hoşgeldin cnm kimyasal kabul değil şekerim çalışmalar tam gaz devam ve yeğennn inşallah
kahvemin lokumuuu, merhaba canımcım...
gelevera+, kahvelokum+, nergis60+, şen
HERKESE MERHABALAR HANIMLAR
GELEVERACIM HOSGELDIN NASILSIN KOCISINLE GUZEL HASRET GIDERDINMI CANIM
SENCIM SENIN KIZCEYIDE KOCAMAN OPUYORUM YAZIK YAVRUMA NASL CANI ACIYODUR ATESLENIYODUR SIMDI YAVRUM
KAHVELOKUMUM SEN NASILSIN
NERGISCIM SIKMA CANINI DUR BAKALIM DAHA YAPTIRMADIN INSALLAH CIKMAZ AMA BAK CIKSADA COZUMU VARMIS
ayy canım ne hafta sonun ne hafta ıcın bellı degıl kıyamam sana kolay gelsın cok sukur bende ıyıyım umutlar gelecek aya kaldı hayırlı haberlerını dort gozle beklıycem canımçalıştık ama kırmızı kartı da yedik... Pehh....
şenim nasılsın canım... Kızçe yoruyor seni bugünlerde.. öp annesi benim için onu...
Canım iyiyim... Az önce seni görmüştüm burda, hatrını soracaktım tam bi baktım gitmişsin.. Neyse şimdi görüşebildik... Uğraşıyorum canım.. Yalnızım bugün evde, sınav kağıtları, değerlendirelecek makaleler, hazırlanacak bildiriler.. Uğraşıyorum bunlarla işte...
Sen nasılsın canımm..
ayy canım ozlemısım senı msn de de yoktun neler yaptın bakalımlimburgum hb canım giderdik hasretimizi şimdi o dışarda diye sizinlede hasret gidereyim istedim...
amin canımmm...sen neler yapıyosun bakalım....geçenlerde bahsetmişsiniz gizli mabet falan bende merak ettim sizi takip ettim ve buldum...ama ağlamaktan gözlerim kan çanağı oldu...mafoldumben ALLAH en yakın zamanda acınızı hafifletir ve kucağınızı en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli başka melekle doldurur.gelevera+, kahvelokum+, nergis60+, şen
HERKESE MERHABALAR HANIMLAR
GELEVERACIM HOSGELDIN NASILSIN KOCISINLE GUZEL HASRET GIDERDINMI CANIM
SENCIM SENIN KIZCEYIDE KOCAMAN OPUYORUM YAZIK YAVRUMA NASL CANI ACIYODUR ATESLENIYODUR SIMDI YAVRUM
KAHVELOKUMUM SEN NASILSIN
NERGISCIM SIKMA CANINI DUR BAKALIM DAHA YAPTIRMADIN INSALLAH CIKMAZ AMA BAK CIKSADA COZUMU VARMIS
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:05 Aralık)
(celen35)............. CEMRE'MİZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............1 Yaşında ... küçük hanımın doğumgünü 10 kasımmış kimse hatırlatmadı... Rabbim bahtınıda tahtınıda güzel eylesin...(
yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................7 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................6 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................6 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 4 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................4 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............İpek selin..........3 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............2 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980............. Efe Berk.............1 aylık (20 Ekim)
bkale (bahar)......... Doğa ................ 1 aylık (27 Ekim)
papatyasüreyya......Bİhter................3 haftalık (12 kasım) (Bihter hanım hoşgeldin.. hayat sana hep gülsün..)
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
smmm06.....................35 haftalık (erkek) (25 Aralık Cuma)
Dinamiss.....................28 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........26 haftalık (kız)
nilüfersahh....................25 haftalık (erkek)
kardelen86....................22 haftalık
simge...........................22 haftalık (kız)
aslgkh..........................21 haftalık (erkek)
gülsummmm.................21 haftalık
gulsummm....................20 haftalık
_beray_........................19 haftalık
göbete..........................18 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................18 haftalık (erkek)
gülay30.........................17 haftalık (erkek)
melek76........................17 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666.....................16 haftalık
kelebek01......................15 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76........................13 haftalık
hummu85.......................13 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................11 haftalık
elifim...............................7 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
esraben...........................7 haftalık
canderya200....................5 haftalık
esterya............................5 haftalık
irazmetin.........................5 haftalık
a.s. :teselli:ayy canım ne hafta sonun ne hafta ıcın bellı degıl kıyamam sana kolay gelsın cok sukur bende ıyıyım umutlar gelecek aya kaldı hayırlı haberlerını dort gozle beklıycem canım
ayyyyyy iki günde 4 büyük paket eti fıstıklı çikilota bitirdim ama kesmiyor yahu bu regl dönemi vala çıldırcam çikolata yemekten ne yapmalıyım engellemek için kendimi pofsss
şen canm sende gebelik esnasında kan sayımlarını yaptırmışmıydın düzenli.. d dimer gibi testlerden neler yapmıştın... ayrıca vaktin olduğu zaman senden metionin diyetini nasıl yaptığını ayrıntılı olarak rica edecektimmmm ilk sayfalarda yazdığin bir mesajı kopyalamışım ama artısı varsa... orada çikolata,kahve,balık,sarımsak,brokoli yasağını yazmışın... aaaa çok sordum dimiiii :kedi:
evet canım ınsan orada daha cok rahat dokuyor ıcını yanlıs anlasılmasın burada arkadaslarımda cok guzel destek verıyor ama orası daha farklı onlarda aynı acıları yasamıslar bırde burada onları anlatıp kımseyı uzmeye hakkım yok dıye dusunuyorum ınsallah bıtanem rabbım hepımızın dualrını kabul edıp once gobıslerımızı sonra kucaklarımızı doldursun ınsallahhhamin canımmm...sen neler yapıyosun bakalım....geçenlerde bahsetmişsiniz gizli mabet falan bende merak ettim sizi takip ettim ve buldum...ama ağlamaktan gözlerim kan çanağı oldu...mafoldumben allah en yakın zamanda acınızı hafifletir ve kucağınızı en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli başka melekle doldurur.
Opuyorumnanaktan
kahvelokumcum birdahaki maçlara inşallah bakalım umutla bekliyoruz...
Limburgcum bende ösledim... Aaaaa neler yaptığımı anlatacak değilim cık cık cık :kedi: Neler soruyor yahuuuu.... şaka şaka vala kocişle gezmeyi çok özlemişim bol bol gezdik herşey onunla güzel allah yokluğunu yaşatmasın....
birşeyi kırk kere söylersen olurmuş bir kişinin adını kırk kere söylersem gelirmi melek x 40=40 melek poffffsss melek hadiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?