Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilon fazla değil ve buna rağmen 2 haftada 2 kilo verebilmişsin, ne kadar güzel, tebrik ederim![]()
Bu kalori sayarak zayıflama i$i cidden i$e yarıyormu$...:)
En qüzel yanıda diyet olarak qörmüyorum çünkü her istediqimi yiyebiliyorumm
ama fitnesi bıraktıqım anda kilo wermem duruyor :S
yinede 2 haftada 2 kilo sanırım fena deqil
sonunda 54 oldum :119:
Umarım hepimiz kısa sürede istediqimiz kiloya kawu$uruz :81:
mrb kızlar bu bende takip edıyorum sızı.bmr yanı hiç bişe yapmadan yaktığım kalari 1380 çıktı.ihtiyaç duyulan kalori 1660 çıktı.ben suan 59.5 cıvarıyım.aldığım kalori tam 1380 olursa kılo almamda vermemde oyle mi?uyusam bıle 1380 yakıyormuyum.kaç kalorı almalıyım haftada 1 kılo vermek için.spor yok ama.
Hayır canım 1380 kalori alırsan yerinde saymaz kilo verirsin. 1380 kalori bazal metabolizman yani 24 saat uyursan hiçbişi yemeden içmeden yakacağın kalori 1380dir.
Ama gün içinde ihtiyaçların dışında hiç hareket etmesen bile 1380den en az 300-400 daha fazla kalori yakarsın çünkü yemek yerken bile sindirimin için ayrı kalori harcıyorsun ayrıca uyuyan insanla oturan insanın nefes alıpverişlerinden bile yaktığın farkı da görürsün:)
Normalde günde 1800-1900 kalori civarında alırsan almazsın da vermezsin de. Bir kilo YAĞ vermek ise fazladan 7000 kalori harcaman ya da 7000 kalori azaltman demektir. Aldığın kalorileri 1200 civarına indirirsen haftada 1 kilo verirsin hatta ilk zamanlarda daha da fazla çünkü su ve kas kaybın da olacak.
Ben 1200ün altına düşmemeni öneririm kas kaybı artıyor.
Kolay gelsin:)
Hayır canım 1380 kalori alırsan yerinde saymaz kilo verirsin. 1380 kalori bazal metabolizman yani 24 saat uyursan hiçbişi yemeden içmeden yakacağın kalori 1380dir.
Ama gün içinde ihtiyaçların dışında hiç hareket etmesen bile 1380den en az 300-400 daha fazla kalori yakarsın çünkü yemek yerken bile sindirimin için ayrı kalori harcıyorsun ayrıca uyuyan insanla oturan insanın nefes alıpverişlerinden bile yaktığın farkı da görürsün:)
Normalde günde 1800-1900 kalori civarında alırsan almazsın da vermezsin de. Bir kilo YAĞ vermek ise fazladan 7000 kalori harcaman ya da 7000 kalori azaltman demektir. Aldığın kalorileri 1200 civarına indirirsen haftada 1 kilo verirsin hatta ilk zamanlarda daha da fazla çünkü su ve kas kaybın da olacak.
Ben 1200ün altına düşmemeni öneririm kas kaybı artıyor.
Kolay gelsin:)
tebrik ederim canım günlük kaç kalori aldın acaba merak ettim:26::26:
Kalori ihtiyacı hesaplama sitelerinde ortalama 2100 kalori ihtiyacım var görünüyor. Ben de ona göre 1400-1600 kalori arasında beslenme programı izliyorum. 1 buçuk kilo verdim 1 buçuk haftada :)) Ama doğru mu hesapladım ihtiyacımı bilemiyorum. Aslında oldukça kolay yapıyorum diyet hiç zorlamıyor ama yanlış mı yapıyorum, sonradan kilo vermem durur mu bilemiyorum. :18:
Haklısın, hareket çok önemli, eve dönüşlerde mesafeyi artırıp yürüyüşü 20 dk'nın üzerinde çıkarmaya egzersiz yapmaya çalışıyorum ama bazı günler evde oluyorum staja gitmiyorum, o zaman da iyice tembelleşiyorum.Tempolu yürüyüşe başlayabilseydim giderdi kilolar
![]()
saol canım benim cvp için.ben 3 gün 1100 kalori aldım ama kılo aldım canım.neden anlamadım.uyusam bıle kılo verrım bu kalorıyle dıyodum.ama senın dediğin mantıklı,spor yapmadanda kalori yakıyorum vermem gerek.napacam bılmem.hepımıze kolay gelsın.sen kaç kılosun canım.boyun kaç