- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Kos yawrum kos dolaba göm kafani eline ne gecerse yee.hic biri in gözünün yasina nakma.pofidigede werme hepsini sen yreKizlar okuyana kadar can. cik aydaa kabul ettim bende yuzde isini
yazilar cok olunca alinti yapmadim.
karnim cok ac kosarak mutfaga gidiyorum gerisini siz dusunun gari
10 kere beğen tuşu olsaydı 10 kere begenecektimEvet bu akşamki mekana karar verildi Sultanahmet koftecisi menude haliyle kofte piyaz ayran sporda yapimicam bu aksam poffff
ben olurum senin yerine. Hamburgeri yemege gitmeden önce aparatif diye mi yedin.Bugün boşanda semerini ye modundayım ben yaaa. Ama ben yemicektim. Pazartesi günü prenses olacaktım, kralice olavaktim
,kontes olacaktim yaaa
Kocacim sagolsun atistirmalik hafif bisey diye olmis bende yedim10 kere beğen tuşu olsaydı 10 kere begenecektim
ben olurum senin yerine. Hamburgeri yemege gitmeden önce aparatif diye mi yedin.
Ben magnum u bile yedim ha ha haBen hala yemek yiyemedim, bu Yüzden piremses olamıyorum işte.
aynen oyle yaptimmmmcanm yaaa kıyamam . ye bak kan sekerın duser bsyılıp kalırsın bı yerlerde. 1 kilo almışssın vermişssin ne onemı kalır ondan sonra...
hiii yineee mi kofteeeeeEvet bu akşamki mekana karar verildi Sultanahmet koftecisi menude haliyle kofte piyaz ayran sporda yapimicam bu aksam poffff
Bende hsmburgeri yedim yaaa dayanamadim.. İsin tuhafi bi yandan yedim bi yandan çemkirdim kocişe..
Bugün boşanda semerini ye modundayım ben yaaa. Ama ben yemicektim. Pazartesi günü prenses olacaktım, kralice olavaktim
,kontes olacaktim yaaa
moralini bozma kizzzzz ayda gecen hafta sonu 1.5 kilo verdiyse bizde veririkkk
oyle yaptimmmKos yawrum kos dolaba göm kafani eline ne gecerse yee.hic biri in gözünün yasina nakma.pofidigede werme hepsini sen yre
corbami ictim salata mi yogurdumu yedim nohut pilav vardiiiiii sonra cay ictim findik uzum incir yedimmmmmmmmm daha cikileta gofret yiycemmmmmm
Ben hala yemek yiyemedim, bu Yüzden piremses olamıyorum işte.
Asil sen olacan prensessss bu saate kadar dayanmissin sutunu ic yatt sabah ekside kalkk iste bu kadar
Senden özendim ben de aldım geçen gün.Ben magnum u bile yedim ha ha ha
Kiz sen hasta degil misin bu haldede mi magnumm pes dogrusuBen magnum u bile yedim ha ha ha
Kalorisi az mini ya diyete en uygun tatlı diye düşünüyorum.Senden özendim ben de aldım geçen gün.
DÜDÜKLÜ n var miAydaaa acil uardimin lazim yarim top lahanam 1 de havucum var sen becerikli k9zsin bunlarla nasil tursu kurabilirim.. bahar da olaydi oda bilirdi
aaaa sizde mi game of thronecusunuz ne kadar cok ortak noktamiz var beybilerrr7Ben de özlüyorum diziyi ama 1 ay kaldı, az daha dayanalım.
Ben sıkı GOT cuyum, gün sayıyorum. Bugün tam bir ay kaldı.aaaa sizde mi game of thronecusunuz ne kadar cok ortak noktamiz var beybilerrr7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?