valla çok anlamam ama, benimde fuşya bi elbisem vardı..gümüş rengi ayakkabı almıştım altına..belki fikir verir..
Gümüs renk harika olur veya ten rengiKIZLAR BANA YARDIMCI OLUN KARDEŞİMİN KINASINA ÇİNGENE PEMBESİ Bİ ELBİSE ALDIM BAŞÖRTÜMLE AYAKKABIMI ALCAM. HANGİ RENK ALİM. SİYAH UYAR AMA YÜZÜME SİYAH YAKIŞMIO. GÖMLEKTE BEYAZ BU ARADA. HADİ YARATICI BAYANLAR TAVSİYELERİNİZİ ALİM.
İnsan kendini eve kapatınca daha çok yiyor bence.
Ben bu aralar The Tudors izliyorum.
aynen
bebek istiyorum dedin tabi
maile gelen de extre kim ödüyor onu hanfendi.yok mu bi aile bütçeniz.Bu ay nereye ne ödedik diye hesap yapmıyor musunuz.
çakışın siz bakalım.
Daha nasıl bir örnek gösterebilirim kendiminkini hesapladim ışte ya.
çok süper etkiliyor mutlaka yemelisin
babam annem e yapardı tartilirken
o ne ola ki ? Bende yapmadim yüzde seysinigunaydııınnnnn
bildirimi yaptım yüzde şeysnii yapamadım aydacm yapıcak inş :) Ya da bilen varsa sölesin bakem
Kızlar ÖDÜL işi ile ilgili olan teklifim çoğunluk tarafından olumlu karşılanmış. ŞİMDİ benim cuma yarışmasında şöyle bişey yapıyor lar. Herkes verdiği kilonun yüzdesini hesaplıyor. Yani herkes kendi kilosunun yüzde kaçını vermiş diye. Mesela ben 1 kilo verince yüzde 1.2 ama september 500 gr verince 1.2 oluyor yüzdesi gibi. Anlatabildim mi. O zaman herkes birinciliğe oynayabilir rahatça. Ne dersiniz. Birinci yi yuzde ye göre hesaplayalim o zaman eşitlik de olmaz hem. Herkesin yüzdesi farklı olur. Ne dersiniz. Örnek bi hesaplama yapıyorum şimdi. Geçen hafta ben 71.3 düm bu hafta 69.8 oldum farkı 1.5 kg. Yüzde hesaplamasi su şekilde.
fark / geçen haftaki kilo * 100
Yani 1.5 bölü 71.3=0.021 çarpı 100= %2.1
Herkes hesaplayıp yollar mesajla.hatta excel e formül atarım kendisi hesaplar. Kabul ederseniz böyle yapalım.
ulan yaaaaben artıdayım nasıl yapcam kız örneklyeydinn
ben artıdayım nasıl yapcam kız örneklyeydinn
Ben benimkini açıkladm özelden sinoşaa bunu da sen anlat özzzzzSEN FARKI EKSİ CİNSİNDEN YAZACAKSIN NORMALİN TERSİ OLACAK BİRAZ
aaaa sizde mi game of thronecusunuz ne kadar cok ortak noktamiz var beybilerrr7
bizde ailecekBen sıkı GOT cuyum, gün sayıyorum. Bugün tam bir ay kaldı.
FARK EDEN BİŞEY YOK AYNI FORMÜLDEN HESAPLACAK AYDA KİLO VERENLERİN BAŞINA EKSİ KOYACAK ALANLARINKİNE ARTI AYDAYA İŞ DÜŞÜYO BU KONUDA
Sahi kizlar Bugun vaktim olup da yazamadim. Cok utaniyorum solerken ama ben dun kocamin dogum gununu unuttumbenm hep aklimda 15mart diye yer etti. Bu beraber gecircegmiz ikinci dogum gnu zaten. 13 nornalde ben 15 mart diye karistiriyorum. Dun malum misafirlerim vardi. Esim de vardiyali oldugu icin gece calisiyodu (cok sukur) Saat 00.30 gibi ciktim mutfaktan her yeri sildim supurdm temizledm. Koltukta uzandm tv karsisinda Whatsapta kizlarla geyik yapiyorm. Surekli cevrimiciyim goruyo haliyle.onunla da konusuyorum tabi Saat 1.5 gibi dogum gunumu de kutlamiyosun zaten yazmis dil cikarmis. O an beni hayal edemezsiniz kaynar sular dokldu basimdan. Hemen kostm yatak odasina kimligine baktm . 13,martti neyse hemen yatagin forografini cektm bak dedm daha yataga bile girmedm anca ciktm mutfaktan 12de gittiler. Yataga girip sakin kafayla yazicaktm . ayrica haftasonu kutlicaktm hemen boz zaten dedim ben de. Sonra gercekten de guzel seyler yazdm falan gonlunu yaptm hemen. Ama vallahi pazar sabahi kutlicaktm. Sabah 8.5ta evde olacakti ben de erken kalkicaktm hazirlik yapip kutlicaktm. Cunku 15 martti benm kafamda tarih. Hatta arkadasimin nisani var o gun . iyi okdu sabah cikmasi isten oglene kadar kutlariz oynasiriz biraz sonra onun gonlunu de yapip oyle giderm diyodm. Oyle iste kendi kendme cok utandm ama cok uzuldum bgun de kaynanam cagirmisti eltmlar falan herkes ordaydi ben de firsat bu firsat diyerek aldm pastami gittm herkesin icinde kutladm . bazilari catlicakti ama olsn cok guzel oldu. :) Eve gekince cok guzel tesekkur etti. Gozleri doldu falan. Pazar gunu de basbasa yine kutlicaz ama niyet ettm bi kere cunku :)
ovvvv harikasin, erisin yaglarrrrsenden özenip eliptiğe başladım, bu hafta verdiğim gramları sana borçluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?