Bu fikrini bizim eve reklam ettimKızlar bende yarın detox yapacağım. Hep birlikte yapalım mi.
fıstıklı kuru baklava detox u ne dersiniz . Güllüoğluna gidiyoruz ve bir kilo fıstıklı kuru baklava alıyoruz. Sabah öğle akşam o bir kiloyu bitiriyoruz.ara öğün de yapıyoruz tabiki ama onda da baklava yiyoruz. Hep baklava. Anlaştık mı. 100 gr baklava 440 kaloriymis bir kilo yersek 4400 kalori.Ki ben bir haftasonu nda yarım kilo yedigimi ve kilo verdiğimi biliyorum. tecrübe ile sabit. Gaza mı z mübarek olsun
evettt kizlar bugünlük detoks tamamdir ,yarin aynen devam....
simdi Sinokicim sormus, söyle oluyor bu- pirinc detoksu
sabah 50 gr pirinc lapasinin icine bir limonu siktim sonracima tarcin kattim sonracima elma dilimledim icine yedimhic hosuma gitmiyor sabah menüsü ama acayip doyurucu
ögleye cok leziz bir tarif geliyor,normalde de yapip yiyebilirsiniz,400 kalorisi var
-100 gr tavuk gögsünü
1 tatli kasigi zeytin yaginda,bir adet soganla birlikte kavuruyoruz
-biraz ölünce bir adet kirmizi biberi küp dogranmis sekilde ekliyoruz
-sonrasina 50 gr pirinc lapasini katip harmanlayip, istedigin baharatlari ekliyorsun (tuz haric )
aksama da pirinc salatasi yaptim
yine 50 gr lapaya 1-2 dilim ananas ,yarim elma yarim armut kattim tarcin katip yedim
ve kizlar catlamak üzereyim 2 litre su ictim cok iyi geliyor su detoks artik haftada bir yapicam ama acilen degisik tarifler bulmam lazim
Kızlar bende yarın detox yapacağım. Hep birlikte yapalım mi.
fıstıklı kuru baklava detox u ne dersiniz . Güllüoğluna gidiyoruz ve bir kilo fıstıklı kuru baklava alıyoruz. Sabah öğle akşam o bir kiloyu bitiriyoruz.ara öğün de yapıyoruz tabiki ama onda da baklava yiyoruz. Hep baklava. Anlaştık mı. 100 gr baklava 440 kaloriymis bir kilo yersek 4400 kalori.Ki ben bir haftasonu nda yarım kilo yedigimi ve kilo verdiğimi biliyorum. tecrübe ile sabit. Gaza mı z mübarek olsun
Saat 7 bucukta gittik yeni geldik.yediklerimi anlatip sizi sewindirmicemmmmSen anne ne davetli değil misin bugün.gitmedin mi daha
Afiyet olsun cnmTurk kayfemide ictim cikiletamida yedimmmmmmmm ohhh misssss
Canim yaa kiyamam sonradan guzel toparlamissin.olur böyle seyler hayatta sanada ders olmus bi daha ömrübillah unutmazsin heraldeSahi kizlar Bugun vaktim olup da yazamadim. Cok utaniyorum solerken ama ben dun kocamin dogum gununu unuttumbenm hep aklimda 15mart diye yer etti. Bu beraber gecircegmiz ikinci dogum gnu zaten. 13 nornalde ben 15 mart diye karistiriyorum. Dun malum misafirlerim vardi. Esim de vardiyali oldugu icin gece calisiyodu (cok sukur) Saat 00.30 gibi ciktim mutfaktan her yeri sildim supurdm temizledm. Koltukta uzandm tv karsisinda Whatsapta kizlarla geyik yapiyorm. Surekli cevrimiciyim goruyo haliyle.onunla da konusuyorum tabi Saat 1.5 gibi dogum gunumu de kutlamiyosun zaten yazmis dil cikarmis. O an beni hayal edemezsiniz kaynar sular dokldu basimdan. Hemen kostm yatak odasina kimligine baktm . 13,martti neyse hemen yatagin forografini cektm bak dedm daha yataga bile girmedm anca ciktm mutfaktan 12de gittiler. Yataga girip sakin kafayla yazicaktm . ayrica haftasonu kutlicaktm hemen boz zaten dedim ben de. Sonra gercekten de guzel seyler yazdm falan gonlunu yaptm hemen. Ama vallahi pazar sabahi kutlicaktm. Sabah 8.5ta evde olacakti ben de erken kalkicaktm hazirlik yapip kutlicaktm. Cunku 15 martti benm kafamda tarih. Hatta arkadasimin nisani var o gun . iyi okdu sabah cikmasi isten oglene kadar kutlariz oynasiriz biraz sonra onun gonlunu de yapip oyle giderm diyodm. Oyle iste kendi kendme cok utandm ama cok uzuldum bgun de kaynanam cagirmisti eltmlar falan herkes ordaydi ben de firsat bu firsat diyerek aldm pastami gittm herkesin icinde kutladm . bazilari catlicakti ama olsn cok guzel oldu. :) Eve gekince cok guzel tesekkur etti. Gozleri doldu falan. Pazar gunu de basbasa yine kutlicaz ama niyet ettm bi kere cunku :)
Sahi kizlar Bugun vaktim olup da yazamadim. Cok utaniyorum solerken ama ben dun kocamin dogum gununu unuttumbenm hep aklimda 15mart diye yer etti. Bu beraber gecircegmiz ikinci dogum gnu zaten. 13 nornalde ben 15 mart diye karistiriyorum. Dun malum misafirlerim vardi. Esim de vardiyali oldugu icin gece calisiyodu (cok sukur) Saat 00.30 gibi ciktim mutfaktan her yeri sildim supurdm temizledm. Koltukta uzandm tv karsisinda Whatsapta kizlarla geyik yapiyorm. Surekli cevrimiciyim goruyo haliyle.onunla da konusuyorum tabi Saat 1.5 gibi dogum gunumu de kutlamiyosun zaten yazmis dil cikarmis. O an beni hayal edemezsiniz kaynar sular dokldu basimdan. Hemen kostm yatak odasina kimligine baktm . 13,martti neyse hemen yatagin forografini cektm bak dedm daha yataga bile girmedm anca ciktm mutfaktan 12de gittiler. Yataga girip sakin kafayla yazicaktm . ayrica haftasonu kutlicaktm hemen boz zaten dedim ben de. Sonra gercekten de guzel seyler yazdm falan gonlunu yaptm hemen. Ama vallahi pazar sabahi kutlicaktm. Sabah 8.5ta evde olacakti ben de erken kalkicaktm hazirlik yapip kutlicaktm. Cunku 15 martti benm kafamda tarih. Hatta arkadasimin nisani var o gun . iyi okdu sabah cikmasi isten oglene kadar kutlariz oynasiriz biraz sonra onun gonlunu de yapip oyle giderm diyodm. Oyle iste kendi kendme cok utandm ama cok uzuldum bgun de kaynanam cagirmisti eltmlar falan herkes ordaydi ben de firsat bu firsat diyerek aldm pastami gittm herkesin icinde kutladm . bazilari catlicakti ama olsn cok guzel oldu. :) Eve gekince cok guzel tesekkur etti. Gozleri doldu falan. Pazar gunu de basbasa yine kutlicaz ama niyet ettm bi kere cunku :)
Aynen latiliyorum canim. YaaaaaaaaaaGünaydııın
Ah şu tartılarııın gözü kör olsunSize bugun boyle bi şarkıyla merhaba demek istedim
Canim yaa kiyamam sonradan guzel toparlamissin.olur böyle seyler hayatta sanada ders olmus bi daha ömrübillah unutmazsin heralde
Gunaydin dombili hatunlar
Kiz bidene kocan var onunda dogum gunusunu unutmussun
erkekletmrin bu huylarini cok seviyorum. Konularin uzerinde bizim gibi durmuyorlar
ayni seyi bize kocisimiz yapsa beynini yerdik
Saka bir tarafa tatlim iyi toparlamissin gercekten bir dahada unutacagini bende dusunmuyorum
adamin gonlunu yapmayii ihmalll etme aman
Yaaa demek sen eksidesin ins bugun artiy cikarsinnn hihihihiGünaydın hatunlar sizi tebrik eduyorum + daki bayanlar idolumsunuz
yok yoook tövbe bi daha unutmam :))
gece bile mesaj attı tekrardan çok mutlu olmuş maşallah
yok bebeğimm o iş bende merak etme
Yaaa demek sen eksidesin ins bugun artiy cikarsinnn hihihihi
Seni seniiiii
Lanet telden su smiller cik eziyetli o yuzden koymuyorummmmmmmm pofff
Bugun misafirim gelio hazirliklara basladim foto yollicam size caniniz ceksin yapin yiyin yaşasın kötülük
Sen yolla cnm kimse yapmasada ben yapar yerim. Moralim cok bozuk bu kadin beni delirtecek.......Bugun misafirim gelio hazirliklara basladim foto yollicam size caniniz ceksin yapin yiyin yaşasın kötülük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?