Kalori Arkadaşım

Kız senin msj sonradan geldi.misafir wardi serbetli yapiyim dedim ama üsendim.irmkkli sütü tatli yaptim yendi bile.bidahaki sefere resim atmayi denerim ama.. Ben 3 dilim yedim.bakalim tarti yarin ne diyecek

Kendime küstüm ya valla başlamam lazım temelli en temelli geldim
O zaman temeeelliii hosgeldiiiiin

Kız senin msj sonradan geldi.misafir wardi serbetli yapiyim dedim ama üsendim.irmkkli sütü tatli yaptim yendi bile.bidahaki sefere resim atmayi denerim ama.. Ben 3 dilim yedim.bakalim tarti yarin ne diyecek
Bol bol ye k9z ne olacak sutlu tatli hic agir degildir hafiftir yarin tartiya yansimaz yansimazzzz bilirim ben

Kızlar bildirimler yarın bana atılıyor lütfen geçen haftaki kilolarınizi da yazın bende yok.bol bol kilo vermisizdir hepimiz inşallah Opuldunuz

günaydınlar
haftasonu ikramlarımın fotolarını yollıcaktım koşuşturmadan vakit bulamadım istek yapanlar olmuş buyrun bakem
sadece birini yolluom kıyamıom size yanına siz kısır makarna salatası ve içli köfte böreği hayal edin yapın yiyin yarasınnnn

Eklentiler

• 20150314_164652[1].webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 85
kızlar günaydın..bugün sabah tartıldım..91.7 geldim..benim bu ilk bildirimim olsun..da bu bildirimler nasıl yapılıyo..ahada buraya yazıyozmu yoksa başka biyeremi....

KIZLAR BANA YARDIMCI OLUN KARDEŞİMİN KINASINA ÇİNGENE PEMBESİ Bİ ELBİSE ALDIM BAŞÖRTÜMLE AYAKKABIMI ALCAM. HANGİ RENK ALİM. SİYAH UYAR AMA YÜZÜME SİYAH YAKIŞMIO. GÖMLEKTE BEYAZ BU ARADA. HADİ YARATICI BAYANLAR TAVSİYELERİNİZİ ALİM.

Gümüş rengi . Ama başörtü değil şal tabiki

valla çok anlamam ama, benimde fuşya bi elbisem vardı..gümüş rengi ayakkabı almıştım altına..belki fikir verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…