiler alamaz parasını verirler ama biz eşimle de yaparız hiç sorun değil sırf kayınpederin kaynananın parasıylşa zaten bebeğime eşya düzmem ben herşeyi onlardan asla beklemem anası babası biziiz biz alıcaz tabi ayağımızı yorganına göre uzatıcaz ama destekte ister tabii insan torunları sonuçta.

dejavum bugün ovuyu yaptığında en azından sonucu msnden sen yaz ben bir ara mutlaka girer okurum kapalıda olsam sen yaz gönder rmi görüşürüz talım kendine iyi bak

tamam yazarım tatlım da yapamıcma galiba tuvalete gitmek zorunda kaldım çünkü. Tutmadan yapamam da bilmiyorum ki misafirliğe gidicez orada da çay ikram ederler içmemek ayıp olur bugün yalan olur yani canım gibi.

olabilir ya gelemedi valla yarın görüşürüz inşallah artık onunla da. Az kaldı zaten ona da ya valla heyecanlanıyorum.

Ben çıkıyorum kızlar yüksekokul sekreteri çıktı hazır o erken çıkmışken bende azıcık erken çıkayım vakitlice eve gideyimde yemeğimizi yiyelim az evi toparlayayım falan üstümü değiştirirm tüm gün bu kıyafetleydim tabi işyerinde sonra da eşimin arkadaşına bebek görmeye gidicez ayy ne tatlıdır şimdi kimbilir 3 aylık olmuş bile. Uyuyor olmazsa severim azıcık. Öptüm sizi çok canlarım görüşürüz yarın Allah'ın izniyle.

iki sayfamız kalmış kızlar ya binlere ama yapamadık bugün neyse canımmm artık yarın kesin geçicez haftaya da katlıcaz kendinize iyi bakın güzel bayanlarrr...

yaparlar cnm sizinkiler baştan yapan insan yapar.yapmasalarda kendiniz yaparsınız ne olcak sanki herkesin kendi şanı şerefi yapan kendine yapıyr allaha şükür annemler baya yardım etti halen daha yapıyor, onada diyorum yapma yeter artık ne yapayım torun yapılır diyor yapıyor allah razı olsun başımızdan eksik etmesin.

asembe az kaldı ya kuzucuğunu kucağına almasına bişi kalmadı ya

slmm kuzularımm
moonumunda dediği gibi bugun pc kocişteydi işleri yogunlaştı bugun
oyuzden anca alabıldım
ivet doğuma hergeçen gün yaklaşıyorum heyecan artıyo valla
inşallah hayırlı güzel bi dogum olur sağsağlim yavruşuma kavuşurum
butun girmedim ama şimdi sayfayı doldurup 1000 yapammı

moonum kuzumm nevresim ve pike takımın çoook güzel güzel günlerde kullanın inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…