Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de 63 kg dan 55 e bugün itibari ile düşmüş bulunuyorum kalori sayımı ile :) hedefim 55 di ama şimdi 52 oldu . ben metabolizması çok yavaş biriyim daha önce rejim yapıp kilo aldığım da olmuştur. troid, şeker de ölçtürdüm kaç kere kilo veremediğim için ama hep normal çıktı. nihayet kalori sayımı ve spor ile vermeyi başardım. metabolizması yavaş birisinin spor yapması şart. ben önceleri hulahoop çeviriyordum yani annem el koyana kadar. sonra jimnastiğe başladım. haftada 4-5 kere 1 saat yapıyorum. ben Tülin Şahin'in nesfit hediyesi olarak verilen kitapçığında gösterdiklerine bir kaç şey ekledim, öyle yapıyorum. bir de kırmızı ve yeşil biberi elektrikli ızgara da yağsız pişirip üzerine light yoğurt döküp yiyorum çoğu kez çünkü çok az kalorisi var ve de doyurucu.. ama ben herkesten az kalori alıyorum. mesela 1200 ün altına düşmeyin diyor herkes ve hesaplara göre günde 2000 kalor almam gerekiyordu kilomu korumak için ama ben zaten hiç bir zaman 2000 kalorilik yemem ki ve buna rağmen 63 e çıkmıştım. ben başlarda 1200 kalori alıyordum, 57 ye düşünce artık sabit kaldı ben de 900 kalori falan alıyorum, aç kamıyorum ama az kalorili şeyler yiyorum sadece. 4 ayda ancak 8 kilo verebildim. benim yediğim kadar az başkası yese herhalde bi deri bir kemik kalırdı ama ne yapayım ben de böyle yaşıyorum artık.bir de bol bol meyve, domates , salatalık, marul, semiz, biber yiyorum. zaten toplasam günde 200-300 kalorilik şeyler. ben et yemediğim için her gün bir yumurta ve gevrekle beraber süt tüketiyorum protein için. eskisinden çok daha sağlıklı hissediyorum şu an![]()
Ben de yeni üyelerdenim. Sizin konuyu başından beri okuyorum. Ama hala bitmedi. Paylaşımlarınız için teşekkürler. İzin verirseniz sizinle devam etmek istiyorum.
Diğer diyetleri yapamayan ya da belli bir süre yaptıktan sonra bu diyetlerden bıkanlar... Kalori sayımıyla zayıflamaya çalışanlar, deneyimlerimizi buradan paylaşalım.![]()
Arkadaşlar ben aradım taradım iki tane site buldum kalori sayımı yapan ama biri (kilotakibi) hiçbir zaman açılmadı.Diğerine ise (kalorisepeti) başladım ve memnun kaldım ama bugün itibariyle o da hiç açılmıyor.Acaba bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum yoksa sizlerde de mi açılmıyor?Sizlerden yardım istemiştim ama kimseden ses çıkmadı.Bu siteleri nasıl açabilirim veya aynı içerik ve ayarda farklı site bilen varsa benimle paylaşabilir mi?Bu arada şimdiye kadar diyet deneyimlerim olmuştu ama ilk kez bu yöntemle hiç sıkılmadan,zevk alarak diyetimi devam ettiriyordum,o yüzden benim için önemli.
Ben kalori spe.tini kullanıyorum. Çok da memnunum. Biraz önce akşam da girdiğimde problem yaşamadım. İstersen sitesine mail at. Yardımcı olacaklardır.
Fikir ve yardım için teşekkürler.Evet ben de kal. sepetini çok beğendim,umarım bir daha tutukluk yapmaz hep açılır çünkü uygulamaya başlayıp devam edince insan eksikliğini hissediyorBen kalori spe.tini kullanıyorum. Çok da memnunum. Biraz önce akşam da girdiğimde problem yaşamadım. İstersen sitesine mail at. Yardımcı olacaklardır.
ben de 63 kg dan 55 e bugün itibari ile düşmüş bulunuyorum kalori sayımı ile :) hedefim 55 di ama şimdi 52 oldu . ben metabolizması çok yavaş biriyim daha önce rejim yapıp kilo aldığım da olmuştur. troid, şeker de ölçtürdüm kaç kere kilo veremediğim için ama hep normal çıktı. nihayet kalori sayımı ve spor ile vermeyi başardım. metabolizması yavaş birisinin spor yapması şart. ben önceleri hulahoop çeviriyordum yani annem el koyana kadar. sonra jimnastiğe başladım. haftada 4-5 kere 1 saat yapıyorum. ben Tülin Şahin'in nesfit hediyesi olarak verilen kitapçığında gösterdiklerine bir kaç şey ekledim, öyle yapıyorum. bir de kırmızı ve yeşil biberi elektrikli ızgara da yağsız pişirip üzerine light yoğurt döküp yiyorum çoğu kez çünkü çok az kalorisi var ve de doyurucu.. ama ben herkesten az kalori alıyorum. mesela 1200 ün altına düşmeyin diyor herkes ve hesaplara göre günde 2000 kalor almam gerekiyordu kilomu korumak için ama ben zaten hiç bir zaman 2000 kalorilik yemem ki ve buna rağmen 63 e çıkmıştım. ben başlarda 1200 kalori alıyordum, 57 ye düşünce artık sabit kaldı ben de 900 kalori falan alıyorum, aç kamıyorum ama az kalorili şeyler yiyorum sadece. 4 ayda ancak 8 kilo verebildim. benim yediğim kadar az başkası yese herhalde bi deri bir kemik kalırdı ama ne yapayım ben de böyle yaşıyorum artık.bir de bol bol meyve, domates , salatalık, marul, semiz, biber yiyorum. zaten toplasam günde 200-300 kalorilik şeyler. ben et yemediğim için her gün bir yumurta ve gevrekle beraber süt tüketiyorum protein için. eskisinden çok daha sağlıklı hissediyorum şu an![]()
kızlar yöntemi uygulayanların fikrini almak istedim.ii bir siteye üye oldum hesaplıyorum dünden beri kalorileri.ben 60 kiloyum, boyumda 1.70 57 olmak istiyorum.bu yöntemle kilo verebilirim umarım.şuan 1 ayda 3 kilo vermek için 1350 kalori almam gerekiyormuş,zor gelmiyor açıkçası bu yöntem şimdilik bakalım sonuç ne olucak:))