Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de hassas tartı yok, internetten gramların mutfak ölçülerine göre nasıl bulunacağına bakıp yaklaşık olarak hesaplıyorum.selamm kızlarr......
benim hasssas tartım yok yedikelerimi gram olarak lçemiyorumtabiki
artık üç aşagı beş yukarı hespalıycazzz
birşey sorucam diyetisyenler slaatanın kalorisini almazlar hesaplarken
ama bu hespa yapan sitler onuda hesaplıyor?
birde kolay bir site buldum hesaplamak için ama dogrumu sonuç veriyor bilemiyorum:26::26:
Bende de hassas tartı yok, internetten gramların mutfak ölçülerine göre nasıl bulunacağına bakıp yaklaşık olarak hesaplıyorum.
Salataların içine zeytinyağı, mısır, zeytin vb konulduğunda kaloriler artıyr. Özellikle yağ açısından bakıldığında bir kaşık yağ 80-90 kalorilerde... Dolayısıyla kalori hesaplanıyor. Mesela bir domates de 25, marul 10, havuç, mısır vs derken oluyor 150-200, yağı biraz fazla koyarsan bu rakam 300'lere rahatlıkla çıkıyor. Tavuklu, ton balıklı salata yendiğinde bunlar da kaloriye ilave oluyorlar. Salatanın da kalorisini hesaplaman en sağlıklısı yani... Ama tabii marulun vs nin enerjisi çok düşük olduğundan yazmana pek gerek yok :)
Kolay bir siteyse üç aşağı beş yukarı doğru sonuç verir diye düşünüyorum, istersen diğer sitelerle karşılaştır. Ben genelde tek bir site kullanıyorum ama ölçü istediğinden mesela 1 yumurtanın kalorisini veya bir yemeğin bütün olarak kalorisini google a yazarak buluyorum.
tşk edeirm cvp için bende salatalarıma yag filan koymuyorum aslında çok az kalorisi oluyor sanırım
sende çok güzel kilo vermişsin arkadaşım tebrik ederim hep kalori hesabı ile mi verdin![]()
merhaba, sürekli takipçinizim ama anca üye oldum. Belkide sizin kadar cesaretli olamadım için bu kadar geciktimbende ne kadar diyet yaparsam yapayım başarılı olamayacakmış gibi düşünenlerdendim. ama sizleri gördükçe aşka geldim. Benide aranıza alırsanız mutlu olurum :)
hoşgeldin arkadaşım.bizde senin gibiyiz.ama destek olcaz birbirimize.
boy kilo ne senin?
hoşbuldum arkdşm, boy 151, kilo 69. 5,5 ay önce doğum yaptım. 55 kilo ile hamile kaldım 76yla doğuma girdim, hastaneden geldiğimde 72dim. 1,5 ay içinde 69 a düştüm.düşüş o düşüş grm oynamadım. emzirmiyorum, öyle çokta yemiyorum ama kiloda veremiyodum. diyetisyene gittim mayıs 23 te, 1200 kalorilik diyet verdi. ona uymaya çalışıyorum. 69 la başladım, tartıda azalma var ama sabit değil bi aşağı bi yukarı anlamadım. Bu platformun diyetisyenden daha etkili olacağı kanaatindeyim.
Selam kızlar,
Ben de buraya katılmak istiyorum.. Kendimi çok fazla sıkmadan, sağlıklı-dengeli bir şekilde şu 3-5 kilomdan kurtulmak istiyorum.. Hani ayda 1 kg. bile versem kardır benim için.. Kendi değerlerime göre günlüğümü 1200 kalori civarında tutmam gerekiyor.. Diyet işini başaramıyorum maalesef, diyet denince ilkönce beynim isyan ediyor, özgür ruhum benBir lokma çikolatanın, yazın bu sıcağında buz gibi dondurmanın, karpuzun, kirazın tadını çıkarmadan olmaz değil mi
Tadını çıkaracağım ama hesabını da yapacağım.. Spor olarak da elimden geldiğince haftada 3 gün leslie 5 mil yürüyüş, 6 gün de callanetics yapmayı planlıyorum.. 2 haftada 1 tartı sonucumu da yazacağım.. Yarışmacı arkadaşlara başarılar
![]()