Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sülal görüsemeksek, canim dualarim seninle bunu bil.
Sen hayata pozitif bakanlardansin canim bunlarida kolayca atlatacaksin yanindayiz herdaimmm öptüm tatliskom kendine iyi bak

yaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben çok korkak biriyim.... yarın sabah rahim filmi çekinecem ama çok stresliyim.

kızzzlar çoook kötüyüm.bugün ayağım boşluğa denk geldi sarsıldım.kasıklarım acıdı.sonra eve gelince pembe akıntı geldi,şimdi ise kahverengi akışkan..çok endişeliyim bugün 5+1 iğnemide kullanıyrm.yarın hcg yaptırcam bana dua edin..bişi olur muu??senağlama
nergiscim sanada allah kolaylık versin canım

bence gebeligin en onemli belirtisi gogusler.. gogusler sızlıyor veya agrıyorsa daha cok suhelenmek lazım

ya benim iki gündür ara ara sızıntılar oluyor göğsümde.ya bu ay olsun artık yaa:gitme:

bir hafta önceden pek çıkmıyor ama 2-3 gün kala çıkıyor diye biliyorum ben

2-3 gün kala çıkar canım ancak.

canderyacım ya ben geçmişi pek bilmiyorum.senin kaçtane kayıp var.ben iğne kullanmama rağmen dördüncü bebeğimi kaybetmiştim.sen hiç iğneye rağmen bebek kaybettinmi.şimdi nasıl bir yol izliyosun..

benim 3 düşük oldu.
3.sünde iğne kullandım oda 11 haftalık kalbi durdu.
şimdi kürtaj olalı 4 ay bitti 2 aydırda gebe kalamadım.sanırım sitresten .
bakalım bu ay nolucakkkCADIARZU

kızlar kafayı yiycem kk ya girilmiyo iş yerinden. şimdide arkadaştan zar zor giriyorum. offff ya neler oldu biri bana kısaca gelişmelerden bahsetsin. yada özele mail atsın. herşey yolunda dimi. bu arada sizde rahat girebiliyomusunuz kk. ya bu aralar hatlar bir garipmi sizinde.

esraben , canım dinlen bence , ayağa pek kalkma...Bende 2 hafta önce düşmüştüm ama bişey olmamıştı.O gün dinlenmeye dikkat etmiştim...Bişey olmaz canım Allahın da izniyle...
Gobetecim nasılsın ? Bulantılar geçti mi ?

off yaaa açılmıyo bu sayfalar..deli olucam...sizde de varmı aynı sorun..bekleyip bekleyip hata veriyo..geçmişi de okuyamadım..herkes iyidir umarım..çok ağıııı

canım merak etme bişey olmaz okadar arsıntıdan.
o kadarcık şeydende düşücekse o yaramaz (kız diyesim geldi,sanırım kızın olucak.) onu pataklarız biz annesi.
sen takma...
şimdi kanaman ne durumda.

elifcim cok sevındım herseyın yolunda gıtmesıne canım ınsallah uzmez bı daha senı annesıı

esracım gecmıs olsun canım kendıne dıkkat et ınsallah bı sorun olmaz bol bol yat dınlen bıraz bakalım.

neyse bende cıkıyorum deryacım herkes dagıldı bı anda benımde canım sıkkındı bıraz muhabbet ıyı gelır dedım ama hem nete gırılmıyo hemde kımsecıkler kalmadı

sana ıyı aksamlar sarı şekerrrr........

eliffiiimmm canımmmm inanamadım okurken beta hcg hikayeni..rabbim büyük. hadi güzel haberlerle gel tatlımmm dualarım seninle :Saruboceq:

çalıkuşmmmm evet kocişler bıngıl bıngıl sever, benim koca da bana al al al diyoor işte bu yüzden. ama ben 46 kiloyum boyum da 1.60 alamıyorum leeeyyyn senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…