Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
arkadaşlar selam şu knorr salata sosları varya kaç kaloridir????
poşetin üstünde yazmıyorda
bilen varsa söylesin lütfen

yemekten bir iki saat sonra bir meyve ye bence 10 tane sarmada yemiş olsan kalorin bayağı az..bugün benimde öyle ama gece çay falan içerim 3 tane içsem tek şekerliden kalorim 1000 oluyor ..sen bilirsin tabii canım ben sırf yağdan bir kilo gidiyor denince yapmak istedim içeriğinide seviyorum hem yayla çorbası cacık arası bişey bayılırım ben ona o yüzden zorlanmam sevmeyen biri için zor gerçekten :17:
sugibi10 senin bloğun mu çok beğendim ..

cacık sevmiyorum canım yaaa:30: salatalığı elimde yesem ne olurki acaba :26: içine katmasam:31:
kahvaltı ideal kahvaltı olacak diğer öğünleri farklı yiyoruz demi 2 saatte bir yiyoruz yarın okul var eğer öğleden önce gelirsem yapabilirim bende size katılabilirim:49:

bu arada tatlım benim blogum değil o neden benim sandın ki acaba:26:
çay içerim tatlım ama şekersiz içiyorum ben yanında 1 yk da kuru üzüm yiyebilirim 20 kalori eklenir:17:

çok teşekkür ederim kızlar. hepiniz bana moral verdiniz. nınımcım oğlun hasta galiba, sana da çok geçmiş olsun. şimdi çok daha iyiyim. kızlar dün detaylı yazamadım. sinir ucu iltihabı oldum. acayip kötüydüm, şimdi daha iyiyim. doktor 20 günde 5 kilo verdiğimi duyunca dövecekti beni. vücut zayıf düşünce hortlarmış bu hastalık. acayip ağrılı. daha dün açabildim gözümü. ilacı bir tuhaf. sürekli uyku yapıyor. yüzüm gözüm şiş. diyeceğim dikkat edin kendinize. çok fazla zorlamayın bünyenizi. sağlığımız yerinde olsun da yavaş gitsin kilolar.

ben bu hafta yasaklıydım doktordan. zaten iki gündür ne yediğimi bile hatırlamıyorum. annem uyku arasında yediriyor bir şeyler. bu hafta kilo veremem sanırım. almamışımdır inşallah :(

hepinizi çok öpüyorum kızlar. bu arada listeler mükemmel. inşallah hep böyle devam ederiz. kendinize dikkat edin.

20 günde 5 kilo gerçekten fazla yaa canım çok çok geçmiş olsun kilo vermek sağlık açısından güzel ama sağlıklı kilo vermek gerekiyor yavaş olsun bizimle olsun kendine iyi bak tatlım ya

[/QUOTE]aaaaayyyyyyyyy öylemi diyosun 200 diyelim ozaman
şekerim ben aslında diyete başlayalı 5 ay oldu az az yemeğe çalışarak 6 kilo verdim ma sonra durdu kilo vermm:37:
şimdi kalori hesabıyla vermek istiyorum hargün buraya yazalım zamanla alışırız herhalde:37:
şuanki kilom 70
boyum 1 68
66 vaya 67 olmak istiyorum..:12::12:
[/QUOTE]

yaa aynen benim de kilo vermem durdu acele etmiim diyorum spor da yapıorum ama durdu gitmio daha :((
2011-02-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

akşam
[1] Portakal 1 ADET 50 50
[2] Şeker (küp) 1.5 ADET 29.25 29.25
[3] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0 0
[4] Uno Kepekli Ekmek 1 DİLİM 45 45
[5] Kereviz (zeytinyağlı) 1 PORSİYON 165 165
ara
[6] Elma 0.5 ADET 30 30
[7] dereotu 10 gr 22 22
[8] Yoğurt (yağsız) 200 GRAM 100 100
öğle
[9] Zeytin (Siyah) 15 GRAM 31.05 31.05
[10] Portakal 1 ADET 50 50
[11] yumurta 1 adet 80 80
[12] Beyaz Peynir 30 GRAM 75 75
[13] Uno Kepekli Ekmek 1.5 DİLİM 67.5 67.5
sabah
[14] Maydanoz 10 gr 4 4
[15] Beyaz Peynir 20 GRAM 50 50
[16] Ekmek 1 DİLİM 65 65
Toplam : 863.8 kal.

bugünkü menüm akşam yemeği daha yemedim ama ne yiceğimi bildiğimden yazdım kalori az oldu bugün neyle dengelesem ki :44: bol bol sıvı aldım aralarda bitki çayı su.. yarın ayran detoksu yapıyoruz Epak arkadaşımla :61: katılıcak olan varmı ?:7:

geçmiş pek okuyamadım daha sonra bakabilicem vaktim yok aslında vakit var da kızım kucağımda yazdırmıyor :31:

Şu ayran detoksunu sizden çok sabırsızlıkla bekliorum bir de Allah bağışlasın ben bekarım ama öyle kızım yazdımıyor diince çok tatlı geldi maşallah :16:

cacık sevmiyorum canım yaaa:30: salatalığı elimde yesem ne olurki acaba :26: içine katmasam:31:
kahvaltı ideal kahvaltı olacak diğer öğünleri farklı yiyoruz demi 2 saatte bir yiyoruz yarın okul var eğer öğleden önce gelirsem yapabilirim bende size katılabilirim:49:

bu arada tatlım benim blogum değil o neden benim sandın ki acaba:26:
çay içerim tatlım ama şekersiz içiyorum ben yanında 1 yk da kuru üzüm yiyebilirim 20 kalori eklenir:17:

canım bende yarın yapıcam bu detoksuu sende salatalıksız yapp cok bısey farketmez bence... ben bu aksam corbayı yapıcam kavanozlarla ıs yerıne getırıcem :)))) soguk soguk bıde nane pul bıberle suslerım onu :)))

canım bende yarın yapıcam bu detoksuu sende salatalıksız yapp cok bısey farketmez bence... ben bu aksam corbayı yapıcam kavanozlarla ıs yerıne getırıcem :)))) soguk soguk bıde nane pul bıberle suslerım onu :)))

ben anlamadım tam bunu arkadaşım yaaa:26: ayranın içine haşladığımız malzemeleri koyup yiyoruz demi ayran soğuk oluyo yani diğer malzemeleri suda haşlayıp suyunu süzüp ayranın içine koyuyoruz

eğer öle ise hazırlayım bu günden iç malzemelrini yarında yağsız yoğurt alırım okuldan gelince yerim içerim ama öğleden sonra okulum olursa :30:

neyse o zamn ertesi gün yaparım hazırlayımda ben:32:

kılzar cok hstayımmmm
bugun sabah işe gıttım gözumu hastanede actım:S kolumda serum takılıydı :((
nedenı çok üşütmüşüm faranjit dedı doktor
neyse ıgne fln oldum ıyıyım sımdı
bugun yedıklerıme gelelımmm
abının zoruyla ıkı kek kalortılerıne baktım 190+210=400 calori
bır meyvasuyu + 1 simit= 150+250=400 calori
oglen 1 ayran+salata+1 kase mercımek corbası= 300 kalori
bıraz once 3 dılım ekmek+beyaz peynır= 180 kalori
toplammmmm = 1280 kalori
fazla oldu bugun :(((((( :43:

İyi akşamlar hanımlar.Günlük raporumu veriyorum:
SABAH:
*1 köfte=100 cal
*1 kibrit kutusu peynir=200 cal
*2 dilim kepek ekmeği=120 cal
ARA ÖĞÜN:
*2 kupa çay=20 cal (şekerinden)
*1 portakal ve 1 havuç=92 cal
ÖĞLE:
*Kepek ekmekli peynirli tost=200 cal
ARA ÖĞÜN:
*Salata,yeşil çay=20 cal (yağ damlattım)
AKŞAM:
*1 yağda kızarmış (malesef) balık=168 cal
*Salata=20 cal
*1 bardak sade gazoz=40 cal
TOPLAM=1100 cal

Geçmiş olsun çikolata kız dikkat et kendine...

Son düzenleme:

İyi akşamlar hanımlar.Günlük raporumu veriyorum:
SABAH:
*1 köfte=100 cal
*1 kibrit kutusu peynir=200 cal
ARA ÖĞÜN:
*2 kupa çay=20 cal (şekerinden)
*1 portakal ve 1 havuç=92 cal
ÖĞLE:
*Kepek ekmekli peynirli tost=200 cal
ARA ÖĞÜN:
*Salata,yeşil çay=20 cal (yağ damlattım)
AKŞAM:
*1 yağda kızarmış (malesef) balık=168 cal
*Salata=20 cal
*1 bardak sade gazoz=40 cal
TOPLAM=1100 cal

Geçmiş olsun çikolata kız dikkat et kendine...

toplam kalorin güsel de balığa takıldım fırında daha da lezzetli diil mi ham kalorisi öyle daha az...Tabiki bu bence zevkler tartışılmaz da merak ettim:26:
çikolatakız geçmiş olsun dikkat edin nolur noluo bu topikteki kızlara :(((

Son düzenleme:
kızlar bugün çok dengeiz beslendim ama 2 saate bir bişiler yedim yine de =) kavaltı da hiç domates fln yoktu peynir bile yoktu tereyağ reçel vardı bi de kek vardı bende şöyle yaptım....

7.30
1 dilim sade-kakaolu karışık kek
şekersiz çay

10.00
1 elma

12.00
1 elma

13.00-14.00
minik bi parça antepfıstıklı çikolata
2 tane hanımeller bisküvi
1 tane ikram kakaolu bisküvi

16.00
1 elma

18.00
1 elma

20.00
2 domates
şekersiz çay

[1] Paykek Kakaolu 50 GRAM 203.00
[2] Elma 4 ADET 240.00
[6] Kurabiye 15 GRAM 65.55
[7] Domates 2 ADET 28.00
[8] ülker ikram cevizli kremalı 1 adet 41.30
[9] Şam Fıstığı 5 GRAM 31.90
[10] Sütlü Çikolata 7 GRAM 42.28

Toplam : 652.03kal.

ve de 50 dk pilates + aerobik
12 dk bisiklet

oh sonunda buldum msj nı independentcim ya merak ediyorum seni naptın menün klasik independent:17: spor da süper kilonu merak ediyorum tartıldın mı...

nightwinglover canım seni bulmuşken soriim sen bilirsin benim kilo verme işi durdu gitmio neden ya hani çok aşırı kaçırmıorum eskiyi biliyosun ne börek tatlılar yerdim şimdi o kadar yemiorum e spor da ekledim ama neden veremiorum :59:

Herkese iyi akşamlar :)

Listem

2 dilim beyaz ekmek
160

7 zeytin
70

tek şekerli çay
20

1 poğaça
300

2 şekerli yarım kupa çay
40

bir parça balık
200

1 kase çorba
100

1 portakal
50

1 elma
60

1 simit
275

1 soda
0

toplam: 1275 kalori :55:

Hareketli bir gün geçirdim, ekstra kalori yakmışımdır :)

Canım ne kadar dikkat edersen et belli bir duraklama dönemi oluyor.
Bu dönemde sabırlı olup devam etmek lazım.
Listene metabolizmanı hızlandırmak için bol protein ilave edebilirsin.
Normalde yediğinden daha fazla protein hem seni daha çok tok tutacak hem de bedenin daha çok kalori harcayacak.
Bir süre sonra tekrar kilo vermeye başlarsın, emin ol.
Ben de bir hafta sadece 200 gr kadar verebilmişken geçen hafta güzel sonuçlar aldım.
Mesela bu hafta yine 1 kg bile verememiş olucam ama devam ediyorum, pes etmek yok :) :16:

nightwinglover canım seni bulmuşken soriim sen bilirsin benim kilo verme işi durdu gitmio neden ya hani çok aşırı kaçırmıorum eskiyi biliyosun ne börek tatlılar yerdim şimdi o kadar yemiorum e spor da ekledim ama neden veremiorum :59:

Canım ne kadar dikkat edersen et belli bir duraklama dönemi oluyor.
Bu dönemde sabırlı olup devam etmek lazım.
Listene metabolizmanı hızlandırmak için bol protein ilave edebilirsin.
Normalde yediğinden daha fazla protein hem seni daha çok tok tutacak hem de bedenin daha çok kalori harcayacak.
Bir süre sonra tekrar kilo vermeye başlarsın, emin ol.
Ben de bir hafta sadece 200 gr kadar verebilmişken geçen hafta güzel sonuçlar aldım.
Mesela bu hafta yine 1 kg bile verememiş olucam ama devam ediyorum, pes etmek yok :) :16:

ama benim geçen hafta da kilom sabitti bu gün tartıldım yine aynı tamam pes etmiorum da duraklamak canımı sıkıo ayrıca 200 gr bende versem wallahi dua etcem 200 gr diip geçme ki ben iki haftadır 100 gr bile veremedim
Bu arada tavsiyeler ve cevap için teşekkür ederim bol yoğurt yicem :9: artı her sabah proteinimi yumurtadan almaya da çalışıyorum diyete başladığımdan beri sabahları mutlaka yumurta alıorum ama ... bilmiorum ki :31:
destek için teşekkürler canımmmm:16:

Bu arada menün güsel gözüküyor bişi aklıma takıldı zeytinin kalorisi fazla değil mi ...yoksa şu mutfak tartılarından aldın mı :6:

Canım bol miktarda protein almalısın, normalde aldığından daha fazla :)
Gün içinde bol bol yoğurt yemek gerçekten etkisii gösteriyor.
Normal irilikte değil benim yediğim zeytinler, oldukça iri o yüzden kalorileri biraz fazla tutmayı sakıncalı bulmadım :1:

ama benim geçen hafta da kilom sabitti bu gün tartıldım yine aynı tamam pes etmiorum da duraklamak canımı sıkıo ayrıca 200 gr bende versem wallahi dua etcem 200 gr diip geçme ki ben iki haftadır 100 gr bile veremedim
Bu arada tavsiyeler ve cevap için teşekkür ederim bol yoğurt yicem :9: artı her sabah proteinimi yumurtadan almaya da çalışıyorum diyete başladığımdan beri sabahları mutlaka yumurta alıorum ama ... bilmiorum ki :31:
destek için teşekkürler canımmmm:16:

Bu arada menün güsel gözüküyor bişi aklıma takıldı zeytinin kalorisi fazla değil mi ...yoksa şu mutfak tartılarından aldın mı :6:

Canım bol miktarda protein almalısın, normalde aldığından daha fazla :)
Gün içinde bol bol yoğurt yemek gerçekten etkisii gösteriyor.
Normal irilikte değil benim yediğim zeytinler, oldukça iri o yüzden kalorileri biraz fazla tutmayı sakıncalı bulmadım :1:

:9: Tamam canım afiyet olsun :1:

Tavsiyelerini uygulicam çok sağol tatlım benim yaaaaa :54:

Merhaba arkadaşlar bi kaç gündür takip ediyorum yazınızı bende 3 gündür diyetteyim hergün yediklerimi hesaplatıyorum 1500 ü geçmemeye çelışıyorum ama hep 1700 leri falanbuluyorum eskiden az yediğimi sanıyodum amabu yöntemle ne kadar çok yediğimin farkına vardım bu arada kilom 63 hedef 57:3:

Ha bu arada karbonhidrat diyetinden geliyorum 1 aydır yapıyorum ama bende hiç bi faydası olmadı ne verdim nede aldım meyveyi baklagilleri çok seviyorum en ufak bi kaçamağımda bütün emekler altüst oluyordu eğer hakkını verirsen işe yarayan bi diyet ama ben yapamadım bu diyette bol bol meyve yiyebiliyorum artık:64:

Selam kızlar, yaa herkese noluyor boyle teker teker hasta oluyor =( Çoook geçmiş olsun hepinize.
Bugun benim icin de hareketliydi, spor yerine geçti.
Menum.

Sabah: Ilık limonlu su
Kahvaltı:
1 dilim kepek ekmegi(50)
1/2 domates(8)
1 siyah zeytin(10)
Maydanoz(2)
30 gram lor(30)
Yesil cay

Ara: 200 ml ayran(75)
Ara: 1 elma(60)

Öğle:
1/2 kase sebze çorbası(70)
3/4 köfte(70)
piyaz(40)
salata(30)
200 ml ayran(75)

Ara: 1 saralleli açma(300)
Akşam: 1 ayran(75)
Ara: 1 mandalina(50), 100 ml tarçınlı yagsız ılık süt(50)
Toplam: 1000 kalori

Back
X