Kalori Arkadaşım

KIZLAR DERYASEFA KALDI GEÇEN HAFTA DA UNUTMUŞTU SANIRIM BEKLEYEYİM Mİ

BU ARADA HERKES KİLOSUNU SÖYLEMİŞ ZATEN AÇIKLAMASAMDA OLUR. Bİ DAHA Kİ HAFTAYA Bİ KİŞİ BİLE ARTIDAYIM EKSİDEYİM YOK BİLMEM NE DİYE LİSTE AÇIKLANMADAN BURAYA YAZARSA LİSTEYİ AÇIKLAMAYACAĞIM. ONA GÖRE BEN BURDA HAZIRLAYACAM DİYE KÇIMI YIRTIYOM. HANFENDİLER YAZIYORLAR YÜZDEM ŞU YOK ARTIDAYIM YOK GEÇEN HAFTA 400 EKSİDEYDİM. YOK ÖZELDEN YAZAYIM BİLMEM NE GELMEYEYİM ORAYA HAA

Derya Sefa geçen hafta ortasından beri görünmüyor zaten.
Sen bilirsin ama yine de..

ama 10 a kadar demiştik zaten

DERYASEFA YI BEKLEYEYİM Mİ LİSTE HAZIR. YÜZDELERİNİZİ DE HESAPLADIM. YÜZDEYE GÖRE SIRALAMA YAPACAĞIM.

FAZLA KİLO VERMİŞ AMA YÜZDESİ DÜŞÜK ÇIKMIŞLAR OLABİLİR. VERİLEN KİLO GRAMINA BAKMIYORUZ ARTIK. KİM VÜCUDUNUN YÜZDE KAÇINI VERMİŞ EN ÇOK VERENİ BİRİNCİ İLAN EDİYORUZ. ANLAŞTIK MI.

ya ben sinokiye nası yapcaaanı soledim. yapmasın mı kız ezik mi kalsın. rakibim de olsa kıyamam ki . yazzıkkk

kuş ölmesn aydaaa affet bizi

Şuan tırsmanın doruklarındayım..

ayy sen bu ara bize sürekli kızıyorsun farkında mısın canım
burda birbirimize destek olmaya güzel güzel kilo vermeye çalışıyoruz.
bugün de birbirimize yüzdeyi unuttuğumuzdan dolayı hatırlatma yaptık.
Açıkcası bana kızacaksanızda kızın ama söylemeden edemeyeceğim ben ilk baştaki o özgür o güzel çekişmeli kilo vermeli günlerimi iple arar oldum .
Tabi ki emeğini göz ardı etmiyoruz ellerine sağlık çok uğraşıyorsun ama bizde insanız hem + da ekside dediğimizde ne değişiyor biz bunu hep yapıyorduk kimse kimseye böyle kızmıyordu.
Ben uyum sağlayamıyorum artık sanırım kalsam olmuyor gitsem olmuyor uzun bir dönem birlikteydik kilo verdiysem bu hepimizin başarısı ama burda stres atıp birbirimizin halinden anlayamayacaksak ne anlamı var paylaşımın çok duygusallandım şuan. Yüzde hesabını anlayamadım sayfayı bulamadıydım + da olduğum için nasıl yapacağımı sormak zorunda kaldım.
bence yazdığın hiç hoş olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…