Kaldığımız Yerden Her Telden..

sendende Allah razı olsun gülüm benim Allahım yaşatmaın bir dada az kaldı alıcaksın inşsağsalim bebişini kucağına tatlım sabret sabrın sonu selamet bitanem bende iyiyim çok şükür bir sıınıtm yok yemekle uğraşıyorum işte iftr saati geliyo bakım vardı diye gitti site yinee:26:

he yaa bu kezde bakım girdi araya kuzumm
benım dunden yemekler var bi salata yapılcak o da vakit yaklaşsında üle yaparım
ellerine sağlık balımcım sarma yapmıssın mis gibi hamarat hatunsun vesselam maşallah benım kuzumaa

biz yokken yapılsa yabu bakım sağolsın kuzumm gel birlikte yiyelim gülüm benim vallaha sardım ama belimde koptu bendede dünden var çorbam semiz otundan yemeğini yapmıştım ama benimki yemz onu dedim dolma yapayım bende seninde ellerine sağlık kuzum afiyet olsun kuzumaaa

sağol cnm kuzumm beniiim he valla biz varken yapılmasın protesto ederuk yoksam
iyi yapmıssın balım kolaymı sarma sarmak insanda bel felen bırakmıyo valla
yapması zahmetli ama yemesi lüp lüp anında bitiveriyo

aynen edruk vallaha aynen öylekuzum yapması zorda yemesi anlık vallaha gülüm kusuruma bakmazsan ben biraz uzanayım iftara kadar sırtımda belimde fena yarına gelmemde pazartesi görürüşüz inş kocişinden pc albiirsen alamazsanda al kaç başka odayaaçok öpüyorum seni bitanem hayırlı iftarlar diliyorum Allaha emanet olun kuzun ve sen balısı görüşürüz öpüldünüz canlarım

nedemek kuzum benım olurmu hiç kusur felen uzan tabi cnm arkadaşım dinleniver
gelinime iyi bakman lazım temem kuzum pc yi kaparım görüşürük p.tesi
sizede hayırlı iftarlar kuzumm benımm bende seni öpüyorum kocamaan cnm dünürümmm

bende çıkıyorum gari kızçelerim
hepiciğinizi öpüyorum kocaman
herkese hayırlı iftarlar

valla canım benim sıcaklarla alakalı sanırım ya.çalışan bayana da çok zor gelir bir hafta sonun var zaten onda koştur dur.keşke benim eşimde izin verse de bende mesleğimi yapsam..

valla zor canım sorma ülserden dolayı oruç tutamıyrum haftaiçindne işleri yapayım diyorum ama pek bakamıyorum yrgun halsiz oluyorum tüm gün sıcakta çalışmak falan. Senin mesleğin neydi canımm..

ay bakk nasıl telaşlanmış gördün mü sende damarına basmışsın adamın ama içinde bir yerlerde elvet kalır ancak uzatmayın daha fazla anlamıştır hatasını günlerdir konuşmuyorsun yemeğinizi yiyin konuşun mübarek ayda tatsızlık olmasın.

valla canım ben anne bana isimlerine karşıyım çünkü birini koydan öbürü alınır ben anneminkini koysam kaynana alınır falan olmaz yanii bir de herkesin kendisine özel ismi olması gerektiğine inanıyorum benimkileri de biliyorum anne de kaynana da yengeç burcu ikiside nasıl alıngan offf ikisinin de ismini koymam lazım. Bbamla görüşmüyorum zaten ismini de koymam, kayınpederin öyle bir talebi olmaz ama ben istiyordum babamdan görmediğim şeyleri ondan fördüm hiç olmazsa 2. isim olarak ama eşim istemedi. Hastalandım gülüm ya ilk iki gün az geldi kahverengimsi geldi iki gündür de normal geliyor tüm gün ağrıya dayandım sonunda pes ettim maaleef içtim ağrı kesiciyi azaltıyor kesiyor ama napıyım iyiyim biraz daha. Bizde aşılama yapıcaz da daha kasım gibi düşünüyorum klomen falan da kullanayım da ağutosta geçsin tatile gidicem ya klomen tedavisine başlayamadım bu ay.

o topikteki gibi demedi sana daha önce de içki meselesindne falan açıkmıştı ya uzamıştı yine falan neyse araya girmitşik onu falan dedi herhalde ama beni de üzdü ben başka topik açmam bırakmam diye biz de bırak demedik zaten. Öyle yapın bir süre konuşmayın sakinleşin bakalım..

minoset içebilirsin. novalgin beni hemen kesiyoda doktora demistim minoset vermişti ama plus olanından degil. bende adet bekliyorum gecikmese bari.

Valla apranax içtim minoset yoktu alıma da gelmed, bilsem eczaneden alırdı eşim hemen ama. Dayanamadım akşama kadar durdum duş aldım soğuk yok yok geçmedi içtim inşallah fazla kesmez.

Ayy canım geçmiş olsun çokta kötüdür meret. Bende de bir yer var çürük galiba oyuk olmuş dondurma,çikolata tarzı soğuk ve tatlı şeyler gelsin aman aman sızlatıyor fena ama dişçiden korkuyorum. Gerçi dişimi çektirdim hiç zahmet çekmedim. O dşimin de çekilmesi lazım ama korkuyorum, diş taşı temizletcem falan gebelikten çnce olsun dedik ama korkuyorum yaa.. Geçmiş olsun balımm maalesef yapılacak birşey yok bu aşamada minoset, parol veriyor doktorlardan muayedeyken dr duymuştum telde konuşuyordu bir gebeyle parol içebilirsin bir de minoset demişti az daha dayanda doğumdan sonra bakarsın çaresine.

ah canımm belki de çok sıvı aldın idrar yolları da daha gevşek oluyor hamilelikte zaten ondan olmuştur bende gece bir sıkışmışım ama var ya sabaha karşı kasıklarım ağrıyordu hemen dat attım kendimi kötü bir huyum var gece çok sıışmadan beni rahatsız etmeden uykumu bölecek dereceye gelmeden gitmiyorum wc ye çok zararlı ama işte bir de umumi tuvaletlere giremem duşarıda maalesef.

hayırlı gelinim benim,k.pederine pasta börek mi yapacakmış

hee evet çok severim ben kayınpederimi kendi babamdan gömediklerimi ondna gördüm kendi kzı yok ama olsa ancak o kadar severdi yarın da doğum günü oğlu hatırlamaz ama ben atlamam ne kaynanın ne de onun hediyeye çok karşı kaynanaya sordum arkadan sesleniyor hiçbirşey istemem diye bende öyle bişiler yapcam pasta da ay başında kaynanın doğumgünüydü aldık almayın dediler şeker hastası kaynanam kısa aralıklarla yiyemem dedi. Zaten bu ay, hem kaynana, hem kendi annem hem kayınpederin doğum günü vardı bu son doğumgünü bu ay

Elifim dolmalar sarılmış yine hamarat hatun ben bugün hiçbirşeycik yapamadım nasıl bir bağrısı tüm gün geçmedi zonkladı resmen evi ancak topladım yani ne yemek ne ütü yapamadım kaldı hepsi soğuk duşa girdim en son onda da geçmeyince içtm ağrı kesiciyi mecburen kesecek regliyi biliyorum ama başka çarem kalmadı iyiyim şimdi biraz daha ama sersem gibiyim. Yarun hem yemek hem ütü, hem kaynana bir yemek istedi onu yapıcam, kek, poğaça yapıcam ev silinip süpğürülecek yandım ben neyse ki yüksekokul sekreteri izine gitti rahatım haftaiçi işyerinde.

ay ne güzel,ben kaynanamlardan uzakta olmama rağmen onun o koca burnu hep yanımızda gibi,aynı şehirde olmayı hayal bile edemiyorum

canım ben insan kaynakları mezunuyum

sağolasın cnm kuzum hemde ne berbat bişey çok şükür bugune sarkmadı hafif hafif yokluyo ama dünki gibi değil çok şükür
dün resmen hayattan koptum kocişinde eli ayagına dolandı bişeyde yapamıyo garibim iyi ugraştı benle
Allah kimseye ağrı sızı hastalık vermesin bende senin gibiyim kuzum çok korkarım dişçiden ama dün akşam drlardan biri deseydi gel çekelim felen
anında giderdim hemde hiç uyuşturulmadan bile çekilsin istersim o derece feciydi çünkü
parol içtim ama banamısın demedi kuzum diş ağrısı vurdumu bişey çare olmuyo bunu anladım

evt cnm suya doymuyoz çok içiyoruz tatlım. bebişte heralde idrar torbasınamı baskı yapıyor neyapıyorsa farkında bile olmamışım.

he maşallah kekler poçalar afiyet olsun kuzum

asemb az kaldı tatlım doğumdan sonra icabına baktırırsınız inşallah bi oğluşun gelsinde

fındıkım ne yaptınız gittiğinzmi yemeğe detay bekliyoruzzzzzzz:) meraktayım.

ay ne güzel,ben kaynanamlardan uzakta olmama rağmen onun o koca burnu hep yanımızda gibi,aynı şehirde olmayı hayal bile edemiyorum

ahaha vala kaynananın kötüsü hiç çekilmez. Benimki de başta beni istemedi laflar soktu ama ben hep eşimi soktum araya cevabı hep eşim verdi ben hiç yüz gözolmadım sabrettim tanısınlar istedim şimdi daha iyi arada oluyor tabii herşeyi ben bilirim havası hep vardır çok bilmiştir kendileri ama idare ediyoruz 70 küsür yaşında insanlar napıyım..

canım ben insan kaynakları mezunuyum

çok güzel canım peki neden çalışmıyorsun eşin mi istemiyor inan çalışsan herşeyi daha az takarsın dah aktif olursun, kendine güvenin daha fazla olur en önemlisi kendi kendine yetersin maddi anlamda benim eşim hep çalışmamdan yanaydı kararı bana bıraktı ben maliye bitirdim geçen sene açıköğretimden 4 sene de bitti daha çk önceden kaydım vardı ama İstanbul2da o kadar yoğun çalışıyordum ki derse bakamıyordum işte sonra da işe girdim. Çocuk olunca da çalışıcam bir süre mecburum anneme yardım ediyorum annem emekli olunca Allah Kerim.

bence de kimseye vermesin insanın neresi ağrırsa canı oradadır derler. Yok diş ağrısı fenadır çektim yanii bilirim hele bebiş doğsun bakılır çaresine,Eşinden de Allah razı olsun ne güzel ilgilenmiş Allah başımızdan eksik etmesin onları.

varmamışsındır tabii canım olur böyle şeyler. He bugün hamaratlığım üzerimde dün hiçbirşey yapamadım başım açok ağrıyordu. Bugn kaynanama bamya yaptım, eşimle gönderdim. Bize biber dolması yaptım. Oturayım biraz dedim bir de poğaça ile limonlu kek yapıcma yarın kayınpederin doğum günü bugünden yapayım iiş çıkış alır götürürüm evde hiç iş yapmadım bi süpürür toz alırım falan. Şu önümüzdeki haftayı da atlatsam kızlar bu hafta rahatım ilk iki gün tarama işim var sonra bol bol görüşücez ama o iki günde de ara verdikçe gelirim hiç olmazsa başımda biri olmayacak.

kızlar nasılsınız eşim duştayken yazayım dedim.şimdilik herşey çok güzel hatta eskisinden daha iyi MAŞALLAAAAHH diyelim yarın yazrım detayları hepinizi öpüorum

asemb az kaldı tatlım doğumdan sonra icabına baktırırsınız inşallah bi oğluşun gelsinde

aynen üle kuzucumm çağatayıma bi kavuşayımda öyle hallolcak dişler felen
sen nasılsın kuzum fatihimiz nasıl

amiiiiiiin kuzummm benim

kızlar nasılsınız eşim duştayken yazayım dedim.şimdilik herşey çok güzel hatta eskisinden daha iyi MAŞALLAAAAHH diyelim yarın yazrım detayları hepinizi öpüorum

kocaman bir MAŞALLAAAHHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…