Bu ayın sonunda ewlilik yıldönümüz.kocis supriz hazirlamis 2 günlük bi kacamak,sehir dışına.sabah kahwaltida söyledi.annesinede görümcemde kalirsin dedi.sonra kv düsündü düsündü benim gözümün icine baka baka bende gelcem dedi.şok oldum.esimde anne 2kisilik yer tuttum 1 oda dedi
Benim akıllı kv ne dedi dersiniz ben benim icin sorun yok ben bi minderin ustune kiwrilir yatarim dedi. İnanabiliyomusunuz yaaa.bi yandsnda bana bakiyo ne dicem diye. Bende hic bisey demedim sadece imali imali güldümm. Sizce ciddimi,safmi,saf ayaginami yatiyo yoksa benimi deniyo.anlamadim.deli oldum resmen
Kizlarr sabah tabikide cok guzel yedim. Pattosleri yedim. Hemide mayonezli ketvupluuu
Bayiliyorum haftasonu kahvaltilarina o yuzden tarti gununun pazartesi olmasi beni bitirdi. Simdide aksam yemekimizi yedik birazdanda kahve ve piskevit gofretlerle gunu kapatcukkk ins. Sizlerde ayni sekilde bol bol yemissinizdir.
ovvvv harikasin, erisin yaglarrrr
Günaydın kızlar.
Ben bu pazartesilerden hiç memnun değilim haberiniz olsun.
kızzzz sen de ben de kopmayalım burdan seneye ben unutturmam sana, benimde kardeşimin doğumgünüydü. bizde kutladık. tabi ki pasta da yidimmm
kızlar günaydın..bugün sabah tartıldım..91.7 geldim..benim bu ilk bildirimim olsun..da bu bildirimler nasıl yapılıyo..ahada buraya yazıyozmu yoksa başka biyeremi.. ..
+Hamburger cimm günaydın canım. naber + mısın - mi :)
Günaydın kızlar.
Ben bu pazartesilerden hiç memnun değilim haberiniz olsun.
ohaaaaa iyi susmuşsun
bende bayılıyorum yaaahaftaiçi çok güzel rakamlar görüyorum, haftasonu alıveriyorum hemen
eridi eridi
bende yaaaaa
+ dasmısın canımmmmben de yedim valla. :/ ben iradesiz bi insan oldm cıktım yaaa. her pazartesi bu hafta 1 kilo vericem diye niyet ediyorum hırslanıyorm olmuyobu hafta eşim evde olmıcak akşamları gece gelicek. inşaellah akşamları çok haiff geçirp bari bu hafta şöyle doya doya bi kılo vrmek istiyorm yaa
kızlar yanlış yazmışım..90,7 olcaktı o..ulen vercem diye mıçım yırtılıyo tutup yanlış yazıyom..yolacam kendimi..
bildirimiayda2kilogo ya yapıyoruz canm burdan yazmak yasak
ben de yedim valla. :/ ben iradesiz bi insan oldm cıktım yaaa. her pazartesi bu hafta 1 kilo vericem diye niyet ediyorum hırslanıyorm olmuyobu hafta eşim evde olmıcak akşamları gece gelicek. inşaellah akşamları çok haiff geçirp bari bu hafta şöyle doya doya bi kılo vrmek istiyorm yaa
+
Kilo bildirimi olarak memnun olmadığını söyle lütfewnnnn bende çok kötü hissediyorum dün - deydim bugün yine + pazartesiden sendrom olarak 1 nefret ediyordum artık 2 ediyorum
Kilo bildirimi olarak memnun olmadığını söyle lütfewnnnn bende çok kötü hissediyorum dün - deydim bugün yine + pazartesiden sendrom olarak 1 nefret ediyordum artık 2 ediyorum
Evet bildirim olarak memnun değilim.+
Evet bildirim olarak memnun değilim.
Hafta içi veriyoruz veriyoruz hafta sonu geri alıyoruz. Motivasyonum bitti benim artık.
Cuma günü eksideydim, bugünkü halim berbat.
Ben de beğendim
tatlım bu renk olmaz ama çingene pempesineee gri var mı göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?