amin amin
hayatta herşeyin çözümü var,tıp zaten o kadar hızlı ve güzel ilerliyor ki,hepimiz annelik duygusunu tadacağız
Canim benim olsun düsünmen yeter bende bazen acik unutuyor mutvakta yemek yapmaya falan daliyom. opuyorumnanaktançalıkuşum ya!dün msndeydin sana mhba bile diyemedim.msn açılıp kapanıyo.kusura bakma.birara eşimin arkadaşı düzeltecek.tamammı canım.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Kızlar geldim krızlar Allahım mucizesi bu işte.Hastane perşembe günü yapılan tahlili tekrar cumartesi aynısını vermiş bana. Şuanda kan sonucum 6941 yuppp... ağlamaktan gözlerim heder oldu. annem herkes ağladı sevinçden inanamıyorum. 2 günüdüm sıkıntıyla geçti ya düşünebiliyormusunu
ESRABEN arkadas t abenim gibi homozigot listeden baktım birsuru ilac kullanıyor ama doktor bana hic o ilaclarda bahsetmedi ?* vitamin kullanmam lazımmı kızlar ya ben sadece folik asit ve coraspirin kullanıyorum ve hamile deiglim su anda[/B
canım dua eksiğimiz var,toplam dua sayımız şuan 1976,yani daha çok okumamız lazım.Okursan memnun oluruz tabi ki.
tamam canım..ben yine akşam rakam bildiririm..
çok sevindim canım yaaa.süper haber..seni bırakmayacak bu defa..annesine sıkı sıkı tutunacak..bu haber hepimize iyi geldi inan..Kızlar geldim krızlar Allahım mucizesi bu işte.Hastane perşembe günü yapılan tahlili tekrar cumartesi aynısını vermiş bana. Şuanda kan sonucum 6941 yuppp... ağlamaktan gözlerim heder oldu. annem herkes ağladı sevinçden inanamıyorum. 2 günüdüm sıkıntıyla geçti ya düşünebiliyormusunu
nuraycım kac gun var adetine cnm..
ELIFFF senden gelen guzel haber hepimize umut oldu cnm, Allahın izni ile saglıkla sıhhatle bebegini kucagına alırsın guzelim..
Kızlar geldim krızlar Allahım mucizesi bu işte.Hastane perşembe günü yapılan tahlili tekrar cumartesi aynısını vermiş bana. Şuanda kan sonucum 6941 yuppp... ağlamaktan gözlerim heder oldu. annem herkes ağladı sevinçden inanamıyorum. 2 günüdüm sıkıntıyla geçti ya düşünebiliyormusunu
Nuraycım Allah gonlune gore versin insallah hamilesindir cnm
nuray ne belirtisi bunlar
iyide bir hafta onceden gebelik mi cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?