yok kuzum yanlış değil benim hatam halleyi fazla yemem.
o peketlerin 1 peketi 455 kaloriymiş..
fazla olana inanasım var çünkü bugün fazla kaçtıhala tokumm
sen 14 paket mi yedin canım
yok kuzum yanlış değil benim hatam halleyi fazla yemem.
o peketlerin 1 peketi 455 kaloriymiş..
2150 kalori çokmu sizce?
hayır cnm
hani hallyin bisküvi gibi paketleri çıktı yaa,ufak ufak içinde 8 tane var onlardan 1 paket yedim.455 kaloriymiş
hayır cnm
hani hallyin bisküvi gibi paketleri çıktı yaa,ufak ufak içinde 8 tane var onlardan 1 paket yedim.455 kaloriymiş
Bisküvi boyutundaki minik halleylerden yedin değil mi?
Kaç paket yedin o şekilde?
Bana kaloriyi fazla tutmuşsun gibi geldi. :26:
2150 kalori çokmu sizce?
hah evet canım kaç kaloriki tam bakmadım ama 455 yazıyodu sankim..
2011-03-12 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek 3 DİLİM 195 195
[2] Beyaz Peynir 30 GRAM 75 75
[3] Sahanda Yumurta 0.50 PORSİYON 80 80
[4] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7 20.7
[5] Muhallebi 200 GRAM 222 222
[6] Tavuk Sote 0.50 PORSİYON 115 115
[7] Pirinç Pilavı 0.50 PORSİYON 163 163
[8] Patates (kızarmış) 30 gr 84 84
[9] Kola 0.330 LİTRE 148.5 148.5
Toplam : 1103.2 kal.
iki aydır ilk yediğim patates ve pilav :78: patates aslında kızartma değil bir çorba kaşığı yağla ve baharatla harmanladığım patatesleri fırına attım kızartma gibi lezzetli oluyor ama kızartma kadar sağlıksız değil en azından ...... muhallebide kendi yaptığım içinde yağ bulunmayan bir mulallebi ama kadayıfı var üzerinde onda birazcık yağ var
kilo takibindeki listem farka bak
KAHVALTI
ekmek - beyaz 3 dilim 270 cal.
beyaz peynir (yağlı) 30 gr. 82 cal.
zeytin (siyah) 10 gr. 20 cal.
yağda yumurta 1 ad. 120 cal.
1. ARA ÖĞÜN
ÖĞLE YEMEĞİ
muhallebi 200 gr. 340 cal.
2. ARA ÖĞÜN
AKŞAM YEMEĞİ
pirinç pilavı 0.5 por. 160 cal.
tavuk göğsü (haşlanmış) 50 gr. 75 cal.
kızarmış patates 0.3 por. 126 cal.
coca cola - klasik 1 kutu 133 cal.
1326 cal.
[10] Yürümek (Asfalt) 40 dak 188.48 cal.
[11] Mekik 10 dak 106.3 cal.
yaaa evet aslında normal günlük kalori ihtiyacımız bu aslında ama ben bu hafta kilo verememkten korktım..listen yanlış tatlım çünkü 5000 kalori yapar toplarsan
2100 kalori de normal bence her zaman olmadığı sürecearada bende yapıyorum
valla ben fazla fazla hesapladım herhalde eksik olmasın diye normalde 1600 falanken halley işi karıştırdı.Ben yazarken sen de aynı zamanda cevap yazmışsın, göremedim :)
Kaloriyi neden o kadar çok tuttun ki?
Madem 1 paket yedin neden o kadar çok kalori tuttu?
hah evet canım kaç kaloriki tam bakmadım ama 455 yazıyodu sankim..
sağol tatlımbiraz fazla
ama üzülme canım yarın telafi edersin
moralini bozma sakın yarını hafif geçir
sağol tatlımyarın neyapsam mesala ekmekleri 1 dilim peyniri yarım düşürsem..
canım ya birinde sahanda yumurta yarım porsiyon diğerinde 1 yumurta demişsin 1 porsiyon 1 yumurtadır bence 80 cal ordan ;
birinde 30 gr patates demişsin 1 patates en az 50 grdır, diğerinde 0.3 poriyon demişsin 0.3 por 50 gr vardır ordan 40 cal;
birinde haşlanmış tavuk birnde tavyk sote yağ giriyo işin içine ordan da 40 cal..
80+40+40=160 1100+160= 1260 daha yakın oluyo derim ben
yaa evet canım birinde gram hesabı birinde porsiyon olunca tutturmaya çalıştım az patates yedim 5-6 parmak boyu ince patatesler .. bir sitede tavuk sote yok haşlama olarak hesaplattım soteyede zaten bir çorba kaşığı kadar zeytin yağı koymuştum çok az, baharatlarla tatlandırdım daha çok ... 1260 ı kabul ediyorum teşekkür ederim canım
yaaa evet aslında normal günlük kalori ihtiyacımız bu aslında ama ben bu hafta kilo verememkten korktım..
valla ben fazla fazla hesapladım herhalde eksik olmasın diye normalde 1600 falanken halley işi karıştırdı.
Serapçım şu site de çok güzel, bir de ordan hesaplat istersen :)
Ben bu siteyi daha çok beğendim, kalorisinin yanı sıra tüm besin değerleri de yazıyor, ben bayıldım
besinler.com - Ana Sayfa
canım sebze meyve ye ağırlıktayaaa evet aslında normal günlük kalori ihtiyacımız bu aslında ama ben bu hafta kilo verememkten korktım..
valla ben fazla fazla hesapladım herhalde eksik olmasın diye normalde 1600 falanken halley işi karıştırdı.
yaa evet canım birinde gram hesabı birinde porsiyon olunca tutturmaya çalıştım az patates yedim 5-6 parmak boyu ince patatesler .. bir sitede tavuk sote yok haşlama olarak hesaplattım soteyede zaten bir çorba kaşığı kadar zeytin yağı koymuştum çok az, baharatlarla tatlandırdım daha çok ... 1260 ı kabul ediyorum teşekkür ederim canım
Yarın karbonhidratlardan biraz uzak durmak akıllıca olur :)
Sebze, az meyve, bol bol yoğurt ve beyaz etle geçiştir gününü.
Bugünkü durumun felaket değil ama yine de dikkati elden bırakmamak lazım, bir kez kendine taviz vermeye başlarsan gerisi geliyor.
bence yarın şekeri keski iştahın yeniden tavan yapmasın , yarın bol bol sıvı al sıvıları mümkün olduğunca ılık içmek sağlığa daha faydalı ve metebolizmayı hızlandırıcı etkisi var ...yarın düşük kalorili şeylerle beslen meyve sebze özellikle akşamı hafif geçir ve gece sakın bir şey yem veveve 1-2 saat vaktin varsa yürüyüşe çık ...
teşekkürler kızlar yardınlarınz için bugün aynen öyle yapcam..canım sebze meyve ye ağırlıkta
çokta zorlama kendini sadece yarın bu tür şeyler yeme ipin ucunu bi bıraktık mı gerisi hep gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?