- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
sin tuhafi okadar yedim ve artida degilimmAynen latiliyorum canim. Yaaaaaaaaaa
K9cisim patatisss kizartiyyyy yaa yemede ne yappppp poffffffffffff zaten artidayimmmmmm...
Öglene mercimek yemegi war cnmCanlar
Kahvaltiya
bir yumurtaya bir kabak rendeledim cörekotu ve karabiber kattim cirptim cirptimmmm omlet oldu
yanina 3 zeytin
bir yesil cay
enfessssssssssssssss ögle yemeginde ne var hatunlar ?
Ben de türlü var onu yigicigim
bugün sabah eksileri görünce bir hos oldum ayyyy ayyy gelsin pazartesi
bana da haber et.Ben sıkı GOT cuyum, gün sayıyorum. Bugün tam bir ay kaldı.
tutuldu mu pekiBu fikrini bizim eve reklam ettim
Detox dediğin benim ki gibi olur canım.Ayy tatlim bu nedir boyleee lapaydi mapaydi bana hic hitap etmiyor. Bir gun boyunca kendine ve midene eziyet etmissin bol bol yiyeydin ne olurdu
Bu tam bana gore adamsin ayda
artı da cikmadigi n için zaten sevinemiyor uz Canım.Saat 7 bucukta gittik yeni geldik.yediklerimi anlatip sizi sewindirmicemmmm
Huhuu ben warim bir gunmu yapcaz iki gunmu[QUOTEbenayda2kilogo, post: 39943117, member: 123264"]Kızlar bende yarın detox yapacağım. Hep birlikte yapalım mi.
fıstıklı kuru baklava detox u ne dersiniz . Güllüoğluna gidiyoruz ve bir kilo fıstıklı kuru baklava alıyoruz. Sabah öğle akşam o bir kiloyu bitiriyoruz.ara öğün de yapıyoruz tabiki ama onda da baklava yiyoruz. Hep baklava. Anlaştık mı. 100 gr baklava 440 kaloriymis bir kilo yersek 4400 kalori.Ki ben bir haftasonu nda yarım kilo yedigimi ve kilo verdiğimi biliyorum. tecrübe ile sabit. Gaza mı z mübarek olsun
yedin demi kız.küser pofidik sonra.Aynen latiliyorum canim. Yaaaaaaaaaa
K9cisim patatisss kizartiyyyy yaa yemede ne yappppp poffffffffffff zaten artidayimmmmmm...
ne yaptı yineSen yolla cnm kimse yapmasada ben yapar yerim. Moralim cok bozuk bu kadin beni delirtecek.......
istersen bir kiloyu 2 gün de ye.öyle daha etkili olurbana da haber et.
tutuldu mu peki
Detox dediğin benim ki gibi olur canım.
artı da cikmadigi n için zaten sevinemiyor uz Canım.
Huhuu ben warim bir gunmu yapcaz iki gunmuBide miktar cogaltabiliyozmu
Saka yapiyosun pes dogrusu sendeki surahi hanimdan bozma bi kv desene Allah yadimcin olsun canm yaaBu ayın sonunda ewlilik yıldönümüz.kocis supriz hazirlamis 2 günlük bi kacamak,sehir dışına.sabah kahwaltida söyledi.annesinede görümcemde kalirsin dedi.sonra kv düsündü düsündü benim gözümün icine baka baka bende gelcem dedi.şok oldum.esimde anne 2kisilik yer tuttum 1 oda dedi
Benim akıllı kv ne dedi dersiniz ben benim icin sorun yok ben bi minderin ustune kiwrilir yatarim dedi. İnanabiliyomusunuz yaaa.bi yandsnda bana bakiyo ne dicem diye. Bende hic bisey demedim sadece imali imali güldümm. Sizce ciddimi,safmi,saf ayaginami yatiyo yoksa benimi deniyo.anlamadim.deli oldum resmen
selammmMerhaba kızlar.
tabiki ciddi söylemistir, acaba gelin ne dicek diye bakmistir.Bu ayın sonunda ewlilik yıldönümüz.kocis supriz hazirlamis 2 günlük bi kacamak,sehir dışına.sabah kahwaltida söyledi.annesinede görümcemde kalirsin dedi.sonra kv düsündü düsündü benim gözümün icine baka baka bende gelcem dedi.şok oldum.esimde anne 2kisilik yer tuttum 1 oda dedi
Benim akıllı kv ne dedi dersiniz ben benim icin sorun yok ben bi minderin ustune kiwrilir yatarim dedi. İnanabiliyomusunuz yaaa.bi yandsnda bana bakiyo ne dicem diye. Bende hic bisey demedim sadece imali imali güldümm. Sizce ciddimi,safmi,saf ayaginami yatiyo yoksa benimi deniyo.anlamadim.deli oldum resmen
Meraba piremsesMerhaba kızlar.
O gelecekse zaten oraya gitmeniz e gerek de yok.amaç ondan uzaklaşmak çok salak kaynanan. allah sabır versin canım.Bu ayın sonunda ewlilik yıldönümüz.kocis supriz hazirlamis 2 günlük bi kacamak,sehir dışına.sabah kahwaltida söyledi.annesinede görümcemde kalirsin dedi.sonra kv düsündü düsündü benim gözümün icine baka baka bende gelcem dedi.şok oldum.esimde anne 2kisilik yer tuttum 1 oda dedi
O gelecekse zat
saol cnm yaa walla cok sinir oldum sabahtan beri kendimi temizlige werdim,canm cikti resmen.hala gecmedihirsimO gelecekse zaten oraya gitmeniz e gerek de yok.amaç ondan uzaklaşmak çok salak kaynanan. allah sabır versin canım.
O nasil kaynana.bizim orda derlerki görümcenin görüldügü daglar yikilsin.Bugün toplam 900 kalori aldim acikirsam yogurt yer gunu kapatirim
Sibelcim senin cocuklar kac yasindaSinoki 30 kiloyu ne kadar zamanda verdin? spor yaptin mi? Tebrikler.alnindan öpüyorum
kcl le zamaninda 25 kilo vermistim basarili canikomKızlar selamm...bugün öğlen kalkmama rağmen tam bir tazmanya canavarı gibi afi küfü yedim..krepler,tahin pekmezler,salamlar,kahveler,..aksama da haşlama tavuk bulgur pilavi ile kapattim.. Ama koşu bandında 300 cal. Yakarak 1200 u tutturdum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?