Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
Selam kızlar, yaa herkese noluyor boyle teker teker hasta oluyor =( Çoook geçmiş olsun hepinize.
Bugun benim icin de hareketliydi, spor yerine geçti.
Menum.

Sabah: Ilık limonlu su
Kahvaltı:
1 dilim kepek ekmegi(50)
1/2 domates(8)
1 siyah zeytin(10)
Maydanoz(2)
30 gram lor(30)
Yesil cay

Ara: 200 ml ayran(75)
Ara: 1 elma(60)

Öğle:
1/2 kase sebze çorbası(70)
3/4 köfte(70)
piyaz(40)
salata(30)
200 ml ayran(75)

Ara: 1 saralleli açma(300)
Akşam: 1 ayran(75)
Ara: 1 mandalina(50), 100 ml tarçınlı yagsız ılık süt(50)
Toplam: 1000 kalori

Süper valla tebrik ediyorum seni bende şu pis boğazımı bi tutabilseydim ne iyi olurdu :2:yarın bende yazacağım ne yediklerimi belki sizden utanır biraz azyerim:1:

çikolatakız geçmiş olsun canım dikkat et kendine tatlım:69:

menüler gayet güzel arkadaşlar afiyet olsun:69:

Çikolatakız geçmiş olsun canım :16:

Edaca hoş geldin canım:71:

Bugün 76.9 kg oldum.
Çok mutluyum :62:
Yavaş yavaş gidiyor ama duraklama olmadığı için seviniyorum :)

çok teşekkür ederim kızlar. hepiniz bana moral verdiniz. nınımcım oğlun hasta galiba, sana da çok geçmiş olsun. şimdi çok daha iyiyim. kızlar dün detaylı yazamadım. sinir ucu iltihabı oldum. acayip kötüydüm, şimdi daha iyiyim. doktor 20 günde 5 kilo verdiğimi duyunca dövecekti beni. vücut zayıf düşünce hortlarmış bu hastalık. acayip ağrılı. daha dün açabildim gözümü. ilacı bir tuhaf. sürekli uyku yapıyor. yüzüm gözüm şiş. diyeceğim dikkat edin kendinize. çok fazla zorlamayın bünyenizi. sağlığımız yerinde olsun da yavaş gitsin kilolar.

ben bu hafta yasaklıydım doktordan. zaten iki gündür ne yediğimi bile hatırlamıyorum. annem uyku arasında yediriyor bir şeyler. bu hafta kilo veremem sanırım. almamışımdır inşallah :(

hepinizi çok öpüyorum kızlar. bu arada listeler mükemmel. inşallah hep böyle devam ederiz. kendinize dikkat edin.

biraz geç oldu ama yeni gördüm canım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine en önemlisi sağlık :26:
:69:

kılzar cok hstayımmmm
bugun sabah işe gıttım gözumu hastanede actım:S kolumda serum takılıydı :((
nedenı çok üşütmüşüm faranjit dedı doktor
neyse ıgne fln oldum ıyıyım sımdı
bugun yedıklerıme gelelımmm
abının zoruyla ıkı kek kalortılerıne baktım 190+210=400 calori
bır meyvasuyu + 1 simit= 150+250=400 calori
oglen 1 ayran+salata+1 kase mercımek corbası= 300 kalori
bıraz once 3 dılım ekmek+beyaz peynır= 180 kalori
toplammmmm = 1280 kalori
fazla oldu bugun :(((((( :43:

yok yok fazla değilll hastasın hem olur öylee çok geçmiş olsun sana da canım ya :S :69:

oh sonunda buldum msj nı independentcim ya merak ediyorum seni naptın menün klasik independent:17: spor da süper kilonu merak ediyorum tartıldın mı...

ah bi de ben seninkini bulabilseydimm canımmm :27: körüm hafiften zaten ben ya bazen dolabımda aradığm şeyleri bulamam annem glir direk görür :D evet tartıldım ama sürpriz olsunn cumaya kadar söylemiyimmm :34:
ama benim geçen hafta da kilom sabitti bu gün tartıldım yine aynı tamam pes etmiorum da duraklamak canımı sıkıo ayrıca 200 gr bende versem wallahi dua etcem 200 gr diip geçme ki ben iki haftadır 100 gr bile veremedim
Bu arada tavsiyeler ve cevap için teşekkür ederim bol yoğurt yicem :9: artı her sabah proteinimi yumurtadan almaya da çalışıyorum diyete başladığımdan beri sabahları mutlaka yumurta alıorum ama ... bilmiorum ki :31:
destek için teşekkürler canımmmm:16:

pes etmek yok sağlıklı beslenipp kiloları atıyoruzz tabi o arada hasta olmamaya çalışıyoruzz okito pokitooo ? :82: :69:

Selam kızlar, yaa herkese noluyor boyle teker teker hasta oluyor =( Çoook geçmiş olsun hepinize.
Bugun benim icin de hareketliydi, spor yerine geçti.
Menum.

Sabah: Ilık limonlu su
Kahvaltı:
1 dilim kepek ekmegi(50)
1/2 domates(8)
1 siyah zeytin(10)
Maydanoz(2)
30 gram lor(30)
Yesil cay

Ara: 200 ml ayran(75)
Ara: 1 elma(60)

Öğle:
1/2 kase sebze çorbası(70)
3/4 köfte(70)
piyaz(40)
salata(30)
200 ml ayran(75)

Ara: 1 saralleli açma(300)
Akşam: 1 ayran(75)
Ara: 1 mandalina(50), 100 ml tarçınlı yagsız ılık süt(50)
Toplam: 1000 kalori

menüye bittim ya hem lezzetli hem de kalorisi güzelll =) :69:

günaydın kızlar bugün uymayı düşündüğüm listemmm.

1] Yoga Yapmak 30 dak 122.85
[2] Lokum 25 GRAM 60
[3] Kabak Çekirdeği (çekirdek) 20 GRAM 114.2
[4] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[5] Kabak Yemeği 1 TABAK 240
[6] Taze Kırmızı Biber 25 gr 23.25
[7] Eti Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 1 PAKET 116
[8] Yayla Çorbası 2 PORSİYON 230
[9] Elma 1 ADET 60
[10] Taze Kırmızı Biber 25 gr 23.25
[11] Sosis 20 GRAM 64.4
[12] Maydanoz 5 gr 2
[13] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[14] Domates 1 ADET 14
[15] Keçi Peyniri 40 GRAM 78.8
Toplam : 1029.05 kal.

ayrıca dün Callanetics diye bir spor türüne başladım. oldukça zor..bir iki güne alışırım umarım.. 21 dün de ciddi değişim vaadediyor..
bir tavsiye edebileceğim slim in 6 var. :10:

nasıl bişi o tam olarakk? :S gerçi ben burda bulamam öyle bişi kavitasyon bile zor bulmuştum o da işe yaramamıştı zaten :(

sabah süt içmiştim unutmuşum onu
1 bardak süt 105 kal
Toplam : 965.8 kal.

:46: :46: sevdimmm :34:

İyi akşamlar hanımlar.Günlük raporumu veriyorum:
SABAH:
*1 köfte=100 cal
*1 kibrit kutusu peynir=200 cal
*2 dilim kepek ekmeği=120 cal
ARA ÖĞÜN:
*2 kupa çay=20 cal (şekerinden)
*1 portakal ve 1 havuç=92 cal
ÖĞLE:
*Kepek ekmekli peynirli tost=200 cal
ARA ÖĞÜN:
*Salata,yeşil çay=20 cal (yağ damlattım)
AKŞAM:
*1 yağda kızarmış (malesef) balık=168 cal
*2 dilim kepek ekmeği=120 cal
*Salata=20 cal
*1 bardak sade gazoz=40 cal
TOPLAM=1100 cal

Geçmiş olsun çikolata kız dikkat et kendine...

bayılırımm balığaaa =) afiyet olsun canım kalori miktarın çok olmadıktan sonra sorun yok bence ;) :34:

kızlar bu da benim listemm =)

kahvaltı:
1 dilim kpk ekmeği
domates
salatalık
beyaz peynir 1 kbrt kutusu
maydonoz 1-2 tutam
şekersiz çay

ara:
nescafe 3ü1 arada

13.00 öğle: kaşarlı domatesli tost (uno sandviç ekmeği arasına makine dki yağdan vardı üstünde de :S )

16.00:2 bardak şekersiz çay

17.00 - 18.00 akşam: 2 parça ızgara tavuk yanında domates,havuç,brokoli ve lahana ile (lahanayı yiyemedimm :S tadı çok iğrençtiii =( ), elim kadar bi parça pide

19.00: 1 fincan çay şekersiz

şimdi de şekersiz çay içiyorum kızlarr

[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[2] Maydanoz 15 gr 6.00
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[4] Domates 2 ADET 28.00
[5] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[6] Nescafe 3'ü Birarada 1 PAKET 78.00
[7] Uno Sandviç Ekmeği 1 ADET 173.00
[8] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 50 GRAM 170.00
[9] Domates 0.5 ADET 7.00
[10] Tereyağ 10 GRAM 71.70
[11] Tavuk 150 GRAM 322.50
[12] Domates 1 ADET 14.00
[13] havuç 0.5 adet 13.00
[14] Brokoli 20 GRAM 7.00
[15] Pide 100 GRAM 266.00

Toplam : 1297.20kal.

o 2 parça tavuk tahmini hesaplattım bi tanesi avcumun içinden biraz büyüktü 2 parçaydı üstü ıslak gibiydi bu yağ mı dedim hayır o ızgaranın kendi suyu gibi bişi dedi adam anlayamadım ızgara da öyle üstünde su gibi bişi mi birikir? :S pideyi de biraz fazla ya da belki az hesaplatmış olabilrimm :S

Süper valla tebrik ediyorum seni bende şu pis boğazımı bi tutabilseydim ne iyi olurdu :2:yarın bende yazacağım ne yediklerimi belki sizden utanır biraz azyerim:1:

teşekkürler canım inşallah sen de başlarsın, zaten insan belli bi sure sonra alısıor.

Bugün 76.9 kg oldum.

Tebrik ederim canım yaa, oo cumaya kadar da verirsin sen süper. Darısı başımıza =)
Ben de malesef tık yok, hatta fazla bile çıktım inanmak istemiorum, baskulumun bana oyunu bu diyorum. Yarın yeni pil alıp denicem bakalım o zaman ne gosterecek.
Bugun tam 1 ay oldu diyete başlayalı. 59 ün üzerindeydim başladığımda gerçi son zamanlar çok abartmıstım ama olsun baslangıc kilom olarak sayıyorum 59 u. Şimdi 55 im. Diger 30 gunun sonunda 51 olabilsem ne super olur :97:

1983 canım çok güzel kilo vermişsin, çok tebrik ederim :)

Rahatsızlandığın için bir süre ara vermiştin sanırım.
Sağlık her şeyden değerli, ara vermen çok yerinde olmuş.
Sağlığına tamamen kavuşunca insan daha bir hırsla sarılıyor :)
Ben senin çok güzel sonuçlar alacağına, hedefine ulaşacağına eminin canım :16:

Canım seninkisi çok büyük bir başarı :)
50'li kilolardasın ve 1 ay sonucunda böyle mükemmel bir sonuç alabiliyorsun, harika!
Aynı şekilde devam etmen halinde diğer hedefini de neden gerçekleştirmeyesin :34:
Böyle devam etmeni dilerim canım :16:

Tebrik ederim canım yaa, oo cumaya kadar da verirsin sen süper. Darısı başımıza =)
Ben de malesef tık yok, hatta fazla bile çıktım inanmak istemiorum, baskulumun bana oyunu bu diyorum. Yarın yeni pil alıp denicem bakalım o zaman ne gosterecek.
Bugun tam 1 ay oldu diyete başlayalı. 59 ün üzerindeydim başladığımda gerçi son zamanlar çok abartmıstım ama olsun baslangıc kilom olarak sayıyorum 59 u. Şimdi 55 im. Diger 30 gunun sonunda 51 olabilsem ne super olur :97:

menüye bittim ya hem lezzetli hem de kalorisi güzelll =)

Sagol canım sana da yapalım bu menuden. Ama bazı seyleri tahmini hesaplattım. Yani biraz fazla da olabilir. +200 de olabilir tabi. Sonuç olarak hem doymus hissediyorum hem de pişmanlık hissetmiyorum yediklerimden, ahh bi de baskülde azalan kiloları görsem =)

kızlar bu da benim listemm =)

kahvaltı:
1 dilim kpk ekmeği
domates
salatalık
beyaz peynir 1 kbrt kutusu
maydonoz 1-2 tutam
şekersiz çay

ara:
nescafe 3ü1 arada

13.00 öğle: kaşarlı domatesli tost (uno sandviç ekmeği arasına makine dki yağdan vardı üstünde de :S )

16.00:2 bardak şekersiz çay

17.00 - 18.00 akşam: 2 parça ızgara tavuk yanında domates,havuç,brokoli ve lahana ile (lahanayı yiyemedimm :S tadı çok iğrençtiii =( ), elim kadar bi parça pide

19.00: 1 fincan çay şekersiz

şimdi de şekersiz çay içiyorum kızlarr

[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[2] Maydanoz 15 gr 6.00
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[4] Domates 2 ADET 28.00
[6] Nescafe 3'ü Birarada 1 PAKET 78.00
[7] Uno Sandviç Ekmeği 1 ADET 173.00
[8] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 50 GRAM 170.00
[9] Domates 0.5 ADET 7.00
[10] Tereyağ 10 GRAM 71.70
[11] Tavuk 150 GRAM 322.50
[12] Domates 1 ADET 14.00
[13] havuç 0.5 adet 13.00
[14] Brokoli 20 GRAM 7.00
[15] Pide 100 GRAM 266.00

Toplam : 1297.20kal.

o 2 parça tavuk tahmini hesaplattım bi tanesi avcumun içinden biraz büyüktü 2 parçaydı üstü ıslak gibiydi bu yağ mı dedim hayır o ızgaranın kendi suyu gibi bişi dedi adam anlayamadım ızgara da öyle üstünde su gibi bişi mi birikir? :S pideyi de biraz fazla ya da belki az hesaplatmış olabilrimm :S

Bence senin menun de gayet güzel, tahıl grubu, et grubu, süt grubu, sebze grubu her şey dengeli

Sagol canım sana da yapalım bu menuden. Ama bazı seyleri tahmini hesaplattım. Yani biraz fazla da olabilir. +200 de olabilir tabi. Sonuç olarak hem doymus hissediyorum hem de pişmanlık hissetmiyorum yediklerimden, ahh bi de baskülde azalan kiloları görsem =)

Bence senin menun de gayet güzel, tahıl grubu, et grubu, süt grubu, sebze grubu her şey dengeli

verirsin canım merak etme ama bu ayda 4 kilo olur mu bilmem çünkü senin kilon zaten ellilerde ve kilo azaldıkça vermek zorlaşıyo bilirsin ama imkansız değil yani benim teyzem 70 kilodan 55 e indi doğumdan çıktı 70 di ocakta temmuza kadar 15 kilo verdi ama metabolizması hızlıdır onun zaten kolay verir :69:

Canım seninkisi çok büyük bir başarı :)
50'li kilolardasın ve 1 ay sonucunda böyle mükemmel bir sonuç alabiliyorsun, harika!
Aynı şekilde devam etmen halinde diğer hedefini de neden gerçekleştirmeyesin :34:
Böyle devam etmeni dilerim canım :16:

verirsin canım merak etme ama bu ayda 4 kilo olur mu bilmem çünkü senin kilon zaten ellilerde ve kilo azaldıkça vermek zorlaşıyo bilirsin ama imkansız değil yani benim teyzem 70 kilodan 55 e indi doğumdan çıktı 70 di ocakta temmuza kadar 15 kilo verdi ama metabolizması hızlıdır onun zaten kolay verir :69:

Ayy inşallah yaa, zaten aynı yeme duzeniyle ben de bu kadar kilo vermeyi beklemiyorum. Haftada yarım kilo versem ayda 2- 2,5 civarı bu bile çok iyidir yani. İnşallah hepimiz en saglıklı sekilde istedigimiz kiloya ulasırız ve bir daha aslaaa almayız. Hep yapabilsek kalori kontrolunu ve sporu, hiç bi derdimiz kalmaz ne guzel =)

arkadaşlar 3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil bende 1 haftada 2 kilo kadar verdim içiyorum su niyetine tadı biraz ekşi ama katlanıcaksınız ve yediğinize dikkat ediyorsunuz harika ve çok kolay bişey. Bu karışımı düdüklüye koyup kaynadıktan sonra 7 dakika pişirip kapatıyosunuz .:) biz bide ek olarak 20 dakika yürüdük :)

bu karışımla çok kişi kilo vermiş arkadaşlar neredeyse bütün sayfaları okudum bulunduğu topiğin uygulayanlar hep memnun hem kış çayı hem zayıflama süper bir tarif bence zaten hep yaptığım bişey bir kaç eklemeyle zayıflama çayı olmuş yarın ki detoksumdan sonra bu çay geliyor :51:

Son düzenleme:
diyet bölümlerini karıştırırken zara78 adlı bir kullanıcının yazılarına rastladım tam 40 kilo vermiş şuan 63 müş sanırım ama buradaki 70 kilodaki halleri sizinlede paylaşmak istedim insanı kilo ermek kadar daha çok mutlu eden bişeyin olmadığını yazmış bencede eminim öyledir biz fazlalıklarımızla boğuşurken bu arkadaş sanırım 110 kilolardan geldi bu aşamaya yeniden doğmak sanırım buna denir ben onun adına çok mutlu oldum paylaşmak istedim ... yaşını bilmiyorum ama kilolu hali 40 lı yaşları şimdiki halide taş çatlasın 30 gibi maşallah maşallah darısı hepimizin başına...:nazar::nazar::7:

Son düzenleme:
Ha bu arada karbonhidrat diyetinden geliyorum 1 aydır yapıyorum ama bende hiç bi faydası olmadı ne verdim nede aldım meyveyi baklagilleri çok seviyorum en ufak bi kaçamağımda bütün emekler altüst oluyordu eğer hakkını verirsen işe yarayan bi diyet ama ben yapamadım bu diyette bol bol meyve yiyebiliyorum artık:64:

hoşgeldin edacaa :)))

herkese günaydın..

hasta olan butun arkadaslarada gecmıs olsun ...

ben bufun ayran detoksuna baslıyorum kızalr dun aksam corbayı yaptım evde ama ayran cook sulu olduu yarım yaglı yogurt kullandım markette diyet yogurt kalmamıstı.. bakalım nasıl bir sonuc verıcekk..

kızlar günlerdir tuvalet sorunu yasıyorum bır onerısı olan varmı birde regli haftam şişlikten patlıycam sanki :59: umarım yarın kg vermıs olurum :(((

DÜNKÜ LİSTEM

] Kaşarlı Tost (yağsız) 1 ADET 267.00
[2] Domates 1 ADET 14.00
[3] Kış Türlüsü 1 PORSİYON 238.00
[4] Domates 1 ADET 14.00
[6] ETİmek Klasik 13 GRAM 52.13
[7] Ekler 30 GRAM 75.00
[8] Tuzlu Kurabiye 3 ADET 150.00
[9] Etli Biber Dolma 1 ADET 160.00
[10] Kış Türlüsü 0.5 PORSİYON 119.00

TOPLAM: 1100
AYRICA 2,5 LT SU 1 BARDAK BİTKİ ÇAYI VE 40 DK SPOR

arkadaşlar selam şu knorr salata sosları varya kaç kaloridir????
poşetin üstünde yazmıyorda
bilen varsa söylesin lütfen

kalorisini bilmiyorum ama bence hiç kullanma onları eminim yüksektir. şu hazır makarna soslarına baktım ben 100 grami 500 kalori civarında. bol yağlı yapıyorlar. kalorisi düşük olsa bile lezzetli olması için bir sürü kimyasal koyuyorlardır.en iyi salata sosu limon, elma sirkesi, zeytinyağ..

Ha bu arada karbonhidrat diyetinden geliyorum 1 aydır yapıyorum ama bende hiç bi faydası olmadı ne verdim nede aldım meyveyi baklagilleri çok seviyorum en ufak bi kaçamağımda bütün emekler altüst oluyordu eğer hakkını verirsen işe yarayan bi diyet ama ben yapamadım bu diyette bol bol meyve yiyebiliyorum artık:64:

ya ben bu karbonhidrat diyetini bir türlü anlamadım. sadece proteinle olmazki bu iş. vücudun enerjiye ihtiyacı var.. meyvesiz nerden vitamin alacaksın..

Bugün 76.9 kg oldum.

süperrrrrrrr:1:

nasıl bişi o tam olarakk? :S gerçi ben burda bulamam öyle bişi kavitasyon bile zor bulmuştum o da işe yaramamıştı zaten :(

:S

bu bir spor tarzı . bende burdan öğrendim oldukça zor şuan 2. gündeyim ve tam olarak yapamıyorum. ama bacakların nasıl acıyor oturmakda zorlanıyorum:59:
işte link
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri-165.html

eğer videoları bulamazsan yardımcı olurum..

ayrıca sim in 6 diye kardiyo egzersizleri var o da iyidir..

arkadaşlar 3 litre suya 3 adet elmayı 1 adet limonu 4 e bölüp ekliyosunuz 1 adet kabuk tarçın 1 yemek kaşığı tane karabiber ve 5-6 kadar karanfil bende 1 haftada 2 kilo kadar verdim içiyorum su niyetine tadı biraz ekşi ama katlanıcaksınız ve yediğinize dikkat ediyorsunuz harika ve çok kolay bişey. Bu karışımı düdüklüye koyup kaynadıktan sonra 7 dakika pişirip kapatıyosunuz .:) biz bide ek olarak 20 dakika yürüdük :)

bu karışımla çok kişi kilo vermiş arkadaşlar neredeyse bütün sayfaları okudum bulunduğu topiğin uygulayanlar hep memnun hem kış çayı hem zayıflama süper bir tarif bence zaten hep yaptığım bişey bir kaç eklemeyle zayıflama çayı olmuş yarın ki detoksumdan sonra bu çay geliyor :51:

bende her gün 1-2 kupa içiyorum tadını seviyorum. çok fazla fark etmedi ama tadı güzel ve tokluk hissi veriyor bana..

herkese günaydın..

hasta olan butun arkadaslarada gecmıs olsun ...

ben bufun ayran detoksuna baslıyorum kızalr dun aksam corbayı yaptım evde ama ayran cook sulu olduu yarım yaglı yogurt kullandım markette diyet yogurt kalmamıstı.. bakalım nasıl bir sonuc verıcekk..

kızlar günlerdir tuvalet sorunu yasıyorum bır onerısı olan varmı birde regli haftam şişlikten patlıycam sanki :59: umarım yarın kg vermıs olurum :(((

daha önce yazmıştım bir formul kabızlık için tekrar yazıyorum.
bir diyetisyenin önerisi bu kimdi hatırlamıyorum.
bir gece önceden süt, 2-3 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 2-3 kuru incir, 2-3 kuru kayısı koy bir kaseye buzdolabinde beklet. sabah kahvaltı niyetine içine hafif dövülmüş keten tohumu ekle ve afiyet olsun...
bir kaç kez yaparsan haftada daha etkili olur..

daha önce yazmıştım bir formul kabızlık için tekrar yazıyorum.
bir diyetisyenin önerisi bu kimdi hatırlamıyorum.
bir gece önceden süt, 2-3 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 2-3 kuru incir, 2-3 kuru kayısı koy bir kaseye buzdolabinde beklet. sabah kahvaltı niyetine içine hafif dövülmüş keten tohumu ekle ve afiyet olsun...
bir kaç kez yaparsan haftada daha etkili olur..

çok teşekkür ederim bu akşam hemen yapıyımm ozaman .. çok fenaa bişi şişkin bi şekilde olmak..

[1] Maydanoz 10 gr 4 4
[2] Domates 1 ADET 14 14
[3] Fanta (orta) 1 ADET 199 199
[4] Tavuk 200 GRAM 430 430
[5] uno sofra tam buğday 2 dilim 112 112
[6] uno sofra tam buğday 2 dilim 112 112
[7] yumurta 2 adet 160 160
[8] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34 34
[9] uno sofra tam buğday 2 dilim 112 112
[10] Sucuk 15 GRAM 67.5 67.5
Toplam : 1244.5 kal.

dünkü menüm :94: