Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
Bugünü unutmuşum.

Bugün de,
1 haşlanmış yumurta 80
80 gr kaşar peyniri 323
2 dilim kepek ekmeği 120
3 dilim domates 8
=531

4 küp şeker 20x4 (esmer şekerin kalorisini bilmiyorum)=80

yarım dilim kavun 13
1 köfte 70
2 dilim yoğurtlu patlıcan (50 gr yoğurt+5 gr z.yağı+30 gr patlıcan) 199
2 dilim kepek ekmek 120
=282

50 gr tavuk 57
2 köfte (60 gr) 114
tere salatası (50 gr yoğurt+tere) 41
2 dilim kepek ekmek 120
=332

Hepsi, 1225, belki meyve falan yerim bi de çayı şekerli içmeyi planlıyorum. 1600 kalorilik yapıyorum normalde ama bazen 1400'e düşürüyorum, haftasonları özellikle. Bugün 1400'ün üstüne çıkmam diyorum.

Ben en son tartıldığımda 1.1 kg vermiştim, daha sonra hiç tartılmadım. 3-4 hafta sabredip sonra kilomdaki değişiklikleri görmek istiyorum. Kilomdaki değişikliği birden göreyim ki sürpriz olsun :61:

Tartıda güzel değişiklikler gören var mı? Sonuçları bizlerle paylaşın, biz de moral bulalım :8:

İnşallah daha nice 1'ler 2'ler verirsin :) Ben de ilk haftada 2 kilo oynadı ama 1 kilosunun yağ olduğunu sanıyorum geri kalanı su falandır. Şu anlık bir değişim yok.

merhaba kızlar...
ben geçen yıl kalori diyeti yaptım 1300 kalorilik diyetim vardı onunla 13 kilo verdim
daha sonra montiange diyeti yaptım ve toplamda 26 kilo verdm
fakat hedefim 58 kilo olmak
ama artık ne yaparsam yapayım veremiyorum
yani hangi yöntemi uyguluyorum ben bile bilmiyorum 2 gün detoks yapyorum . gün yiyorum ama
artık bu git gellerden çok sıkıldım ve günlük 1000-1100 kalori alıp bir liste yapmak istiyorum
kısaca kenidmiii tanıtdımm:16::16:

merhabaaa kızlarr
kaloriiyi nasıl hesaplıyorsunuz acaba?
yani bi site filan varmı

Kalorisepeti ve kilotakibinden kalori hesaplaması yapıyorum ben, bir yiyeceğin kalorisini her ikisinde de kontrol ediyorum eğer bir farklılık varsa en yüksek kaloriyi kabul ediyorum :)

merhaba kızlar...
ben geçen yıl kalori diyeti yaptım 1300 kalorilik diyetim vardı onunla 13 kilo verdim
daha sonra montiange diyeti yaptım ve toplamda 26 kilo verdm
fakat hedefim 58 kilo olmak
ama artık ne yaparsam yapayım veremiyorum
yani hangi yöntemi uyguluyorum ben bile bilmiyorum 2 gün detoks yapyorum . gün yiyorum ama
artık bu git gellerden çok sıkıldım ve günlük 1000-1100 kalori alıp bir liste yapmak istiyorum
kısaca kenidmiii tanıtdımm:16::16:

Hoşgeldin Masum, seni monti başlığından tanıyorum :69:

Ben birçok diyet yöntemini araştırıyorum, değişik başlıklardaki gelişmeleri takip ediyorum, seni de montide görmüştüm :)

Çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim :71: Bu aşamadan sonra kiloların inatlaşmaya başlaması normal, senin de diyetten ziyade spora ve egzersize yönelmeni tavsiye ederim.

1000-1100 kalori demişsin ama en azından 1300 kaloriyle başlamanı tavsiye ederim, bunun yanında normalde biraz daha fazla spor yaparsın ve eminim güzel sonuçlar alırsın :16:

Kalorisepeti ve kilotakibinden kalori hesaplaması yapıyorum ben, bir yiyeceğin kalorisini her ikisinde de kontrol ediyorum eğer bir farklılık varsa en yüksek kaloriyi kabul ediyorum :)

Hoşgeldin Masum, seni monti başlığından tanıyorum :69:

Ben birçok diyet yöntemini araştırıyorum, değişik başlıklardaki gelişmeleri takip ediyorum, seni de montide görmüştüm :)

Çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederim :71: Bu aşamadan sonra kiloların inatlaşmaya başlaması normal, senin de diyetten ziyade spora ve egzersize yönelmeni tavsiye ederim.

1000-1100 kalori demişsin ama en azından 1300 kaloriyle başlamanı tavsiye ederim, bunun yanında normalde biraz daha fazla spor yaparsın ve eminim güzel sonuçlar alırsın :16:

merhaba uruzz, evet bi sürede monti diyeti yaptım pko dan dolayı
ama zor bir diyet hakkını vererek yapmak gerekiyor
1300 kal çok degilmi cnmm :26::26::26:
sporu eklemeyi unutmuşum
günlük 1 saat yüüryorum bird eplatesee başlıycma yarındna itibaren malzemelerim geldi dün:8::8:

birde çok hareketli geçiyor günlerim
ikizz ogluşlaırm var 2.5 yaşındaa
götür gezdir getir,yıka,uyutu
ve her sabah 6 d akalkıp yürümye giidyorum m abuna ragmen yerimde sayıyorum
1 versem ertesi hafta geri alıyorum:14::14:

merhaba uruzz, evet bi sürede monti diyeti yaptım pko dan dolayı
ama zor bir diyet hakkını vererek yapmak gerekiyor
1300 kal çok degilmi cnmm :26::26::26:
sporu eklemeyi unutmuşum
günlük 1 saat yüüryorum bird eplatesee başlıycma yarındna itibaren malzemelerim geldi dün:8::8:

birde çok hareketli geçiyor günlerim
ikizz ogluşlaırm var 2.5 yaşındaa
götür gezdir getir,yıka,uyutu
ve her sabah 6 d akalkıp yürümye giidyorum m abuna ragmen yerimde sayıyorum
1 versem ertesi hafta geri alıyorum:14::14:

Hayır, 1300 kalori kesinlikle fazla değil. Bilinenin aksine kalori miktarını çok fazla düşürmek fayda yerine zarar getiriyor beraberinde.

Kalori diyetine yeni başladığım zamanlarda biraz da aceleci olmamın getirdiği sabırsızlıkla 1100 kaloriye kadar düşürdüm bazen kalori alımımı ama kesinlikle tavsiye etmem.

Senin kilonda biri için 1100 kalori az olur, mümkün olduğunca 1200 kalori altına düşmemek, en kötü ihtimalle de 1000 kalorilik bir diyet uygulamak gerekiyor ama 1000 kalori yine de pek tavsiye edilmiyor.

Benim de kilom öyle çok fazla değil, 70'lerdeyim ama bazen bilerek ve isteyerek 2000 kalori aldığım günler yapıyorum ama sporumu asla aksatmıyorum, ilk 3 gün 1.1 kg vermiştim, 7-8 günden fazla oldu tartılmadım ama yine de güzel sonuçlar bekliyorum :)

Herkes kendi bedenini iyi bilir ama ben başlangıçta 1000 ya da 1100 kalorilik bir diyet yapmanı önermiyorum, karar sana kalmış canım :16:

aslında haklısınn ne kadar az yersek meta okadar duruyor benimki çok yavaşladı ama sebebii keisnlikle benim bunu biliyorum
son zmanlarda hayatımdan herşeyi çıkardım şeker,karbonhidrat,meyve bile az yiyordum
olacagı buydu sonund aişteee
şi,mdi tekrardan yiyerek metamı hızlandırmamm lazım..

geçen yıl diyetisyene gittigimde 1300 cal diyet vemrişti ozman
80 li kilollardaydım
şimdi 64 ona göre netten hesaoplatıp bakayım cnm saol

Denizliden yazıyorum.2 yıldır antidepresan kullanıyordum.şükür tedavim bitti.Hayata döndüm nihayet:66::66::66:Ama o süre içinde maalesef 90 kilo olmuşum.:44:2 ay önce diyete başladım.Kalori sayıyorum.1.5 ayda 83 kiloya indim.Ama 2 haftadır gram veremiyorum.Tartının yerinde bi eğrilik mi var diyerek yerini bile değiştirdim ama nafilee:50:NAPCAM BEN YAAAAA

Denizliden yazıyorum.2 yıldır antidepresan kullanıyordum.şükür tedavim bitti.Hayata döndüm nihayet:66::66::66:Ama o süre içinde maalesef 90 kilo olmuşum.:44:2 ay önce diyete başladım.Kalori sayıyorum.1.5 ayda 83 kiloya indim.Ama 2 haftadır gram veremiyorum.Tartının yerinde bi eğrilik mi var diyerek yerini bile değiştirdim ama nafilee:50:NAPCAM BEN YAAAAA

merhabaa duraklama olması normall
bitki çaylaır filan iç metanı çalıştırmak için
baharat kullann
bend eşuan aynı durumdayım sinir oluyorum ya bir ver bir all akç aydır sürünüyorum:37::37:

Bu kadar kilo verdikten sonra belli bir süre için kilo vermenin durması normal, bu süreçte sabırlı olmak lazım :) Yaptığın sporu biraz arttır, istersen bir süreliğine diyet değişikliği yap. Kendiliğinden tekrar kilo vermeye başladığını göreceksin :16: Verdiğin kilolar için de tebrik ederim canım, çok büyük bir başarı :65:

Bugün de kaçamak yapmadım, uzun zamandan beri kaçamak yapmıyorum o yüzden çok mutluyum :34: Bugün tek eksiğim egzersizdi, fazla zaman ayıramadım ama haftanın geri kalanında bugünün acısını çıkaracağım :81:

bugn sebze detoksu yaptım yarındna itibaren başlıyorum saymayaaa:16:

Kızlar yazdıklarınız için tşk.demek bu devasa beden 1200 kaloriyle de yaşayabiliyormuş:53::53::53:yazık ya kıyamam ben ona:34::34:

Yine ben...Uruzum ben spor yapamıyorum.kalça çıkığım var tek taraflı.maalesef hareket yasak.tek izin verilen spor dalı: Yüzme.Havuzlara giden servis ayarlayabilirsem deneyecem şansımı.Ama şimdilik açııııım:56::56:

bugn sebze detoksu yaptım yarındna itibaren başlıyorum saymayaaa:16:

Hadi hayırlısı, inş istediğin sonuçları alırsın :66:

Yine ben...Uruzum ben spor yapamıyorum.kalça çıkığım var tek taraflı.maalesef hareket yasak.tek izin verilen spor dalı: Yüzme.Havuzlara giden servis ayarlayabilirsem deneyecem şansımı.Ama şimdilik açııııım:56::56:

Geçmiş olsun canım, bu durumda kilo vermenin biraz yavaş olmasına karşı biraz sabırlı olmalısın, senin de bildiğin gibi uzun ve yorucu bir süreç olacak bu. Spor yapma imkanın olmadığı için mecburi olarak kalori miktarını düşürüyorsun, yeri geldiğinde 1200 kalori ile de doyabiliyor insan, en azından idare etmeyi öürenebiliyor :)

Düzenli olarak buraya gelir ve yediklerini yazarsan elimizden gelen desteği veririz canım :16:

Günaydınlar...
Nasılsınız arkadaslar...
Dunki ufak bır kacamak harıcı ıyı gıdıyorum...
Yarın tartılacagım...
1 Hazıranda sporla bırlıkte baslamıstım...
Bakalım sonucu merak edıyorum...
Ramazan gelmeden bu ısı hafıfletmek lazım... :86:

Aslında toplam kaloriye bakınca fazla değil de hepsi tatlı ve karbonhidratlardan olmuş :D Pastalar donutlar kandil simitleri yiyip nasıl 1600lerde kaldınız hiç anlamadım benim menümde bunlar olsa 2500lere vurmuştum:1: tadımlık yediniz heralde :) Tadımlık yemek de sizi kesiyorsa oh ne ala :D

Bugün sebze meyve ağıtlıklı yeyip dengelersiniz artık fazla bir şey kaçmamış bence :34:

valla yediklerimin hepsini yazdım kaloriler bana torpil geçip az mı hesapladılar
acaba:1::1::1:

Canım sucuk çekiyor ama kalorisi bana yememem gerektiğini söyledi, zaten kaç gündür hep karbonhidrat hep yağ alıyorum :9:

Back
X