Kalori Arkadaşım

Bu fikrini bizim eve reklam ettim

Ayy tatlim bu nedir boyleee lapaydi mapaydi bana hic hitap etmiyor. Bir gun boyunca kendine ve midene eziyet etmissin bol bol yiyeydin ne olurdu

Bu tam bana gore adamsin ayda

[QUOTEbenayda2kilogo, post: 39943117, member: 123264"]Kızlar bende yarın detox yapacağım. Hep birlikte yapalım mi.
fıstıklı kuru baklava detox u ne dersiniz . Güllüoğluna gidiyoruz ve bir kilo fıstıklı kuru baklava alıyoruz. Sabah öğle akşam o bir kiloyu bitiriyoruz.ara öğün de yapıyoruz tabiki ama onda da baklava yiyoruz. Hep baklava. Anlaştık mı. 100 gr baklava 440 kaloriymis bir kilo yersek 4400 kalori.Ki ben bir haftasonu nda yarım kilo yedigimi ve kilo verdiğimi biliyorum. tecrübe ile sabit. Gaza mı z mübarek olsun [/QUOTE]
Huhuu ben warim bir gunmu yapcaz iki gunmuBide miktar cogaltabiliyozmu

Sahi kizlar Bugun vaktim olup da yazamadim. Cok utaniyorum solerken ama ben dun kocamin dogum gununu unuttum benm hep aklimda 15mart diye yer etti. Bu beraber gecircegmiz ikinci dogum gnu zaten. 13 nornalde ben 15 mart diye karistiriyorum. Dun malum misafirlerim vardi. Esim de vardiyali oldugu icin gece calisiyodu (cok sukur) Saat 00.30 gibi ciktim mutfaktan her yeri sildim supurdm temizledm. Koltukta uzandm tv karsisinda Whatsapta kizlarla geyik yapiyorm. Surekli cevrimiciyim goruyo haliyle.onunla da konusuyorum tabi Saat 1.5 gibi dogum gunumu de kutlamiyosun zaten yazmis dil cikarmis. O an beni hayal edemezsiniz kaynar sular dokldu basimdan. Hemen kostm yatak odasina kimligine baktm . 13,martti neyse hemen yatagin forografini cektm bak dedm daha yataga bile girmedm anca ciktm mutfaktan 12de gittiler. Yataga girip sakin kafayla yazicaktm . ayrica haftasonu kutlicaktm hemen boz zaten dedim ben de. Sonra gercekten de guzel seyler yazdm falan gonlunu yaptm hemen. Ama vallahi pazar sabahi kutlicaktm. Sabah 8.5ta evde olacakti ben de erken kalkicaktm hazirlik yapip kutlicaktm. Cunku 15 martti benm kafamda tarih. Hatta arkadasimin nisani var o gun . iyi okdu sabah cikmasi isten oglene kadar kutlariz oynasiriz biraz sonra onun gonlunu de yapip oyle giderm diyodm. Oyle iste kendi kendme cok utandm ama cok uzuldum bgun de kaynanam cagirmisti eltmlar falan herkes ordaydi ben de firsat bu firsat diyerek aldm pastami gittm herkesin icinde kutladm . bazilari catlicakti ama olsn cok guzel oldu. :) Eve gekince cok guzel tesekkur etti. Gozleri doldu falan. Pazar gunu de basbasa yine kutlicaz ama niyet ettm bi kere cunku :)

Canim yaa kiyamam sonradan guzel toparlamissin.olur böyle seyler hayatta sanada ders olmus bi daha ömrübillah unutmazsin heralde

Gunaydin dombili hatunlar

Kiz bidene kocan var onunda dogum gunusunu unutmussun
erkekletmrin bu huylarini cok seviyorum. Konularin uzerinde bizim gibi durmuyorlar
ayni seyi bize kocisimiz yapsa beynini yerdik

Saka bir tarafa tatlim iyi toparlamissin gercekten bir dahada unutacagini bende dusunmuyorum
adamin gonlunu yapmayii ihmalll etme aman

Canim yaa kiyamam sonradan guzel toparlamissin.olur böyle seyler hayatta sanada ders olmus bi daha ömrübillah unutmazsin heralde

yok yoook tövbe bi daha unutmam :))

gece bile mesaj attı tekrardan çok mutlu olmuş maşallah
yok bebeğimm o iş bende merak etme

Günaydın hatunlar sizi tebrik eduyorum + daki bayanlar idolumsunuz
Yaaa demek sen eksidesin ins bugun artiy cikarsinnn hihihihi
yok yoook tövbe bi daha unutmam :))

gece bile mesaj attı tekrardan çok mutlu olmuş maşallah
yok bebeğimm o iş bende merak etme

Seni seniiiii

Lanet telden su smiller cik eziyetli o yuzden koymuyorummmmmmmm pofff

Canlar
Kahvaltiya
bir yumurtaya bir kabak rendeledim cörekotu ve karabiber kattim cirptim cirptimmmm omlet oldu
yanina 3 zeytin
bir yesil cay

enfessssssssssssssss ögle yemeginde ne var hatunlar ?
Ben de türlü var onu yigicigim
bugün sabah eksileri görünce bir hos oldum ayyyy ayyy gelsin pazartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…