- 19 Eylül 2008
- 47
- 2
- 621
ooof of! geçen hafta ne fenaydı.. ben istanbuldayım, balıkesir akçay'da düğün vardı. bütün bir gündüz gidiş ve yolda sadece sandviçle tıkınmak. düğünde sahane yemekler (ayy bir de deprem oldu
), ertesi gün misafirlerin birçoğuyla beraber güzel bir kahvaltı. dönüşte edirnede köye uğrama, sıcacık köy ekmeği, taze doğal yiyecekler filan.. dönüşte eve gelmedim, bu diyete başlamama önayak olan teyzeme gittim. evde yine dikkatli yesek bile gecenin 3ünde işkembeciye gidip lavaş tereyağı tulum peyniri filan ve bir de üstüne künefe yemek hiç iyi olmadı... ama pişman değilim!!!
bu haftaya iyi başladım denebilir. pazartesi 1300 kalori almışım. bugün de 700deyim ama onu 900e tamamlarım yatmadan (zaten sabaha karşı yattıgım ıcın gec olması sorun değil :) )
bir de hastalanıcam, şişkinliğim var. o yüzden hala 65in altına inememiş olmama üzülmüyorum. öyle. hadi bakalım devam!

bu haftaya iyi başladım denebilir. pazartesi 1300 kalori almışım. bugün de 700deyim ama onu 900e tamamlarım yatmadan (zaten sabaha karşı yattıgım ıcın gec olması sorun değil :) )
bir de hastalanıcam, şişkinliğim var. o yüzden hala 65in altına inememiş olmama üzülmüyorum. öyle. hadi bakalım devam!