- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
ben berbatayda emeğine sağlık canım divamızı da kutluyorum işin sırrını anlatırsa bizde nasiplenelim olma mı
sinoki susu rakibelerim nasılsınız bakemmmm
Bence olsun cnm 2. Lik onemli deil onemli olan 3. Olmak degilmi ama2. İLE 3. NÜN HİÇ ADI GEÇMİYOR AMA BÖYLE OLMASI DAHA İYİ Mİ SİZCE.
YOKSA ONLARA DA UFAK Bİ ÖDÜL HAZIRLASAK MI.
YOKSA HERKES 1. OLMAK İÇİN HIRSLANSIN DAHA MI İYİ OLUR SİZCE.
YORUM BEKLİYORUM.
Bence olsun cnm 2. Lik onemli deil onemli olan 3. Olmak degilmi ama
Sana katılmıyorum..asıl önemli olan İlk üçten sonraki birinciliktir.. yani dördüncülük..
valla -500 gr canımm senden naber :)ayda emeğine sağlık canım divamızı da kutluyorum işin sırrını anlatırsa bizde nasiplenelim olma mı
sinoki susu rakibelerim nasılsınız bakemmmm
kızlar 1983 doğumlu olan ben 55 kilo ile üniversiteye başladım..yurtta ekmek arası çılgınlığı ile 4 yılın sonunda 65 kg ile mezun oldum..4 sene sonra evlenirken 75 kilo idim..eskiden biraz dikkat etsem fazlalığı veriyordum ama daha sonra ne yaparsam yapayım veremediğimi farkettim..bu beni yıldırdı açıkçası..meğer yıllar sonra öğrendimki bende hipoTiroid varmış..daha doğrusu olmuş..TSH 12 civarıydı ilk.(max.4-5 olması gerekiyor)..bu yüzden kilo veremiyormuşum..artık düzene girdi sayılır..yaptığım diyetler işe yarıyor..ayrıca bebek tedavisi de görüyorum..verdiğim kiloları muhtamelen geri alacağım...ama bi kere vereyim,yine veririm..
ozelden söle cnm adresını. ama lapa olayınıı hala anlatmadınkizlar facem yok ama instagraminiz varsa ekleselim :-D
bu arada boylarinizi da söyleyin beybiler yaaa
ya aslında ince ölçüm yapsan 165 ama, ortamda karşı taraf gıcık gıcık sorarsa 167-168 kafama göre sölüyom..
ah tmm yavru geliyor lapa tarifi bir dakikaaaaa yaziyoreozelden söle cnm adresını. ama lapa olayınıı hala anlatmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?