Ya kızlar bır bılgınız varmı bılmıorum ama bırsey sorucam
ben dogumdan sonra regl gıbı kanamam olacak sanıyordum 15 gun aralıklı olarak kırmızımsı pembemsı akıntı gıbı geldı kesıldı bende namaza basladım ramazanda hamısım dıye oruc da tutmamıstım onlarada basladım.ama bugun kanamam geldı regl gıbı aynı bu sımdı regl mı yoksa hala dogum kanamasımı sızce
kahvelokum canım haftasonuda evde çalışıyosun hemi! ay kıyamam ya maşallahın var senin ya...
bu ay çalışıpta kırmızı kart görenler....hani yarışmaya giripte kazanamayanlar varya onlar hep der: önemli olan yarışmak derler ya
bizdede önemli olan çalışmakkkk... eminim hiç bir çaba karşılıksız kalmaz.....
slm herkese yakaladım sizi höy löy löyy,bugün başka bişi dilesem olcakmışD
şen Allah kolaylık versin bunlar tatlı telaşlar..bir jel var mor bişi ablam bebeklerinin dişleri için hep onu kullandı çok işe yarıyormuş
limburgcum canım.. şu resmini değiştirsen.. kıyamam ben sana...
CANIM BENIMMMMMMMMMŞeniz
BU IYIMI?
ohh dibine vurduk konuşmanın iyi geldi sohbet ama kaçayım kocişim gelir şimdiiii yaa birde bu kk sorun çıkarıp duruyor bir gün zınk diye gidicek kalcaz orta yerde... bir çözüm düşünün ben gelene kadar... öptmmmmmm
regl olabilir bence... kaç gün lekelenmen olmamıştı canım...
nergis güldürdün beni ..kaydirigubbakcemile3 Allahta seni güldürsün.. tabi önemli olan katılmak kaydirigubbakcemile3
yok güzelim ne maşallahı ya, tembellikten her şey birikiyor.. o kadar çok şey var ki yapılacak.. eşim yok salıya kadar, onun yokluğunda azıcık toparlayayım diyorum birikenleri.. off çok tembelim çokk....
çok güzel, kelebek de mavi de umuttur... Hatta benim aynı böyle bi kolyem var.. Takarken seni hatırlarım bundan sonra kaydirigubbakcemile2
iyi düşün ama kaydirigubbakcemile3
ben boş gezenin boş kalfasıııııı....valla bayramdan beri birileri gelsede konuşsak diye oturuyom....
eğer bu foruma bişey olurda sizlerle konuşamazsak; korkarım ki ben tam orta yerimden çatlarımkaydirigubbakcemile3
pırtıdaşlarım iyi dilekleriniz için allah hepinizden razı olsun allah hepinizin ayrı ayrı gönlünüze göre versin bu ekrandan hepinizin mutlu haberlerini yazmak nasip etsin inşallah
pırtıdaşlarım iyi dilekleriniz için allah hepinizden razı olsun allah hepinizin ayrı ayrı gönlünüze göre versin bu ekrandan hepinizin mutlu haberlerini yazmak nasip etsin inşallah
KIZLAR BEN KACTIM KENDINIZE IYI BAKIN OPULDUNUZa.s.
gülay30 nereye gittin sen 0,8 likmi iğne vuruluyordun ben mi öyle hatırlıyorumgitmediysen tabiii bu arada misafirler kaydirigubbakcemile
bende bir gün burdan doğum hikayemi ve bebişimin fotolarını paylaşacam...inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?