- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #10.001
yirim seni ben doğru söylüyorsun tatlım :)aile gibi olduk inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin altın kalpli kankişler sizi:)
sivatanla görüştünmü hiç bugün aklıma geldi sorcaktım iyiki hatırlattın????????????????
peki olur
88liyim hukuk son sınıf öğrencisiyim baya bi senedir bu siteye üyeyim evde tek kalınca sohbet edeceğim insanlar olsun istedimbu arada geç yazıyorum çünkü yan komşu çağırdı çaya yeni geldim
demek bebiş bekliyorsun ne güzel doğum ne zamana işallah?
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yoklama yaptım haberiniz olsun
günaydın ben geldim nasılsınız doktordan geldim bir sıkıntı yok çok şükür herşey yolunda 10+3 olduk 2 hafta sonra ikili teste çağırdı işte hayırlısı ile inş atlatırız test sonuçları iyi çıkar inş hayırlısı ile bu arada 100 oılmuşuz hayırlı uğurlu olsun kızlar
günaydınnn canımmm
ohh çok şükür canım rahatlamışsındır sende ay zaman ne çabuk geçiyor yaa daha dün aldık gebelik haberini sanki ikili test zamanı gelmiş Maşallah bebişinee onlarda iyi çıkacak tabii ki de.. İvet olduk yaaa dün gece 1000 olduk hatta şu an 1001 olduk 1001 kere maşallah bizeee canlarım benimmm sizin sayenizde çok seviyorum sizleri az kişiyiz ama özüz yanii duyglandırdınız benii meğer en çok sevenler sizlermişsiniz bitanelerimmm..
Maşallah canım kırbir kere Allah nazarlardan korusun bebişimizi.Keyfi de yerinde baksana.
,Daha burada ne binler göreceğiz asemb, sen, oflu, sivatan elifim, ben hepimiz doğuriciğiz anne olarak geliciğiz sonna burayaa yeni arkadaşlarda gelirler biz çekirdek bir ailyiz canım valla size ne kadar teşekkür etsem az canlarım beni yalnız bırakmadınız burayı sizin için açtım hep geldiniz ben gelemesemde boş bırakmadınız sizleri çok seviyorum bana bu kadar aa candna arkadaşlar yeter inanın ki...
,
dejavum hani benim adım,zaten sabahtan beriağlıyorum bak sende beni unutmuş yazmamışsın
merhaba kızlar nasılsınız ne var neyok.dejavum sınuç ne hamilemisin inşallah hamılesındır.elifim gözün aydın.ben hergeçen günden daha berbatım artık gücüm yok dayanamıyorum
hayırdır kuzucuk niye ağlıyorsunsen bakem
elifim senin bebeni yirim kız maşallah ona :))))))))))))))))))))))))))))) cinsiyeti çok takma tatlım hayırlısı olsun ikili teste betan 50 altı çıkarsa erkek olur büyük ihtimal 50 üstü çıkarsa kız olabilir gene belil olmaz.sağlıklı olsunda hiiç mühüm değil
elifim ordamısın sana özelden uzun bişiler yazacam beklermisin
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr neden yoksunuz yaaaaaaaaaaaaa hiçkimse yok ya offffffffffffffffffffffff.elifim elektriklermi kesildi yine
sağolasın meleğim Allah razı olsun canımıniçi kızz evet vallaha keyfi yerinde nasıl yatıyo görsen ultrasonda bir başkaydı keyiflerde bürücüğüm benim yaa hep kız diyodum ama sankim bu erkek gibi geliyo şimdi nedense ölücem cinsiyete kadar gülüm yaaa:18::18:
merhaba kızlar nasılsınız ne var neyok.dejavum sınuç ne hamilemisin inşallah hamılesındır.elifim gözün aydın.ben hergeçen günden daha berbatım artık gücüm yok dayanamıyorum
,
dejavum hani benim adım,zaten sabahtan beriağlıyorum bak sende beni unutmuş yazmamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?