Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
Herkese merhaba hanımlar :)

Kısa bir süre için diyet değişikliği yapmak istiyorum.
Tekrar protein diyetina başlayacağım cumartesi gününden itibaren.
Bir gözüm de burada olacak...
Hadi hayırlısı olsun! :55:

eşim hamur işi çok seviyor.bende onun için tuzlu kurabiye yaptım ama light :)

1 yumurta sarısı üstüne beyazı içine
yarım çay bardağı zeytinyağ
yarım çay bardağı elma sirkesi
kabartma tozu
bir yemek kaşığı şeker
bir tatlı kaşığı tuz
alabildiğine kepekli un

ceviz büyüklüğünde parçalarda sizce bir tanesi kaç kaloridir ???

Son düzenleme:
kızlar selam
ya aklıma bısey takıldı da ben yaklasık 1000 kalorilik bı dıyet yapıyorum ve bır ayda 3 kılo verdım.
ama bı yerde okudum dıyor kı vucut bı sure sonra bu kalorıye alısıyomus ve onu normal kabul ettıgı ııcın de kesınlıkle gram veremıyomussun
tamam da oyleyse ben kac kalorılık dıyet yaparsam yapayım vucut bı sure sonra alısacak????
pekı sız hıc boyle bı durum yasadınız mı? bu kılonun takılma suresı yanı vucudun dusuk kalorıye alısma suresı sızce ne kadardır?? cunku ben 2 ay daha yapıcam 6 kılom kaldı asagı yukarı.
vee son sorummm boyle bı durum yasarsanız naparsınız????
sımdıden ugrasıp cevap verenlere cok tesekkur edıyorum gercekten aklıma takılıyo cunkı..

kızlar selam
ya aklıma bısey takıldı da ben yaklasık 1000 kalorilik bı dıyet yapıyorum ve bır ayda 3 kılo verdım.
ama bı yerde okudum dıyor kı vucut bı sure sonra bu kalorıye alısıyomus ve onu normal kabul ettıgı ııcın de kesınlıkle gram veremıyomussun
tamam da oyleyse ben kac kalorılık dıyet yaparsam yapayım vucut bı sure sonra alısacak????
pekı sız hıc boyle bı durum yasadınız mı? bu kılonun takılma suresı yanı vucudun dusuk kalorıye alısma suresı sızce ne kadardır?? cunku ben 2 ay daha yapıcam 6 kılom kaldı asagı yukarı.
vee son sorummm boyle bı durum yasarsanız naparsınız????
sımdıden ugrasıp cevap verenlere cok tesekkur edıyorum gercekten aklıma takılıyo cunkı..

detoks yapmayı denesen :S:S ben boyle durumlrda şok dıyet yapıyordum yada detoks...

Şafak KİLİS

akşam
[1] Ayran 1 ADET 92 92
[2] Kıymalı Patates 1 PORSİYON 250 250
[3] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55

ara
[4] kuru incir 1 adet 51 51

öğlen
[5] yumurta 1 adet 80 80
[6] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55

ara
[7] Eti Form Limon Lifli-Kepekli Bisküvi 1 ADET 193 193

sabah
[8] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
[9] Domates 1 ADET 14 14
Toplam : 845 kal.

Son düzenleme:
Şafak KİLİS

akşam
[1] Ayran 1 ADET 92 92

ara

öğlen
[5] yumurta 1 adet 80 80

ara

sabah
[9] Domates 1 ADET 14 14

öğlen ne kadar az yemişsin gerçi yumurta tok tutyorr :)))))
ama listen güzell... eti formun okadar kalorili olmasına şaşırdımm ....

Şafak KİLİS

akşam
[1] Ayran 1 ADET 92 92

ara

öğlen
[5] yumurta 1 adet 80 80

ara

sabah
[9] Domates 1 ADET 14 14

canım çok düşük değil mi listen bence 1000 altına düşme...

öğlen ne kadar az yemişsin gerçi yumurta tok tutyorr :)))))
ama listen güzell... eti formun okadar kalorili olmasına şaşırdımm ....

okula gidince kendimi tutuyorum ama evde olunca midem doymak bilmiyo canım:17::17:
evet canım öle kalorili onlar:6:

sabah öğlen istediğin kadar istediğin çeşit yemek yiyip ertesi gün sabaha kadar bir şey yemeyince inanılmaz kilo veriyorsun hem daha rahat hem de kendini hiçbir şeyden kısıtlamıyorsun sabah kahvaltını yap istediğin gibi öğlen yemeğini ye bu kadar kısa sürede göreceksibiz farkı :74:

sabah öğlen istediğin kadar istediğin çeşit yemek yiyip ertesi gün sabaha kadar bir şey yemeyince inanılmaz kilo veriyorsun hem daha rahat hem de kendini hiçbir şeyden kısıtlamıyorsun sabah kahvaltını yap istediğin gibi öğlen yemeğini ye bu kadar kısa sürede göreceksibiz farkı :74:

ben akşamları yemek yemicem desem annem zebani gibi davranır bana:47::47::47::47:

selam kızlar yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz 1983 canım sen nasılsın iyisin inşallah biraz daha, geçmişi çok okuyamadım hızlı hızlı geçtim bugün habersiz misafirlerim vardı tamda benim detoks günüm :27: valla o onu çağırmış diğeri başkasını tek benim haberim yok sabah ne güzel başlamıştım detosuma 9.30 kahvaltımı yaptım 12 gibi ayran çorbamı içtim anommmmm ardından gelen gelene başı çeken kaynanam :18: kilo vermemide istemiyor diyet yaptığımı bilmiyor o yüzden detokstan hiç bahsedemedim :17: misafirler varken kek börek yaptım oturduk yedik :43::43::43: çorbamıda dolabın ücra bir yerlerine akladım :31: yarın devam artık bugün öğleye kadar yarın sonuçlanır inşallah epak canım senin nasıl gidiyor detks... :85: şimdide eşim gelicek yemek hazırlamam lazım sonrada arkadaş toplantımız var oraya gidicem hazırlanmam lazım oyyyyyyy bugün çocuk kavgasından stres içinde kaldım omuzlarım uyuşmuş şimdi farkına vardım oysa güzel bir detoks günü hayal etmiştim .................

Son düzenleme:
Herkese merhaba kızlar işte bugünkü yediklerimin listesi

tost - kaşarlı 1 ad. 250 cal.
pekmez (üzüm) 10 gr. 29 cal.
nutella 10 gr. 53 cal.
ekmek - beyaz 0.5 dilim 45 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
süt (yarım yağlı) - inek 100 gr. 47 cal.
pırasa - zeytinyağlı 1 por. 225 cal.
mercimek çorbası 1 por. 183 cal.
yoğurt (az yağlı) 100 gr. 63 cal.
sade kek - (ev yapımı) 1 dilim 215 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
yoğurt (az yağlı) 150 gr. 94 cal.

TOPLAM:1314 kızlar bugünü iyi kapattım galiba :-))

VE BUGÜNKÜ MENÜM:
KAHVALTI:
*2 dilim kepek ekmeği,1 dilim beyaz peynir,1 çeri domates ve 1 marul yaprağı ile yapılmış yağsız tost=250 cal
*Nescafe(sütlü-şekerli)=74 cal
ARA ÖĞÜN:
*2 tatlı bisküvi+1 yeşil çay=40 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*2 dilim kepek ekmeği,1 dilim beyaz peynir,1 çeri domates ve 1 marul yaprağı ile yapılmış yağsız tost=250 cal
*Çay(2 şekerli = 30 cal
ARA ÖĞÜN:
*10 adet fındık+1 havuç= 100 cal
AKŞAM YEMEĞİ:
*5 kaşık ıspanak=40 cal
*5 kaşık yoğurt=100 cal
*2 dilim kepek ekmeği=120 cal
TOPLAM=1094 cal(Bunun üzerine de yatmadan içilecek 3 çayıma giren 3.2=6=90 cal da eklenir)
***Kızlar inşallah yarın kilo vermiş oluruz az da olsa.Ben bu hafta sporumu ihmal ettim biraz,kaygı içindeyim
:50:

Back
X