- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Kız senin msj sonradan geldi.misafir wardi serbetli yapiyim dedim ama üsendim.irmkkli sütü tatli yaptim yendi bile.bidahaki sefere resim atmayi denerim ama.. Ben 3 dilim yedim.bakalim tarti yarin ne diyecekSerbetli dadli ne yapcan giiiz sende resim att gorekkkk cok severimmmmmmmm
Yiycem de yiycemmmmm isteeeeeee
Ahh ahh bir zamanlar bende boyleydim bu kizlarin hepicigi benden zayiftiiiii azmettim basardim sira sende :) sunu bilki ne kadar zayiflarsan zayifla yine daha zayif olmak istii insan das gibi olmak istiy
O zaman temeeelliii hosgeldiiiiinKendime küstüm ya valla başlamam lazım temelli en temelli geldim
Bol bol ye k9z ne olacak sutlu tatli hic agir degildir hafiftir yarin tartiya yansimaz yansimazzzz bilirim benKız senin msj sonradan geldi.misafir wardi serbetli yapiyim dedim ama üsendim.irmkkli sütü tatli yaptim yendi bile.bidahaki sefere resim atmayi denerim ama.. Ben 3 dilim yedim.bakalim tarti yarin ne diyecek
O zaman temeeelliii hosgeldiiiiin
Bol bol ye k9z ne olacak sutlu tatli hic agir degildir hafiftir yarin tartiya yansimaz yansimazzzz bilirim ben
Amin insallahAllah bagislasin cnm .yawrularimizin guzel gunlerini gorelim insallah
Memnun oldum o zaman :)Ben yeni melek cnm
Hoşbuldum kiiiiiiO zaman temeeelliii hosgeldiiiiin
Bol bol ye k9z ne olacak sutlu tatli hic agir degildir hafiftir yarin tartiya yansimaz yansimazzzz bilirim ben
hosgelmissen sefalar getirmissin
okumustun seni burda, kiz yoksa verdiklerini geri mi aldin haa
olsun canim burda tekrar verirsin bizimle beraber,yol arkadasi ne kadar cok , o kadar iyiHoşbuldum
Sadece verdiklerimi alsam iyiydi ona bile razıydım fazla fazla geldim
kızlar günaydın..bugün sabah tartıldım..91.7 geldim..benim bu ilk bildirimim olsun..da bu bildirimler nasıl yapılıyo..ahada buraya yazıyozmu yoksa başka biyeremi.. ..
aydaya özelden mesaj at bu haftaki ve geçen haftaki kilonu
KIZLAR BANA YARDIMCI OLUN KARDEŞİMİN KINASINA ÇİNGENE PEMBESİ Bİ ELBİSE ALDIM BAŞÖRTÜMLE AYAKKABIMI ALCAM. HANGİ RENK ALİM. SİYAH UYAR AMA YÜZÜME SİYAH YAKIŞMIO. GÖMLEKTE BEYAZ BU ARADA. HADİ YARATICI BAYANLAR TAVSİYELERİNİZİ ALİM.
KIZLAR BANA YARDIMCI OLUN KARDEŞİMİN KINASINA ÇİNGENE PEMBESİ Bİ ELBİSE ALDIM BAŞÖRTÜMLE AYAKKABIMI ALCAM. HANGİ RENK ALİM. SİYAH UYAR AMA YÜZÜME SİYAH YAKIŞMIO. GÖMLEKTE BEYAZ BU ARADA. HADİ YARATICI BAYANLAR TAVSİYELERİNİZİ ALİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?