Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
sevgili BBD, sanirim kalori hesapladigimiz sitedeki sistemden bahsediorun.. yaptigin spor zaten fazladan hareket oluyor bedenin icin yani kilo vermeye destek olarak düsünüyorum ben ve ayri tutuyorum, mesela bisiklete biniyorum haftaici hergün. ama onu yazmiyorum cünkü kalori düsüyor ve daha fazla yemege yer aciliyor verdigin örnekteki gibi.. o zamanda zaten 1300 kalorilik diyet yapmis olmuyorsun.. direk olarak artiyor.. bu benim görüsüm. kesin kural degil.. insallah bi fikir olur sana da :54::54:

teşekkürler canımm=)) dediğin gibi sitedeki sistemden karışmıştı kafam. hani kaloriyi 1300de tutup üstüne spor yapınca acaba zararlı mı olur diye bile düşünmedim değil hani =)

regencim ben kalori sayımıyla vermedim bu kiloyu...aslında 5 aydır 1100 kaloriyle 90 dan 75 e düşmüştüm...2 hafta tatile gittim...78.5 kiloyla geri döndüm..bu 3.5 kiloyu farklı bi yöntemle veriyorum...bi arkadaş gelişmeleri yaz lütfen demişti de o sebeple sonucu burada da paylaşıyorum.pazartesiden itibaren yine kalori saymaya devam edeceğim....

canım nasıl gidiyor diyet ne zaman başlıyoruz kalori saymaya :)

bu diyeti yaptım 1 ayda 5 kilo verdim ve hiç aç kalmadım yanında 2 fincanda yeşil çayla birlikte.. birkaç gün sonra tekrar başlamayı düşünüyorum 1 5 kilo daha versem süper olacak

aaa cok güzeell... ben de baslamistim ama ilk gün patates günü oldugu icin hemen geri birakmistim dayanamayip.. en iyisi ben yarin tekrar baslayim.. insallah bende de ise yarar :52::52::52::52::52::52:

sey bir de canim son bi soru.. tuz da kullaniyor musun bu diyette??? ben ilk gün patatese hic tuz koymadigim icin bezmis devam edememistim.. belki de sirri tuzun olmamasidir diye düsünmüstüm ama..

yok canım ya..ben de tuzsuz yiyemedim...tuz kullandım..bazen kaçamak da yaptım..bu sabah itibariyle 75.6 kiloyum.bugün yumurta günü..son gün..yarın sabah 74 lü bir rakam görürüm..süper bi diyet...

teşekkürler canımm=)) dediğin gibi sitedeki sistemden karışmıştı kafam. hani kaloriyi 1300de tutup üstüne spor yapınca acaba zararlı mı olur diye bile düşünmedim değil hani =)

yaa o konuda haklisin.. istersen siteye sor. ben bi kere yazmistim cevap geldi bana.. sana da gelir muhtemelen. ama ben hareketleri ayri tutuyorum.. öyle hesaplayinca bulasik yikama dahi var mesela, tv izleme, bilgisayar kullanma gibi... hepsini girersen geriye pek bir sey kalmiyor ve yemege yer aciliyor :50::50::50::50: o yüzden ben hareketleri girmiyorum.. bazal metabolizma zaten ortalama 1500 kalori yakiyor, yani organlarin calisma uyku vs gibi.. bununla birlikte bi bayan ortalama 2200 kaloriye ihtiyac duyar dersek, zaten 1300 alinca (bazen de ucu kacinca :1::1::1:) geriye kaliyor 900 kalori acik.. bir kilo vermek icin ortalama 7000 kalori harcamak lazim.. yani ideal olan 1haftada 1kilo bu hesaba uyuyor.. o zamanda hareketleri hesaba katmamak gerekiyor..

yok canım ya..ben de tuzsuz yiyemedim...tuz kullandım..bazen kaçamak da yaptım..bu sabah itibariyle 75.6 kiloyum.bugün yumurta günü..son gün..yarın sabah 74 lü bir rakam görürüm..süper bi diyet...

aman canim ya masallah aman aman hastalanma sakin :nazar::nazar::nazar::nazar: yani bize göre güzel gidiyor, ama vücudun yorulmasin.. peki senin boyun kac canim.. böyle hizli veremiyorum ben mesela.. ya da metabolizman hizli calisiyordur belki de.. ben sanssizim yaaa sindirim sorunum da var benim :59::59::59::59::59:

bu diyeti yaptım 1 ayda 5 kilo verdim ve hiç aç kalmadım yanında 2 fincanda yeşil çayla birlikte.. birkaç gün sonra tekrar başlamayı düşünüyorum 1 5 kilo daha versem süper olacak

ayy verin kilolai kizlar verin.. sizi gördükce cesaret aliyorum.. :52::52::52::52::52:

Biri bana bi fikir versin :43: Günlük kalori ihtiyacım 1740mış. Ayda 3-4 kg vermek için ne kadar kalorilik bir diyet yapmam gerekiyor benim? 1200 iyi midir?:44:

Biri bana bi fikir versin :43: Günlük kalori ihtiyacım 1740mış. Ayda 3-4 kg vermek için ne kadar kalorilik bir diyet yapmam gerekiyor benim? 1200 iyi midir?:44:

merahaba.. bir kilo vermek icin ortalama 7000 kalori harcamak lazim, eger 1200 kalorilik bi diyet yaparsan, 500 kalori az almis olursun ve bu da bir haftada 3500 kalori eder ve ortalama yarim kiloya denk gelir.. belki yürüyüsle felan desteklersen, 1kiloya yaklastirabilirsin haftalik kilo vermeyi.. o zaman da ayda zaten 4kilo vermis olursun.. ama bunlarin hepsi matematiksel hesap.. vücudun nasil tepki verir onu bilmiyorum.. insallah yardimci olmusumdur :54::54::54:

Evet Regen çok teşekkür ederim!!! :71: Yürüyüş imkanım yok ama kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum sanırım etkisi olur :)

Evet Regen çok teşekkür ederim!!! :71: Yürüyüş imkanım yok ama kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum sanırım etkisi olur :)

aaa evet, benim var evde bi tane düstügümden beri süremiyorum maalesef ama inan cok iyi geliyor, hani bisiklet sayesinde direk kilo veremesen de, karnin iceri cekiliyor, bacaklarin toparlniyor.. ortalama 2haftada farkettim inan.. ben biraz yemegi kacirdigim icin kilo veremedim ama sIkIlastIgImI hissettim.. su dizimdeki yara iyilessin, hemen baslicam tekarar.. burda bikac arkadasim daha var benim gibi kiloyla ugrasan, bi abla var 40li yaslarinda, nasil güzel kilo verdi bu yürüyüs sayesinde.. üstelik o yaslarda metabolizma yavaslar.. yani yürüyüsün hakkini yememek lazim..

Ne güzel inşallah ben de verebilirim onun gibi. Tabi önce başlamam gerek :9: Sıkılaşmaya da ihtiyacım var karın bölgesinde. Ticker yaptım kendime bu arada ama profilime ekleyemiyorum :44:

Ne güzel inşallah ben de verebilirim onun gibi. Tabi önce başlamam gerek :9: Sıkılaşmaya da ihtiyacım var karın bölgesinde. Ticker yaptım kendime bu arada ama profilime ekleyemiyorum :44:

sitede tickerla ilgili bi tokic var sanirim, ordan bilgi edinebilirsin, ben de hic anlamiyorum tickerden...

tebrikler canım...yine verirsin inşallah...

sağol bacım...iyiyim..yumurta yemekten içim dışım yumurta kokuyor gibi geliyor bana...neyse bitti sayılır...sabah olunca 2 dilim kepek ekmekten light peynirle bi tost yapıcam kendime..yanında domates,salatalık...çay...özledim valla...sen nasılsın..

sağol bacım...iyiyim..yumurta yemekten içim dışım yumurta kokuyor gibi geliyor bana...neyse bitti sayılır...sabah olunca 2 dilim kepek ekmekten light peynirle bi tost yapıcam kendime..yanında domates,salatalık...çay...özledim valla...sen nasılsın..

ayyy yumurta da patates kadar zor olmali yaa... ben de napayim nette takiliyorum sadece.. bir de seni gipta ile takip ediyorum.. su boya badana islerimiz bitsin, ben de baslicam yaa... bu sefer tuzlucam patatesi :60::60::60: en cok hosuma giden kismi et günü oldu vallahi.. canim peki bu kadar cabuk verdin, nasil hissediyorsun kendini??? yorgunluk felan var mi?? bir de seyi merak etmistim ben, boyunkacti ayip olmazsa... ben de kendimle kiyaslamak icin soruyorum, ben neden veremiyorum diye :59::59::59::59: sanirim metabolizmam yavas...

metabolizması yavaş olanlar için nescafeyi önerebilirim. ben diyet yaparken çok içiyordum. tabi fazlası sağlıklı değil ama günde bir fincan iyi geliyor.

benim 5 günlük diyet bugün bitiyor...yarın başlayalım kız kalori saymaya...4 ay sonra 60 kilodayım...kim tutar bizi...:64::64::64:

Tamam tatlım yarın başlayalım hergün yediklerimizi yazalım ve toplam kalorimizi de yazalım 1 hafta sonra holywood yapacam o zamana kadar sayalım kalorileri

metabolizması yavaş olanlar için nescafeyi önerebilirim. ben diyet yaparken çok içiyordum. tabi fazlası sağlıklı değil ama günde bir fincan iyi geliyor.

sade sekersiz kahve mi??? hemen denerim vallahi arkadasim cok sagol.. bir de bu noktayi belirtirsen cok mutlu olurum.. benim metabolizmam da sindirim sistemim de cok yavas... insallah iyi gelir bana da :52::52::52::52::52:

Tamam tatlım yarın başlayalım hergün yediklerimizi yazalım ve toplam kalorimizi de yazalım 1 hafta sonra holywood yapacam o zamana kadar sayalım kalorileri

holywood mu! ben de bi fethiye yaptım..yeni döndüm..he hee..

Back
X