anladım canım rabbim bir daha yaşatmasın.eğer hamile kalırsan yine iğne olmayı düşünüyonmu.ben iğneye pek fazla güvenim kalmadı.artık herşeyi olayın akışına bırakıcam.ya benim iki gündür ara ara sızıntılar oluyor göğsümde.ya bu ay olsun artık yaa:gitme:
2-3 gün kala çıkar canım ancak.
benim 3 düşük oldu.
3.sünde iğne kullandım oda 11 haftalık kalbi durdu.
şimdi kürtaj olalı 4 ay bitti 2 aydırda gebe kalamadım.sanırım sitresten .
bakalım bu ay nolucakkkCADIARZU
cok sevindim korka korka okudum valla gecmisi gözünaydin saglikla ins cnmKızlar geldim krızlar Allahım mucizesi bu işte.Hastane perşembe günü yapılan tahlili tekrar cumartesi aynısını vermiş bana. Şuanda kan sonucum 6941 yuppp... ağlamaktan gözlerim heder oldu. annem herkes ağladı sevinçden inanamıyorum. 2 günüdüm sıkıntıyla geçti ya düşünebiliyormusunu
kuşum ne dio kız vurulun iyi gelir filan diomu varmı ayrıntıları bu ulviii görev senin :):):) arıştır bakemmm :):)
ayrıca bakmayın bülbül gibi şakıdığıma yarın kürtaj varr krizlerdeyim korkuyorum hayırlısıyla bi atlatsam
insallah cnm kürtajini olduktan sonra yine böyle seni neseli görürüz ins bahsettigin igneyi ben hic duymadim ama arastiracagim cnmayyy dua edin bana ruhumu teslim etmeden bitsin şu kürtaj işi hayırlısıyla :):)
bencede sen böyle cok daha güzelsin cnm bak bizde biraz almaya calisiyoruz olmuyor öptüm cnm:dilcikar: benim kemiklerim genis ben degil.
Hep kocis tombul seviyo şakkıdı Aslinda saka maka gercekten vermem lazim imdaatttt ufff nerden aklima geldi yine ne güzel tatli tali yiyordum cikolatalarimi cokacimcoook
:gitme:
:gitme:
ahh cnm sende atlatip gelirsin ins büsra gibi rabbim yardimcin olsunyaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben çok korkak biriyim.... yarın sabah rahim filmi çekinecem ama çok stresliyim.
evet bendede problem var cnmoff yaaa açılmıyo bu sayfalar..deli olucam...sizde de varmı aynı sorun..bekleyip bekleyip hata veriyo..geçmişi de okuyamadım..herkes iyidir umarım..çok ağıııı
cnm iyiyim valla sen nasilsin?seydam nasılsın canım.
evet agri kesici icip gidersen sanirim faydasi oluyormus duymustum bunu ins az agriyla atlatirsin cnmseydam inşallah herşey kolay olur...az önce dr tekrar aradım...ağrı kesicini içte gel dedi...
lidyacım çoktandır denk gelemedik....nasılsın...bebiş çalışmaların bu ay tam başlıycak sanırım..
merhaba ben de yeni katıldım aranıza.nisanda 1aylık düşük yaptım bu ay da 2aylık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.pataloji sonucunu bekliyorum ve pıhtılaşmadan şüpheleniyoruz kan testini falan nasıl ve ne zaman yaptıracağımı bilmiyorum ne kadar beklemeliyim kan spnuçları ne kadar sürer kendime iyi bi doktor bulamadım yardım lütfen !!!!!!!!!!!!
kahvem lokumum şekerim nasılsın tatlımmmm neler yapıyorsun
tulunnnnnnnnnnnnnnnnn :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?