Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

anladım canım rabbim bir daha yaşatmasın.eğer hamile kalırsan yine iğne olmayı düşünüyonmu.ben iğneye pek fazla güvenim kalmadı.artık herşeyi olayın akışına bırakıcam.

cok sevindim korka korka okudum valla gecmisi gözünaydin saglikla ins cnm

ayyy dua edin bana ruhumu teslim etmeden bitsin şu kürtaj işi hayırlısıyla :):)
insallah cnm kürtajini olduktan sonra yine böyle seni neseli görürüz ins bahsettigin igneyi ben hic duymadim ama arastiracagim cnm
:dilcikar: benim kemiklerim genis ben degil.
Hep kocis tombul seviyo şakkıdı Aslinda saka maka gercekten vermem lazim imdaatttt ufff nerden aklima geldi yine ne güzel tatli tali yiyordum cikolatalarimi cokacimcoook

:gitme:

:gitme:
bencede sen böyle cok daha güzelsin cnm bak bizde biraz almaya calisiyoruz olmuyor öptüm cnm
yaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben çok korkak biriyim.... yarın sabah rahim filmi çekinecem ama çok stresliyim.
ahh cnm sende atlatip gelirsin ins büsra gibi rabbim yardimcin olsun
off yaaa açılmıyo bu sayfalar..deli olucam...sizde de varmı aynı sorun..bekleyip bekleyip hata veriyo..geçmişi de okuyamadım..herkes iyidir umarım..çok ağıııı
evet bendede problem var cnm
seydam nasılsın canım.
cnm iyiyim valla sen nasilsin?

seydam inşallah herşey kolay olur...az önce dr tekrar aradım...ağrı kesicini içte gel dedi...
lidyacım çoktandır denk gelemedik....nasılsın...bebiş çalışmaların bu ay tam başlıycak sanırım..

merhaba ben de yeni katıldım aranıza.nisanda 1aylık düşük yaptım bu ay da 2aylık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.pataloji sonucunu bekliyorum ve pıhtılaşmadan şüpheleniyoruz kan testini falan nasıl ve ne zaman yaptıracağımı bilmiyorum ne kadar beklemeliyim kan spnuçları ne kadar sürer kendime iyi bi doktor bulamadım yardım lütfen !!!!!!!!!!!!

evet agri kesici icip gidersen sanirim faydasi oluyormus duymustum bunu ins az agriyla atlatirsin cnm

hoşgeldin maseva......
bu tahliller üniversite hastanelerinde ya da özelde yapılıyor.ama bence iyi bir dr bul ondan sonra yola devam et. ankaradasın. Lütfü önderoğlu var. hacettepede prof.istersen bi araştır .sonuçların çıkması 1 ay kadar sürer...
inşallah herşey yoluna girer....

SÜLALL CANIM rabbım yardımın olsun ınsalllah nasıl gectıgını bıle anlamazsınn..........
ESRABENN sen nasıl oldun canım ınsallah bı sorun yokturr rabbım tum bebeıslerı korusun......

uzun zamandır giremiyorum bu siteye zaten kısıtlı zamanımız var birde sitemi yavaşladı nedir bilmiyorum ama çok denedim bu kısıtlı zamanda ama yinede giremedim. hatta kahvemlokumumla telefoında görüştük tulun'a sor bakalım girebiliyomu dedim. dün akşam arkadaşa gittim ordan bir hal hatır sorayım dedim. sizleri çokkkkkkkkkkkkkk özledim yaaaaaa(( kahrolsun bu internettttttt(

gunaydınnn canım yaaa nerelerdesın sennn???kayboldun kac gundur yoksun(

evet canım ya sülal düşük yaptı yanı yanlıs hatırlamıyosam kalbı durmus bugun kurtaj olcaktı allah yardımcııs olsun .sılaya dogum yapmıs. baska hatırladıgım yenı haber yok varsa da unuttum:kedi: boyle ıste canım benımde pek gıresım yok bu aralar arada ugruyorum buraya gırdıkce aklında sureklı hamılelık yok ıgne yok dusuk derken bazen ıcım daralıyo valla.kafamçokkarıştı

bırde elifim arkadasımız hamıle bılıyomsun bılmıyorum ama esraben de hamıle dur dusundukce hepsı aklıma gelıyo bırer bırer

tulunnnnnnnnnnnnnnnnn :))))

günaydın canımopuyorumnanaktan. aynı dert bende var sinir oldum kaç gündür giremiyorum. acaba sitedemi hata var diye düşündüm. ama maşallah sayfalar dolu. inş. bi daha gitmez. bu internet çilesi öldürdü beni. zaten kocam da askere gidiyor. evde tek başıma kalacağım. eve internet mi bağlatsam ne yapsam.CADIARZU

Aslıhan canım ben en son 150 tane okumuştum ama internet olmayınca haber veremedim. sonrada sayısı fazla olur belki diye okumadım. haber verirmisin.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…