meleğim hızla kilo vermeye uğraşıyorum canım... 68 kiloydum bir haftada bilin bakalım kaça düştümmmmmmmmmmmmmmm 65.750 sositososito
Kiyamam ben sana canim yaa.:1hug:
Senin yerine ben okula giderim sen evde dinlen bacim.şakkıdı
Bebisimize dikkat et opuyorumnanaktan
Bende aynen kürlere devam tadi berbat :sinifsinif::umursamaz: Kocise 4 kilo keci boynuzu aldim herif mal mal bakti bu ne ise yariyo dedi fisfisfis bende spermlerin icin kocis deyince,
benim ihtiyacim yok dedi :dilcikar: ama dur ben o 4 kiloyu ona yedirmesini bilirim :mymeka:
gelevera bak anacım bu aşı açıklanamayan tekrarlayan düşüklerde süper başarı şansı veriyomuş ki benim düşüklerimin bi açıklaması yok artık benceeee 0,8 lik iğne vuruldum bea bide heterezigotum başka bi derdim var benim artık çaresine düştüm bakem????
Ben bir arastirayim iyice aksam girer iyice bir bakarim.kuşum ne dio kız vurulun iyi gelir filan diomu varmı ayrıntıları bu ulviii görev senin :):):) arıştır bakemmm :):)
ayrıca bakmayın bülbül gibi şakıdığıma yarın kürtaj varr krizlerdeyim korkuyorum hayırlısıyla bi atlatsam
meleğim hızla kilo vermeye uğraşıyorum canım... 68 kiloydum bir haftada bilin bakalım kaça düştümmmmmmmmmmmmmmm 65.750 sositososito
çok iyi düşünmüşsün canım...Bende 10 kilodan fazla almayayım diye uğraşıcam , bakalım becerebilecekmiyim... 3,5 ayda 2 kilo almışım...Kalan 8 kiloyu kalan 5,5 aya ne yapıp edip paylaştırmam lazımm :) Anaaaammmm 5,5 ayım kalmış , hesap yapınca farkettin birden :)yok meleğim zaten sporla kilo veriyorum günde üç kez herseferinda yarım saat olmak üzere birbuçuk saat spor yapıyorum zayıflıyayımki ilerdeki hamileliğimde hem fazla tombik olmıyayım hem de iğne dozum düşük olsun...
çok iyi düşünmüşsün canım...Bende 10 kilodan fazla almayayım diye uğraşıcam , bakalım becerebilecekmiyim... 3,5 ayda 2 kilo almışım...Kalan 8 kiloyu kalan 5,5 aya ne yapıp edip paylaştırmam lazımm :) Anaaaammmm 5,5 ayım kalmış , hesap yapınca farkettin birden :)
kuşum öylesine internette sörf yaparken buldum hatunu çevrimiçi bilenem değildi yazmış sadece almanyada yaptırmış ama aşıyı ben burda yaptırdım aşımı şimdi siz konuşurken anladım ki aynı şeylerden bahsediyoruz diodu orda bi klinikte vurulmuş çok iyi gelmiş bilmem tüp bebeği tutmuş bilmem kızı olmuş filan falan mucizevi bişi gibi anlatıyodu o vurulalı baya bi olmuş yaniii
Canım benimm çok teşekkür ederimmm :) 2. dönem iznim başlayacak çok şükür :)
Kürler az kalmıştır ama , tadını boşver , şifa olsun da sana...
Kocişi de keçiboynuzunu yedir ...Laf aramız da ben de yedirmiştim :) Ki onunda sperm konusun da problemi yoktu...Ama olsun dimi , artsıınnn spermler , gelsin bebişlerr:teytey:
delikafadulden bu ismi cok sevdim calidaki kus ay cok tatli opuyorumnanaktançalıdakikuşum hoşbuldum...
:dilcikar: benim kemiklerim genis ben degil.kaydirigubbakcemile2 evet çalıkuşu bencede vermelisin kuşummmm tamam güzelsin ama zayıflasan daha güzel olcan... ne o öyle tombik yanaklarlmaz:
:gitme:hadi hoşcakalın güzeller şimdilik müsade.... zemuszemus
Kızlar banka kapanmadan yetişmem lazım , çıkıyorum ben...Sonra görüşürüz...
Sülalcim , dualarımız seninle canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?