Kalori Arkadaşım

İ
Aynen latiliyorum canim. Yaaaaaaaaaa

K9cisim patatisss kizartiyyyy yaa yemede ne yappppp poffffffffffff zaten artidayimmmmmm...
sin tuhafi okadar yedim ve artida degilimm
Öglene mercimek yemegi war cnm
Ama yermiyim bilmiyorum belki yogurtla falam gecistiririm

Ben sıkı GOT cuyum, gün sayıyorum. Bugün tam bir ay kaldı.
bana da haber et.

Bu fikrini bizim eve reklam ettim
tutuldu mu peki

Ayy tatlim bu nedir boyleee lapaydi mapaydi bana hic hitap etmiyor. Bir gun boyunca kendine ve midene eziyet etmissin bol bol yiyeydin ne olurdu

Bu tam bana gore adamsin ayda
Detox dediğin benim ki gibi olur canım.
Saat 7 bucukta gittik yeni geldik.yediklerimi anlatip sizi sewindirmicemmmm
artı da cikmadigi n için zaten sevinemiyor uz Canım.
Huhuu ben warim bir gunmu yapcaz iki gunmuBide miktar cogaltabiliyozmu[/QUOTE]istersen bir kiloyu 2 gün de ye.öyle daha etkili olur

Aynen latiliyorum canim. Yaaaaaaaaaa

K9cisim patatisss kizartiyyyy yaa yemede ne yappppp poffffffffffff zaten artidayimmmmmm...
yedin demi kız.küser pofidik sonra.

Sen yolla cnm kimse yapmasada ben yapar yerim. Moralim cok bozuk bu kadin beni delirtecek.......
ne yaptı yine

bana da haber et.

tutuldu mu peki

Detox dediğin benim ki gibi olur canım.

artı da cikmadigi n için zaten sevinemiyor uz Canım.

Huhuu ben warim bir gunmu yapcaz iki gunmuBide miktar cogaltabiliyozmu
istersen bir kiloyu 2 gün de ye.öyle daha etkili olur

yedin demi kız.küser pofidik sonra.

ne yaptı yine[/QUOTE]

Bu ayın sonunda ewlilik yıldönümüz.kocis supriz hazirlamis 2 günlük bi kacamak,sehir dışına.sabah kahwaltida söyledi.annesinede görümcemde kalirsin dedi.sonra kv düsündü düsündü benim gözümün icine baka baka bende gelcem dedi.şok oldum.esimde anne 2kisilik yer tuttum 1 oda dedi
Benim akıllı kv ne dedi dersiniz ben benim icin sorun yok ben bi minderin ustune kiwrilir yatarim dedi. İnanabiliyomusunuz yaaa.bi yandsnda bana bakiyo ne dicem diye. Bende hic bisey demedim sadece imali imali güldümm. Sizce ciddimi,safmi,saf ayaginami yatiyo yoksa benimi deniyo.anlamadim.deli oldum resmen

Saka yapiyosun pes dogrusu sendeki surahi hanimdan bozma bi kv desene Allah yadimcin olsun canm yaa

Sabah kahvaltim 1 bardak tarçınlı süt
4 adet kuru kayısı
öğlen 1 tabak ispanak 2 dilim tam bugday ekmeği
aksamada 2 corba kasigi kisir 1 dilim tavuk Göğsü 2 kasikta makarna salatasi planliyorum
sabah 10 da kalktim o saatten beri oturmadim diyeebilirim 500 kalori yakmis olsam yarin tartia -ler beni beklio demektir

tabiki ciddi söylemistir, acaba gelin ne dicek diye bakmistir.
Ama benim arkadasim salak mi safmi ki cikip kv sine laf yetistircek,esiyle konusur halleder
Ki halletcek bisi yok cünküüüü enistemiz de pek akilliymis bravo

O gelecekse zaten oraya gitmeniz e gerek de yok.amaç ondan uzaklaşmak çok salak kaynanan. allah sabır versin canım.

Kızlar selamm...bugün öğlen kalkmama rağmen tam bir tazmanya canavarı gibi afi küfü yedim..krepler,tahin pekmezler,salamlar,kahveler,..aksama da haşlama tavuk bulgur pilavi ile kapattim.. Ama koşu bandında 300 cal. Yakarak 1200 u tutturdum...

kcl le zamaninda 25 kilo vermistim basarili canikom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…