Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lleittcat bana konuyla ilgili özel mesaj aatmış henüz özel mesaj yollayamıyorum mesaj sayım az olduğu için yesil cay iç günde en az 2 bardak ben aksam yemeklerinde sadece et ve salata yiyordum en çok 1100 kalori ile günü bitiriyordum beyaz ekmek cips cerez çikolata yememeye calışlleittcat .!.:mrb,
çok iyi kilo vermişsiniz deneyiminizden yararlanmak istiyorum nasıl verdiniz acaba?Bir de kalori sayım yöntemini nasıl uygulayacağım yardımcı olurmusunuz 61 kg dan 53 e inmeyi planlıyorum :)
bende bugün başladım süper bir yöntemmiş çok motive edici..
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım çok teşekkürler sayenizde yeni bir yöntem ve site keşfetmiş oldum. kontrolum daha kolay oluyor.Kontrol elde olunca irade daha çok oluyor. kal. sepeti gerçekten harika 3 gündür bende bu yöntemi uyguluyorum. Günlük almam gereken kaloir 1342 yalnız spor yaptığım için daha az almış oluyorum. Bence en başarılı yöntem bu yöntem kalıcı bir zayıflama sağlayacağımıza inanıyorum. Herkeze diyetinde başarılar diliyorum.
20-08-2011 -1124.14 kalori
19-08-2011 -1067.11 kalori
Boy: 1.68
Kilo : 84 kg
Hedef 62 kg
Son Tarih : 25.12.2011
kızlar hoşgeldiniiizzz...ikinize de başarılar diliyorum..![]()
hoşbulduuukkk..5 gün oldu tartılmadım çok merak ediyorum 7 gün olmasını beklıyorum..siz de kilolarınızı bu yöntemle mi verdınız hepsini? hergün kalori sayıyormusunuz
birde mutfak tartısı gerek siz herseyı ne güzel gramını bılerek hesaplamışssınız
evet biz yeni girdik sayfaya herkes çoktan gitmiş maalesefbenim yarın 1 hafta oluyo tartılmam gerek..