Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

meleğim hızla kilo vermeye uğraşıyorum canım... 68 kiloydum bir haftada bilin bakalım kaça düştümmmmmmmmmmmmmmm 65.750 sositososito

vaaayyyy , süpersinn...Bende sezeryan sonrası 68 dim...56 ya kadar düştüm ve sonra hamile kalmıştım...Depolarımdanda eksilme olmadı...Sağlıklı bir şekilde sporunu yap , beslenmene dikkat et yeter canımm...

yok meleğim zaten sporla kilo veriyorum günde üç kez herseferinda yarım saat olmak üzere birbuçuk saat spor yapıyorum zayıflıyayımki ilerdeki hamileliğimde hem fazla tombik olmıyayım hem de iğne dozum düşük olsun...

kuşum öylesine internette sörf yaparken buldum hatunu çevrimiçi bilenem değildi yazmış sadece almanyada yaptırmış ama aşıyı ben burda yaptırdım aşımı şimdi siz konuşurken anladım ki aynı şeylerden bahsediyoruz diodu orda bi klinikte vurulmuş çok iyi gelmiş bilmem tüp bebeği tutmuş bilmem kızı olmuş filan falan mucizevi bişi gibi anlatıyodu o vurulalı baya bi olmuş yaniii

Canım benimm çok teşekkür ederimmm :) 2. dönem iznim başlayacak çok şükür :)

Kürler az kalmıştır ama , tadını boşver , şifa olsun da sana...

Kocişi de keçiboynuzunu yedir ...Laf aramız da ben de yedirmiştim :) Ki onunda sperm konusun da problemi yoktu...Ama olsun dimi , artsıınnn spermler , gelsin bebişlerr:teytey:

-tatlicadiarzu- delikafadulden

Ben bir arastirayim iyice aksam girer iyice bir bakarim.
Canim ya yarini hic merak etme cok cabuk gececek.
Insallah acizis bir sekilde evine gelirsin tatliskom
meleğim hızla kilo vermeye uğraşıyorum canım... 68 kiloydum bir haftada bilin bakalım kaça düştümmmmmmmmmmmmmmm 65.750 sositososito

:1shok: bende vermek istiyom ama zorlaniyom.
Yemek fazal yamiyom benim problemim hareketsizlik yaaa uff is yerinde bütün gün otur sonrada eve gidince kocite yok tek basima ya TV basinda yada PC basinda oluyom ama bugünden itibaren evde bisiklet ceviricem TV karsisinda, böyle olmuyo valla aldim basimi gidiyom sucuk gibi oldum ben sosis gibi olmak istiyom

çok iyi düşünmüşsün canım...Bende 10 kilodan fazla almayayım diye uğraşıcam , bakalım becerebilecekmiyim... 3,5 ayda 2 kilo almışım...Kalan 8 kiloyu kalan 5,5 aya ne yapıp edip paylaştırmam lazımm :) Anaaaammmm 5,5 ayım kalmış , hesap yapınca farkettin birden :)

Kızlar banka kapanmadan yetişmem lazım , çıkıyorum ben...Sonra görüşürüz...

Sülalcim , dualarımız seninle canımm...

sülalcim.... güvenilir bir yerde yaptırırsan problem olmaz... bende bu defa ikinci oldum kürtaj. öncekinde sorun olmamıştı inş bundada ikimizinkindede sorun olmaz... allah yardımcın olsun

süpersin canımmm kaydirigubbakcemile2

iyiki söyledin valla benim aklimda vardi hep vereliniortak ama amannn bosver diyordum bu almanlara igenyi zor kabul ettirdim birde asidan bahsedersem beni kesin bogarlar demistim esime.
Esim dalga gecti hep benimle:mymeka: gitmedigim doktor kalmadi diye burda. Bu Adamlar cok sabirli diyodu. Aslinda tamam ben biraz abartmistim yakin 40 tane doktora mektup yazdim sonuclarimla birlekte ve yakin olanlarada gittim, hatta isvicre yakin diye ordaki büyük bir hastaneye bile gitmistim.kaydirigubbakcemile2
Ama sonunda igenemi yazacak dok buldumya ..zemuszemus

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çalıdakikuşum hoşbuldum...
delikafadulden bu ismi cok sevdim calidaki kus ay cok tatli opuyorumnanaktan

ayyy sonuncu olur inşallah bir dahakine bebiçkom kucağımda olur inşallah yani doktoruma çok güveniyorum bu benimle dördüncü kürtaj macerası ve çok şükür hiçbirisinde sorun yaşamadım ama yinede ürkütücü işte engel olamıyorum kendime

kaydirigubbakcemile2 evet çalıkuşu bencede vermelisin kuşummmm tamam güzelsin ama zayıflasan daha güzel olcan... ne o öyle tombik yanaklar lmaz:
:dilcikar: benim kemiklerim genis ben degil.
Hep kocis tombul seviyo şakkıdı Aslinda saka maka gercekten vermem lazim imdaatttt ufff nerden aklima geldi yine ne güzel tatli tali yiyordum cikolatalarimi cokacimcoook

hadi hoşcakalın güzeller şimdilik müsade.... zemuszemus
:gitme:
Kızlar banka kapanmadan yetişmem lazım , çıkıyorum ben...Sonra görüşürüz...

Sülalcim , dualarımız seninle canımm...

:gitme:

herkese iyi akşamlarrr kızlar bu arada kuşum bak bakalım akşam çıkıcak mı bişiler bu iğne senin ve kocişinin kan hücrelerinden oluşturuluyomuş bağışıklık kazanıyormuşsun böylece bebeği yabancı bi madde gibi algılayıpta öldürmeye çalışmıyormuş vücudun bu yüzdende eştende hücre alınıyormuş ki onuda tanısın bağışıkık sistemin diye genellikle ilk tirimestte düşükleri çözüyormuş şekerim herkesi öpüyorummmmmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…