Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kilomu bildiriyorum 3 hafta oldu başlayalı ama bu hafta çok ciddi davrandım ve 64 ile başladığım haftayı 62.8 ile bitirdim İLK HAFTA VERDİĞİM 750 GR 2. HAFTADA ALMIŞTIM BU HAFTA 1.200 GR VERMİŞ OLUYORUM
merhaba kızlaracaba ince bir hamburger köftesini teflonda yağsız pişirsem kaç kalori eder?:44:öğlen kendimce bir hamburger yapıp yicem ama köfteyi hesaplıyamadım
![]()
merhaba kızlaracaba ince bir hamburger köftesini teflonda yağsız pişirsem kaç kalori eder?:44:öğlen kendimce bir hamburger yapıp yicem ama köfteyi hesaplıyamadım
![]()
normal 1 adet kofte sanırım 70 kl ,bence cok fazla deıldır sonucda oda kofte yanı:)))) paketınde filna yazmıyormu..
canım bir hamburger 260 kkal. ekmekleri unonun hamburger ekmeklerinden olsa 140 kalori eder. bu durumde köftesi taş çatlasın 110-120 kalori eder.
bu ekmek te 189 kalori yazıyor canım:18:köftede bu kadar ederse uff çok yüksek bir kalori çıkacak o zaman:18:
bu ekmek te 189 kalori yazıyor canım:18:köftede bu kadar ederse uff çok yüksek bir kalori çıkacak o zaman:18:
bende hamburger yemek istiyorum ama kendimi hafta sonuna saklıyorum... çorbaya talimm![]()
dünkü menümü yazayım.
sabah; 1 dilim tam buğday ekmeği, 4 zeytin, 1 domates 120 kkal.
ara; 22 gr hobby çikolata 115 kkal
öğle; 4 yemek kaşığı tavuklu patates yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği 390 kkal
akşam; 3 yemek kaşığı ıspanak yemeği, 3 yemek kaşığı yoğurt, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 tane hot shots kfc 360 kkal.
ara; 0.75 porsiyon panna cotta 315 kkal.
toplam 1300 kkal. 40 dakika da tempolu yürüyüş yapmıştım.
bugün de sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği, 30 gr yörük peyniri, 4 tane küçük gofredo, toplam 300 kkal.
öğlen de;
marullu ton balıklı sandwiç 400 kkal.
akşam ne yiyeceğimi bilmiyorum. bugün 3 tane iş görüşmem var kızlar, bana dua edin :)
demin 40 dakikalık tempolu yürüyüşümü yaptım. toplam 1250 kkalı geçmem sanırım bugün.
bu arada kızlar ben hamburgerin 250 kalori olduğuna inanmıyorum.çünkü benim evde hazırladığım ketçap,mayonez,kornişon gibi çok kalorili şeyleri koymamama rağmen köftesine 70 kalori demememe rağmen toplamda 272 kalori yaptıbirde düşünün köfteyi yağda kızartsaydım içine ketçap mayonez doldursaydım sonuç ne olurdu Allah bilir
hamburger ekmeği:189
hamburger köftesi:70
yarım domates:7
5-6 gr soğan:2
2 yaprak marul:4
toplam 272doydummu hayır
![]()
neyse bugünkü menüme geçeyim
2 dilim ekmek:140
20 gr tahin helvası:103
1 hamburger:272
büyük bir elma:70
sebzeli mercimek çorba:200
50 gr yoğurt:44
TOPLAM:829 KALORİ
iş görüşmesi zamanında bende okadar cok yaptım kii hergün 2 3 tane Allah yardımcın olsun canımm.. gönlüne göre bir işş olur inşallah..
sen benden çok küçükmüşsün canımben senden tam 10 yaş büyüğüm
şuan kaç kilo olduğumu bilmiyorum pazartesi tartılacam umarım vermişimdir :18:ama dün şöyle bir tartıya çıktımda hala 61.100 görünüyodu
yani sadece 300 gr vermişim 4 günde
metabolizmammı yavaş yoksa yağ kaybı olduğu için bu kadar az olması normalmi sizce?