3 günlük yediklerim
25.02.2010
[1] Sahanda Yumurta 0.5 PORSİYON 80 80
[2] Marul Salata 1 PORSİYON 93 93
[3] Milföy 2 ADET 380 380
[4] Şeker (toz) 20 GRAM 80 80
[5] ETİmek Klasik 10 GRAM 40.1 40.1
[6] Kremşanti 0.250 PORSİYON 35 35
[7] Tepsi Börek 1 PORSİYON 421 421
[8] Kısır 3 YEMEK KAŞIĞI 187.5 187.5
[9] Beyaz Peynir 10 GRAM 25 25
[10] Domates 1 ADET 14 14
[11] Maydanoz 10 gr 4 4
[12] Zeytinyağı 10 GRAM 93 93
[13] Sucuk 40 GRAM 180 180
[14] Ekmek 3 DİLİM 195 195
Toplam : 1827.6 kal..
canım tepki olarak algılama lütfen ben sadece yardımcı olmaya çalışmıştım :26: tabi ki herkesin bünyesinden bünyeye değişir besinlere gösterilen tepkiler ben sadece şu anda diyetisyene de gittiğimden burdaki sorularınızı sorunlarınızı çözmeye bi uzmana danışmaya yönelik sormuştum o da zaten kesin yapmaz demedi farkettiysen yapar ya da yapmaz diyemeyiz genel olarak dedi
bu da kahvaltım kızlar 10.30-11.00 arası
[1] Domates 2 ADET 28.00
[2] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22.00
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[4] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
şekersiz çay
Toplam : 180.00kal.
canım demin indepente yazmaya çalıştığım gibi, ben tepkiyi kişisel anlamda söylemedim. verdiğim bilginin içeriğine karşı bir tepkiden bahsediyordum. sizi yanlış anlamam ya da olayı kişiselleştirmem mümkün değil, çünkü hepinizi seviyorum ben :) size alınmam mümkün değil, senin ya da indepentın alınmayacağı gibi :)Canım hepimiz kendi bilgi ve deneyimlerimiz dahilinde birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Bunları tepki olarak algılama lütfen, sadece beyin jimnastiği yapıyoruz, irdeliyoruz
Rahatsızlığın geçmedi mi hala?
Tam manasıyla diyet yapmasan da 500 gr vermişsin, çok tebrik ederim canım
Bitanem kilonu 20 ile çarpacaksın,bu senin alman gereken kalori miktarın.Bu sayıyı 200-300 azaltmak bile kilo vermeye başlamak demek.61 kiloymuşsun.61.20=1220 kalori.Demek ki 1200 alman bile zayıflamana yetecek. Mesela ben yakaşık 100 kiloyum,2000 almam gerekiyor.Ben sağlklı bir dağılım yaparak herşeyden yiyerek 1500 alıyorum yaklaşık ve haftada rahat 1 kilo gidiyor.Ve evet,dağılımı zengin ve adil yapmak vücut sağlığı için çok önemli.Çok azaltmamak gerek,bünye düşerse toparlamak zor.Kolay gelsin canım.slm kızlardaha önce farklı diyetler yapıp yarıda kestim(çoğunu bünyem kaldırmadı çünkü)sonra düzenli besleneyim az az sık sık yiyeyim dedim onuda bazen farkında olmadan bazende stresten sıkıntıdan beceremedim şimdi bu kalori hesabını görünce acaba aradığım şey bumu dedim:44:çünkü bazen canım başka bişey yemek istiyor listeye bağlı kalmak istemiyorum sanırım burda da bunu yapıyorsunuz bir şeyi yerken başka birşeyden ödün vermek gibi yalnız benim sormak istediğim bir şey var bir öğünü hazırlarken bütün gıdalardan almak gerekiyormu?yani karbonhidrat,protein,vitamin hepside olmalı mı kilo verebilmek için?yoksa ağlıksız olur dimi:44:birde kaç kalori almalıyım nasıl hesaplıcam?haftada 2 kilo vermek istiyorum.61 kiloyum ve toplamda 15 kilo vermek istiyorum
slm kızlardaha önce farklı diyetler yapıp yarıda kestim(çoğunu bünyem kaldırmadı çünkü)sonra düzenli besleneyim az az sık sık yiyeyim dedim onuda bazen farkında olmadan bazende stresten sıkıntıdan beceremedim şimdi bu kalori hesabını görünce acaba aradığım şey bumu dedim:44:çünkü bazen canım başka bişey yemek istiyor listeye bağlı kalmak istemiyorum sanırım burda da bunu yapıyorsunuz bir şeyi yerken başka birşeyden ödün vermek gibi yalnız benim sormak istediğim bir şey var bir öğünü hazırlarken bütün gıdalardan almak gerekiyormu?yani karbonhidrat,protein,vitamin hepside olmalı mı kilo verebilmek için?yoksa ağlıksız olur dimi:44:birde kaç kalori almalıyım nasıl hesaplıcam?haftada 2 kilo vermek istiyorum.61 kiloyum ve toplamda 15 kilo vermek istiyorum
Bitanem kilonu 20 ile çarpacaksın,bu senin alman gereken kalori miktarın.Bu sayıyı 200-300 azaltmak bile kilo vermeye başlamak demek.61 kiloymuşsun.61.20=1220 kalori.Demek ki 1200 alman bile zayıflamana yetecek. Mesela ben yakaşık 100 kiloyum,2000 almam gerekiyor.Ben sağlklı bir dağılım yaparak herşeyden yiyerek 1500 alıyorum yaklaşık ve haftada rahat 1 kilo gidiyor.Ve evet,dağılımı zengin ve adil yapmak vücut sağlığı için çok önemli.Çok azaltmamak gerek,bünye düşerse toparlamak zor.Kolay gelsin canım.
evet haklısın canım gerçekten içinden çıkılmaz sıkıcı bir hal alıyor o zamanönerilerine uymaya çalışacam ve kendimce bir hesap yapayım o zaman.sanırım 1200 kalori ile başlasam bile ileriye doğru yavaş yavaş düşürmem gerekir gibi çünkü vücutta aldığın kaloriye göre daha az yakmaya başlıyor zamanla.mesela şöyle yapsam diyorum 2 hafta 1200 sonraki 2 hafta 1100 sonra 1000...bu şekilde nasıl olur sence?:44:
sabah
90 gr beyaz ekmek
290
3 tane tek şekerli çay
60
10 tane zeytin
100
100 gr tam yağlı beyaz peynir
260
toplam: 710 kalori
sabah
90 gr beyaz ekmek
290
3 tane tek şekerli çay
60
10 tane zeytin
100
100 gr tam yağlı beyaz peynir
260
toplam: 710 kalori
slm kızlardaha önce farklı diyetler yapıp yarıda kestim(çoğunu bünyem kaldırmadı çünkü)sonra düzenli besleneyim az az sık sık yiyeyim dedim onuda bazen farkında olmadan bazende stresten sıkıntıdan beceremedim şimdi bu kalori hesabını görünce acaba aradığım şey bumu dedim:44:çünkü bazen canım başka bişey yemek istiyor listeye bağlı kalmak istemiyorum sanırım burda da bunu yapıyorsunuz bir şeyi yerken başka birşeyden ödün vermek gibi yalnız benim sormak istediğim bir şey var bir öğünü hazırlarken bütün gıdalardan almak gerekiyormu?yani karbonhidrat,protein,vitamin hepside olmalı mı kilo verebilmek için?yoksa ağlıksız olur dimi:44:birde kaç kalori almalıyım nasıl hesaplıcam?haftada 2 kilo vermek istiyorum.61 kiloyum ve toplamda 15 kilo vermek istiyorum
Cansucum
Göbek salatanın 30 kalori kadar bir değeri var.
İçine eklediğin yağla birlikte en fazla 80-100 kalori eder :)
Canım birde bol yoğrt koydum içine sıvı yağda 1 yemek kaşığı 150 kalori dedm fazla fazla sence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?