Kalori Arkadaşım

Bugun misafirim gelio hazirliklara basladim foto yollicam size caniniz ceksin yapin yiyin yaşasın kötülük

Nerde foto nerdee gonderde yapak yiyekk giizzz

Sen yolla cnm kimse yapmasada ben yapar yerim. Moralim cok bozuk bu kadin beni delirtecek.......
Moralin bozuldu yemege ver kendini kuzum iyi gelir cikileta bal yeee bol bol .
Saka bi tarafa izupme lutf3n bozma moraliniii
Kiz bu nedir boyleee ohaaaa
Allah yardimcin olsunn.
Masallah sana b8rsey dememissin.
Tebrik ederim kocaman kocamam canimcim
Aynen oyle yaptim cnm esime dedimki annen eger ciddiyse ewlilik yildonumumuzu kutlamaya annenle gidersin ben g.t kadar odada onla kalmak istemiom dedim. Kv de ben ona direk bisey demeyince kuduruyo resmen..
Kiz oyle gidecegine hic gitme daha iyi . Sizin cocuk yok muydu

Sinoki 30 kiloyu ne kadar zamanda verdin? spor yaptin mi? Tebrikler.alnindan öpüyorum

Canim 13 ayda verdim canim. Leslie yaptim. Yuruyus yaptim. Mekik. Skuat yaptiydimmmmm ama ben hala xok sarkikim
Bende yanaklarindan opuyorum cnmm cok kocaman sevgiler. Sende seneye yilbasi olmadan bu kadar kilo vermis olursun hic merak etme

Kizlarr sabah tabikide cok guzel yedim. Pattosleri yedim. Hemide mayonezli ketvupluuu
Bayiliyorum haftasonu kahvaltilarina o yuzden tarti gununun pazartesi olmasi beni bitirdi. Simdide aksam yemekimizi yedik birazdanda kahve ve piskevit gofretlerle gunu kapatcukkk ins. Sizlerde ayni sekilde bol bol yemissinizdir.

günaydinlar beybiler
Son günün verdigi azimle bugün bu khatun yüzmeye gider
kahvaltim coookk hafif gecti
yarim dilim ekmek
2 ince dilim sucuk
1 kasik beyaz peynir
iki üc dilim yesillik ve domates
sekersiz cay

almisam 160 kalori ögle yemegi olarakda bilemiyorum napicammm

kızlaaar ben zayıflayacağım döndüm çooook uzun süre sonra :)

Kiz bi gelip bi kayboluyon bu defa temelli dondun ins

13, 10, 7 yaslarinda.ufaklik birinci sinif...bi ara korunma muhabbeti vardi.iste basarisiz korunma örnegi
Allah bagislasin masallah masallah

Kız gece gece devreleri yakiyodum KCl ne diye..

Ayy insallah bende veririm o kadar...hatta benim 30-35 vermem lazim..ama ise yaradigini duymak motive ediyo..Boyle olunca olaya matematik gibi bakiyom itici olmuyo..kafama yattı bu is..
Veririsin canm verirsin hic merak etme aceleci olma sakin emin adimlarla ilerle bi bakicanki gitmisler .:)
Eki Görüntüle 1455384 zuhaaa haa haaaaa....sabah kalkar kalkmaz caniniz ceksin..yapin...aksama kadar yeyin..Eki Görüntüle 1455384

Ayy mahfoldum bu ne muhtesem bir kek batildim b3nde istiiiimmmm yaa babananemmmmmmmmmmmm

Gunaydinnnn guzel hatunlar.
Nasilsiniz ins bol kilo almissinizdir. Almadiysaniz ben ayvayi yedim

Yaa 160 kalorilik kahvaltimi olirmus ben bugun 1000 e vurdum kahvaltidaaaaaaaaaa yuzmeyede gidiyon yarin lesin borinco sen olursun pis kizzz

Waaaaay supersin kiz masallah

Yaa 160 kalorilik kahvaltimi olirmus ben bugun 1000 e vurdum kahvaltidaaaaaaaaaa yuzmeyede gidiyon yarin lesin borinco sen olursun pis kizzz
Evet evet ben birinci olucigim hissediyorum
kilo cok olunca kolay gidiyo, bu günlerin kiymetini bilelim he miiii
sen ye canim yeee sen incecik beybisin, bizim neyimize bin kalorilik kahvalti
biz geberlim 1300 kaloriyle günü kapicaz diye
kızlaaar ben zayıflayacağım döndüm çooook uzun süre sonra :)
hosgelmissen sefalar getirmissin
okumustun seni burda, kiz yoksa verdiklerini geri mi aldin haa

Ooooooo super ama yapmayacagim we yemeyecegim cunku b serbetli tatli yapcammm
Serbetli dadli ne yapcan giiiz sende resim att gorekkkk cok severimmmmmmmm
Sinokiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yemeeeeeeeee
Yiycem de yiycemmmmm isteeeeeee

Ahh ahh bir zamanlar bende boyleydim bu kizlarin hepicigi benden zayiftiiiii azmettim basardim sira sende :) sunu bilki ne kadar zayiflarsan zayifla yine daha zayif olmak istii insan das gibi olmak istiy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…