bende bugun detoksa basladım ayran corbası detoksunaa :)))))) 2 gun yapıcamm..günaydın....
canlar bugün süperim. 2 günlük detoks sonucu tam 1200gr gittihemde dün akşam biraz kaçırmama rağmen.bugün tekrar kalori saymaya başlıyorum. kızlar bu karbonhidrat alınmadan yapılan detoksu her hafta yapsam çokmu olur? her haftanın ilk 2 günü bunu yapsam,5 günde kalori hesaplasam nasıl olur?
bugün 75dk yürüyüşümüde yaptım.spor yapınca kendini süper hissediyorsun ya...
bugünkü kahvaltım:
[1] Ekmek 1 DİLİM 65
[2] yumurta 1 adet 80
[3] Domates 0.2 ADET 2.8
[4] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
Toplam : 168.5 kal.
evet kopma bencedeee dagılmadan sakın sakınd evam ettt...benım boyum 170 , kılom bu sabah ıtıbarı ıle 68,400 :)))))) haftalardır 69,400 de takılmsıtım bakalım cumaya kadar daha verıcekmıyım ... ama dıyete 75,500 ıle basladım ve 2,5 ay olduu.. fakat ben yavas yavs verdım kıloları hsonu kacamakalr yapıyorumda ondan sanırımm
once senı tebrık edıyorum , bu karbonhıdrat dıyetını bende denemıstım ama ben uzun surelı denedım olmadı sen ıkı gun denersen olur bence.. karbonhdrat alınmadıgı zaman yaglardan daha fazla gıdıyormus hem..günaydın....
canlar bugün süperim. 2 günlük detoks sonucu tam 1200gr gittihemde dün akşam biraz kaçırmama rağmen.bugün tekrar kalori saymaya başlıyorum. kızlar bu karbonhidrat alınmadan yapılan detoksu her hafta yapsam çokmu olur? her haftanın ilk 2 günü bunu yapsam,5 günde kalori hesaplasam nasıl olur?
bugün 75dk yürüyüşümüde yaptım.spor yapınca kendini süper hissediyorsun ya...
bugünkü kahvaltım:
[1] Ekmek 1 DİLİM 65
[2] yumurta 1 adet 80
[3] Domates 0.2 ADET 2.8
[4] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
Toplam : 168.5 kal.
aa ınanmıyorummm boyumuz ve kılomuz cok yakın bırbırıneee..
benımde boyum 1.73 baslangıc 70.8 dı.. su ankı kılom ıkı gun once 66.6 ydı.. ben tam 1 şubatta başlamıstım yanıbenımde ıkı bucuk ay oldu ama son 3 haftadır tamamen kopmustumbuna ragmen 4.2 kılo verdım 2 bucuk ayda.. devam edıyorum.artık ben dıyetteyım. bes kılo versem fıstık gıbı olucam.
canım takıldıgında sakın moralını bozma takılırsın takılırsın bı kıloda sonra bakarsın bı haftada ıkı kılo gıtmıs..
hoşgeldin canım.hepimizin ayrı bi yerinde sorun var. kimimizin göbek,kimide basen. plates yapsan acaba faydası olurmu?benim kuzen ozon tedavisi ve platesle bacaklarını ve basenini baya inceltti.merhaba kızlar.. uzun bir aradan sonra geri döndüm :81: .. bu süre ıcınde bı sürü sorunlar yasadım. karbonhıdrat dıyetını denedım ama olmadı .ve anladım kı benım ıcın en guzelı kalorı saymak ..sımdı dıyetıme daha azımle daha ısteklı bır sekılde devam edıyorum :81: ..
üst tarafım ınce ama bacaklarım cok kalınnasıl ınceltebılırım :26: yürüyüş dısında (onu sureklı yapıyorum) onerebılecegınız bıldıgınız bısey varsa nolur soyleyın..
bugunkı yedıklerım:
[1] Ekmek 0.5 DİLİM 32.5
[2] Kuru Fasulye 0.4 PORSİYON 134.4
[3] Elma 1 ADET 60
[4] Turşu 20 GRAM 2
[5] Ayran 1 ADET 107
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Beyaz Leblebi 0.1 AVUÇ 2
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Patlıcan Kebabı 0.4 PORSİYON 162.4
Toplam : 620.3 kal.
bılıyorum az oldu ama cok canım sıkkın yarın daha ıyı olacak ıns..
bende yuruyorum valla bacaklarımıncelsın dıyeee benımde ust bedenım ıncecık oldu zaten ınceydııı tahta kusuru gıbı oldum ama latt tarafda hala bacaklarım kalın ve basenlerım varr ahh su 5 kılooo bı gıtseeee taşşgibii olacaammmm....:)))))))) ...
ben 5 kılo daha versem yeterr zatenn ... ben ıstıkrarlıyım tatlım kılo veremeyınce hıc moralımı bozmadım sonucda vucdumda dırendı ve hsonları kacamak yapsamda alkolda alıyorum kılo almadım buda benım ıcın onemlıydıı zaten artık kendımı dıyetteyım dıyee hıssetmıyorum ve olede dusunmuyorum sağlıklı beslenıyorum dıkkat edıyorumm :))))))))))))))
hoşgeldin canım.hepimizin ayrı bi yerinde sorun var. kimimizin göbek,kimide basen. plates yapsan acaba faydası olurmu?benim kuzen ozon tedavisi ve platesle bacaklarını ve basenini baya inceltti.
ayyy bendende bi 5 kilo gitse,aynen bende taş gibi olacağım
zaten onemlı olanda senın bu basardıgın canım . bu kıloları bır gunde almadık kı zaten bır gunde verelım. onemlı olan ıstıkrar . verecegız kılolarımızı yazın da cekıcez şortları minileriii
plates yapmak ıcın ne lazım canım ya? aslında aksamları işten gelınce yapabılırım..
top fln mı almak gerekıyor??
aahh canımm ahhh hemdeee nasılllll gezıcemmm dagıtıcamm :)))))))) Ben 2009 yılında 66 kıloya kadar dusmustum yıne uzun surelı ve saglıkle beslenerek am adah sonra işsiz kaldım evde 9ay gıbı bır sure yavas yavas aldım kılolalarııı ve hareketsızlık fılann şiştim yıne.. Ama Allahıma sukurler vermeye basladım ve bır dah akılo almıycammm ıstemıyorumm......
epakcım ıkı ay fln dişimizi sıksak hıcbı seyımız kalmaz yaa ..
ebru şallıı dvdlerı varr onalrı alıp bakarak yapabılrısın benım evde topuda herseyım var am a 1 kere bıle yapmadımm:)))))
alemsın yaaa
bende bugun detoksa basladım ayran corbası detoksunaa :)))))) 2 gun yapıcamm..
eger her hafta yaparsan bunyen bunada alısırı oyusden bence 2 hafta ara ıle yappsan daha ıyı olur..
plates yapmak ıcın ne lazım canım ya? aslında aksamları işten gelınce yapabılırım..
top fln mı almak gerekıyor??
canım kuzenim ebru şallının ilk cd'sini almış.ayrıca yine ebru şallının televizyon programında bacak ve basen çalıştırdığı günlerin görüntülerini indirmiş.onları yapıyordu.galiba top ve lastik gerekiyor.tabi birde güzellik merkezinde ozon tedavisimi ne öyle bişe yaptırdı.hepsi biraraya gelince baya iyi sonuç aldı.
hıımmmm, ama işte ben bu konularda çok üşengecimm , ben selulıt ıcınm krem almıstım her aksam masajla surmek lazımdı onları bıle yapamadım 2 gun en fazl 3 gun yapıyorumm :))))))) bu arada bol su içtiğim için ve yağlı yemedıgımden kahveyıde hafta 1 2 ıctıgım ıcınn sanırımselülitlerimde ciddi anlamda azalma varrr :))))))
söyleyene bak desene,aynen bende çok fenayım.2 gün yapsam 3.gün sıkılıyorumya buarada bende de az biraz selülit vardı.o da diyete ve yürümeye başladığımdan beri baya azaldı. böyle 1 ay daha devam etsem hiç bişe kalmaz. dün farkettim ve çok sevindim
ben hazıranın ılk haftasına kadar 63 kılo olmalıyımmm ....:26:
havalar ıyı olsaa aksamalrı 1 saat daha yuruyucemde hala ısınamadı malesef...
:))))))) bol suuu tüketmek lazımm .... inşallaah yaza kadarr minumum selülit ve incecikk çıtırr hanımlar olarak salınırızz:))))))
aynen.. havalar ısınınca daha kolay kılo verecegız zaten..
yesıl cay ıcıyormusun bılmıyorum ama ben cok faydasını gordum tavsıye ederım canım..
belım ınceldı gercekten.. bıde şu bacaklarım ıncelse tam olacak..
dur bakıyım su pılates nası bıseymıssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?