Kalori Arkadaşım

kizlar mersi canlar, bu yaglar eriyecek sayenizde
Bu hirs bana baya bi gider ,haftayada ilk üce girmek ümidiyle yeni haftaya aynen devam , ödül ögünü falan yok bana
Onlarin sayesinde bu hale geldim

Ne desenizki bana bilemedim simdi ayyy ne deseniz,ne deseniz ...buldum...siz bana "Divamiz" diyin Bu haftanin Divasi benimmmmm

teşekkürler..valla burada size takılmasam çoktan bıraktıydım dieti falan...

ELİNE SAĞLIK DİYEN ANLAYIŞLI ARKADAŞLARIMA DA AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM. ÖPÜYORUM HEPİNİZİ

BEN BU HAFTA REGL OLACAM SU TUTMAYA BAŞLADI VÜCUDUM. DÜN 300 GR DAHA DÜŞÜKTÜ TARTI. AMA ÖDEMLER BAŞLAMIŞ ANLAŞILAN. HAFTAYA İNŞALLAH BEN 1. OLACAĞIM. ŞU HAFTAYI KİLO ALMADAN ATLATAYIM DA. ÖDEMLER GİDİNCE KORKUN BENDEN BÖÖÖÖ

kızzzz yemem mi yedim, hem doğumgünü vardı pasta da yedim. fekat eliptike vurdum kırbacı vurdum kırbacı, bi de önceki hafta hiç veremediydim birden gitti. ben daha 52,2 yi de görmüştüm ama ahhhh haftasonu ahhh

Saygıdeğer muhteşem olaganüstü harika mikemmel divamız...bize ne önerirsiniz önümüzdeki hafta için..

DİVAMIZZ SIN BU HAFTA BİZİM

canımmm eline sağlık, bizim için çok iyi oldu. hatta ben baya ümitliydim bu hafta ama olmadı, daha da bu kadar kilo veremem ben

Divayı başta Divan okudummm kız gül gül herkes bana bakiy odada ço kdikkat çekiyom

Divamızz tekrar kocaman tebriklerrrrrr

Öyle hırslandım öyle hırsladım ki bu hafta bende vuracam kırbacı eliptiğe siz görürsünüz ama beni şu pazartesi mahfediyor Cuma günü ben kilomdan eksideydim ammmmmaaaaa görüldüğü üzere + dayım
Ah şu pazartesilerin gözü kör olsun

Yaaa ama yaaa divamizin onunde saygiyla egiliyorm ama soyle bi sey war bende lise hayatimdan beri ilk kez bu kiloya indim. Belirtmek istedim yaniiii..Bo hafta 1 kilo 200gr werdim sırrıma gelince kaynanam bindi sinirlerimin üstüne wurdu kırbacı wurdu kırbacı... söylicem bu hafta bide lapa yaptirtsin bakalim sinir hücreletimi etkisi nolcekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…