Kalori Arkadaşım

Kizlar okuyana kadar can. cik aydaa kabul ettim bende yuzde isini
yazilar cok olunca alinti yapmadim.
karnim cok ac kosarak mutfaga gidiyorum gerisini siz dusunun gari
Kos yawrum kos dolaba göm kafani eline ne gecerse yee.hic biri in gözünün yasina nakma.pofidigede werme hepsini sen yre

Evet bu akşamki mekana karar verildi Sultanahmet koftecisi menude haliyle kofte piyaz ayran sporda yapimicam bu aksam poffff
10 kere beğen tuşu olsaydı 10 kere begenecektim

Bugün boşanda semerini ye modundayım ben yaaa. Ama ben yemicektim. Pazartesi günü prenses olacaktım, kralice olavaktim
,kontes olacaktim yaaa
ben olurum senin yerine. Hamburgeri yemege gitmeden önce aparatif diye mi yedin.

canm yaaa kıyamam . ye bak kan sekerın duser bsyılıp kalırsın bı yerlerde. 1 kilo almışssın vermişssin ne onemı kalır ondan sonra...
aynen oyle yaptimmmm

Evet bu akşamki mekana karar verildi Sultanahmet koftecisi menude haliyle kofte piyaz ayran sporda yapimicam bu aksam poffff
hiii yineee mi kofteeeee

Bende hsmburgeri yedim yaaa dayanamadim.. İsin tuhafi bi yandan yedim bi yandan çemkirdim kocişe..

Ayni bennnnnn

Aydaaa acil uardimin lazim yarim top lahanam 1 de havucum var sen becerikli k9zsin bunlarla nasil tursu kurabilirim.. bahar da olaydi oda bilirdi

Senden özendim ben de aldım geçen gün.
Kalorisi az mini ya diyete en uygun tatlı diye düşünüyorum.
Aydaaa acil uardimin lazim yarim top lahanam 1 de havucum var sen becerikli k9zsin bunlarla nasil tursu kurabilirim.. bahar da olaydi oda bilirdi
DÜDÜKLÜ n var mi bende Geçen gün aradım turşu tarifi. Sen yap dene güzel olursa bana da anlatırsın

evettt kizlar bugünlük detoks tamamdir ,yarin aynen devam....
simdi Sinokicim sormus, söyle oluyor bu- pirinc detoksu
sabah 50 gr pirinc lapasinin icine bir limonu siktim sonracima tarcin kattim sonracima elma dilimledim icine yedim hic hosuma gitmiyor sabah menüsü ama acayip doyurucu

ögleye cok leziz bir tarif geliyor,normalde de yapip yiyebilirsiniz,400 kalorisi var
-100 gr tavuk gögsünü
1 tatli kasigi zeytin yaginda,bir adet soganla birlikte kavuruyoruz
-biraz ölünce bir adet kirmizi biberi küp dogranmis sekilde ekliyoruz
-sonrasina 50 gr pirinc lapasini katip harmanlayip, istedigin baharatlari ekliyorsun (tuz haric )

aksama da pirinc salatasi yaptim
yine 50 gr lapaya 1-2 dilim ananas ,yarim elma yarim armut kattim tarcin katip yedim

ve kizlar catlamak üzereyim 2 litre su ictim cok iyi geliyor su detoks artik haftada bir yapicam ama acilen degisik tarifler bulmam lazim

Kızlar bende yarın detox yapacağım. Hep birlikte yapalım mi.
fıstıklı kuru baklava detox u ne dersiniz . Güllüoğluna gidiyoruz ve bir kilo fıstıklı kuru baklava alıyoruz. Sabah öğle akşam o bir kiloyu bitiriyoruz.ara öğün de yapıyoruz tabiki ama onda da baklava yiyoruz. Hep baklava. Anlaştık mı. 100 gr baklava 440 kaloriymis bir kilo yersek 4400 kalori.Ki ben bir haftasonu nda yarım kilo yedigimi ve kilo verdiğimi biliyorum. tecrübe ile sabit. Gaza mı z mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…