Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
cok guzel canımm profıteroe de hıc acımamıssın

hahaha sen listemin son haline bakk annemin doğum günüydü bugün akşama pasta aldık aslında bi elmayla geçebilirdim hiç aç değildim o et dönerden sonra ama pastaa hem de çikolatalııı haftaiçi dengeliycem artık ((soru çikolatalı yiyeceklerse cevap indidependent ))

haftasonu haftaiçi dengeliyeceğine eminim canımm ama çikolatalı kek 1 dilim olabilirdi

kalori miktarın çok güzell ama sebze eksik bu listede akşam tavuk but yerine sebze yemeği yesen daha iyi olabilirdi

dediğim gibi annemin doğum gününü kutladık ince bir dilim çikolatalı pasta yedim yanında 1 tane tuzlu kurupasta ve ve çikolatalı acıbadem kurabiyesine benzer bi kurupasta yurda gidince resmini de yüklerim umarım kalorisini doğru hesaplatmışımdır pastayı 100 gram olarak hesaplattım ya inş doğrudur :26: pirinç pilavı da et dönerin yanında 2 dolu yemek kaşığı kadardı 2-3 parça fln da incecik pide yemiştim yanında

[1] Çikolatalı Pasta 100 GRAM 300.00
[2] Tuzlu Kurabiye 1 ADET 50.00
[3] Kuru Pasta 1 ADET 75.00
[4] Et Döner 1 100 gr 210.00
[5] Pirinç Pilavı 0.3 PORSİYON 97.80
[6] Pide 100 GRAM 266.00
[7] Çikolata Keyfi Bitter 15 GRAM 73.95
[8] Bolulu Hasan Usta Profiterol 1.5 100 gr 312.00
[9] Domates 2 ADET 28.00
[10] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22.00
[11] Beyaz Peynir 40 GRAM 100.00
[12] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[14] kahve (şekersiz) (250ml) 1 büyük fincan 2.00
Toplam : 1537.41kal.

ah bu tatlıların gözü kör olsun
[1] Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM 86.9 86.9
[2] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30 30
[3] Zeytinyağı 20 GRAM 186 186
[4] Kırmızı Biber 5 GRAM 15.9 15.9
[5] Soğan (kuru) 25 gr 9.5 9.5
[6] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165 165
[7] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[8] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4 41.4
[9] Domates 1 ADET 14 14
[10] Taze Yeşil Biber 15 gr 1.875 1.875
[11] Maydanoz 10 gr 4 4
[12] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4 51.4
[13] kuru incir 1 adet 51 51
[14] Kuru Üzüm 10 gr 30 30
[15] İrmik Helvası 0.5 PORSİYON 264 264
[16] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163 163
[17] Tavuk Göğüs 0.2 ADET 72 72
[18] Haşlanmış Nohut 10 gr 34.6 34.6
[19] Zeytinyağlı Ispanak 0.25 PORSİYON 53 53
[20] Ekmek 0.5 DİLİM 32.5 32.5
Toplam : 1317.075 kal.

bugün herkesin bi tatlı kaçamağı olmuş
ama yinede çok abartılmamış
artık hafta içi toparlarız

Yarın işe başlıyorsun, hayırlısı olsun canım :)
Halk ekmeği lezzet olarak daha iyi geliyor bana, kokusu ise bambaşka, ben o yüzden değişik ekmek çeşitlerini ara ara deniyorum ama tam buğday ekmeği benim ağız tadıma uygun, çok beğendim...
Dilimler de normal ekmek dilimlerinden daha ince yani bu ekmekle tost yapmak çok iyi olur.
Şu an TDD yapıyorum ama daha sonra yanıma tost koymayı planlıyorum, iki tane peynirli tost çok iyi olur :)
Hem düşünüyorduk ya dışarıdayken yanımıza ne alabiliriz diye, kokmayan ve herkes yanında çantandan çıkarıp yiyebileceğin en iyi şey tost galiba, yalnızca ekmeğini çok gevretmemek lazım ki bekleyince çok kurumasın

selam kızlar =) teyzem hemoroid dn ameliyat oldu kabızlık için bi liste vermiş doktor bende sizle paylaşayım dedim =)
ordaki kurupasta benzeri şeydi işte yediğim çikolatalı olanından yedim bi tane 75 kcal gibi hesaplattım iyi yapmışmıyım bi de minicik tuzlu kurupasta yemiştim yaşpastanın yanında

Eklentiler

• $13032011158.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 54

canım teyzen için geçmiş olsun iyi yapmışsın yayınlamakla bende izledim geçenlerde tv de bu konu hakkaındakonuşuluyordu bunlara ek olarak yattığımız yerdeki peteği bile kapatmalıymışız vücudu kurutup su kaybına ve böylelikle kabızlığa neden oluyormuş..... en iyi ilacı yazıldığı gibi bol su ve kuru kayısıyı önerdi kabızlık giderici form çaylarını asla tavsiye etmiyor .. akşamdan iki kuru kayısıyı sıcak sıyun içine koyup sabah suyunu içip ardından kayısılarıda yiyip yine içebildiğimiz kadar ılık su içmeliymişiz. ben uyguluyorum ve çok rahatladım gün içinde de ara öğün olarak kayısı tüketicem ardından bol su ama bir iki gündür yiyemedim kayısıları sipariş verdim malatya dan geliyor
bu arada şu kolaya bir dur de artık içtikçe içesi geliyor insanın ama bir kaç gün içmesen aramazsın emin ol ne kadar çok içersen o kadar canın ister hiç iyi birşey değil :26: kurabiyelerden canım çekti komşum pasta getirdi saat 9 gibi benim çocuklar iştahsız eşimde dışardan geleni asla yemez eeee bende iradeli kadınım vesselam o pasta hala masanın üstünde yaaaa yarın çocuklarda bir daha şansımı denicem umarım yerler yoksa ben yerimmmmm

günaydın kızlar,
geçen haftaki uzun çozutmamdan sonra bu haftaya bomba gibi başlamaya karar verdim. zira önümüzde bikini giymek için az zaman kaldı...
yaz geliyor

bu haftayı 1000 kalorilik günlerele kapatmayı planlıyorum umarım başırırım...

günaydın herkese bende cozuttum valla kaç gündür kilo almadım ama vermedimde bu hafta bende 1000 kalorilik yapacam diyeti inşallah toplarım hemen

günaydıın kızlarrrr

iyi haftalar herkese,
1983 canıms ende bugun ıse baslıycaktınn hayırlı olsunnnn...

bende hsonunu ufak tefek kacamakalarla gecırdımm tabıkı :)) amaa zaman gectıkce sunu fark edıyorum artık doydugumda yemek yemıyorum ve az yemek yemeye basladımm.. hsonukacamakalarına ragmen kıloda almamısım bu benı daha cok mutlu ettıı.. hiçi yıne aynı sıkı tempoda devam edıcemm...

selam kızlar hafta sonu bende iyice cozuttumhiç yazmama gerek bile yokama 2000 i geçmedim sanırımkilo da verememişim haliylesadece 300 gr vermişim bu haftaonuda zaten ilk 3 gün vermiştimama çok şişkinlikte var birde spor yapasım hiç gelmiyor aşırı halsizlik var birkaç gündür neyse buna da şükür acelemiz yok hepi topu 10 kilo gider elbetzaten gören aa ne rejimi delimisin diyor bende 10 kilo verecem deyince daha da şaşırıyolarsanırım fazla göstermiyorum ama malesef fazlayım ya

bu arada başka diyet yapmayı düşünen varmı aranızda?1 ay boyunca yapılan sağlıklı ama iyi kilo verdiren bir diyet mi yapsak diye düşünüyorum:44:yani büyük bir kısmını versek kalanınıda alıştıra alıştıra yavaş ve kiloyu koruyarak versek nasıl olur acaba:44:böyle bir diyet önerisi olan varmı?birlikte yapabilirim belki

ben o detoksu yapayım dedim ama içindeki malzemeleri ben hayatta bu dağ başında bulamambirde haftada 1 kez bağırsak temizleme işlemleri var yani burda yapamam maalesef

mavıs81

bende h.sonu cozutanlardanımm
2000 kalorı olmustur kesın benimde
sanırım biraz rehavet oldu cünkü 3 hafta sonunda 4,5 kılo vermişim
ama bugun tam gaz devam edıyorum.
cuma günü olmasa da 4 gun boyunca spor yapıcam.

güne

nesfit ve yarım yaglı sütle başladım.(bu arada nesfiti kaseye baya dolduruyorum ben Allah ne verdiyse:26:

Öğlen ise yagsız patates yemeği
2 kasık tatsız tuzsuz irmik helvası
5 kasık yogurt

Birazdan 1 tane yeşil elma

Aksam da kabak haslıycam
üzerine yogurt
üzerinede yagsız sarımsaklı domates sosu
1 saatte spor yapıcam.1,5 litre su içtim şu ana kadar.aksam da yarım litre ohhh

Canım bizim bu kalori sayma yontemıyle yaptıgımız dıyet saglıklı değil mi :26: Herşeyden de olsa azar azar yiyoruz.Bence gayet saglıklı meyve sebze karbonhıdrat,protein ne olursa alıyoruz sonuçta.Öyle değil mi ??

selam cnmm

bencede katılyıorum sana bu dıyet gayet saglıklıı herseyden dengelı yedıkten sonra kılo verırlırr ...

merhaba kizlar bende bugun full basladim diyetime birazdan sarip sarmalanip bitkisel yaglari yuruyuse gidicem bende hafta sonu disarda oldugum icin 1500 kaloriyi gecmeyecek sekilde beslendim ama spor yapamadim bugunden itibaren sporda yapicam ins hafta sonuna kadarda ellilere ulasicam aksamlari ekmek yemek yok salata agirlikli beslenicem bugunki oglene kadar ki olan menum:

sabah:
Omlet 25 GRAM 47.75
[2] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[3] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.5
[4] Süt 0.1 LİTRE 68
[5] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4
[6] Kaşar Peyniri 0.3 DİLİM 37.5

Ogle:
[7] Balık Izgara (ızgara balık) 0.2 PORSİYON 40
[8] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110

Ara:
[9] Elma 1 ADET 60

Toplam:537kal.:93:

hayır canım sağlıksız demedim bensadece bir süre diyet bir süre koruma şeklinde zayıflasakmı acaba demek istedim:44:bazı diyetisyenlerde bu yöntemi uyguluyolar çünkü vücut yiyeceği kısıtladıkça o kadarına alışıyor ve kilo veremiyoruz her hafta biraz daha düşürmek gerekiyor limitihatta egzersiz içinde bu geçerli hep aynı hareketi yapınca birsüre sonra 1 gr bile yağ yakamıyosun malesefilla arttıracanacaba düşündümde 1-2 hafta diyet yapsak sonra bıraksak(yani abartmadan koruyarak)sonra tekrar diyet yapsak dahamı iyi veririz acaba?kısacası metabolizmanın yavaşlamasına izin vermesek.hem bu şdiyeti bırakınca metabolizma yavaşlamadığından tekrar kilo almayız:44:

Bugün yediklerim,

Elma 1 ADET 60.00
[2] Domates 2 ADET 28.00
[3] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22.00
[4] Diet Etimek 3 DİLİM 90.00
[5] Maydanoz 20 gr 8.00
[6] SEK light yoğurt 1 100gr 48.10
[7] Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvi 0.5 PAKET 75.50

akşam için ne yiyeceğimi gerçekten bilmiyorumm belki ton balıklı salata yerım..

vucudu bıraz sasırtmak gerekıyorr bende buna ınanıyorum ve dogruda,, ben mesela hiçi çok dıkat edıyorum ama hsonalrı mutlaka kacamak yapıyorum ama artık bunu dengelı yapıyorum ve kılo almıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…