rakiplerimin hepicuguu kilo vermişşşşçok hırslandım demek isterdim ama hırslanamadım ben kas yapimm
kilo veren arkadaşları koskocaman tebrik ediyorummmm neyseki sonuncu olmuşum ammmaaa tek başıma + ya çıkmamışımmm bu da züğürt tesellisi olsun bakalım
Efsam lapaları yedin yedin 1. liği kaptın hey maşallahhh
lola sernde çok kilo vermişsin iskenderi yemedin mi yoksamm
hu melek o kaynanayla kiloları vermişssinn
yettimgari tebriklerrrr
rakiplerimin hepicuguu kilo vermişşşşçok hırslandım demek isterdim ama hırslanamadım ben kas yapimm
kilo veren arkadaşları koskocaman tebrik ediyorummmm neyseki sonuncu olmuşum ammmaaa tek başıma + ya çıkmamışımmm bu da züğürt tesellisi olsun bakalım
Efsam lapaları yedin yedin 1. liği kaptın hey maşallahhh
lola sernde çok kilo vermişsin iskenderi yemedin mi yoksamm
hu melek o kaynanayla kiloları vermişssinn
yettimgari tebriklerrrr
kizlar mersi canlar, bu yaglar eriyecek sayenizde
Bu hirs bana baya bi gider ,haftayada ilk üce girmek ümidiyle yeni haftaya aynen devam , ödül ögünü falan yok bana
Onlarin sayesinde bu hale geldim
Ne desenizki bana bilemedim simdi ayyy ne deseniz,ne deseniz ...buldum...siz bana "Divamiz" diyin Bu haftanin Divasi benimmmmm
DİVAMIZZ SIN BU HAFTA BİZİMkizlar mersi canlar, bu yaglar eriyecek sayenizde
Bu hirs bana baya bi gider ,haftayada ilk üce girmek ümidiyle yeni haftaya aynen devam , ödül ögünü falan yok bana
Ne desenizki bana bilemedim simdi ayyy ne deseniz,ne deseniz ...buldum...siz bana "Divamiz" diyin Bu haftanin Divasi benimmmmm
BU YÜZDE OLAYI GÜZEL OLDU ARTIK DÜŞÜK KİLOLU ARKADAŞLARIMIZ DA BİRİNCİLİĞE RAHAT Bİ ŞEKİLDE OYNAYABİLİRLER.
EFSAM09 HEMŞERİM 1. OLDUN TEBRİK EDERİM
DİLE BİZDEN NE DİLERSEN
NE DİYELİM SANA SÖYLE EFENDİMİZ
kizlar mersi canlar, bu yaglar eriyecek sayenizde
KIZ BENİ NİYE KATIYON BEN 100 GR DA OLSA VERDİMayda2kilogo eline sağlık canım.
Efsam09 valla tebrikler, o lapadan ben de mi yapsam. İyice detaylı anlatır mısın?
Grubun en eskileri olarak biz berbat durumdayızHamburger 34bta26 ayda2kilogo
Divayı başta Divan okudummm kız gül gül herkes bana bakiy odada ço kdikkat çekiyom
Divamızz tekrar kocaman tebriklerrrrrr
Yaaa ama yaaa divamizin onunde saygiyla egiliyorm ama soyle bi sey war bende lise hayatimdan beri ilk kez bu kiloya indim. Belirtmek istedim yaniiii..Bo hafta 1 kilo 200gr werdim sırrıma gelince kaynanam bindi sinirlerimin üstüne wurdu kırbacı wurdu kırbacı...söylicem bu hafta bide lapa yaptirtsin bakalim sinir hücreletimi etkisi nolcekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?