Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın arkadaşlar....
güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah ve hayırlı haberler alalım hep nooolur...

elifim65, canım inşallah rabbim yüzünü güldürsün, dualarım seninle, hayırlısı ne ise öyle olsun senin için...

merhaba arkadaşlar
hepinize teşekkür ederim,dediğiniz gibi ultrason değeri 1 hafta ileri ya da geri olabilirmiş,şimdi biraz daha rahatım,doktorum zaten ısrarla normal dedi ama,bazen internetten herşeyi okumamakta fayda var diye düşünüyorum,sonra çok kafama takıyorum
ELıF inşallah iyi haberlerini alırız
Doğum yapan arkadaşımız SILA bebeğine Allah sağlıklı huzurlu ömürler versin

denden nasıl gidiyo hamilelik.bulantıların varmı.

merhaba ozpor,iyiyim çok şükür aşırı derecede geniz akıntım var o da bulantı yapıyor,benim pek bulantım olmuyordu ama bu geniz akıntısı bir haftadır mahvetti beni
zaten hiç iştahım yok yemek yiyemiyorum : (
sen nasılsın,daha iyi olduğunu hissediyorum : )

canım ya korkma benim de arkadaşım sen gibi homozigot.oda ikizlerini kaybetti.şimdi iğneyle 8 aylık hamile...

evet canım daha iyiyim.zatemn kötü olsam da yine kendime zarar.ben iyi olnca herkes iyi oluyo oyüzden ne eşimi nede ailemi üzmeye hakkım yok diye düşünüyorum.zaten herkesi çok üzdüm.bebeklerimi kaybettiğim için bide benim için üzülmesinler.ben ne kadar iyi olursam sağlıklı bebek doğurma şansımda o kadar yüksek olur...

ozpor kesinlikle çok haklısın,ama aynı şeyleri yaşadığımız için seni çok iyi anlıyoruz,insanın elinde değil,ama bunu aşabilmek de sadece bizlerin elinde,herşeyi akışına bıraktığın zaman inanılmaz bir şekilde yolunda gidiyor hayat

Canim gözün aydin. Allah anali babali büyütsün.
Nihayet bebisine kavustun canim. Panik silayacim benim bizede 9 dogurtmustun ilk zamanlarda. Cok sükür canim .
Öptüm bebisine ve kendine iyi bak

ben geldiiim..aslıhancığım..dua eksiği varsa okuyabilirm elimden geldiğince

canım dua eksiğimiz var,toplam dua sayımız şuan 1976,yani daha çok okumamız lazım.Okursan memnun oluruz tabi ki.

Buşracım çok geçmiş olsun,sebep bulundu inşallah hayırlısıyla çözümlenir. Bundan sonraki hamileliğin sağlıkla sonuçlanır.

ozporcum cnm arkadasına nasıl bir tedavi uygulardılar guzleim ???

canım ya tam sana msj yazacakken elektrikler kesildi.buaralar ona çok gidemiyorum.biz onla hemen aynı hamileydik o ben den 2 _3 ay öndeydi.o hergün iğne oluyodu.bide coraspin ve folikasid alıyodu.malesef ben bebeğimi kaybettim.onu yarıyolda bıraktım.oşimdi 8 aylık oldu.kızı olacak.herşeyide yolunda.darısı başımıza...

çalıkuşum ya!dün msndeydin sana mhba bile diyemedim.msn açılıp kapanıyo.kusura bakma.birara eşimin arkadaşı düzeltecek.tamammı canım.

Kızlar geldim krızlar Allahım mucizesi bu işte.Hastane perşembe günü yapılan tahlili tekrar cumartesi aynısını vermiş bana. Şuanda kan sonucum 6941 yuppp... ağlamaktan gözlerim heder oldu. annem herkes ağladı sevinçden inanamıyorum. 2 günüdüm sıkıntıyla geçti ya düşünebiliyormusunu

[
:sm_cool: ELİF maşallah inan o kadar sevindim ki,şu an herkesi duyar gibiyim YAŞASINNNNNNNN
yalnız şu hastaneye,çalışanlara ne demeli,ufacık bir hata insanı ne hale getiriyor,neden daha dikkatli olmaya çalışmazlar ki
oooooh çok şükür sağlıklı bir gebelik dönemi geçireceksin inşallah

amin amin
hayatta herşeyin çözümü var,tıp zaten o kadar hızlı ve güzel ilerliyor ki,hepimiz annelik duygusunu tadacağız

bizde merakta kaldık canım ya!yupppppppppppy.çok mutlu oldum.inşlh sonuna kadar böylr gider...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…