anladım bende öyle 36_38 giyebiliyorum şuan ama balık etliyim.sanırım bende o kadar ince duramam 48 kiloyken bile çöp gibi değildim nedeni de sanırım göğüslerimin vücuduma göre biraz dolgun olmasıhele yüzüm hep biraz toplu duruyor nedense:44:
ayy negusell yaa keske benımde oylee olsaa, insanoğlu işte boyleyız kendımızde olmaynalrı ıstıyoruzz:)))))) benım yuzumde ıncelıor zaten ust bedenım kalmadıı 36 fılan oluyorr gogusdesen fındık kadarr kaldıı zaten cok buyuk degıldıı :))))) bende 38 beden gıymek ıstıyorum ...:)
aslında biliyormusun bölgesel zayıflama lafı tamamen safsatadan ibaretmiş.hangi bölgeden yağ kaybedeceğine beynin kendisi karar veriyormuş.şansımıza kalmış yanizaten daha öncede söylemiştim burda:bir bölgeyi çalıştırmak o bölgeyi zayıflatamaz en fazla sıkılaştırır o kadar mesela mekik çekmek gibi
ay sen benim tam tersimsin o zaman:)valla biz insanoğlu hep olmayanı istiyoz galiba.keşke benimkilerde fındık kadar olsa
hıımmm.... ee ozaman nasılolucak pekii ben bacakalrımı popomu nasıl eriticemm :))))))))
valla ona beynin karar verecek canım:)önce nerden verecek sonra hangi bölgene geçecek bilemem ama eninde sonunda orayada sıra gelecektir
ileridee evlenıp coocuk yaptıktan sonraaa , ( bu gidişle zor gıbı :) ) silikon bile düşünüyorum o derece takıntılıyım o konuda :))))))
üst bölgemde artık bısey kalamdıgına goree asagılara ınmsıtır heralde artıkkk :)))))))))
hamile kalınca ilk 3 ayda büyüyorlar merak etme çok yıpratmazsan eğer memeden kesincede fena sayılmazlar.benimkiler biraz topluydu zaten ama şimdi biraz daha büyüdü
bu yazılar niye çıkıyor ki anlamadım:44:
elam kızlar ben dün bir koptum toplayamadım kendimi dünü saymıyorum bile bugünde sabah güzel başladım 1 dilim denge light ekmek:39 kl
1/2 kk peynir:40
3 adet zeytin:21
biraz maydonoz kalorisi bile yok
1 tatlı kaşığı kuşburnu ezmesi:40kl
2 ceviz:20
ara:2 ceviz:20
2 kayısı:20
öğle yarım hamburger ekmeği:40
hamburger köftesi:100
ve patates kızartması100kl
kola:200
ara:1 tane şekerpare:65kl
toplam:666
salata ve bir tavuk budu yaklaşık 200 kl ve eve yürüyerek gidicem
cuma kilo bildirimi yapmamış iyiymş epakçım motive oluruz en azından....
sabah 1 dilim kepek ekmek az peynirle 100
öğlen yoğurt 1 dilim kepek ekmek 122
ara elma 60
2 petbör 50
332 cal
akşamda balık ızgara-salata idare eder............................
bu detoks 2 gün mü yapılıyor ve sadce o çorba mı içiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?