ya bu sübyan muskası olayından bendede var ve ne yapacagımı bılemıyorum ne zaman hamıle kalsam bebısım rahmıme tutunma asamasına geldıgı zaman cok kotu ruyalar goruyorum aglayarak uyanıyorum hep gecelerı baada muska getırdıler onu taktıgım zaman bısey olmuyo ama pek te takmak ıstemıyorum kocaman kotu gorunuyooo ama boyle olursa hep mecbur takıcam bırde gecen ı bayanla tanıstım tesaduf bı ortamda oturuyoduk kadın benı gorunce rahatszılanmay basladı bende cok nazar varmıs kadın onun elektırgını almıs benden sonra yanlız bı odaya gıttık kadın benı bı guzel okudu ufledı bılıyosunuz belkı bende ıltıhap vardı kasıklarıma dokundu kadın senın kasıkların rahatszı dedı evet dedım kasıklarım bu ıltıhap yuzunden cok agrıyodu benım kadın o gun okuduktan sonra bı daha hıc agrımadı sasırdım kaldım ve senın nıye cocugun olmuyo dedı bende pıhtılasamyı anlattım soyle bana bı baktı senın bu yuzden olmuyo dusuklerın dedı bol bol dua okuman lazım dedı kadın ıcımde cok buyuk bı huzur bıraktı ınsallah onun dedıgı gıbı pıhtılasmadan falan degıldır ınsallah dualarla caremızı buluruz.[/QUOT
canim elbette herseyin basi
dua biliyosun ki dunya dualar uzerine kurulu
ben hamile kalmadan once 21 gun 21 felak 21 nas okudum uzerimde kotu ne varsa gitsin diye
hamile kalinca hep yasin okudum cok sukur rabbime binlercekere bebegimi dogurdum
bol bol dua et canim rabbim sinav icin yolladi bizi dunyaya
insallah olur canim rabbim buyuk hepimizin kalbindekni versin
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Geçen sizi haykıra haykıra hamileyim diyordum arkadaşlar. Bu benim 4 hamileliğimdi. 3 tane kayıbım olmuştu. Çok mutluydum ama içim titriyor ve korkuyordu. Ama bunlara rağmen bu sefer çok umutluydum, erken farkına vardık kesinlikle bebeğim benimledir diyordum. Umarım halende öyledir. Cumartesi doktorum baktı ve keseyi göremedi. Normal dedi pazartesi de görebiliriz. Benden yeni bir kan testi istedi. Enson perşembe günü kan vermiştim sonuçu 1000 di. Cumartesi yaptığımda doktor 2000 lerde olması gerekir dedi ama benim kan değerim halen 1000 de aynı şekilde duruyordu. Doktor bu iyi bir sonuç değil dedi ama herşey tam nette değil üzülme dedi. Bu sabah tekrar kan testi yaptım bir saat sonra çıkacak şuan da onun sonuçu bekliyorum. Rabbimin mucizeleri çoktur. Umarım kanım yüksel miş olur ve kesede bugün görünür. Benimde bu geçerdiğim kötü günler ve gözyaşlarım mutluluğum olur. Hepinizin dualarını bekliyorum.
canım sonucu hemen yaz çok merak ettim.ama içini ferah tut.sen.
Elifim 65 dualarım seninşle arkadasım, benimde gercek adım Elif :)
doktorumda her ne kadar öyle desede ben 8+2 çıkmadı diye kafama da takmıyor değilim,çünkü sat tarihimden falan eminim,gerçi o tarihte gebe kalınması zaten mümkün değl ama,elimde değil işte,kendi kendime ne kadar terapi falanda yapsam elimde değil
beyler ne kadar rahat,eşim karşımda uzanmış tv izliyor,kendisinden bahsettiğimi hissetti herhalde ne yazıyosun dedi bana şşşşşşşşştt
aaaaaaaaaaaaaaa kimseciklerr kalmamış,yanlız mı bıraktınız beniiii ? :gitme:
canderya200 nasılsın canım.
canım saol okuldayım şuan.
Işte çalışmalar devam bugün sanırım 19.günüm falan
merakla bekliyorum...
esterya sen hamileydin sanırım..
Geçen sizi haykıra haykıra hamileyim diyordum arkadaşlar. Bu benim 4 hamileliğimdi. 3 tane kayıbım olmuştu. Çok mutluydum ama içim titriyor ve korkuyordu. Ama bunlara rağmen bu sefer çok umutluydum, erken farkına vardık kesinlikle bebeğim benimledir diyordum. Umarım halende öyledir. Cumartesi doktorum baktı ve keseyi göremedi. Normal dedi pazartesi de görebiliriz. Benden yeni bir kan testi istedi. Enson perşembe günü kan vermiştim sonuçu 1000 di. Cumartesi yaptığımda doktor 2000 lerde olması gerekir dedi ama benim kan değerim halen 1000 de aynı şekilde duruyordu. Doktor bu iyi bir sonuç değil dedi ama herşey tam nette değil üzülme dedi. Bu sabah tekrar kan testi yaptım bir saat sonra çıkacak şuan da onun sonuçu bekliyorum. Rabbimin mucizeleri çoktur. Umarım kanım yüksel miş olur ve kesede bugün görünür. Benimde bu geçerdiğim kötü günler ve gözyaşlarım mutluluğum olur. Hepinizin dualarını bekliyorum.
Kızlar günaydın,nasılsınız,güzel bir hafta diliyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?