Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gerçekten insan bazen gereksiz stres yapabiliyooooo (şekil ben)
ya da belkide size naz mı yapıyom kiiii...kız valla olabilir

şen canm sende gebelik esnasında kan sayımlarını yaptırmışmıydın düzenli.. d dimer gibi testlerden neler yapmıştın... ayrıca vaktin olduğu zaman senden metionin diyetini nasıl yaptığını ayrıntılı olarak rica edecektimmmm ilk sayfalarda yazdığin bir mesajı kopyalamışım ama artısı varsa... orada çikolata,kahve,balık,sarımsak,brokoli yasağını yazmışın... aaaa çok sordum dimiiii :kedi:

gelevera+, kahvelokum+, nergis60+, şen
HERKESE MERHABALAR HANIMLAR
GELEVERACIM HOSGELDIN NASILSIN KOCISINLE GUZEL HASRET GIDERDINMI CANIM

SENCIM SENIN KIZCEYIDE KOCAMAN OPUYORUM YAZIK YAVRUMA NASL CANI ACIYODUR ATESLENIYODUR SIMDI YAVRUM

KAHVELOKUMUM SEN NASILSIN

NERGISCIM SIKMA CANINI DUR BAKALIM DAHA YAPTIRMADIN INSALLAH CIKMAZ AMA BAK CIKSADA COZUMU VARMIS

slm herkese yakaladım sizi höy löy löyy,bugün başka bişi dilesem olcakmış D
şen Allah kolaylık versin bunlar tatlı telaşlar..bir jel var mor bişi ablam bebeklerinin dişleri için hep onu kullandı çok işe yarıyormuş

hoşgeldin cnm kimyasal kabul değil şekerim çalışmalar tam gaz devam ve yeğennn inşallah

çalıştık ama kırmızı kartı da yedik... pehh....

kahvemin lokumuuu, merhaba canımcım...

şenim nasılsın canım... kızçe yoruyor seni bugünlerde.. öp annesi benim için onu...

canım iyiyim... az önce seni görmüştüm burda, hatrını soracaktım tam bi baktım gitmişsin.. neyse şimdi görüşebildik... uğraşıyorum canım.. yalnızım bugün evde, sınav kağıtları, değerlendirelecek makaleler, hazırlanacak bildiriler.. uğraşıyorum bunlarla işte...
sen nasılsın canımm..

ayy canım ne hafta sonun ne hafta ıcın bellı degıl kıyamam sana kolay gelsın cok sukur bende ıyıyım umutlar gelecek aya kaldı hayırlı haberlerını dort gozle beklıycem canım
limburgum hb canım giderdik hasretimizi şimdi o dışarda diye sizinlede hasret gidereyim istedim...
ayy canım ozlemısım senı msn de de yoktun neler yaptın bakalım

ayyyyyy iki günde 4 büyük paket eti fıstıklı çikilota bitirdim ama kesmiyor yahu bu regl dönemi vala çıldırcam çikolata yemekten ne yapmalıyım engellemek için kendimi pofsss

amin canımmm...sen neler yapıyosun bakalım....geçenlerde bahsetmişsiniz gizli mabet falan bende merak ettim sizi takip ettim ve buldum...ama ağlamaktan gözlerim kan çanağı oldu...mafoldumben ALLAH en yakın zamanda acınızı hafifletir ve kucağınızı en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli başka melekle doldurur.
opuyorumnanaktan

kahvelokumcum birdahaki maçlara inşallah bakalım umutla bekliyoruz...

limburgcum bende ösledim... aaaaa neler yaptığımı anlatacak değilim cık cık cık :kedi: neler soruyor yahuuuu.... şaka şaka vala kocişle gezmeyi çok özlemişim bol bol gezdik herşey onunla güzel allah yokluğunu yaşatmasın....

Ya kızlar bır bılgınız varmı bılmıorum ama bırsey sorucam
ben dogumdan sonra regl gıbı kanamam olacak sanıyordum 15 gun aralıklı olarak kırmızımsı pembemsı akıntı gıbı geldı kesıldı bende namaza basladım ramazanda hamısım dıye oruc da tutmamıstım onlarada basladım.ama bugun kanamam geldı regl gıbı aynı bu sımdı regl mı yoksa hala dogum kanamasımı sızce

ayy canım ne hafta sonun ne hafta ıcın bellı degıl kıyamam sana kolay gelsın cok sukur bende ıyıyım umutlar gelecek aya kaldı hayırlı haberlerını dort gozle beklıycem canım
a.s. :teselli:

ayyyyyy iki günde 4 büyük paket eti fıstıklı çikilota bitirdim ama kesmiyor yahu bu regl dönemi vala çıldırcam çikolata yemekten ne yapmalıyım engellemek için kendimi pofsss

ye canım ye... afiyet şeker olsun..

canım,lütfü hoca istediği zaman yaptırmıştım tabii düzenli olarak ama öyle her ay istemedi belli zamanlarda istemişti, sadece troid sorunum olduğundan birtek troid testlerimi her ay yaptırmıştım, diğer kan sayımlarını sadece hoca istediği zamnlar yaptırmıştım, birde kan akış hızına hoca ayrıntılı ultrasonda bakıyor banada anlatıyordu direnç ölçümü falan yapıyordu ultrason sonuçlarına göre...buna göre iğne dozunda değişikliğe gidebiliriz derdi hep...
d dimer yapılmışmıydı hatırlamıyorum ama doğum sonrası gittiğim hematolog istiyor her seferinde d dimer testini, benim doğum sonrasıda devam ediyor pıhtılaşma sorunsalım...

hımm metionin diyetini uyguladım ben...artıları aklıma geldikçe yaziim canım...
çok sormuşsunnnnkafamçokkarıştı şaka şaka sor sen vakit buldukça cevaplarım bena.s.

kahvelokum canım haftasonuda evde çalışıyosun hemi! ay kıyamam ya maşallahın var senin ya...
bu ay çalışıpta kırmızı kart görenler....hani yarışmaya giripte kazanamayanlar varya onlar hep der: önemli olan yarışmak derler ya
bizdede önemli olan çalışmakkkk... eminim hiç bir çaba karşılıksız kalmaz.....

evet canım ınsan orada daha cok rahat dokuyor ıcını yanlıs anlasılmasın burada arkadaslarımda cok guzel destek verıyor ama orası daha farklı onlarda aynı acıları yasamıslar bırde burada onları anlatıp kımseyı uzmeye hakkım yok dıye dusunuyorum ınsallah bıtanem rabbım hepımızın dualrını kabul edıp once gobıslerımızı sonra kucaklarımızı doldursun ınsallahhh

birşeyi kırk kere söylersen olurmuş bir kişinin adını kırk kere söylersem gelirmi melek x 40=40 melek poffffsss melek hadiiiiiiii

ayyyy cıkolata deme bana bende cok kotu bır alıskanlık basladı sabah kalktımmı kahvaltı hazırlarken ılla yıyıorum
evet canım allah onları basımızdan eksık etmesın ne guzel gezmıssınız ınsallah yenıden hemen gelıverır meleklerımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…