Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çalıkuşum ya!dün msndeydin sana mhba bile diyemedim.msn açılıp kapanıyo.kusura bakma.birara eşimin arkadaşı düzeltecek.tamammı canım.
Canim benim olsun düsünmen yeter bende bazen acik unutuyor mutvakta yemek yapmaya falan daliyom. opuyorumnanaktan

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ohhhh beee valla dünya kadar isim var ama kafam sende oldugu icin kafami toplayipta isime konsantre olamadim.
Korka korka kk yi actim veeee derin bir nefes aldim canim sükürler olsun.
Insanin ömründen ömür gidiyo valla

merhaba..temizlik yapıyorum..çay molası verdim..hiç canım iş yapmak istemiyo bu aralar...

canım bende homozigotum ve sadece coraspin 100 ve folik asit kullanıyorum..bende hamile değilim sanırım..sanki hastalanacakmışım gibi belirtiler..:1no2:

nuraycım kac gun var adetine cnm..

ELIFFF senden gelen guzel haber hepimize umut oldu cnm, Allahın izni ile saglıkla sıhhatle bebegini kucagına alırsın guzelim..

ınşallah arkadaşlar inşallah . Hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Saat 4 de doktora gidecem tekrar keseyi görmek için. Umarım görünür bu sefer. dua edin birde onun haberini vereyim size

elif, çok sevindim... oh be.. sabah okuduğumda çok canım sıkılmıştı.. ama şimdi mutlu oldum.. inş keseyi görürsün bugün eminim.. ama bebişi görmezsen bile üzülme.. hadi güzel haberlerle gel...

bence gebeligin en onemli belirtisi gogusler.. gogusler sızlıyor veya agrıyorsa daha cok suhelenmek lazım

nuraycım o teste inanma bende o kadar para verdim aldım reglime 5 gun kala cıkmadı 2 gun sonra ucuz bir test ile gebe oldugumu ogrenmistim

peki esteryacığım..sen şimdi hamilemisin..değilmisin..benim biraz kafam karışık kusura bakma..hatırlayamıyorum..sanki hamileyim diye yazmıştın yanılmıyorsam..yoksa karıştırdımmı yine isimleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…