- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
BİRİNCİLİĞE OYNAYAN ARKADAŞLAR KENDİLERİNE ÖDÜL OLARAK NELER DÜŞÜNDÜ BAKİM
kız sana demedim trip attın diye..hepimize dedim...valla bende yalan yok, normalde bana da böle bişi sölese arkadaşım bende rahatsız olurum..ama burda genelde geyik muhabbeti yapıoz..hepimizde şaka kaldırıyoz, yani ben daha yeniyim ama bu tarafı çok hoşuma gitti..girmesem rahat edemiyom topiğe..ayrıca sen benim idolümsün bilion dimi..Ben trip atmıyorum yaaaaaaaaaa pofidiğime atarım tribimi size ne atcammmm sadece rahatsız olduğum şeyleri ifade etmeye çalıştım o kadar
anladımki tek rahatsız olan benmişim dolayısıyla sustum ayak uydurmaya çalışıyorum
ELİNE SAĞLIK CANIM.
YAZDIKLARINI KEŞKE OKUMASAYDIM AMA OKUDUM CANIM.
BENDE TABLOYA SENİN KİLONUN YANINA SENİ ÇOK MOTİVE EDECEK BİŞEY YAZMIŞTIM ONU SİLİYORUM İŞTECİK.
Wallahi kaynanami getiririm buraya hepinizi hizaya dizer haa ona göreee
tamam o zaman canım, kuaför makyaj dedin mi tüylerim diken diken oluyo. benim göz yapım geniştir, boyayacak çok alan olunca sapıtıyolar o yüzden korkuyom. çok para verip eve gelince silmişimdir. artık yaptırmıyorum
kız sende rahatsız olma diye konuşuyoruz burda
zaten çalışma arkadaşım yok bütün işler bana kaldı, akşama canavar çıkar içimden
ELİNE SAĞLIK CANIM.
YAZDIKLARINI KEŞKE OKUMASAYDIM AMA OKUDUM CANIM.
BENDE TABLOYA SENİN KİLONUN YANINA SENİ ÇOK MOTİVE EDECEK BİŞEY YAZMIŞTIM ONU SİLİYORUM İŞTECİK.
Aydaaaaa aydaaaaaaa aydaaaaaa hadi kisss tel elimde wallahi ekrana hinotize olmus gibi bakiyoooommmmm
walla ben susman yoluveririm onu, arada kalacak biri yok nasılsaWallahi kaynanami getiririm buraya hepinizi hizaya dizer haa ona göreee
kız Allah kahretmesin seni..ne diyo bu dedim..Kizlar muhtesem yuzyilin tekrari var hunkar halvete gidiyo .allah allah allah
efsam geçmişsin kıl payı kız beni
ne biçinn de 7 . olmuşum
Kizlar muhtesem yuzyilin tekrari var hunkar halvete gidiyo .allah allah allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?