Kaldığımız Yerden Her Telden..

ASEMB nasılsın tatlımmmmmmmmmmmmmmm nirdesin bakem

valla yparlar mı yapmazlar mı ne yaparlar düşünmüyorum hiç dediğin gibi herkesin kendi şerefi yanii ama seninkiler aşmış anacım yani senin annen babandanda mı utanmıyorlar ya hadi isteyerek olmasa da aman onlar aldılar altta kalmayalım diye bile almıyorlar yanii bebeği sahiplenmesini bilirler ama. Sakın iizn verme buna canım.

tahmin ettik kuzumm özlendin ama haberin olsunn. Heyecan artmaz mı ya gülüm hem doğum anı hem bebeği merak ediyorsun nasıl birşey olacak diyee.. Sağlığını düşüünyorsun ama bu aralar önerim dağıtabildiğin kadar dağıt kafanı birşeylerle meşgul ol düşünme zaten herşey o anda gelişecek ve bitecek canım kendini strese sokma kimin karnında kalmış senin mi karnında kalacak dimi ama.. Hanii 1000 sayfa yapamamışsın ama.Şaka tabii ki de gülüm yarın bekliyorum ama..

Kızlarr bebek görmeye gittik yeni geldik hemen pc başına oturdum son gelişmeleri yazayım diye, ovulasyon yapmama gerek kalmadı eve geldim yarım saat sonra regl kahve akıntılar şeklinde kendini belli etti. Seviniyorum ama ben çünkü geçen ay da 18 inde olmuştum bu ayda aynı tarihte geldi çok şükür ilaç iyi işe yaramış 35 günde olan regl bile düzene girdi keşke daha önceden kullansaydım iki aydır içmiyorum ama ara kanama yok. Ama geçen ay kahverengi kıntı şeklinde geldi hep tram kıpkırmızı gelmedi ve az az geldi acaba şimdide miş öyle olacak eve geldim çok azıcık gelmiş daha yeni sökülüyor galiba ama anlamıştım ben dün akşamdan beri bel ağrım vardı hayırlısı olsun düzene girdi ya valla o bile yeter bana şu an inşallah bir daha yaşamam şu ağustosu da böyle ara kanamasız atlatsam eylül ekimde zati klomen kullancam yumurta çabuk gelişiyor yumurtlama erken olduğu için reglide zamanında oluyor garanti oluyor yanii ama tatile gidicem yaa moral yerinde olur ağustosta yaşamam heralde..

haklısın tatlım doğduktan sonra sahiplenmeye çalışcaklar ama kaynanam huyumu biliyor o yüzden fazla yaklaşamaz ben mesafemi korucam zaten 3-4ayı atlatsın tekrar ofise gidipgelicem bebişimle çalışınca iyi oluyor gelemiyorlar :))))))))))))))))))))))))))

cnm zamanında geliyor adetin en azından yumurtalama takibi için çok iyi bişi hayırlısı ,zamanı gelince gelir kuzum hele bir tatile git gel rahatcana tatilini yap gez toz eğlen . gelince gelir bebeğin.

Yaaa kızlar bebeği görmeye gittik tüm gün uyumamış annesi bir elinde bebek bize mamalar hazırlamış yazık oysa yemek yiyip gelicez dedik yine de hazırlamış çayın yanına. Maşallah kuzuya 4 kilo doğmuş sezeryan olmuş tabii. Muhabbet ettik falan aşağıda da gelince zile basmadık biri vardı çıktı ona açtırdık sonra da kapıya vurduk çok dikkat ederim öyle şeylere biz muabbet ederken uyandı yine uyuttu annesi bayıldı artık diyor yorgunluktan giderken baktım hemen ay küçüxük ya 3 ayı bitti dün ama o kadar kilolu doğmasına rağmen yine de küçücük resmine baktım önce telden yakındna çekildiği için baya tombalak zannediliyor ama hiç öel değil anam dedim kilolu değil nornmal kiloda doğsa hiç ele gelmiyor demek ki dedim yaa. Elbise almıştık bir de çok cici iki mama önlüğü aldık beğendiler çok. İleriki aylarında daha güzel şeyler alırız dedik.

maşallah bebişe öyle cnm bende biraz büyük sanıyordum ama öyle değil minicikler ya ama çok çabuk büyüyorlar tatlım mucize gibiler:)))))))))))))))))))benim pisim ki 4 kilo düşün yani bebiş 3,5 kilo filan doğarsa ondan şişman benim pisi:))))))))))))))

cnm zamanında geliyor adetin en azından yumurtalama takibi için çok iyi bişi hayırlısı ,zamanı gelince gelir kuzum hele bir tatile git gel rahatcana tatilini yap gez toz eğlen . gelince gelir bebeğin.

evet sizin işyeri müsaitti ayrı oda falan vardı dimi canım öyle olursa çok iyi olur gerçi bebek işyerime götürülür mü falan derler ama onların yanında olmasından iyidir. Birşey yapmayacak kadar önemsemiyorlarsa doğunca da sevgi gösterisi yapmasınlar seven insan anne karnındayken daha haberi alınmca sever ve gönülden seni sevmeseler bile yaparlar yanii ama nerdee..

Evet canım çok iyi oldu yumurtlama olmasa bile klomen ile geliştiriyorlar ama normalde de yumurtama olması reglinin düzenli olması klomenle yumurtanın daha iyi gelişeceğini gösteriyor tabii regl geliyor ama yumurtlama oldu mu bilmiyorum hiç öyle tam anlamıyla uzayan yumurta akı akıntısı görmedim önceden baya baya görürdüm ama. İvet tatil yapcem ama tatile gitmeden son akşam halvette edicem değerlendireyim dimi. Ne olur ne olmaz sanırı ucu ucuna yakalayabilirim bir iki gün kalsa da yumurtlamaya sperm dayanıyor zaten belli mi olur.

ya evet kız dedi ki çoğu şeyi giydiremedik en fzla 3 kere giymiştir dedi hediye falan öyle çok geliyor ki teker teker hepsni giydireyim derken tekrar bir kuayfete dmndüğümde üzerüne artık olmamış oluyor dedi zaten önce aileleri yaptıktan sonra onlar alışveriş yapmışlar ne yoksa onu almışlar yoksa bizde alsaydık ayrıcsa hiç giyemezdi dedi acayip çabuk büyüyorlar dedi bir de bak aklında olsun ay olarak değil cm olarak bakın dedi 0-3 ay falan gibi değil de 52-54 gibi cm bakın dedi. Çünkü 6 aylık yazıyor ama 62 cm ancak 62 cm 3 aylık bebeğe oluyor dedi. Her markanın kalıbı da aynı olmuyor dedi falan baya konuştk doğumdan, sonrasından herbirini anlattı tek tek sağolsun sıkılmadan.

evet bizim ofis ev yani daire şeklinde benim odam ayrı elamanların odasıda ayrı yani kimse birbirini görmüyor o yüzden sıkıntı olmaz .evde durursam gelmek isterler boşver cnm giderim ben.

tabi günleri değerlendir nezaman olcağı belli olmaz bi bakmışsın göbüş dolu gelmişsin inşallah güzel olur ya yakışır sana hamişlikte çıtır çıtır olursun.))))))))))))

valla gülüm işte 31-32 gün gibi oldu regl. Ben tatile gitmeden bir gün önce 15. günüm olacak 16-17. günlerde yumurtlama olacağını düşünürsek sperm de 48 saat dayanıyor diyorlar ucu ucuna yakalarım çalışma zamanını en azından çalışma olmadan gitmemiş olurum ama 35 güne uzasaydı pek şansım olmayacaktı tatlım.. Tutmasa da ben yapmış olayım yanii.

Bu arada 1000 olduk valla sayende moonum bak bir geldin 1000 yaptın sayfayı güzeliimm benimm daha nice binlere İnşallah hep beraberr...

valla gülüm işte 31-32 gün gibi oldu regl. Ben tatile gitmeden bir gün önce 15. günüm olacak 16-17. günlerde yumurtlama olacağını düşünürsek sperm de 48 saat dayanıyor diyorlar ucu ucuna yakalarım çalışma zamanını en azından çalışma olmadan gitmemiş olurum ama 35 güne uzasaydı pek şansım olmayacaktı tatlım.. Tutmasa da ben yapmış olayım yanii.

Bu arada 1000 olduk valla sayende moonum bak bir geldin 1000 yaptın sayfayı güzeliimm benimm daha nice binlere İnşallah hep beraberr...

1000 ide gördük :)))

evet cnm doğru söylüyor fazla kıyafette almamak lazım zaten hediye çok geliyormuş ve çabuk büyüyorlar.evet cnm anlatması çok güzel tecrübe sahibi oluyoz böylece.

Eki Görüntüle 467396

1000 ide gördük :)))

evet cnm doğru söylüyor fazla kıyafette almamak lazım zaten hediye çok geliyormuş ve çabuk büyüyorlar.evet cnm anlatması çok güzel tecrübe sahibi oluyoz böylece.

dejavum. nice 1000 lere inşallah cnm güzel şeyler paylaşıyoruz kızlardada bendede laf çok bitmez :)))))))

neyse tatlım yarın görüşrüz inşallah ben yatıyorum tatlı rüyalar sana öptümmmmmmmmmm

kızlar sizede dicem amaaaaaaaaaaaaaaa belkim uyumuşsunuzdur çoktan rüyanızda beni görün anacım:)))))))))

Daha burada ne binler göreceğiz asemb, sen, oflu, sivatan elifim, ben hepimiz doğuriciğiz anne olarak geliciğiz sonna burayaa yeni arkadaşlarda gelirler biz çekirdek bir ailyiz canım valla size ne kadar teşekkür etsem az canlarım beni yalnız bırakmadınız burayı sizin için açtım hep geldiniz ben gelemesemde boş bırakmadınız sizleri çok seviyorum bana bu kadar aa candna arkadaşlar yeter inanın ki...

Bende yatıyorumn zaten balım eşim yattı bile ben bırakamadım yarın mesai var yine sabah zor kalkıcam ama çabuk açılıyorum işe gidince yaa.. Öpüyoruz güzelim iyi gecelerr tatlı rüyalar..

yirim seni ben doğru söylüyorsun tatlım :)aile gibi olduk inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin altın kalpli kankişler sizi:)

sivatanla görüştünmü hiç bugün aklıma geldi sorcaktım iyiki hatırlattın????????????????

hehe olsun cnm önemli değil
çok şükür iyiyim bebiş beklemekteyim
kendınden bahsetsene biraz tanışalım gari

peki olur
88liyim hukuk son sınıf öğrencisiyim baya bi senedir bu siteye üyeyim evde tek kalınca sohbet edeceğim insanlar olsun istedim bu arada geç yazıyorum çünkü yan komşu çağırdı çaya yeni geldim
demek bebiş bekliyorsun ne güzel doğum ne zamana işallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…