cok guzel canımm profıteroe de hıc acımamıssın
haftasonubugün yediklerim
1] Menemen 1 PORSİYON 179
[2] Çavdarlı Ekmek 4 DİLİM 220
[3] Çilek reçeli 10 GRAM 28.5
[4] Fıstık 1 AVUÇ 150
[5] dondurmalı çikolatalı kek 2 dilim 550
[6] Çoban Salatası 1 PORSİYON 90
[7] Muz 0.5 ADET 50
[8] Armut 0.5 ADET 35
[9] Portakal 0.5 ADET 25
Toplam : 1327.5 kal.
:18::18::18::18: biraz uçtum bu aralar
İyi akşamlar hanımlar...
2011-03-13 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 2 adet 120
[2] Uno Denge Light Ekmek 3 1 dilim/22gr 117
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Sütaş Light Beyaz Peynir 20 GRAM 37
[5] Yumurta (haşlanmış) 50 GRAM 79
ARA ÖĞÜN-1:
[6]Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36
[7] Fındık 10 GRAM 65
ÖĞLE:
[8] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[9] Uno Denge Light Ekmek 2 1 dilim/22gr 78
AKŞAM:
[10] Uno Denge Light Ekmek 1 1 dilim/22gr 39
[11] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[12] Tavuk But (derisiz) 150 GRAM 192
ARA ÖĞÜN-2Bugün misafirimden dolayı akşamla son ara öğünün yeri değişti)
[13] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36
[14] Fındık 30 GRAM 195
TOPLAM:1239 kal
Kesinlikle haklısın,misafirim olunca ona göre düzenledim canım.kalori miktarın çok güzellama sebze eksik bu listede akşam tavuk but yerine sebze yemeği yesen daha iyi olabilirdi
canım bir beslenme uzmanı, nişanlımların şirkette verdiği brifingte en iyi ekmeğin tam buğday ekmeği olduğunu, en iyi markanın da halk ekmek olduğunu söylemiş. halk ekmek bulunamazsa doygun markasını tavsiye etmiş. ben onununkini alıyordum ama artık halk ekmeği bulmaya calışacağım. tespitin çok doğru bu bakımdan.
ben bugün 1300 kalori aldım. dün de 1300 almıştım. bu haftasonunu hasarsız kurtardık. haftaiçi rahat geçer sanırım. yarın işbaşı yapıyorum. umarım çok zorlanmam dışarda yemek konusunda. hepinize iyi haftalar kızlar. fırsat buldukça yazmaya çalışacağım.
Eki Görüntüle 158700 Eki Görüntüle 158701 Eki Görüntüle 158702
selam kızlar =) teyzem hemoroid dn ameliyat oldu kabızlık için bi liste vermiş doktor bende sizle paylaşayım dedim =)
ordaki kurupasta benzeri şeydi işte yediğim çikolatalı olanından yedim bi tane 75 kcal gibi hesaplattım iyi yapmışmıyım bi de minicik tuzlu kurupasta yemiştim yaşpastanın yanında
bu arada başka diyet yapmayı düşünen varmı aranızda?1 ay boyunca yapılan sağlıklı ama iyi kilo verdiren bir diyet mi yapsak diye düşünüyorum:44:yani büyük bir kısmını versek kalanınıda alıştıra alıştıra yavaş ve kiloyu koruyarak versek nasıl olur acaba:44:böyle bir diyet önerisi olan varmı?birlikte yapabilirim belki
Canım bizim bu kalori sayma yontemıyle yaptıgımız dıyet saglıklı değil mi :26: Herşeyden de olsa azar azar yiyoruz.Bence gayet saglıklı meyve sebze karbonhıdrat,protein ne olursa alıyoruz sonuçta.Öyle değil mi ??
Canım bizim bu kalori sayma yontemıyle yaptıgımız dıyet saglıklı değil mi :26: Herşeyden de olsa azar azar yiyoruz.Bence gayet saglıklı meyve sebze karbonhıdrat,protein ne olursa alıyoruz sonuçta.Öyle değil mi ??
hayır canım sağlıksız demedim bensadece bir süre diyet bir süre koruma şeklinde zayıflasakmı acaba demek istedim:44:bazı diyetisyenlerde bu yöntemi uyguluyolar çünkü vücut yiyeceği kısıtladıkça o kadarına alışıyor ve kilo veremiyoruz her hafta biraz daha düşürmek gerekiyor limiti hatta egzersiz içinde bu geçerli hep aynı hareketi yapınca birsüre sonra 1 gr bile yağ yakamıyosun malesef illa arttıracan acaba düşündümde 1-2 hafta diyet yapsak sonra bıraksak(yani abartmadan koruyarak)sonra tekrar diyet yapsak dahamı iyi veririz acaba?kısacası metabolizmanın yavaşlamasına izin vermesek.hem bu şdiyeti bırakınca metabolizma yavaşlamadığından tekrar kilo almayız:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?