1200 le yaniikcl le zamaninda 25 kilo vermistim basarili canikom
Bugun misafirim gelio hazirliklara basladim foto yollicam size caniniz ceksin yapin yiyin yaşasın kötülük
Moralin bozuldu yemege ver kendini kuzum iyi gelir cikileta bal yeee bol bol .Sen yolla cnm kimse yapmasada ben yapar yerim. Moralim cok bozuk bu kadin beni delirtecek.......
Kiz bu nedir boyleee ohaaaaBu ayın sonunda ewlilik yıldönümüz.kocis supriz hazirlamis 2 günlük bi kacamak,sehir dışına.sabah kahwaltida söyledi.annesinede görümcemde kalirsin dedi.sonra kv düsündü düsündü benim gözümün icine baka baka bende gelcem dedi.şok oldum.esimde anne 2kisilik yer tuttum 1 oda dedi
Benim akıllı kv ne dedi dersiniz ben benim icin sorun yok ben bi minderin ustune kiwrilir yatarim dedi. İnanabiliyomusunuz yaaa.bi yandsnda bana bakiyo ne dicem diye. Bende hic bisey demedim sadece imali imali güldümm. Sizce ciddimi,safmi,saf ayaginami yatiyo yoksa benimi deniyo.anlamadim.deli oldum resmen
Kiz oyle gidecegine hic gitme daha iyi . Sizin cocuk yok muyduAynen oyle yaptim cnm esime dedimki annen eger ciddiyse ewlilik yildonumumuzu kutlamaya annenle gidersin ben g.t kadar odada onla kalmak istemiom dedim. Kv de ben ona direk bisey demeyince kuduruyo resmen..
Sinoki 30 kiloyu ne kadar zamanda verdin? spor yaptin mi? Tebrikler.alnindan öpüyorum
13, 10, 7 yaslarinda.ufaklik birinci sinif...bi ara korunma muhabbeti vardi.iste basarisiz korunma örnegiSibelcim senin cocuklar kac yasinda
1200 le yanii
kızlaaar ben zayıflayacağım döndüm çooook uzun süre sonra :)
13, 10, 7 yaslarinda.ufaklik birinci sinif...bi ara korunma muhabbeti vardi.iste basarisiz korunma örnegi
Veririsin canm verirsin hic merak etme aceleci olma sakin emin adimlarla ilerle bi bakicanki gitmisler .:)Kız gece gece devreleri yakiyodum KCl ne diye..
Ayy insallah bende veririm o kadar...hatta benim 30-35 vermem lazim..ama ise yaradigini duymak motive ediyo..Boyle olunca olaya matematik gibi bakiyom itici olmuyo..kafama yattı bu is ..
Eki Görüntüle 1455384 zuhaaa haa haaaaa....sabah kalkar kalkmaz caniniz ceksin..yapin...aksama kadar yeyin..Eki Görüntüle 1455384
Yaa 160 kalorilik kahvaltimi olirmus ben bugun 1000 e vurdum kahvaltidaaaaaaaaaa yuzmeyede gidiyon yarin lesin borinco sen olursun pis kizzzgünaydinlar beybiler
Son günün verdigi azimle bugün bu khatun yüzmeye gider
kahvaltim coookk hafif gecti
yarim dilim ekmek
2 ince dilim sucuk
1 kasik beyaz peynir
iki üc dilim yesillik ve domates
sekersiz cay
almisam 160 kalori ögle yemegi olarakda bilemiyorum napicammm
Hosgeldin şekerimkızlaaar ben zayıflayacağım döndüm çooook uzun süre sonra :)
Allah bagislasin cnm .yawrularimizin guzel gunlerini gorelim insallah13, 10, 7 yaslarinda.ufaklik birinci sinif...bi ara korunma muhabbeti vardi.iste basarisiz korunma örnegi
Ooooooo super ama yapmayacagim we yemeyecegim cunku b serbetli tatli yapcammmEki Görüntüle 1455384 zuhaaa haa haaaaa....sabah kalkar kalkmaz caniniz ceksin..yapin...aksama kadar yeyin..Eki Görüntüle 1455384
Waaaaay supersin kiz masallahgünaydinlar beybiler
Son günün verdigi azimle bugün bu khatun yüzmeye gider
kahvaltim coookk hafif gecti
yarim dilim ekmek
2 ince dilim sucuk
1 kasik beyaz peynir
iki üc dilim yesillik ve domates
sekersiz cay
almisam 160 kalori ögle yemegi olarakda bilemiyorum napicammm
Sinokiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yemeeeeeeeeeYaa 160 kalorilik kahvaltimi olirmus ben bugun 1000 e vurdum kahvaltidaaaaaaaaaa yuzmeyede gidiyon yarin lesin borinco sen olursun pis kizzz
Evet evet ben birinci olucigim hissediyorumYaa 160 kalorilik kahvaltimi olirmus ben bugun 1000 e vurdum kahvaltidaaaaaaaaaa yuzmeyede gidiyon yarin lesin borinco sen olursun pis kizzz
hosgelmissen sefalar getirmissinkızlaaar ben zayıflayacağım döndüm çooook uzun süre sonra :)
Serbetli dadli ne yapcan giiiz sende resim att gorekkkk cok severimmmmmmmmOoooooo super ama yapmayacagim we yemeyecegim cunku b serbetli tatli yapcammm
Yiycem de yiycemmmmm isteeeeeeeSinokiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yemeeeeeeeee
Evet evet ben birinci olucigim hissediyorum
kilo cok olunca kolay gidiyo, bu günlerin kiymetini bilelim he miiii
sen ye canim yeee sen incecik beybisin, bizim neyimize bin kalorilik kahvalti
biz geberlim 1300 kaloriyle günü kapicaz diye
hosgelmissen sefalar getirmissin
okumustun seni burda, kiz yoksa verdiklerini geri mi aldin haa
hoşbuldum :)Hosgeldin şekerim
Kendime küstüm ya valla başlamam lazım temelli en temelli geldimKiz bi gelip bi kayboluyon bu defa temelli dondun ins
Ben yeni melek cnmhoşbuldum :)
melek sen misin bilemedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?