denden nasıl gidiyo hamilelik.bulantıların varmı.
yok canım su an hamile degilim sanırım :) yumurta takibi yapıldı bu hafta sonu yumurtlama gunumdu :) en son 2 agustosta kurtaj oldum ikiz bebeklerimin kalbi atmadıtahlillerde protein s eksikligi ve mtfhr 1298 homozigt oldugum ordaya cıktı. gittigim kadın dogumcunun bunların ne oldugundan haberi bile yok ne yapmam gerekiyor bilmiyorum .. istanbulda yasiyorum.. simdi ben hamile kalmaya calisirken coraspirin ve folik asit harici ilac kullanmalımıydım acaba ya
merhaba ozpor,iyiyim çok şükür aşırı derecede geniz akıntım var o da bulantı yapıyor,benim pek bulantım olmuyordu ama bu geniz akıntısı bir haftadır mahvetti beni
zaten hiç iştahım yok yemek yiyemiyorum : (
sen nasılsın,daha iyi olduğunu hissediyorum : )
Canim gözün aydin. Allah anali babali büyütsün.selam arkadaslar
umarim hepiniz iyisinizdir. bu arada be bebegimi dogurdum.
1 kasimda oldu. bu siteden cok sey ogrendim hep doktorumaa bilgi toplayip gidiyodum.
igne ilac tahliller falan zaten pisikolojim cok bozulmustu il zmanlar tam hotuydum.
ama nihayet bitti rabbim verdi sonunda. insallah hepiniz bebeklerinizi kucaginaiza alirsiniz.
bebegi olanlarda rabbim bebeklerine uzun saglikli omurler nasip etsin..
hepinize kucak dolusu sevgiler yolluyorum.
darisi sizin basiniza insallah. Rabbim buyuk herseye gucu yeter.
ben geldiiim..aslıhancığım..dua eksiği varsa okuyabilirm elimden geldiğince
iyiyiz canım sen nasılsın merakla elifden gelecek haberi bekliyorum.inşlh herşey yolunda gider.
ozporcum cnm arkadasına nasıl bir tedavi uygulardılar guzleim ???
Kızlar geldim krızlar Allahım mucizesi bu işte.Hastane perşembe günü yapılan tahlili tekrar cumartesi aynısını vermiş bana. Şuanda kan sonucum 6941 yuppp... ağlamaktan gözlerim heder oldu. annem herkes ağladı sevinçden inanamıyorum. 2 günüdüm sıkıntıyla geçti ya düşünebiliyormusunu
Kızlar geldim krızlar Allahım mucizesi bu işte.Hastane perşembe günü yapılan tahlili tekrar cumartesi aynısını vermiş bana. Şuanda kan sonucum 6941 yuppp... ağlamaktan gözlerim heder oldu. annem herkes ağladı sevinçden inanamıyorum. 2 günüdüm sıkıntıyla geçti ya düşünebiliyormusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?