Kuzucuğum özür dilerim ama bence seninkiayy sen bu ara bize sürekli kızıyorsun farkında mısın canım
burda birbirimize destek olmaya güzel güzel kilo vermeye çalışıyoruz.
bugün de birbirimize yüzdeyi unuttuğumuzdan dolayı hatırlatma yaptık.
Açıkcası bana kızacaksanızda kızın ama söylemeden edemeyeceğim ben ilk baştaki o özgür o güzel çekişmeli kilo vermeli günlerimi iple arar oldum .
Tabi ki emeğini göz ardı etmiyoruz ellerine sağlık çok uğraşıyorsun ama bizde insanız hem + da ekside dediğimizde ne değişiyor biz bunu hep yapıyorduk kimse kimseye böyle kızmıyordu.
Ben uyum sağlayamıyorum artık sanırım kalsam olmuyor gitsem olmuyor uzun bir dönem birlikteydik kilo verdiysem bu hepimizin başarısı ama burda stres atıp birbirimizin halinden anlayamayacaksak ne anlamı var paylaşımın çok duygusallandım şuan. Yüzde hesabını anlayamadım sayfayı bulamadıydım + da olduğum için nasıl yapacağımı sormak zorunda kaldım.
bence yazdığın hiç hoş olmadı
Ozzzz tesetturunu kuafordemi yaptircan yoksa kendinmi yapcan
Ozzzz tesetturunu kuafordemi yaptircan yoksa kendinmi yapcan
Kıyafetleri görüp ona göre yorum yapaydık iyiyidi.
Kuzucuğum özür dilerim ama bence seninkiayda2kilogo dan sert olmuş.
Fazla alınganlık yapmıyor musun sence de?
Şaka yollu uyarmış bence bizi o kadar.
kendim yapcam canm yaa sevmiom ben onların yaptıklarını ama makyaja giderim goyföre
Farklı bir bakış açısı tabi. Haklısın fazla alınganlık yapmış olabilirim.
Farklı bir bakış açısı tabi. Haklısın fazla alınganlık yapmış olabilirim.
bende makyajlarını sevmiom ya, bildiğin bi yere git yoksa palyaço gibi boyuyolar
O zaman sal degilde dence tek renk cok guzel ipek esarplar war onlardan all cnm.nacizane tafsiyemkendim yapcam canm yaa sevmiom ben onların yaptıklarını ama makyaja giderim goyföre
Canım benim yanlış anlama sakın, niyetim seni üzmek değil.Farklı bir bakış açısı tabi. Haklısın fazla alınganlık yapmış olabilirim.
Ben sakinim kuzucumtamam bebekler sakiiinnKirazHanim :* + da oldugu ıcın pofıdık nasıbını alamamıs bu sabah ayda2kilogo almış hepsi bu
HOHOOOYYYTTT... Yoluşmayın Bakıyııım...sinokicim sanırım aydayı ben çıldırttım..ossun kız bugün o yapar atar, yarın sen, belki bir gün ben..önemli olan aynı anda atarlanmamak.. ..
Ayrıca cannım triplerimizi niye mundar edelim burda birbirimize atarak..akşam kocalarımıza atarız dimi..
yok bildiğim bi yer zaten güzel yapıo kızz sade bide benm gözler iri biraz gözleri ortaya çıkarıp gerisi fulu kalıo işte
ben aydaya birşey demedimki durumdan rahatsız olduğumu anlatmaya çalıştım sadece neyse tek rahatsız ben olduğuma göre sorun yok kendi başımın çaresine bakarım ben
HOHOOOYYYTTT... Yoluşmayın Bakıyııım...sinokicim sanırım aydayı ben çıldırttım..ossun kız bugün o yapar atar, yarın sen, belki bir gün ben..önemli olan aynı anda atarlanmamak.. ..
Ayrıca cannım triplerimizi niye mundar edelim burda birbirimize atarak..akşam kocalarımıza atarız dimi..
ELİNE SAĞLIK CANIM.Ben hesaplamıştım kendiminkini
YAZDIKLARINI KEŞKE OKUMASAYDIM AMA OKUDUM CANIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?