Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419

ayy negusell yaa keske benımde oylee olsaa, insanoğlu işte boyleyız kendımızde olmaynalrı ıstıyoruzz:)))))) benım yuzumde ıncelıor zaten ust bedenım kalmadıı 36 fılan oluyorr gogusdesen fındık kadarr kaldıı zaten cok buyuk degıldıı :))))) bende 38 beden gıymek ıstıyorum ...:)

ay sen benim tam tersimsin o zaman:)valla biz insanoğlu hep olmayanı istiyoz galiba.keşke benimkilerde fındık kadar olsa

aslında biliyormusun bölgesel zayıflama lafı tamamen safsatadan ibaretmiş.hangi bölgeden yağ kaybedeceğine beynin kendisi karar veriyormuş.şansımıza kalmış yanizaten daha öncede söylemiştim burda:bir bölgeyi çalıştırmak o bölgeyi zayıflatamaz en fazla sıkılaştırır o kadar mesela mekik çekmek gibi

hıımmm.... ee ozaman nasılolucak pekii ben bacakalrımı popomu nasıl eriticemm :))))))))

ay sen benim tam tersimsin o zaman:)valla biz insanoğlu hep olmayanı istiyoz galiba.keşke benimkilerde fındık kadar olsa

ileridee evlenıp coocuk yaptıktan sonraaa , ( bu gidişle zor gıbı :) ) silikon bile düşünüyorum o derece takıntılıyım o konuda :))))))

ileridee evlenıp coocuk yaptıktan sonraaa , ( bu gidişle zor gıbı :) ) silikon bile düşünüyorum o derece takıntılıyım o konuda :))))))

hamile kalınca ilk 3 ayda büyüyorlar merak etme çok yıpratmazsan eğer memeden kesincede fena sayılmazlar.benimkiler biraz topluydu zaten ama şimdi biraz daha büyüdü

elam kızlar ben dün bir koptum toplayamadım kendimi dünü saymıyorum bile bugünde sabah güzel başladım 1 dilim denge light ekmek:39 kl
1/2 kk peynir:40
3 adet zeytin:21
biraz maydonoz kalorisi bile yok
1 tatlı kaşığı kuşburnu ezmesi:40kl
2 ceviz:20

ara:2 ceviz:20
2 kayısı:20
öğle yarım hamburger ekmeği:40
hamburger köftesi:100
ve patates kızartması100kl
kola:200

ara:1 tane şekerpare:65kl
toplam:666

akşamda sebze yersenn yada salata filann dengelemiş olursunn..

cuma kilo bildirimi yapmamış iyiymş epakçım motive oluruz en azından....

sabah 1 dilim kepek ekmek az peynirle 100

öğlen yoğurt 1 dilim kepek ekmek 122
ara elma 60
2 petbör 50

332 cal

akşamda balık ızgara-salata idare eder............................

kızlar bebekle yarım yanlış yazıyorum idare edin artık.......................

menün gayet güzel kaç kilo vermek istiyrosun

bu detoks 2 gün mü yapılıyor ve sadce o çorba mı içiliyor

1 gün yeterli deniliyor am aben hep 2 gün yaptım , sabahları kahavltı yaptım 1 yyumurta bıraz peynır ve 1 dılım kepeklı ekmek yedım.. sonra bu corbayı ıcıyorum 2 saatde bır zaten cok sulu :)))))) amöa bu sefer 1 gün yapıcam sanırımm ama belleıde olmazz yarın sabahkı durumuma gore :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…