Kalori Arkadaşım

2. İLE 3. NÜN HİÇ ADI GEÇMİYOR AMA BÖYLE OLMASI DAHA İYİ Mİ SİZCE.
YOKSA ONLARA DA UFAK Bİ ÖDÜL HAZIRLASAK MI.
YOKSA HERKES 1. OLMAK İÇİN HIRSLANSIN DAHA MI İYİ OLUR SİZCE.
YORUM BEKLİYORUM.

Bence olsun cnm 2. Lik onemli deil onemli olan 3. Olmak degilmi ama

kızlar hep kilo verme sürecinden bahsediyoruz bide bu kahrolası kiloları alma sürecimizi konuşalım izninizle ben açayım
1986 doğumlu olan ben 2007 senesine kadar 52 kg iken 2007 de çalışmaya başladım 2009 da evlendim. evlendiğimde 58 kg idim. 3 ay ev hanımlığı süreci ve hamile kaldığımda 63 kg ydum. doğumda 83 kg idim. doğum sonrası almalar vermeler derken 75 e kadar düştüm ve oraya demir attım. yani hamilelik sürecini saymazsak çıtır günlerimden 23 kilo fazla oldum. tam anlamıyla yarım kadar daha olmuşum

kizlar biliyosunuz epileptik alete biniyorum, kendisinden cokca bahsettim övdüm
haftada 4 kez ona bindim 30sar dakika
toplamda 1000 kalori yaktim onun üzerinde ve yaktiklarimi tüketmedim.

Aksam 6da aksam yemegi son, bol tarcin tükettim
en önemlisi günde sabah yedigim ekmek dahil yedigim karbonhidrat 80 gr gecirmedim
Daha cok tavuk eti balik salata corba yogurt beslendim.

E kizlar bide benim ilk haftam sayilir sonrasinda düser muhakkak simdilik tadini cikarayim

benim kilo alma sürecim de benzer evlendim 62 kgdim 165 boyuma
etim cok siki yani daha fazla zayiflamama gerek yok hic
hamile kaldim ilk kizimda 65 kg ile ciktim 90 kga
sonrasina verdim 68e kadar düstüm

iki sene evvel oglusuma hamile kaldim 70 kglardaydim,ani bi gebelik oldu aslinda hala diyetteydim,gebe kaldigimla rejimi biraktim veee aldim 40 kilo ya yakin dogumdan önce 108 kg falandim
Gecen nisan tartildim 93,6 kg dim.basladim rejime,bebekde emiyor,ben hala lohusa bu arada,umrumda olmadi ...millet sütün yetmez dedikce birakmadim sükür, ve bugüne kadar geldim
suan önümde daha bir on kilo var bu yaza kadar versem süper olucak

kızlar 1983 doğumlu olan ben 55 kilo ile üniversiteye başladım..yurtta ekmek arası çılgınlığı ile 4 yılın sonunda 65 kg ile mezun oldum..4 sene sonra evlenirken 75 kilo idim..eskiden biraz dikkat etsem fazlalığı veriyordum ama daha sonra ne yaparsam yapayım veremediğimi farkettim..bu beni yıldırdı açıkçası..meğer yıllar sonra öğrendimki bende hipoTiroid varmış..daha doğrusu olmuş..TSH 12 civarıydı ilk.(max.4-5 olması gerekiyor)..bu yüzden kilo veremiyormuşum..artık düzene girdi sayılır..yaptığım diyetler işe yarıyor..ayrıca bebek tedavisi de görüyorum..verdiğim kiloları muhtamelen geri alacağım...ama bi kere vereyim,yine veririm..

Bende lise 1 yazina kadar 52 kiloydum o yaz bi tatile gittik 2 ayligina we ben 65 kiloyla dondum o tatilden bi dahada 60altini goremedim hic.65 kiloyla ewlendim , 62 ile hamile kaldim 76 yla doguma gittim. Yalniz bi tuhaflik oldu dogumdan 2 gun sonra ben yine 76 idim. Sut olsun diye dusununki ne kadar yedirdiler bana. Sonra 72 ile gecen yil diyete basladim suan 59 kiloyum. İnsallah hedefim 2. Bebisden once 55.

he bide şöyle bi detay var..
Tiroitten dolayı kilo veremediğimi öğrendiğim gün( "doktor bana, ne yaparsan yap zayıflayamazsın hatta otomatikman kilo alırsın...önce tsh düzelecek dedi") 500 gr. bir chokella alıp yarısını bir kerede yediğimi belirtmek isterim..nassı olsa şişmanlıcakmışım bari tadını çıkarim dediydim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…