Kalori Arkadaşım

Kuzucuğum özür dilerim ama bence seninki ayda2kilogo dan sert olmuş.
Fazla alınganlık yapmıyor musun sence de?
Şaka yollu uyarmış bence bizi o kadar.

ben aydaya birşey demedimki durumdan rahatsız olduğumu anlatmaya çalıştım sadece neyse tek rahatsız ben olduğuma göre sorun yok kendi başımın çaresine bakarım ben

kendim yapcam canm yaa sevmiom ben onların yaptıklarını ama makyaja giderim goyföre
O zaman sal degilde dence tek renk cok guzel ipek esarplar war onlardan all cnm.nacizane tafsiyemBen gecen yil abimin dugununde bordo bi elbise giydim ustune toz pembe oclarinda cok hafif bordolar olan ipek bi esarp takmistim superdii

HOHOOOYYYTTT... Yoluşmayın Bakıyııım...sinokicim sanırım aydayı ben çıldırttım..ossun kız bugün o yapar atar, yarın sen, belki bir gün ben..önemli olan aynı anda atarlanmamak.. ..
Ayrıca cannım triplerimizi niye mundar edelim burda birbirimize atarak..akşam kocalarımıza atarız dimi..

Ben trip atmıyorum yaaaaaaaaaa pofidiğime atarım tribimi size ne atcammmm sadece rahatsız olduğum şeyleri ifade etmeye çalıştım o kadar
anladımki tek rahatsız olan benmişim dolayısıyla sustum ayak uydurmaya çalışıyorum

yok bildiğim bi yer zaten güzel yapıo kızz sade bide benm gözler iri biraz gözleri ortaya çıkarıp gerisi fulu kalıo işte

tamam o zaman canım, kuaför makyaj dedin mi tüylerim diken diken oluyo. benim göz yapım geniştir, boyayacak çok alan olunca sapıtıyolar o yüzden korkuyom. çok para verip eve gelince silmişimdir. artık yaptırmıyorum

ben aydaya birşey demedimki durumdan rahatsız olduğumu anlatmaya çalıştım sadece neyse tek rahatsız ben olduğuma göre sorun yok kendi başımın çaresine bakarım ben

kız sende rahatsız olma diye konuşuyoruz burda

zaten çalışma arkadaşım yok bütün işler bana kaldı, akşama canavar çıkar içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…