tabıkı ıcıyorum gunde 2 kere bırde aksamalrıı sırkelı su ıcıyorumm:)))))) sirkeli suyu tavsıye ederım... benımde şu kalas bacaklarım bırazz ıncelse super olcakkk :)))))))
canım ebn de sırkelı suyu ac karna ıcıyorum sabahları farkedermı kı ne
sence yesıl cay mı sırkelı su mu ıstahı kapatıyorrr
slm kızlar.dün akşam sinirden çikolata gofret yedimmadem kilo veremiyosun o zaman yiyim bari dedim ve canım istemeye istemeye yedim valla sabah tartıldım yarım kilo vermişim bu nasıl iş anlamadım.aç gezerken gr oynamamıştı oysaki.şuan 57,5 kiloyum.pazartesiye kadar 57 olmak istiyorum.bu arada epakçım üşenirsen kilo vermekte zorlanırsın canım bence şu 2 ay kendini biraz sık amacına daha rahat ulaşırsın.mesela hergün aynı dk ve tempoda yürüyüş bir süre sonra sana hiç ama hiç fayda etmez.nasıl az beslenmeye alışıyorsa onada alışıyor vücut ve hiç fayda etmiyor.ya süreyi yada tempoyu sürekli arttırman gerekiyor ama artır artır nereye kadar dimi en iyisi yürüdükten sonra evde de hareket yapmak hem sıkılaşırsın hemde kas kütleni arttırarak metabolizmanı da hızlandırabilirsin.mesela ben gr oynamıyor diyorum bunun tek sebebi spor yapmamış olmam bence.çünkü metabolizmamı çok etkiledi bu durum.
evet zaten diyet deyince su da beraber geliyor.ben max 2 litre içebiliyorum.bazen 1.5 litre oluyor. havalar ısınınca daha rahat su içilir heralde.:))))))) bol suuu tüketmek lazımm .... inşallaah yaza kadarr minumum selülit ve incecikk çıtırr hanımlar olarak salınırızz:))))))
evettttttt ınsallahhhhh en buyuk hayalınız ne kızlar benım kısacık kot şort gıymekkk acık renklı tabı altına converse
afiyet olsun mavıscıımm :))))))) gecenlerde bende oyle oldum ama tatlı degıl cıpss yedım kocaa bır pakettt ama ac oldugumdan yada cok canım cektıgınden deıl sıkıntıdan :))))))
sporkonusunda haklısın hayatım sanırım benım sureyı artırmam lazım haftanın 5 gunu 1 saate yakın yuruyorumm , havalar ısınsa 2 saate cıkarıcamda ıstanbula bahar gelemedı daha... bı arada evde yapıordumm bıraktım sonraa baslamam lazımm en azından hazırana kadar...
dolorincold benımde hayalımmmm o desem sanaa:))))))) kumas kısa sırt gıyıroum ama amaa kott sortt gıyemedım hıc(((( kot sort gıyıp altına sandalettt ustune atlet gıyıppp gezmeekk :)))))
evet aynen bende de öyle oldu stresten yedim durdum akşamneyse artık telafi edeceğiz zararın neresinden dönülse kardır.havaları hiç deme gitsin burda günlerdir kar yağıyor.bahar geldi diye sevinmiştik ama 2 haftadır donduk.biran önce memleketimin sıcak havasına gitmek istiyorum.evet canım hazirana kadar dişini sık sonra yine yavaş yavaş azaltırsın sporu.zaten insan kendini ömür boyu sıkamaz bir yerde patlar ve herşeyden vazgeçer ama kendine bir süre koyarsa o zaman başarılı sonuçlar alabiliyor gerçektende.
evet aynen bende de öyle oldu stresten yedim durdum akşamneyse artık telafi edeceğiz zararın neresinden dönülse kardır.havaları hiç deme gitsin burda günlerdir kar yağıyor.bahar geldi diye sevinmiştik ama 2 haftadır donduk.biran önce memleketimin sıcak havasına gitmek istiyorum.evet canım hazirana kadar dişini sık sonra yine yavaş yavaş azaltırsın sporu.zaten insan kendini ömür boyu sıkamaz bir yerde patlar ve herşeyden vazgeçer ama kendine bir süre koyarsa o zaman başarılı sonuçlar alabiliyor gerçektende.
slm kızlar benim diyet süper gidiyo sizi okudukça motive oluyorum,bide haftasonu yzıyomuz kaç kilo verdiğimizi nasıl takip ediyoruz....
kiloları verelim seneyede hep birlikte kilo almak isteyenlerin grubuna katılırızzz
canım cuma gunlerı kılo bıldırımı yapıyoruzz...
ay yok ben ne kadar versemde doymam herhaldeincecik olmak istiyorum çünkü ideal kilom 50 ama 45 olmak için neler vermem:97:
45 kılomuuuuu sen ne dıyorsunn kürdan gibii olursunn çok zayııffff:))))))))
ama çok seviyorum benberen saatin fiziğine bayılıyorum öyle incecik olmak istiyorum
:))))))) bendee çok zayııff sewmıyorumm biraz balık etiii sewerimm :)))))
aslında balık et seviyorsan ideale yakın sayılırsın canım.çok kilolu göründüğünü sanmıyorum boyun uzun çünkü senin
görüntüm kötü değil zatenn ıyı gorunuyorumdaa daha ıyı gorunmem ıcınn kılo vermem lazımm :))))) ben zaten ıncecık hıc olamam kemıklerım iriii maşşalllahh :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?