Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
yok kuzum yanlış değil benim hatam halleyi fazla yemem.
o peketlerin 1 peketi 455 kaloriymiş..

Bisküvi boyutundaki minik halleylerden yedin değil mi?
Kaç paket yedin o şekilde?
Bana kaloriyi fazla tutmuşsun gibi geldi. :26:

hayır cnm
hani hallyin bisküvi gibi paketleri çıktı yaa,ufak ufak içinde 8 tane var onlardan 1 paket yedim.455 kaloriymiş

Ben yazarken sen de aynı zamanda cevap yazmışsın, göremedim :)
Kaloriyi neden o kadar çok tuttun ki?
Madem 1 paket yedin neden o kadar çok kalori tuttu?

hah evet canım kaç kaloriki tam bakmadım ama 455 yazıyodu sankim..

Granüllü mini halleyin gramajına baktım, 88 gr diyor.
30 grlık halleyler 132 kalori ise bunun paketi de 387 kalori yapıyor.
Yuvarlak hesapla 400 kalori.
Listede o kadar çok paket halley görünce bu kadar paket nasıl yendi diye sordum kendi kendime.
Korkuttun beni :86:

canım ya birinde sahanda yumurta yarım porsiyon diğerinde 1 yumurta demişsin 1 porsiyon 1 yumurtadır bence 80 cal ordan ;
birinde 30 gr patates demişsin 1 patates en az 50 grdır, diğerinde 0.3 poriyon demişsin 0.3 por 50 gr vardır ordan 40 cal;
birinde haşlanmış tavuk birnde tavyk sote yağ giriyo işin içine ordan da 40 cal..
80+40+40=160 1100+160= 1260 daha yakın oluyo derim ben

listen yanlış tatlım çünkü 5000 kalori yapar toplarsan
2100 kalori de normal bence her zaman olmadığı sürecearada bende yapıyorum
yaaa evet aslında normal günlük kalori ihtiyacımız bu aslında ama ben bu hafta kilo verememkten korktım..
Ben yazarken sen de aynı zamanda cevap yazmışsın, göremedim :)
Kaloriyi neden o kadar çok tuttun ki?
Madem 1 paket yedin neden o kadar çok kalori tuttu?
valla ben fazla fazla hesapladım herhalde eksik olmasın diye normalde 1600 falanken halley işi karıştırdı.
hah evet canım kaç kaloriki tam bakmadım ama 455 yazıyodu sankim..

biraz fazla
ama üzülme canım yarın telafi edersin
moralini bozma sakın yarını hafif geçir
sağol tatlımyarın neyapsam mesala ekmekleri 1 dilim peyniri yarım düşürsem..

sağol tatlımyarın neyapsam mesala ekmekleri 1 dilim peyniri yarım düşürsem..

Yarın karbonhidratlardan biraz uzak durmak akıllıca olur :)
Sebze, az meyve, bol bol yoğurt ve beyaz etle geçiştir gününü.
Bugünkü durumun felaket değil ama yine de dikkati elden bırakmamak lazım, bir kez kendine taviz vermeye başlarsan gerisi geliyor.

yaa evet canım birinde gram hesabı birinde porsiyon olunca tutturmaya çalıştım az patates yedim 5-6 parmak boyu ince patatesler .. bir sitede tavuk sote yok haşlama olarak hesaplattım soteyede zaten bir çorba kaşığı kadar zeytin yağı koymuştum çok az, baharatlarla tatlandırdım daha çok ... 1260 ı kabul ediyorum teşekkür ederim canım

Serapçım şu site de çok güzel, bir de ordan hesaplat istersen :)
Ben bu siteyi daha çok beğendim, kalorisinin yanı sıra tüm besin değerleri de yazıyor, ben bayıldım

besinler.com - Ana Sayfa

Son düzenleme:

bence yarın şekeri keski iştahın yeniden tavan yapmasın , yarın bol bol sıvı al sıvıları mümkün olduğunca ılık içmek sağlığa daha faydalı ve metebolizmayı hızlandırıcı etkisi var ... yarın düşük kalorili şeylerle beslen meyve sebze özellikle akşamı hafif geçir ve gece sakın bir şey yem veveve 1-2 saat vaktin varsa yürüyüşe çık ...

canım sebze meyve ye ağırlıkta
çokta zorlama kendini sadece yarın bu tür şeyler yeme ipin ucunu bi bıraktık mı gerisi hep gelir

1260 ortalama oldu en azından cnm için rahat eder rica ederim ne demek

canım sebze meyve ye ağırlıkta
çokta zorlama kendini sadece yarın bu tür şeyler yeme ipin ucunu bi bıraktık mı gerisi hep gelir
teşekkürler kızlar yardınlarınz için bugün aynen öyle yapcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…