- 18 Kasım 2007
- 743
- 74
- 98
- 42
teşekkür ederim canım teyzem adına =) bende kuru kayısı alacağım en yakın zamanda bende hiç çıkamıyorum bu ara tuvalete ayıptır söylemesi ama ekşi elmanın kabız yaptığını ilk kez duydum ve çok şaşırdım :S malatya dan geliyor demekk wuhuu memleketinden organikk yarasınn =) gördüğüm kadarıyla listenden pasta yememişsin helal olsun ya nasıl bi iradedir ben bu ara hiç tutamıyorum valla kendimi bugün yine yedim kraker bisküvi fln =( sabah da kahvaltılık olarak domates salatalık çıkarmamışlar simit karper reçel tereyağı fln vardı mecburen onlardan yedim bende =( ben adam olmam canım ya =( bugün de ark lar powerade içerken ben yine zero içtim =(
kahvaltı : reçel vişne, karper peynir, yarım simit, 2 tane fındık
ara: elma
ara:elma
öğlen: fırında tavuk baget 2 tane, yanında biraz patates, yarım kase sütlü peynirli çorba, 2 dilim ekmek
ara: çörekotlu kraker, 2 tane N**** (Siyahi)
akşam(daha yemedim yiycem )) : akdeniz salata
[1] Reçel 0.7 YEMEK KAŞIĞI 49.00
[2] Simit 0.5 ADET 137.50
[3] Karper 1 ADET 65.00
[4] Elma 2 ADET 120.00
[5] Kızarmış Tavuk Baget 2 ADET 134.00
[6] Patates Kızartması, Küçük 1 ADET 206.00
[7] Ekmek 2 DİLİM 130.00
[8] N**** (Siyahi) 20 GRAM 96.40
[9] ETİ Tadında Çörekotlu Kraker 25 GRAM 103.50
[10] Coca Cola Zero 2 KUTU 1.32
[11] Yoğurt Çorbası 0.5 PORSİYON 125.00
[12] Akdeniz Salata 1 ADET 129.00
[13] Fındık 7 GRAM 45.50
Toplam : 1342.22kal.
Hanımlar rica etsem 100 gramda kaç tane zeytin olduğunu söyleyebilir misiniz?
Normal boy, siyah zeytinden bahsediyorum.
Mutfak tartısı olan arkadaşlardan rica ediyorum :)
merhaba kizlar bugunki toplam menum:ù
sabah:
Omlet 25 GRAM 47.75
[2] Bal 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[3] Beyaz Peynir 25 GRAM 62.5
[4] Süt 0.1 LİTRE 68
[5] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4
[6] Kaşar Peyniri 0.3 DİLİM 37.5
Ogle:
[7] Balık Izgara (ızgara balık) 0.2 PORSİYON 40
[8] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Ara:
[9] Elma 1 ADET 60
Aksam:
[11] Yoğurt (tam yağlı) 225 GRAM 153
[12] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
Ara:
] Elma 1 ADET 60
Toplam:1000kal.
Spor olarakta 2,5 saat hizli yuruyus bende badem zeytinyagi ve bugday tohumu yagi surup strecle sardimda yurudum sonrada ilik dus aldim yatmadanda egzersizlerimi mutlaka yapicam
canım listen güzel aslında tek zararlı olan papates kızartması o olmasaymış çok güzel bir liste olurmuş ..
kayısıyı mutlaka gün içersinde sık sık ye bağırsak sorunu yaşamazsın.. Ben Bursa lıyım arkadaşım Malatya lı ondan istedim o getirtiyor kayısının sarı halinde oanından değilde gül kurusu dediklerinden , onda sarı rengini korusun diye koruyucu katkı falanda yok o yüzden gül kurusunu tercih ettim ...
çevrendeki tüm olumsuz şartlara rağmen sen gayet iyi gidiyorsun kendini bu konuda eleştirme ilk önce sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzın olarak benimse kilolar yavaş yvaş gider ..
28 zeytin 100 gr yapıyor canım şimdi tarttım
Serap çok teşekkür ederim
Sana da zahmet verdim, kusura bakma :)
Ama bu bilgi eminim hem benim hem de diğer arkadaşların çok işine yarayacak.
Ben ortalama bir rakam belirleyip 25 zeytin = 100 gr diyorum o zaman :)
independent -
canım o aslında kızartm değil tavuğun yanında dilimında patates ama biraz sosluydu nasıl hesaplatsam bilemedim o yüzden öyle hesaplattım =/ bende kayserideyim burda ancak marketlerde ve aktarlarda kuru kayısı bulabilirim aktarlardakiler fln da çok tozlu olur ben marketten pakette alayım en iyisi ama önerini dikkate alacağım sarımsı değil de daha gül kurusuna yakın renkte olanından seçmeye çalışacağım =) teşekkür ederim =)
marketlerde ki paketlerde bu kayısının adı gül kurusu olarak geçiyor zaten .. ara öğün olarakta iyi bir seçenek aslında, ben birde kuru erik aldım 2 kayısı 2 erik yiyp üzerine bol bol su içince hem tok tutuyor hemde bir ara öğün olmuş oluyor ... fasfodtan uzak kalmak için çantada taşınmalı bence
saat:6 :yarım çay bardağı süt
saat:11.20 1 tane muz
saat:14.20 1çay bardağı haşlanmış kepekli makarna içine 3yk kadar yğurt az sarımsak az tuz
ara:10 tane antep fıstığı 10 tane kuru siyah üzüm,2 tane badem,1 tane fındık
akşam:2 tane et köfte,1dilim ekmek,2yk kadar mercimek çorbası,1 su bardağı meyve suyu 100% 100 karışık olandan
1litre kadar su .
kızlar pek bilgim yok ama ben bu kalori hesabını çok merak ediyorum ve bende bu şekilde hesaplamak istiyorum acaba bugün kaç kalori yemişim gerçi diş çektirdim ondan bu kadar düzensiz oldu ama normalde günde 1.5 saat yürüyüş yapan biriyim aslında bugün ancak çocuğun peşinden geldim gittim evin içinde o kadar.
acaba kalori olarak verebilir miyim ki .
kalorin az olmasına rağmen bana göre doğru bir menü değil tabii her günde böyle beslenmiyorsun şartlar öyle olmuştur sanırım .. bir meyve yada bir sebze, bir protein gıdası olmalıydı yinede ...monaroza21 -
bugün yediklerim
[1] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[2] Sütaş Lor Peyniri 10 GRAM 11.8
[3] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[4] Bal 0.3 YEMEK KAŞIĞI 21
[5] Mantı 1 PORSİYON 490
[6] Armut 0.5 ADET 35
Toplam : 958.8 kal. +1 dilim pudingli bisküvili pasta kaç kalori olduğunu bilmiyorum
içimdeki bu tatlı canavarını öldürmek istiyorum
kızlar gunaydınnn ....
serapcımm bukayısı olayını bende denıyıcem cunkı cok sorun yasıyorummm(((
birde dun dktora gıttım adetle ılgılı bı duzensızlıgım avrdı bı kac aydıırr off yas 30 u gecınce sorunalr basladıı((( adet duzenleyıcı horman ılacı verdıı ve o bıttıkten sonra horman testı fılan yapıluıcakk ılac kullanmam gerekebılır horman ılcaı buyuzden moralım cok bozuk cok korkuyorumm horman ılacları dırek şişiriyor cunkıı kılo almak ıstemıyorum (((((
Günaydınlar...
Ben galiba kürkçü dükkanına geri geleceğim...
Hadi bismillah...
Havalar ısınıyor artık daha fazla savsaklamadan gitmeli kalan fazlalıklar...
Soğuklar yavaş yavaş gittikçe içimdeki enerji çıkıyor ortaya...
Hareket etme isteği geliyor çok şükür...
Şöyle bir başlangıç yapayım hemen...
Günlük kalori hedefim 1400 kalori...
Kaldıgım yerden devam edıyorum...
15 Mart Salı
Sabah
2 dilim kepek ekmeği +3 zeytin+40 gr peynir+domates+salata+1 haşlanmış yumurta+şekersız yesıl cay
Ara
3 kuru kayısı
Motive olsun dıye yazdım bu kadarını kendıme, akşam detaylı gorusuruz
ben diyeti bıraktım kızlar:124:bu kadar yeter
hepinize kolay gelsininşallah hedefinize ulaşırsınız
benim ilk hedefim 66dan 59a inmekti ben şuan 57 kiloyum:124:
sen hedefine çoktan ulaşmışsın canım tebrik ederim arada gel bizi yokla ama özleriz
ticker ınıda 57 yap barim ulaştığını görüp motive olalım
bundan sonra dikka et diyeti bıraktım deme yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?