Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
ooof of! geçen hafta ne fenaydı.. ben istanbuldayım, balıkesir akçay'da düğün vardı. bütün bir gündüz gidiş ve yolda sadece sandviçle tıkınmak. düğünde sahane yemekler (ayy bir de deprem oldu :( ), ertesi gün misafirlerin birçoğuyla beraber güzel bir kahvaltı. dönüşte edirnede köye uğrama, sıcacık köy ekmeği, taze doğal yiyecekler filan.. dönüşte eve gelmedim, bu diyete başlamama önayak olan teyzeme gittim. evde yine dikkatli yesek bile gecenin 3ünde işkembeciye gidip lavaş tereyağı tulum peyniri filan ve bir de üstüne künefe yemek hiç iyi olmadı... ama pişman değilim!!! :16:

bu haftaya iyi başladım denebilir. pazartesi 1300 kalori almışım. bugün de 700deyim ama onu 900e tamamlarım yatmadan (zaten sabaha karşı yattıgım ıcın gec olması sorun değil :) )

bir de hastalanıcam, şişkinliğim var. o yüzden hala 65in altına inememiş olmama üzülmüyorum. öyle. hadi bakalım devam!

ooof of! geçen hafta ne fenaydı.. ben istanbuldayım, balıkesir akçay'da düğün vardı. bütün bir gündüz gidiş ve yolda sadece sandviçle tıkınmak. düğünde sahane yemekler (ayy bir de deprem oldu :( ), ertesi gün misafirlerin birçoğuyla beraber güzel bir kahvaltı. dönüşte edirnede köye uğrama, sıcacık köy ekmeği, taze doğal yiyecekler filan.. dönüşte eve gelmedim, bu diyete başlamama önayak olan teyzeme gittim. evde yine dikkatli yesek bile gecenin 3ünde işkembeciye gidip lavaş tereyağı tulum peyniri filan ve bir de üstüne künefe yemek hiç iyi olmadı... ama pişman değilim!!! :16:

bu haftaya iyi başladım denebilir. pazartesi 1300 kalori almışım. bugün de 700deyim ama onu 900e tamamlarım yatmadan (zaten sabaha karşı yattıgım ıcın gec olması sorun değil :) )

bir de hastalanıcam, şişkinliğim var. o yüzden hala 65in altına inememiş olmama üzülmüyorum. öyle. hadi bakalım devam!

insan hergün böyle güzellikler yaşamıyor değişik yerlere gidipte oranın lezzetlerini tatmamak orada kendine eziyet etmek insana bir kilo bile aldırsa ki aldırmaz hiç olmazdı ... telafisinide yapmışsın ne güzel biraz egzersiz biraz yeşil çay şişkinliğinide atıcaktır :34:

bugün şimdiye kadar 600 kalori civarı aldım. 40dk tuğba özay'la fitness yaptım, ama bu hafif geldi bana. basenler fena çalıştı ama diğerleri kesmedi. evdeki fitness kartlarnı kurcalamak lazım geliştirmek için biraz :) akşam yemeği içinse ton balıklı bir salata düşünüyorum bol marullu domatesli filan. bi kaç saat sonra da meyve yerim tamam :)

bugün şimdiye kadar 600 kalori civarı aldım. 40dk tuğba özay'la fitness yaptım, ama bu hafif geldi bana. basenler fena çalıştı ama diğerleri kesmedi. evdeki fitness kartlarnı kurcalamak lazım geliştirmek için biraz :) akşam yemeği içinse ton balıklı bir salata düşünüyorum bol marullu domatesli filan. bi kaç saat sonra da meyve yerim tamam :)

Bugünkü liste oldukça sağlıklı ve leziz görünüyor, özellikle akşam menüsüne bayıldım :69:

Bugün en az yediğim ve en az kalori aldığım gündü. Sabah:4 dilim kepekli ekmek, 9 zeytin ve 1 domates yiyerek 351 kalori aldım tabi yanında 2 bardak şekersiz çay içtim. Gün içinde akşam yemeğine kadar uyudum o yüzden ara öğünüm geçmiş oldu. Akşam: Yarım tabak haşlanmış yağsız makarna ve 200 gr tavuk yedim. Bu zamana kadar toplam 836 kalori almış oldum. Şimdi sıkma portakal suyu içeceğim. Ondan da 200 civarı bir kaloriyle günü 1036 kalori ile tamamlarım. Tabii bir de 20 dk boyunca Tuğba Özay ile fitness yaptım :51:

Bugün en az yediğim ve en az kalori aldığım gündü. Sabah:4 dilim kepekli ekmek, 9 zeytin ve 1 domates yiyerek 351 kalori aldım tabi yanında 2 bardak şekersiz çay içtim. Gün içinde akşam yemeğine kadar uyudum o yüzden ara öğünüm geçmiş oldu. Akşam: Yarım tabak haşlanmış yağsız makarna ve 200 gr tavuk yedim. Bu zamana kadar toplam 836 kalori almış oldum. Şimdi sıkma portakal suyu içeceğim. Ondan da 200 civarı bir kaloriyle günü 1036 kalori ile tamamlarım. Tabii bir de 20 dk boyunca Tuğba Özay ile fitness yaptım :51:

Şu ana kadar gayet iyi bir şekilde ilerledin.
Merak edip de tartıya çıktın mı, bir değişiklik olup olmadığını kontrol ettin mi?
Ben pek dayanamıyorum da, hemen hemen her gün kontrol ediyorum :)

Şu ana kadar gayet iyi bir şekilde ilerledin.
Merak edip de tartıya çıktın mı, bir değişiklik olup olmadığını kontrol ettin mi?
Ben pek dayanamıyorum da, hemen hemen her gün kontrol ediyorum :)

Çıkmadım hiç canım, veremezsem felan moralim bozulmasın diye :) Artık bir ay sonra mı çıkarım, bir hafta sonra mı bilmiyorum :)

buqunden ıtıbaren bnde kalorı aymaya devm edıorum cok fazla kılom yok ama gbk problmım var sbebını cok ıı bılıorum pco hastlqım,basıt seker fazla almam ve tabıkı karbonhıdrat fazlaykn proteın yonunden eksık beslnmem. ama artık bı son!!

uruzum bende burda paylaşım yapıcam :1:

dünkü menüm:

[1] Biber 100 gr 22
[2] Domates 3 ADET 42
[3] Sıvıyağ 5 GRAM 44.2
[4] uno sofra tam buğday 2 dilim 112
[5] Vişne Suyu(kompostu-şekersiz) 200 ml 108.4
[6] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[7] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[8] Brokoli 200 GRAM 70
[9] Armut 1 ADET 70
[10] Karnıyarık 0.25 67.5
[11] Pirinç Pilavı 0.50 163
[12] Kuru kayısı 3 adet 54
[13] CEVİZ 4 adet 108

Toplam : 1233.1 kal.

1 saat callan + 2 litre su

Çıkmadım hiç canım, veremezsem felan moralim bozulmasın diye :) Artık bir ay sonra mı çıkarım, bir hafta sonra mı bilmiyorum :)

Tartılmadan sabredebiliyorsan çok güzel, sık tartılında motivasyon problemi yaşanıyor :)

buqunden ıtıbaren bnde kalorı aymaya devm edıorum cok fazla kılom yok ama gbk problmım var sbebını cok ıı bılıorum pco hastlqım,basıt seker fazla almam ve tabıkı karbonhıdrat fazlaykn proteın yonunden eksık beslnmem. ama artık bı son!!

Hoşgeldin, şimdiden sana bol azim ve irade dilerim :71:

uruzum bende burda paylaşım yapıcam :1:

dünkü menüm:

[1] Biber 100 gr 22
[2] Domates 3 ADET 42
[3] Sıvıyağ 5 GRAM 44.2
[4] uno sofra tam buğday 2 dilim 112
[5] Vişne Suyu(kompostu-şekersiz) 200 ml 108.4
[6] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[7] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[8] Brokoli 200 GRAM 70
[9] Armut 1 ADET 70
[10] Karnıyarık 0.25 67.5
[11] Pirinç Pilavı 0.50 163
[12] Kuru kayısı 3 adet 54
[13] CEVİZ 4 adet 108

Toplam : 1233.1 kal.

1 saat callan + 2 litre su

Papatyacım hoşgeldin, ideal kilona ulaşana kadar burdasın :16:
Listen güzel görünüyor, kalori de aynı şekilde :)

slm kızlar 10 gündür koptum diyetten... 19 mayıs tatiline memlekete bir gittim geldim hala konsantre olmamadım adet olcam bşde iştehım bi açık sormayın 10 gündür 2000 callerdeyim.. pazartesiden itibaren dönüşüm muhteşem olacak inşallah:27:

Arkadaşlar bugün 8.gün ve ben hiç kilo vermemişim hala 56 kiloyum =S

Diyet programına egzersiz eklemeyi dene, yine de kilo veremiyorsan bir doktora gitmende ve tahlil yaptırmanda fayda var canım, kilo vermekte zorluk yaşamanın nedeni herhangi bir rahatsızlık olabilir. :26:

slm kızlar 10 gündür koptum diyetten... 19 mayıs tatiline memlekete bir gittim geldim hala konsantre olmamadım adet olcam bşde iştehım bi açık sormayın 10 gündür 2000 callerdeyim.. pazartesiden itibaren dönüşüm muhteşem olacak inşallah:27:

Oh ohh afiyet olsun :39:
Tekrar hoşgeldin aramıza canım :16:
Bugüne kadar yaptığın kaçamakları bundan sonra daha temkinli olarak dengelersin merak etme :)

3 gündür çok fazla kalori kısıtlaması yapmadan, normal beslenerek ve bolca hareket ederek 1 kilo verdim o yüzden çok mutluyum :66: Bundan sonra mümkün olduğunca az kalori kısıtlaması yaparak devam edicem diyetime, hem o zaman diyeti bozma ihtiyacı da duymuyorum :)

Oh ohh afiyet olsun :39:
Tekrar hoşgeldin aramıza canım :16:
Bugüne kadar yaptığın kaçamakları bundan sonra daha temkinli olarak dengelersin merak etme :)

ay cnm sağol debgelerim inşallah.. yiyorum tutamıyorum kendimi ama nasıl suçluluk duyuyorum anlatamam.. neyse allahtan yolum az kaldı :61:

Herkese tünaydın :)

Diyeti bozmadığım zaman ne kadar da mutlu oluyorum, hayat daha bir güzel görünüyor gözüme :69:

Bugünü 1500 kalori ile tamamladım, ek olarak yine her zamanki gibi bol bol egzersiz yaptım :)

Çarşamba gününe kadar birkaç gram daha verebilmiş olmayı umuyorum.

ARKADAŞLAR MERHABA,
FORUMA YENİ ÜYE OLDUM. ASLINDA SİZLERİ YAKLAŞIK ON BEŞ GÜNDÜR TAKİP EDİYORUM... 15 GÜN ÖNCE 1,64 BOY VE 72,4 KİLO İLE REJİME BAŞLADIM... GÜNDE 45 DAKİKA KOŞU BANDINDA TEMPOLU YÜRÜYÜŞ VE DİYET İLE BİRLİKTE BUGÜN SABAH İTİBARİYLE 68,6 KİLOYA DÜŞMÜŞ BULUNMAKTAYIM... BUNDAN SONRA SİZİNLE DEVAM ETMEK İSTİYORUMM.. BENİ DE ARANIZA ALIN...

ŞUANA KADAR YEDİKLERİM :

Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165.00
pınar light karper 2 12.5 gr 40.60
Badem 5 gr (adet) 28.50
Kuru kayısı 1 adet 18.00

öĞLE YEMEĞİNDE DE 1 ADET LEVREK VE SALATA YİYECEĞİM.

Back
X