Kamudan istifa etmek

İnanın bunlar abartılacak şeyler değil çok daha beterlerini yaşadım yaşıyorum, eminim başka yaşayanlar da vardır. Kamuda esnek çalışıyoruz, o gün benim günüm değildi, üç kişi kavga etmiş, üçü de erkek, onlarla birlikte beni de çağırdılar, benim ne alakam var beni de çağırıyorlar anlamadım. Toplantı saatine 20 dakika kala mesaj atmışlar bende 32 dakika sonra görmüşüm mesajı, duymadığım kalmadı. İnsanlık hali, uyuyabilirim o an, telefonumun şarjı bitmiştir, duşta olabilirim, 32 dakika nedir ki, biz seni aradık ulaşamadık diyorlar. Takmak isteyen gözünün üstünde kaşın var der takar, yapacak bir şey yok maalesef, 3 senedir beni göndermek için yapmadıklarını bırakmadılar, kaçmadım, iyi mi yaptım emin değilim, hep bir panik halindeyim, gece hep rüyalarıma giriyor, onun yerine gidip özelde çalışsam belki de benim için çok daha iyi olacaktı.

Ama özeleştirimi de yapıyorum, tamam benimle ciddi ciddi uğraşıyorlar, eğitimim buraya göre çok üst derece çünkü, ama bende izin veriyorum, her söyleneni kafaya takıyorum, bir de ben akademisyenim, akademisyenler her gün okula gitmek zorunda değil diye mahkeme kararları var, ben 1 gün gitmesem sorun çıkıyor, ben daha dik dursam, panik yapmasam, stresi yönetebilsem çok daha az sorun olacak ama yapamıyorum. Sorun yaşamıyorsunuz demiyorum, mutlaka yaşıyorsunuz, sizi çok iyi anlıyorum ama bence siz de stres yönetemiyorsunuz, eminim sizin bu derece sıkıldığınız şeylere bir başkası aman kim takar deyip geçecek, biraz daha sakin kalmaya çalışın, kendime tavsiyem de bu :)

Pandemi donemi her sey son dk da belli oldu pek cok alanda hepimizin 7/24 telefonlari acikti her sektorde.sikayetiniz buysa sadece yanlis yaptiginiz derim ama farkli seyler varsa bilemem.lakim pandemide is yuku cok agirdi herkes icin

Tayin istemeyi neden düşünmüyorsunuz? Borçlarınızı ödemeyince de psikolojiniz iyi olmaz ve intihar eşiğine yine gelebilirsiniz

Cok uzuldum. Allah kolaylik versin. Biliyorum cok zor bir karar gercekten. Helal olsun esinize. Az cesaret gerektirmiyor. Insallah guzel kapilar acilir sizlere.

Nasıl yani. Cimere şikayet edilen memur hakkında üstleri soruşturma açıp savunma istemiyor mu
Cimer aslında iletişim merkezi adı üstünde. Vatandaşın sorununu ilgili kuruma iletmek görevi. Ordan gelen cevap ya da çözüm de vatandaşa iletiliyor. Fazlası değil. Memuru şikayet ettiğinizde o kişiyle ilgili işlemleri yine memurun çalıştığı kurum yapar. Burda konu sahibi amirlerinden şikayetçi zaten. Cimer değil de bir üst makama (genel müdürlüğe, bakanlığa vs artık nereye bağlı çalışıyorsa) şikayet dilekçesi yollarsa müfettiş yollayabilirler. O da epey uzun sürüyor, tanıklar dinleniyor vs vs. Amir olduğu için desteği de çok olur tepeden. Olan yine kıza olur. Ha ama taciz gibi bir şey varsa iş değişir tabi.

Cok uzuldum. Allah kolaylik versin. Biliyorum cok zor bir karar gercekten. Helal olsun esinize. Az cesaret gerektirmiyor. Insallah guzel kapilar acilir sizlere.
Eşim yine ne kendini ne beni kimseyi suclamiyor belki orda kalsam başımıza kötü birşey gelirdi diyor
Şimdi işsizlik yaş 38 olmuş çocuk isteyip hiç birşey yapamamak

Sizinle konusmustuk yanlis mi hatirliyorum?
Nasilsiniz kurumla gorustunuzmu
Belediyedeydiniz dimi, bizimki baska bir tiyatro sahnesi ama alisinca birakamiyorsunuz. Pavyon gibi demisler dusen kurtulamiyor ama herkes korkuyor
Evet evet belediye evraklarimi teslim ettim, şimdi soruşturma sürecinde bakalım. Hamileligimle ilgili henüz konuşmadım, hamilelikte 24. Haftami bekliyorum, sonra soracağım idari izin durumunu. Aslında hamile olduğumu evrak teslim ederken söyleyecektim ama herkes çok korkuttu şimdiden çok tepki alırsın vs diye öylece kaldı valla

Çakılı kadro derken. 3 yıl değil mi ?
Hayat boyu kalacak haliniz yok
Yok öyle değil. Bazı kurumların başka yerde teşkilatı olmaz mecbur ordasınız emekli olana kadar. Kurumlar arası geçiş yapmanız gerekir ancak, o da sağlam torpil istiyor.

Yorum yapamadim hadi bakalim hayirli olsun allah yuzunuzu guldursun birim bellimi

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…