Kalori Arkadaşım

ohaaaaa iyi susmuşsun

bende bayılıyorum yaaa haftaiçi çok güzel rakamlar görüyorum, haftasonu alıveriyorum hemen
ovvvv harikasin, erisin yaglarrrr

eridi eridi

Günaydın kızlar.
Ben bu pazartesilerden hiç memnun değilim haberiniz olsun.

bende yaaaaa

kızzzz sen de ben de kopmayalım burdan seneye ben unutturmam sana, benimde kardeşimin doğumgünüydü. bizde kutladık. tabi ki pasta da yidimmm

ben de yedim valla. :/ ben iradesiz bi insan oldm cıktım yaaa. her pazartesi bu hafta 1 kilo vericem diye niyet ediyorum hırslanıyorm olmuyo bu hafta eşim evde olmıcak akşamları gece gelicek. inşaellah akşamları çok haiff geçirp bari bu hafta şöyle doya doya bi kılo vrmek istiyorm yaa

kızlar günaydın..bugün sabah tartıldım..91.7 geldim..benim bu ilk bildirimim olsun..da bu bildirimler nasıl yapılıyo..ahada buraya yazıyozmu yoksa başka biyeremi....

kızlar yanlış yazmışım..90,7 olcaktı o..ulen vercem diye mıçım yırtılıyo tutup yanlış yazıyom..yolacam kendimi..

Hamburger cimm günaydın canım. naber + mısın - mi :)
+

Günaydın kızlar.
Ben bu pazartesilerden hiç memnun değilim haberiniz olsun.

Kilo bildirimi olarak memnun olmadığını söyle lütfewnnnn bende çok kötü hissediyorum dün - deydim bugün yine + pazartesiden sendrom olarak 1 nefret ediyordum artık 2 ediyorum
ohaaaaa iyi susmuşsun

bende bayılıyorum yaaa haftaiçi çok güzel rakamlar görüyorum, haftasonu alıveriyorum hemen

eridi eridi

bende yaaaaa

Kilo bildirimi olarak memnun olmadığını söyle lütfewnnnn bende çok kötü hissediyorum dün - deydim bugün yine + pazartesiden sendrom olarak 1 nefret ediyordum artık 2 ediyorum

+ dasmısın canımmmm

ben sadece haftasonu dayanamıyorum

kilo bildirimi olarak. ben eksideyim ama geçen hafta bugün belirttiğim kilodan -400 daha azını görmüştüm

Evet bildirim olarak memnun değilim.
Hafta içi veriyoruz veriyoruz hafta sonu geri alıyoruz. Motivasyonum bitti benim artık.
Cuma günü eksideydim, bugünkü halim berbat.

Evet bildirim olarak memnun değilim.
Hafta içi veriyoruz veriyoruz hafta sonu geri alıyoruz. Motivasyonum bitti benim artık.
Cuma günü eksideydim, bugünkü halim berbat.

aynı bende.
Birde işin kötüsü tüm haftana yanısyor bu önceden ne güzel Cuma oluyordu biz hafta sonu + da olsak bile Cumaya kadar hafta içi onu veriyorduk çok az almış oluyorduk şimdi öyle mi ben kendi adıma bomba gibi şişmişim yüzüklerim parmama zor girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…